Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden yapmak istendiği açık bir dille anlatılırsa kimsenin zoruna gitmez. Rencide de etmez. Sonuçta kimse kimseyle parası için evlenmiyor. Onu kaybettiğinde paralarına sarılarak uyumak için evlenmiyor.
Bu sözleşmeyi yapmak isteyenler, geleceğini ve ailesini düşündüğü için yapar. Kaldı ki, aldatıldığı halde boşanmalarda malının yarısından çoğunu kaybeden bir sürü insan var. Biz erkeklerin de korkusunu anlayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(45 üstü)3 ay
Boşanırken, "kafamı si.. keyim keşke yapmasaydım" diyorsun... Zengin ailenin kızıydı, ama benim babasının milyon dolarlık servetinde gözüm yoktu, hiç olmadı. Zaten beceriksiz, vasıfsız oğlu baba parasıyla patronculuk oynayıp inşaat işlerinde babasının paralarını batırdı... Benim 17 yıllık evliliğim biterken, boşanma davasına gelen otel konaklama kayıtlarından beni 5 farklı erkekle aldattığı ortaya çıktı. Evlilik sözleşmesi nedeniyle, evlilik öncesi, evlilik sonrası edinilen mal varlığında hakkım olmadı. Bkz. "eşler arasında mal ayrılığı rejimi". Şimdiki aklım olsa "s.. iktir git imzalamıyorum" derdim. "Ananı ayrı, para babası dolar milyoneri babanı ayrı si.. eyim" derdim. Orsp çocuğu eski karım, annesi ve babası...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- m3 ay
Ben yapmam net konuşuyorum güveni yoksa evlenmenin anlamı yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı. Ya birazcık insanın zoruna gider.
20 Yorumla- s3 ay
Babana bile güvenmeyeceksin denilen şu dünyada, bu tarz bir şey garip olmamalı artık. Güveniyorsun ama gerçekten güvendiğin biri gibi mi? Ne kadar insan sarrafısınız ki?
Ben karşı çıkmam.
Rencide de etmemeli. Bu olay güvenle alakalı bir şey de değil zaten.20 Yorumla - 3 ay
Herkes mantıkla düşünüyor ve bunu tavsiye ediyor ama unutulan nokta zaten evleniyorsan bunu İstemene gerek olmicak biri olmalı.
istemem. Hiç bir Komutan kaybedeceğini hatta kayba uğrıyacağını varsayarak plan yapmaz.
Savaşı kaybedersin.
10 Yorumla - 3 ay
Elbette rencide olanlar olur ancak yapılması gerekli bir durum aslında. Çünkü şartların ve durumların ne olacağı hiç belli olmuyor. Ne erkek tarafı boşu boşuna nafaka ödesin, ne de kadın tarafı çaresiz kalsın. Herkes eşit haklara sahip olmalı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Evlenirken herkes iyi ama ayrılma aşamasında iki tarafında başka yüzü ortaya çıkabiliyor kendinden emin kişi renci olmaz rahat rahat imzalar o sözleşmeyi 🎈
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla bu zaman da şart bu sözleşmeler. Sonra anlaşamaz boşanırlarsa iki taraftan biri bela oluyor. şu an böyle bir durum var bir yakınımızda. Keşke sözleşme yapılsaymış zamanında.
20 Yorumla- 3 ay
Eğer çok varlıklı biri olsaydım bende isteridm pek gurur meselesi yapmam zira mal teminatı için evlenmem
10 Yorumla - 3 ay
Baştan anlaşılıp yapılabilir. Bence çok gerekli bir şey. Baştan konuşulursa rencide olacak bir durum yok.
10 Yorumla Bir hukukçu olarak kesinlikle olması gereken bir şey diyorum. 🙃🙃🙃 tabi dikkat edilmesi gereken hususlar var
11 Yorumla- 3 ay
Bu konuya bir bence yakışmaz mı?
- 3 ay
Evlilik de bir sözleşme netice. 2. Sözleşme kişilerin kendilerini garantiye almasıdır. Çok normal gelebilir taraflara.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Rencide olacak bir şey yok. Profesyonel yaklaşmak lâzım.
10 Yorumla- 3 ay
rencide de olurdum utanırdım zoruma da giderdi açıkçası
10 Yorumla - 3 ay
İnşallah öyle birşeyle karşılaşmam.
Göremediğim yanlışın yüzüme çarpılmasına dayanamam.10 Yorumla - 3 ay
Bence etmez.) Sonuçta bunu istemek bi hak.))
10 Yorumla - 3 ay
Zaten evlilik sonrası alınan mallar ortak sayıldığı için pek gerek yok gibi.
10 Yorumla Zaten evlendikten sonra alınanlar ortak oluyor. Geçmiş alınanlar ortak olmadığında çn sorun olmaz..
10 Yorumla- 3 ay
Çok saçma geliyor bana böyle şeyler, ölmeden ölmek gibi bir şey sanki.
10 Yorumla - 3 ay
Sözleşme güveni sağlamaz, güven yoksa da evlilik olmaz, sözleşme falan hikaye
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 ay
"MAL KABUL" anlaşmasından farksız😏
2 MAL 'ın birbirini kabul etmesi gibi...😂10 Yorumla - 3 ay
Reis sen nasi değişik bi insansın çözemedim 😂
111 Yorumla- 3 ay
Değişik bi tarzın var 😂
- 3 ay
boş ver 😂
- 3 ay
Değişiksin 😂
- 3 ay
Sana neden m. sj gönderemiyorum 😂
- 3 ay
Öğretsene şu sistemi 😂
- 3 ay
Tıkanan boruları pardon sistemi açsana 😂
Kesinlikle yapacağım bugün delisi olduğumuzun yarın deli etmeyeceği garanti değil
16 Yorumla- Gizli Üye(36-45)3 ay
Ederse etsin, şart olmalı yoksa asla evlenmeyin adaletin elimde oyuncak olursunuz
11 Yorumla- Cevap sahibi3 ay
Sözleşme şart aklınızı başınıza alın yoksa Nihayet 9 yıl sonra bugün boşandım, bundan sonra bugün benim doğum günüm🎉🎂🥳? ↗
- Gizli Üye(36-45)3 ay
Böyle bir şey söylendiği an her şey biter. Lafı bile edilemez.
10 Yorumla - 3 ay
Eder bence de değersiz hissettirir hiçbir kadın veya erkek bunu kabul etmeemeli ileride olusacak sorunların sinyali
20 Yorumla - 3 ay
25 Ler 30 lar 35 Ler vesayre hiç genç deyilki herkes kendinden küçüge genç diyo dogrumuyum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Tabii fazlasıyla eder hemde
20 Yorumla- 3 ay
Sozlesme ne sirket mi yonetiyoruz?
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Eder tabiki evlenmeden boşanmayı düşünmek saçma..
20 Yorumla- 3 ay
Bu yasalara karşı şart.
20 Yorumla - 3 ay
Valla ben karşı taraftan isteyeceğim hiç kimse kusura bakmasın evlilik şakaya gelmez şans işi de değil sağlam almak lazım
00 Yorumla - 3 ay
Simdiki kadinlar kan emici etmemeli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Eder ama maddi duruma göre de önemli
10 Yorumla- 3 ay
bence de rencide eder
10 Yorumla - u3 ay
Evet eder.. güvensizliktir.
10 Yorumla - 3 ay
Erkeği değil de kadını edebilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 909 cevap paylaştı. Evlenicek kadar güvendiysem gereksiz bence
10 Yorumla- 3 ay
Hayır kesinlikle olması gereken bir şey
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evet öyle küçümseyici davranış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana böyle bir teklifle gelinse rencide olurum.
10 YorumlaKarşı tarafın karakterine bağlı
10 Yorumla- 3 ay
Size ozldn bir sorum olacak? @VViolet mümkünse, değilse sorun yok.
01 Yorumla- 3 ay
?
- 3 ay
Rencide etmeyi bırak hayatından çıkartır
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)3 ay
Eder tabii satılık mısınız siz. Gönül ilişkisi bu.
10 Yorumla - 3 ay
Güvenmiyorsan neden evleniyorsun ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. bence eder, hoş değil
10 Yorumla- 3 ay
Kendi adıma kabul etmezse evlenmem
10 Yorumla - 3 ay
Ederr
20 Yorumla - 3 ay
Bu devirde normal
20 Yorumla - 3 ay
Eder
10 Yorumla Ortak bakkal açmak gibi bir şey