Her yerde ekli ama benim artık umrumda değil durumlarına filan bakmıyorum ama o bana bakıyor hep
ne bakıyorsun hıyarr mısın ya
Her yerde ekli ama benim artık umrumda değil durumlarına filan bakmıyorum ama o bana bakıyor hep
ne bakıyorsun hıyarr mısın ya
Aynı söylediğin saçmalık için; oysa bitti niye hala ekli; neyin kafasını yaşıyorsun.. ben sana sorayım? Gittiyse bitmiştir, bittiyse niye ekli? Yine şöyle sorayım hayatına biri girse yine o ekli olur mu; olmaz silerim diyorsan; niye siliyorsun arkadaşsa, siliyorsan demek ki özelinin olduğu yerde olması doğru değil.. şu an durabiliyorsa demek ki kalan bi şey var.. onda takıntı, sende alışkanlık vs vs vs.. hep bir muamma.. ilişki dediğin ya yaşanır ya biter.. insanlar egolarını tatmin etmek için veya egolara tatmin olmak için kendilerini bu durumlarda bulunduruyor
Biz aynı meslekteniz o benim için kritik bir yerde çalışıyor her an işim düşebilir aratabilirim o yüzden ekli bende
Yoksa masadaki tuzluktan bi farkı yok benim için
Onun bana hiç işi düşmez çünkü benden ziyade ulaşacakları var
İnsanlar bazı şeyleri sanar ama hayat sandıklarımızdan çok farkı durumlarla karşılaştırabilir bizi; evlenmeyi düşündüğü biri olmadığını söylediğine göre sevilmemişsin bu net; gerisi içinde takıntı durumları olabilir.. masadaki tuzluk bile işin bittikten sonra kalksa daha sözü olmaz; ama sen masada ki tutluk diye bahsettiğim benzetmede hala onu konuşuyorsun.. bende sana soruyorum bakmasının ne önemi var; sıradanlaşmış önemsiz olan birinin.. verdiğin cevapta sorunun cevabına yakın şeyler olabilir.. ama genel adı takıntı deriz
Bakmasın
Sonuçta ben birini red ettiğim zaman bütün her yerden engellemesem de selam sabahı keser ve durumlarına bakmam çünkü bu kul hakkı bana göre
Karşı tarafa Ümit vermiş oluyorsun
İstemediğin beğenmediğin bi insanın hayatındaki gelişmeyi neden takip edersin ki
Bırak o da yoluna gitsin unutsun seni
Sen bi önceki söylediğin sözü düşünmeden mi konuşursun hep.. senin işin düşüyor diye arkadaşlıkları durduruyor olman kul hakkı değil mi peki.. nasıl masada ki tuzluk bi amaç için bekletiliyor, vardır masada ki tuzluğunda bi amacı. Ama sen kadın olarak narin hassas olduğun için sanırım kendininkini normal onunkini kul hakkı görüyorsun 🤭
Ya dostum silmesin rehberden ama bakmasın da durumlara
Saniyesinde açıyor ya
Ben olsam bakmam durumlara
Kızlar böyle çok takılmayın ya bizim için önemli olabilir ama erkekler böyle şeyleri takmiyor. Yok ayrildikta neden hala takip ediyor, yok efendim konusmuyoruz ama hikayelerimi görüyor, yahu özel bi durum değil bu erkekler icin. Belki farkında bile değil belki unuttu bile takibi bırakmayı. Erkekler biz kızların düşündüğü kadar entrikali bir zihne sahip değil kızlar maalesef
Cevap
4Cevap
Bak hele hiyara nie bakiyorsun ya. Hiyar... Boylelerinden bi cacik olmaz
Aynen öyle
Gelmiş 33 yaşına hala evlenmeyi düşünmüyor
Ulan hıyar fıstık gibi kızdan evlilik teklifi almışsın bi de düşünmüyorum diyor
Benle ne muhabbet ediyorsun madem zamanımı çaldı
Öyle sinirliyim ki ona
Ne zaman kaybedeyim ki
Niyetini öğrenmek istedim
Bence hıyar.. Katılıyorum sana..
canım onu hala umursadığımı filan sanıyor sanırım
O sandığıyla kalsın.. biz yolumuzdayız..
Sanmasın ya
Bu kız beni unuttu kaçırdım desin pişman olsun hıyar oğlu hıyar
Dermi ki hıyar ağası.. inşallah der..
Der bence
Ben gibi temiz namuslu memur kızı zor bulur hıyar
O kim köpeekkk.. Defolsun gitsin o halde.. ne yükseldik bee
O kadar gıcığım ki şu anda
Hele bi tane erkek var aşırı sabit fikirli
Ona sorsana
Ne konuşucam ya gerzeğinnnn teki
Saplmk icn
Bana splayan olmadı daha