+1 yılBi konuyla alakalı yorum yaparken insan doğal olarak kendi bakış açısına göre yorumluyor. Verilen tüm cevapları okudum burada verilen cevaplardan tüme varım yapmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama neden yalnız olduğumu anladım sanırım.
Ya siz erkekler hakkında çok da bişey bilmiyorsunuz ya berbat tecrübeleriniz olmuş ya aşırı önyargılısınız ya da ben erkek değilim. Böyle iğrenç genelleme olmaz. Bu benim bi kez aldatıldıktan sorma tüm kadınlar kaşardır demem kadar saçma ve iğrenç.
Birincisi burada yorum yapanların eminim ki en az %80’i bekar. Evlilik hakkında bi fikri yok. Eğer evliyse daha da fena zaten. Evliliğin ne kadar ciddi, zor bi süreç olduğunu ve herkesle bu akdin kurulamayacağını idrak edememiş.
İkincisi “her” peşinizden koşan sizi becermek falan istemiyor. Bu kadar egolu olmayın. (Hatuna insanlık namına “merhaba”diyorum sabaha kadar fındık ezmesine bulanıp sevişelim demişim gibi bakıyor.) Sen kendini ne zannediyosun arkadaş? Kendini ne zannedersen zannet o senin problemin. Asıl sen beni ne zannediyosun? Herkesin ego uzay maşşallah.
Üçüncüsü ben birinin peşinden koşuyosam elbette ki elde etmek içindir. Ama bu onu yatağa atmak için olmak zorunda değil. İzmirde yaşıyorum, çevremde muhteşem kızlar varken eğer ben sadece birinin peşinden koşuyosam bunu sadece cinsellikle yorumlamak senin kendine verdiğin değerle alakalıdır bence. Ben kadını asla ve katta bi et olarak görmedim, görmücem de. Sen gelir, ben sadece etim dersen ona göre muamele ederim elbette. Ama ilk çıkış noktam asla seks değil. Cinsellik bi ilişkinin sac ayaklarından biridir sadece.
O yüzden yorum yaparken “öyle olabilir” “bi çoğu” ya da “bazen” gibi çember daraltıcı edatlar kullanırsanız ben de huzura erebilirim. Yoksa patlıyorum böyle 😂😂🤣🤣32 Yorumla- +1 yıl
Sakın ol lütfen 🙂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bu konuya ön yargılı yaklaşmayacağım. Kimse kimsenin hayatını, neler yaşadığını bilemez, herkes kendi hayatından sorumludur...
Bunu bir çok nedeni olabilir;
Sadece seks için olabilir,
Veya hoşlanmış, sevmiş, aşık olmuş olabilir; akar içinde bulunduğu şartlar evlenmesine izin vermiyordur, bu nedenle de huzur bulmak için de olabilir...
Daha bir çok neden sayılabilir... En başta da dediğim gibi kişinin hayatını bilmeden ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor...164 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu yazdıklarım kadınlar için de geçerlidir. Sadece erkekler deyip geçmemek gerekiyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor kadınlar heleki diziyle görünümüyle de güzelse bunun peşinden her erkek koşar zoru basarma iç gudusu
30 Yorumla
+1 yılErkekler, kadınlar gibi ilişkiden tek beklentisi evlilik olan varlıklar değildir. Cinsel dokunuş şansını yakalamak çoğu zaman ilk beklentileri oluyor.
Ama cinsel anlamda hep etkilenen taraf olmak öz güveninizi düşürür. Arada seksiliğiniz ile kadınları etkileyen taraf siz olun beyler. 😏70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Elde etme arzusu.. amacına ulaşınca aynı hızda ters yöne koşar..
62 Yorumla- +1 yıl
Ben egerki seni elde etmeyi basarirsam ozaman çabuk sıkılırım ve hiç ilgi göstermez trip falan atarsın bende işim vardı gibi bahaneler uydururum sende inandığına inandırırsın ve kısır döngüye girip benden ayrılırsın bende birdaha ne arar nede sorarım. Sende sinir olduğunla kalırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta nasıl olduğunu görmek için gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. vakit geçirmek için.. karşı cins ihtiyacını ve duygusal açlığını da tatmin etmek için.. sonuç.. salt kişisel tatmin. daha iyisinibulursam ona geçerim, bulamazsam bakarız gibi bir mantık biraz da. eldeki bulgurdan da olmayalım bu yoklukta vs vs işin özü bu
82 Yorumla- +1 yıl
@Aydan55 her erkeğin kafası bu kadar çalışmaz.. aklı başında olan doğru düzgün bir adam bu mizansendeki şeyi zaten yapmaz.. yapıyorsa da zaten en başta niyeti olmak üzere , mantalitesi de bozuk demektir. oyun gibi gelir ona peşinden koşmak.. askıntı olmak diyelim ya da.. naz yapıyor der er geç aklını çelerim der , peşinden koşar durur.. veya kafaya takar.. kendisini playboy zanneder, bu kızı yatağa atmadan vaz geçmeyeceğim der.. var böyle aylak adamlar.. ki şunu da atlamayalım , erkeğin bu niyetini anlayamayan pek çok kadın da var...
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Spor olsun diye koşar. Koşmak çok iyi bir spordur, vücudu dinç tutar. Bu yüzden erkekler daima dinç ve diri kalmak için her zaman koşarlar. 😂 Mesela ben 2 yıldır araba var diye yürümüyordum bile bu yüzden koşmayı unutmuşum. 1 haftadır zar zor koşuyorum. Şimdi karşıma evlenilecek kadın çıksa nasıl koşayım. Çok zorlanırım.
30 Yorumla
+1 yılbende bu durumun kesin ve olgusal nedenini merak ediyorum aslında insanın icin de merak uyandırıyor benimle evlenmedi o zman neden benle olmak istedi ya da neden peşimden koştu benle takıldı vs. gibi düşünceler uyandırıyor... Ama bence yani kendi fikrimce gördüğüm ögrendigin kadarıyla erkekler farklı yani istediklerini elde etme hırsları var gözlerine kestirdikleri bayanı sırf arkadaş ortamı icin de onurlu dursun diye elde etmeye çalışır kimiside diş görünüşünden dolayı bir defalığına bile olsa onla iletişime geçmek ister yani ben erkeklerin egolarını tatmin etmek icib reddedilmeyi kabul etmedikleri için kızların pesinden evlenmiyeceği halde koştuğunu düşünüyorum...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinden koşunca evlenmek şart mı? Sevgili olunamaz mı, veya sevgili olunca mutlaka sonu evlilik mi olmalı? Evlenmeyi düşünmeden bile bir kadını elde etmek için çabalayamaz mıyız? Evlenmeyi düşünmediğimiz bir kadınla sevgili olamaz mıyız, evliliği dahil etmeden uzun süreli ilişki istiyor olamaz mıyız? Her sevgililik evliliğe gitmek zorunda mıdır?
37 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol @Banker_Bilo🙂
- +1 yıl
sakinim sevgili @lotus-patra , sorular zihnimde peşpeşe belirdi, o yüzden sıraladım, sükûnet halini terkettiğimden değil
- +1 yıl
Sevindim😉
- +1 yıl
Sana karşı sükûnet halimi niye terkedeyim? Minnoş minnoş takılıyorsun şurada ☺️
- +1 yıl
🙈🙈🙈🙈minnoş minnoş 😂
- +1 yıl
@lotus-patra Bu arada, eklemeyi unuttuğum bir şey var, zaten evlilik düşüncesi olacaksa bile ilişki ilerledikçe ortaya çıkar, yani bir kadının peşinden, evlenme niyetiyle koşmak anlamsız. Tanımak, evlilik düşüncesi olacak mı diye görmek için sevgili olunmuyor mu zaten?
- +1 yıl
Bu konu çok ayrıntılı bir konu uzun...
Konuya girersek işin içinden çıkamayız.🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik farklı bir konudur. Farklı konuları da birbirine senkronize etmenin manası yok.
Bir erkek ya da kadın, birini arzuluyor peşinden koşuyorsa, topyekün hayatını vermek zorunda mı?
Ne mecburiyeti var ki, tüm benliğini, ruhunu, tüm zamanını, yaşamını versin ki?
Ha dersin üreme vaktimiz geldi, oturup resmi kanallardan ürersin, çıkardığın çocuğa hayatını adarsın.
Hiç bir şekilde mecburiyetim yok bir kadına hayatımı vermeye.14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tamam tapu yok 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes evlenmek zorunda değil çünkü ve evlenmek bir amaç değildir bir sonuçtur. Amaç olarak edinirsen o zaman hayatında hiç bir insana şans vermezsin bir kusur bularak. Bir sürü insani beğenirsin istersin takıntı olur hırs olur elde edemezsen o ayrı bir mesele. Ama bağ oluşmadan kimseyle evlilik düşünemezsin. Peşinden koşma durumunda zaten karşı tarafı evlilik düşünecek kadarıyla tanımıyorsun ki. Bu senin içinde geçerli bir sürü insan beğenmişsindir ama kaçıyla evlilik düşünebildin? Evlilik ciddi ve uzun süre sonra alınması gereken bir karar.
20 Yorumla
+1 yılHer ilişkinin başlama motivasyonunu evlilik değil ki! Hele de erkekler için. Onlar kadınlar gibi nikah manyağı olmadılar hiç. Bu yüzden kafasında evlilik olmasa bile bir erkek bir kadının peşinden koşabilir, beraber olabilirler ve gayet mutlu huzurlu bir ilişkileri olabilir.
Bunun dışında farklı bir ajandası varsa sadece cinsel ilişki gibi ya da kafa dağıtmak gibi bu da olabilir elbette50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Herkes herkesten hoşlanabilir ama kimse kimseyle evlenmek zorunda değil. Birliktelik oldu diye evlenelecek diye bir şart yok.
Adam hoşlanır, koşturur, ilişki başlar ama bir süre sonra anlaşmazlık başlar ayrılırlar. Bu son derece olabilecek bir şey.
Ayrıca birlikte olmadan evlilik yürütüp yürütemeyeceğini nereden bileceksin.
Sene 2021, 21. Yüzyıl'dayız... hatırlatayım dedim :)20 YorumlaHerkes her birlikde oldugu ile evlenmek zorunda mi bikere cok sacma. Belki kosar pesinde ama beraberken cok uyumlu olurda fikirler degisir. Ayrica evlilik karsiliklidir. Kizlar kadinlar evlenmek zorunda değil yahu. Kendi parasini kazanmasi bu acidan onemli. Yil olmus 2021 hala bunlari konusuyorlar ay baydim
20 Yorumla
+1 yılSelamlar,
https://youtu.be/xNkh5AVhlCc
Biz erkekler de çoğu zaman hırs oluyor, mesela cinsel ilişki yaşamayıp evlenmeyi düşünmesekte kadınını kimseye yâr etmeme üç güdüsü olduğundan dolayı köpek gibi peşinden koşarız.
Mantıklı bir açıklaması olmasa da bunun gibi durumlara bir kaç kez şahit olmuştum.
Adeta saplantı haline getiriyorlar.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sizce de amaç belli değil mi efendim... Kadın sevmek ve sevilmek ister... Erkek dokunmak ve sahip olmak ister... İşte sırf bu tip insanlar yüzünden kadınlarımız erkeklerden nefret eder oldu efendim.. ALLAH herkese hayırlı eşler nasip etsin..
21 Yorumla- +1 yıl
Amin.
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBence devirden dolayı erkek kişisi birini görüp beğenir. Bir başkası onu elde etmeden peşinden koşmaya başlar genelde de tanımak yerine o kişiyi hediyelerle iltifatlarla elde etmeye çalışır. Sonuç elde etti diyelim, tanımaya ilişki anında başlar ısınamaz ayrılır.
Kendim adına konuşursam çok sevebilirim kişiliğini, duruşunu, tavrını, konuşmasını, seksapalitesini ama iş evliliğe gelince bu çok büyük bir karardır. Genelde herkes tam pes etmisken ya da boşluktayken evleniyor. Ben oyle bir sey yapamam.10 Yorumla bize kimsenin peşinden koşmayın dedi eski şöförlerden fahri dayı bizde o gündür bu gündür onunla şöförler kahvesinde çay içiyoruz acaba yalnız kalmamak içinmi bu nasihati verdi yeni yeni aklımıza geldi ama onca çatın hatrı var ayıp olur bu saatten sonra
10 Yorumla
+1 yılCinselik için bu kadar koşmaz! Giderse yol verir ama ya ondan hoşlanıyor olabilir ya da onu seviyordur başka sebepi olmaz ; Ama erkek içinde kadın içinde cinsellik olmazsa olmaz ilişki cinsellik olmadan kimse durmaz bu zamanda kadınlarda zevk alıyorlar seks yaparke fazlasıyla onlarda istiyor hemen suç erkeklere atmayın bazı kadınlar var sadece cinsellik için bir erkek birlikte oluyor en fazla bir ay sonra ortadan kayıp Kız arkadaşım birlik olmak istesem yok dese sürekli aklında başkası vardır yol veririm kesinlikle 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörseldeki oğlanın niyeti çakallık. Ayağından tutuyorum diye yere yatmış ama atek altını röntgenliyo. Sen de bunu soruya görsel diye koyuyon. Nasıl bi fenomensin anlamadım ki :P
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa sen varya çok fenasın BÖC.
😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacakları açılsın da performans kaybetmeyelim. Hamlama olmasın 🤣 Yoksa zaten her köşe başında runner'lar mevcut. yeter ki sol gözünü kırp o zaten paranoya oluncaya dek koşuyor arkanda. Bu araba dingili denen şeylerden çok var anlıcan türkiyede. Gözünü kırman yeterli peşinde bir runner ordusu bulundurman için. Hepsini gidip organ mafyasına satsan karlı iş olur. Toptan 👌👌👌
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın dişi davranmış ve erkeğin hormonlarını kabartmışsa erkek de cinsî yaklaşmış olabilir. Kadın neden sınırı çizmiyor?
Çirkinlik, kötülük ve olmaması gerekeni görmek kolaydır, ona sebep olan etmenler de sınırı çizmesi gereken kadının çizmemesindendir. Bunu unutmayalım.
Yoksa iş şuraya gelir, kadın neden cilveli ve rahat davranıyor da erkeği çekiyor?
Erkek suçsuz demiyorum ama flörtöz bir kadına da öylesi erkek düşer zaten.
Konuya dair her detay çirkin anlayacağınız.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim şuursuz erkeklerin ekserisi bunu yapıyor, hem neden yapıyor bunu bile bilmiyor.
Evlenmeye niyeti olan da, kaçan kadının peşinden koşuyor,
Evlenmeye niyeti olmayanda kaçan kadınların peşinden koşuyor.
Hem kendilerini kıyametten düşürüyorlar.
Bazı erkekler bir cevher iken gidip bir gümüşün peşine düşüyor kendini onun kıymetine düşürüyor.
Kadınlar için de aynısı geçerlidir.10 YorumlaYa koşan erkek mi kaldı bu devirde saçmalamayın ya. Bir kez sana gelir istemiyorsan sıradakine geçer kadınlar bile böyle olmuş artık. Aşk meşk hiçbir şey kalmadı herkes kendi çıkarının derdinde hepsinde denizde balık çok mantığı var. Tiksindim çağımız aşk sevgi anlayışından. Sevgi değil ilişki yaşıyorlar aşık olan falan yok
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ aklı başına gelmemiştir ve gerçekten evliliğe hazır değildir amaç eylenmekse bir kız ve erkek için o zaman evlenmeyeceğini bildiği halde birilerinin peşinde koşar her iki tarafda bunun erkeği kızı yok bence...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılAnlamadığım yegane konu. Trip atıyorsun alttan alıyor, yazmıyorsun diye kızıyor, çevrimiçi görse kimle konuştuğunu merak ediyor, beraber planlar yapıyor... ama değil evlilik sevgili olma niyeti bile yok. Bu ne şimdi yani?
20 Yorumla
+1 yılSevdiği için ya da cinsellik için. Her evlilik düşünmeyen sevmiyor denmez. Evlilik bambaşka bir olaydır. Kolay karar verilecek bir şey değil. Belki de hiç sevgi olmayıp sadece cinsel bi amaç ta besleyebilir. Fırsat verince belli olur bu durum.
20 Yorumla
+1 yılElde etme hazzını yaşamak için egosunu okşatmak için.
Her insanda var bu durum, yadırganacak bir şey değil yani. Aynısını yapan kadınlar da var.50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Duruma iki yönden bakmak gerek :
1- Erkek koşar , çok yaygın bir şekilde , belli bir amaca yönelik (bu bazen ters de tepebilir, beklenmedik şekilde , aşka , sevdaya evrilebilir)
2- Doğası gereği..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlı dılle kadını kandırıp faydalanmak ıcın bekarları birak evli kadınları bıle cok kandırdılar iki tatli sözle. cok kadıni uyardım dinletemedim iş ışten gectıkten sonra haklıymisın dedi kadınlar
20 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmemesi, hiç düşünmeyeceği anlamına da gelmeyebilir. Ben hoşlandığım insanla mutlaka düşünürüm ama önce bir maddiyat engelimi aşmam lazım. :D
20 YorumlaAmacı skor yapmak ,
yaptığı ile arkadaşlarına hava atmak ,
Sanki savaş kazanmış edası ile kendini bir başarı elde etmiş gibi kasıla kasıla gezmek
Daha sayabilirim...
Ama hepsi için aynı şeyi söylemek doğru olmaz
Kadınlar da aynı durum var
Liste tutan kadınlar biliyorum,
Bir arabadan inip diğer arabaya binen kizlar biliyorum,
Bir biraya , bir akşam yemeğine tav olan kızlar biliyorum
Ama bunun içinde bütün kadınları aynı kefeye koymak yanlış olur20 Yorumla
+1 yılEvlilik ön şart oldugu sürece ileriki yillar cok boşanma davaları olur.. Genç insanlar her sartta gençliğini , yasinin güzelliklerini yaşamıyorsa öyle hayat mi olurmuş..
20 Yorumla
+1 yılDoğası gereği herkes evlenmek zorunda da değil kaldı ki kadınlar da erkek peşinde koşuyor bunun nedeni doğaüstü bişi olmalı..
30 Yorumla
+1 yılSoru çok kolay yerden geldi. 😀
-Dürtülerini harekete geçirdiği içindir hocam. 😀20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Tum insanlar evliligi bir amac olarak gormek zorunda degil. Sevgilisini de deli gibi seven ve omur boyu onunla olmak isteyen insanlar var. Gozunuzde buyutmeyin evlilik denen seyi.
10 Yorumla
+1 yılBu yatağa atmak sevişmek diyen arkadaşlara katılmıyorum sevişmek için ya da başka bisey yaşamak için milyonlarca kız var bu sebep için buna gerek duyacak erkek olduğunu sanmıyorum sadece hazır değil-dir evliliğe henüz eksik gördüğü noktalar vardır kendinde ya da karşındakinde bemxebence
10 YorumlaErkek, evleneceği kadını kovalamaz.
Aksine, evlilik söz konusuysa, erkek kaçar, kadın kovalar.
40 yaşına gelip, bu konuyu halen anlayamamış olman da ayrıca hayret verici..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılElde edilemeyen değerlidir. Kaçtıkça daha çok elde etme isteği gelir. Tabii kesin bir dille reddetmediysen. Açık kapı bırakırsan kovalar. Bir de yatağa atmak için çabalar. Ben mesela böyle zor elde ettiğim kadından sekste daha çok haz alıyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalnız görseldeki erkek müsveddesi koşmuyor resmen sürünüyor. (Başka bir niyeti de varmış gibi bakıyor ama neyse 🤭) Erkekler diyerek bu görselle genelleme yapıldıysa itirazım var.
10 Yorumla
+1 yılPeşinden koşup da sonrasında azcık tanıyınca ben bunu niye yaptım dediğim çok oldu.
Her şey dış güzellikle bitmiyor sonuçta.20 Yorumla
+1 yılE tabi ki yatağa atmak için bunu anlamak zor olmamalı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüksek ihtimal sadece cinsellik için fakat alternatif olarak eğlence huzur mutluluk buluyorsa da koşar. Ama kendisi evlilikten korkar belki de. Bu yoksa o kadınla olmaktan keyif alıyordur ama onun için sorumluluk almak istemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler basit varlıklardır. Karmaşık düşüncelere gerek yok. Sadece seks, gönül eğlendirme, vakit harcama ya da zoru başarmak. Vermezsen istediğini daha çok koşar. Verirsen kaçar ve umursamaz. Vaktini ona harcaman bile onun peşinden koşmasını sağlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir flört illa ki evlilikle mi noktalanmalidir? Bu Türk kızlarının namus örf ve adetlerine göre bir yaklaşım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. canım oldukları için, evlenmek için bile olsa birinin peşinden koşmak zaten başlı başına bir saçmalık
Siz çok şanslısiniz ama kıskanıyorum sizi10 Yorumla
+1 yılErkekler pek ileri görüşlü değiller onların doğası böyle ya da duygu ve arzu kontrolü daha zor olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yani sadece evlilik amaçlı mı biriyle birlikte olmalı birisi? Kaldı ki evlilik o kadar da harika bişi değilken :)
10 Yorumla
+1 yılErkek serefsizdir erkek kadina itaat etmelidir erkek kadina köle olmalidir
Neden kosara gelecek olursak uçkur sevdasi iste herkes azgin.10 Yorumla
+1 yılbende anlamıyorum evlenmeyecekseniz ne diye berabersiniz
20 Yorumla
+1 yılHerkes bir tuaf
samimiyet vardır arada kaybetmek istemedigi.21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılbende o saçma saplantı var özel bir bankada çalışan bir bayan var evlenmiş boşanmış taktım kafaya ama saçma bir takıntı mı yoksa saplantımı bilemedim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. her iki cins de zaman gecirmek, cinsel birliktelik vs için birlikte oluyor.
10 Yorumla250 gr olsun yeter koşmak için :D her önümüze gelen kızla evlenecek olsaydık naneyi yemiştik
10 YorumlaAblacım öyle kızların peşinden seks yapmak için koşar başka sebebini bulmuyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Kadın zoru oynadığı için olabilir. Evet, efsane değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Her ilişki evliliğe gitseydi dünya baya bir kördüğüm olurdu.
10 YorumlaPatron koş diyor biz de emre itaat ediyoruz
Akılsız ç. ükün cezasını ayaklar çekermiş10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılNedeni belli degil mi☺ bide zorubsever ler daglha cekici gelir
10 Yorumla
+1 yılPeşinden koşmanın hepsi ilk sekse kadardır, ondam sonra eski ilgisi kalmaz
10 Yorumla
+1 yılBende merak ediyorum bu sorunun cevabini erkeklere sormak lazim neden koşar
16 Yorumla- +1 yıl
Ben egerki seni elde etmeyi basarirsam ozaman çabuk sıkılırım ve hiç ilgi göstermez trip falan atarsın bende işim vardı gibi bahaneler uydururum sende inandığına inandırırsın ve kısır döngüye girip benden ayrılırsın bende birdaha ne arar nede sorarım. Sende sinir olduğunla kalırsın
- +1 yıl
Bu soruya net bir cevap verelim cinsellik
- +1 yıl
Görüş paylastigima pisman oldum ne bicim erkekler var yaa kizlarda erkeklere istedigini vermese olur biter aslinda 😂
- +1 yıl
😄😄😄😄😄şimdi beni aforoz ederim
- +1 yıl
Ederler
- +1 yıl
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle değilim şahsen vakit kaybetmek dahi istemem öyle biriyle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBecermek için de olabilir ona hissettiklerinden dolayı da yalnızlıktan kaçmak için de
10 Yorumla - Devamını Gör (194)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat