Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendileri karaktersiz oldukları için, karaktersiz birilerini istememesi çok garip geliyor bana da ve şu da var kızlar da şu saflığı bırakıp her erkeğin sevgilisi olunca sanki uzun süreli evlilik de gibi yaşamaları çok saçma kendinizi koruyun namus bekçisi falan değilim kim ne yaparsa yapsın ama benim gibi aşık olan seven insanları da evlenene kadar bekleyen insanları da mutsuz ediyorsunuz
Cinsellik sadece evlenince yaşanır, gerçekten seven birisi böyle yapar sabırla bekler o gün için dayanır ve bende öyle yapıyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü öyle bir kadının bağlanma duygusu çok az daha geçen bir kız erkek arkadaşının penis büyüklüğünden şikayetçi oldu önceki daha büyüktü falan diye, sonra diyor ki şu anki erkek arkadaşımla birlikteyken daha büyük olan çıkarsa karşıma diye ne yaparım diyor? Çünkü kadın sürekli karşılaştırma yapıyor ve yapılan araştırmalara göre kadın ne kadar çok ilişkiye girerse girdiği erkekten dna kalıntısı alıyor yani çocuğun kimden olacağı belli olmuyor. Sizin anlayamadığınız bu
00 Yorumla
+1 yılİçleri rahat etsin diye. Erkekler kıskanç, tuhaf varlıklar. Kendileri her halti yer bir problem olmaz ama karşısındaki tertemiiiiz olsun ister. Herkesin dengiyle olması en mantıklısı. Hayır şu da var, birçok kişiyle sevgili olmuş birliktelik yaşamış bir kız seni neden istesin? Şahsen benim midem bulanıyor böyle durumlardan.
00 Yorumla
+1 yıl
Öylemi olmalı
Lan sizin zamanında birlikte olduklarınız da evlenmek isteyecek sizin iki günlük heyecanınıza meze oluyorlar sonra neymiş efendim daha önce benim gibi serefsizle birlikte olmuş olmasın hayatındaki tek şerefsiz ben olayım
Oldu canım başka00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKendileri her haltı yiyip sonra sevgilisi olmamış kız isterler.. cahillikten
20 Yorumla Bunun cok genis capli bir cevabi var.
Yaygin ve Bilincsiz olanindan baslayalim;
- Kullanilmis mendil kullanmam bundan ötürü kizin gecmisi önemli cinsel iliski yasamamis olsun tamamen benim olsun bu sayede namuslu oldugunu düsünürler.
Yaygin olmayan ve Bilincli cevabi;
- Ilk cinsel iliski kisinin cinsel hayatinin %50 sini olusturur bu sayede esinden baska birisiyle önceden iliski yasamissa cinsel iliski esnasinda gözleri kapatinca esini bir nevi aldatiyor olabilir istese de istemese de. Bundan ötürü bunu istemeyen vardir.
Mix; Namus iki bacak arasinda degildir bu konuyu cinsel manada degerlendirmek yanlis olacaktir kesinlikle. Kisilerin birbirlerine seffaf olmasi cok önemlidir, kendine hak gördügünü baskasina cok görme sözünü yerinde buluyorum, her halti yiyip de ben hic sevgilisi olmamis kiz istiyorum demekle olmuyor bu isler.
Edit: Almanyada yasiyorum ve klavyemde Türkce harfler bulunmuyor Kelime hatasi icin üzgünüm.06 Yorumla- +1 yıl
Burada durum söyle kiz bekareti koruyor ama bu sefer anal iliski yasiyor. Yani anlayacagin durum daha kötü. Bir arkadasim vardi Batmanli bi kiz Orgy partilerinde egleniyordu sürekli. Kendisi bana sunu demisti beni burada kimse almaz ben gidip türkiyede diktiricem bir tane de batmandan enayi bulup evlenicem diyordu. Burasi daha geleneksel kalmis Baya doktor dosyasi isteyenler oluyor. Kuzenim evlenmeden önce 4 kez teste götürdü
- +1 yıl
Ciddimisinizzz Peki 14 yašindan almanyada munih gibi şehirde yaşayan bir erkek hala bu kriterlere onem verir mi? ( benim için onem vermesi çok iyi ) yoksa o da "bakire olsa bile ilişki yasamistir O yuzden bakire olup olmamasi onemsiz mi dusuncesinde mi acaba. Tuhaf oldu sorum ama çok taktim bu konuyu🙏
- +1 yıl
Sana su kadar diyim yurt disinda kaldigi icin cok fazla bu konuda baski görüyor zihin yapisi böyle emin ol dert edecektir fakat bunu söyle anlarsin evlilik öncesi iliski yasamak isterse ve neden böyle derse esnek kizlik zari olarak nitelendir sorarsa tabi. Aksi halde muhtemelen 2. el diyip istemez
+1 yılGeçmişinde çok erkek olmuş kadınla evlilik mantıklı değil bağlanma duygusu yok gibi bir şey aynı zamanda uzun ilişkisi olmuş ayrılmış bir kızla evlenirsen seninle uyur ama kafasında eski sevgilisi olma ihtimali vardır. O yüzden en ideal seçenek başlıkta yazdığın seçenek.
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç birlikte olmadığı içinde ukde kalmış birini de hayal edebilir
kendilerinin yasadiklarinin ne kadar abarti ve ahlak kurallarina uymayan seyler oldugunu bildikleri icin eslerinin ayni seyleri yaptigini dusunduklerinde zorlarina gidiyor kaldiramiyorlar bu yuzden bencilce kendileri hayatlarini yasayip hicbir sey yasamamis kisileri istiyorlar bunu sadece erkekler yapmiyor serseri erkeklerle gununu gun edip gun sonunda İstanbul beyefendisi isteyen bir suru kadin da var
00 YorumlaBende ayni sekilde erkek icin istiyorum temiz kimse dokunmamış olsun istiyorum
60 Yorumla
+1 yılsen kirli bi erkek ister misin hayatında her şeyi yaşamış sana geldiğinde herşeyi tecrübe etmiş hiçbir şeyi senle öğrenmeyip heycanlanmayacak bi erkek?
27 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ıstemem
Soran+1 yılTıpini begendıgım bır cocuk varfdı fakeden yazdım 1 ayda 4 kızla bulusmus sevgili olalım mı falan dıye sohbet edıyormus olmuyorsa baybay dıyorlarmıs
Soran+1 yıl😂😂😂bende kapalı hıc sevgılısi olmamış kendı halındr bırıyım
Soran+1 yılBeklıyorum cevabını
- +1 yıl
aa çok iyi tam benlik yani :D
Soran+1 yılHeheheheh
- +1 yıl
beni takip etttt :D
Şimdi soruda bile söylediğin bir kelime var temiz* yani neden acaba erkekler için de bu kavram kullanılmıyor. Çok değişik kalıpların olduğu bir ülkedeyiz işte o yüzden ama seven her engeli aşar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİslam'a göre erkeğinde kadının da zina yapmasını geçtim zinaya yaklaşması bile haram olduğu için o yüzden iki tarafta kendini eşine saklamalı ve eşine özel olmalı.
213 Yorumla- +1 yıl
@xnsksjnd İslam'ı Arabistan sanan birine ne anlatabiliriz acaba 🤔
- +1 yıl
@xnsksjnd 1) takip atmam kimseye ben. Siz dinsizler yalan ile beslendiğiniz için iftira atmanı normal karşılıyorum. 2) Hz. Adem aleyhisselam dan beri vardır İslam. O yüzden Peygamber efendimizden önce gelen her peygamber secde ederek dua ederdi. İslâm tarihi bilmediğiniz için sallayarak yaşamanı da normal karşılıyorum kaldı ki Kur'an kendisinden önce gelmiş peygamberler den de bahsettiği için İslam'ı sadece Arabistan olarak nitelemen ayrı bir bilgisizlik. Ayrıcı biz Türklerin soyu Nuh peygamber Aleyhisselam'ın oğlu Yasef'ten geliyor. Hadi bizim soyumuz belli de senin soyun ne orası meçhul
- +1 yıl
@xnsksjnd bu da haydar emmi çıktı.
- +1 yıl
Abicim boş ver onu 40 alimi 1 dellile yenersin ama 1 cahili 40 delille yenemezsin
Böyleleri sadece kafasının dikine gitmeyi sever zaten başka bir şey bildikleri yok
- +1 yıl
@püskevit_aşkına boş vermek yerine böyle birileri çıkınca cevap verdikten sonra direkt engel atıyorum. Engel listem dinsiz dolu şu an 😀
- +1 yıl
Evet bana özelden yazdı o kişi
- +1 yıl
@püskevit_aşkına pembeli pala remzi dolu site
- +1 yıl
Aynen öyle abi
+1 yılBunu ancak bakir bir erkek isteyebilir o da onun en doğal hakkı
20 Yorumla
+1 yılYa cunku kendisinin beceriksizligini bastırmak istiyor anladın mi. Çünkü o kadar ezik hissediyor ki kendini deneyimli kadindan asagida hissedecek diye muhtemel.
00 Yorumla
+1 yılErkekler kıza doymadan evlenmez çok kizla konuşup eğleniyorlar herşeyi yapıyorlar son da temiz kızla evleniyor lar noluyo bunlara giciklar
10 Yorumla
+1 yıl
01 Yorumla- +1 yıl
Üstad güzel söylemiş
Bence artık umurlarında değil. Benim hiç sevgilim olmadı ve çoğu kişi bunu eziklik olarak görüyor. Madem eziklik o zaman niye sonunda istiyorsunuz ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılkendileri eski sevgililerine olan baglarını bitiremedikleri icin karsi cinse de guvensizlik icerisindeler bu yuzden istemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılçok yüz veriyonuz erkeklere de ondan öyle dediği an basacan tekmeyi bakalım bulabiliyor mu öylesini kendileri her haltı yesin temizini istesin yok yaa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Sende hiç sevgilisi olmamış erkek isteyebilirsin örneğin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle çifte standartlardan da nefret ederim kendisi de eşit şartlarda mıymış…
10 YorumlaBilmiyorum 😅 ama ben de hiç sevgilisi olmayan erkek istiyorum evlenmek için 😂
00 YorumlaCahil insanlar işte norlmadır konuşup anlaşamamısa kötü insan mı oluyor
00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilisi olmamiş erkek isteyebilir. Ama sevgilisi olmuş biri erkek bu isteyeme hakı yok
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Davul bile dengi dengine
- +1 yıl
Temiz olmayan insanlar hiç el deymemiş kadın istiyor yok ya içi dışı temiz erkek çok az kaldı bulursan kaçırma adil olmak gerek zevki için kadınlar hacıyan kirli erkek ler hiç samimi feyil bacınız kızınız temizse herkesinde kızada kadınıda temizdir seven erkek kadını her şeyiyle kabul eder
Ben istemezdim. Hatta evlenmek bile istemezdim. Yani istemezdim.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Neyii
+1 yıladaletsizlikkendileri becersin eski sevgili kadınlara olmazsiz deniyorsanız onlarda deneyecek
00 YorumlaBende öyle istiyorum cünki evine hanim aliyosun cocuklarina ana yapcan
00 Yorumla
+1 yılEee düğün masraflarını erkeklere kitliyprsunuz bir bedeli olacak tabi 😂
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda sevgilisi olup olmadığını bırak dokunulmamışı bile bulmak zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. El değmemiş kız kaldimi bırak eli neler değiyor artık edep ahlak yokki
05 YorumlaAile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. O sırada 7 ay depresyonda kalıp vodkaya saran ben 😂😂
02 Yorumla
+1 yılÇünkü kadının partner sayısı arttıkça ilişkiye bağlanması zorlaşır.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca erkek ilişkide lider konumda olmalıdır kırmızı hapa göre de böyledir kadın da güçlü erkek isteyeceği için kadının geçmişinde biri olmaz ise erkeğe uyum sağlaması daha rahat olur kafasında karşılaştırma da yapamaz
- +1 yıl
Lan kadının el değmemiş olmasını istiyorsunuz
Sizin zamanında elleriniz bi erkeğe mi değiyor siz kadınla birlikte oluyorsunuz bunun farında değilsiniz sanırım
Sanki onun elinin değdiği kadın değil ya - +1 yıl
Ben mi kadınla birlikte olmuşum git bak bakalım sorularıma
Çünkü erkek anladinmi ben her kızla takilim ama alacağım kız kimseyle olmasın yoksa o... gözüyle bakan akildiz vok bunlarada biz namussuz namus bekçiliği yapar diyoruz tabiki çok iyi adamlarda var karsilasman dileğiyle 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden karım olacak kişiye başkası önceden dokunmuş olsun ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu nereden bıleceksın ki
Soran+1 yılOlmus olsa bile
- +1 yıl
en çok da senin gibilere kakalıyolar kendilerini dostm haberin olsun
Soran+1 yıl@engnnnnlyda ne dıyoj abı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboş ver hepsi kendi gibisiyle evleniyor anlayamadan 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler kaç kızla takılıyor sayamazsın bile. Bilmiyorım bence beklersen dinin için beklersin nir erkek için değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben hep dürüst oldum sevildigimde oldu yataga atmaya çalışanda oldu dürüst olmasanızda olur erkekler nerden bilecekler yapıp yapmadıgınızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz kız ne ya? Önce kendileri "temiz" kalsın da sonra kızlara dönüp baksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendileri her bku yedikten sonra öyle kız istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ben istemiyorum, hatta tecrübeli birisi bile olabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de seni erkek istiyorum madem onlar da kendilerine sahip çıksınlar ne olacak şimdi
00 YorumlaBu zihniyet meselesi her erkek demekle sınıflandırmak saçma bu konuyu her erkek temızmıkı her erkek temız bır kız ıstıyor bırde bu yönden bakmaya calış
00 YorumlaErkeklerin bir kadına bağlanabilmesi için sahiplenici hissetmesi gerekiyor. Kendinden başka erkekle birlikte olmuş bir kadını ne yaparsa yapsın kendisininmiş gibi hissetmiyor
01 Yorumla
+1 yılarkacı oluyo genelde "temiz" dedikleri kızlar :) herkese bol şans şimdiden, bence bekaret saçma, dürüst olsun yeter
01 YorumlaAmaaan hepsi öyle en iyisi yalnızlık
10 Yorumla
+1 yılErkekler ve kadınlar kendi dengini bulacak haberleri yok
11 Yorumla- +1 yıl
Siz de buna inanıyorsunuz di mi. Genelde iyi insan iyi insanı bulmaz. Eğer dediğin gibi olsaydı ayrılmalar ve aldatmalar çok fazla olmazdı
+1 yılBiz de temiz erkek istiyoruz onlar da namusuna sahip cıksın madem
15 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir ciddiyetsizlik kattı
- +1 yıl
"Madem onlar öyle istiyo biz de öyle istiyoruz" gibisinden nispet anlamlı bi cümle kurmadım. "Onlar temiz kız istiyosa namuslarına sahip cıksınlar madem" manasında
Serfsizlik kendilerinden de ayni davranisi bekliyoruz
00 YorumlaOnu bırak telefon kullanmayan birini isteyeni duydum
00 Yorumla
+1 yılKendisi oynayıp oynaşıp temiz istiyor yani ellenmemiş afedersiniz pislik hepsi çünkü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOf etkekler mal boş ver
20 Yorumla
+1 yılkiyaslanmaya maruz kalmamak icin
10 Yorumla
+1 yılİkiyüzlü olduklarından
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Temiz kizmisyerimmm ama onume geleni yerim olay bu
00 YorumlaKendileri çok temiz ya ablam ondan
00 YorumlaGerizeqali falan olduklarindan heralde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek değilmi hepsi aynı ndndndnbd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen farklinistiyorm iliskiside olsa sorun yok😇🙈😈
00 YorumlaBana da tam tersi geliyor neden dnkfkf
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO tip kızların ne olduğunu biliyorlar çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü sevgilisi olan kızlar muhakkak cinsel bir şey yaşamış oluyor
00 Yorumla
+1 yılEee öyle olmasi lazım değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç sevgilisi olmamış isterde diğerlerini anlayamıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Diğerleri beyinsiz
- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey istemiyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler