• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkek evlenmeyeceği kadının peşinden neden koşar?

lotus-patra u
lotus-patra Takip Et
Master Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1117
Yapay Zekaya Sor
https://youtu.be/n-Zxa20mtaU
Erkekler kesinlikle evliliği düşünmediği kadınların peşinden, neden deli gibi koşar?
Güncellemeler
+1 yıl
SS soru ✌️
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • TheOrcWithNoName
    TheOrcWithNoName Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Bi konuyla alakalı yorum yaparken insan doğal olarak kendi bakış açısına göre yorumluyor. Verilen tüm cevapları okudum burada verilen cevaplardan tüme varım yapmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama neden yalnız olduğumu anladım sanırım.
    Ya siz erkekler hakkında çok da bişey bilmiyorsunuz ya berbat tecrübeleriniz olmuş ya aşırı önyargılısınız ya da ben erkek değilim. Böyle iğrenç genelleme olmaz. Bu benim bi kez aldatıldıktan sorma tüm kadınlar kaşardır demem kadar saçma ve iğrenç.

Birincisi burada yorum yapanların eminim ki en az %80’i bekar. Evlilik hakkında bi fikri yok. Eğer evliyse daha da fena zaten. Evliliğin ne kadar ciddi, zor bi süreç olduğunu ve herkesle bu akdin kurulamayacağını idrak edememiş.

İkincisi “her” peşinizden koşan sizi becermek falan istemiyor. Bu kadar egolu olmayın. (Hatuna insanlık namına “merhaba”diyorum sabaha kadar fındık ezmesine bulanıp sevişelim demişim gibi bakıyor.) Sen kendini ne zannediyosun arkadaş? Kendini ne zannedersen zannet o senin problemin. Asıl sen beni ne zannediyosun? Herkesin ego uzay maşşallah.

Üçüncüsü ben birinin peşinden koşuyosam elbette ki elde etmek içindir. Ama bu onu yatağa atmak için olmak zorunda değil. İzmirde yaşıyorum, çevremde muhteşem kızlar varken eğer ben sadece birinin peşinden koşuyosam bunu sadece cinsellikle yorumlamak senin kendine verdiğin değerle alakalıdır bence. Ben kadını asla ve katta bi et olarak görmedim, görmücem de. Sen gelir, ben sadece etim dersen ona göre muamele ederim elbette. Ama ilk çıkış noktam asla seks değil. Cinsellik bi ilişkinin sac ayaklarından biridir sadece.

O yüzden yorum yaparken “öyle olabilir” “bi çoğu” ya da “bazen” gibi çember daraltıcı edatlar kullanırsanız ben de huzura erebilirim. Yoksa patlıyorum böyle 😂😂🤣🤣

3
    2 Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Sakın ol lütfen 🙂

Yorumla
    • TheOrcWithNoName
      TheOrcWithNoName
      +1 yıl

🤣🤣🤣

Yorumla

En İyi Cevaplar

• blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Ben bu konuya ön yargılı yaklaşmayacağım. Kimse kimsenin hayatını, neler yaşadığını bilemez, herkes kendi hayatından sorumludur...

Bunu bir çok nedeni olabilir;

Sadece seks için olabilir,

Veya hoşlanmış, sevmiş, aşık olmuş olabilir; akar içinde bulunduğu şartlar evlenmesine izin vermiyordur, bu nedenle de huzur bulmak için de olabilir...

Daha bir çok neden sayılabilir... En başta da dediğim gibi kişinin hayatını bilmeden ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor...

16
    4 Yorumla
    • blackman3419
      blackman3419
      +1 yıl

Bu arada bu yazdıklarım kadınlar için de geçerlidir. Sadece erkekler deyip geçmemek gerekiyor

Yorumla
    • blackman3419
      blackman3419
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙂

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Rica ederim 🙂

Yorumla
    • owkwbddb
      owkwbddb
      +1 yıl

bi türlü anlatamadığımı Anlatmışsın Helal

Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Zor kadınlar heleki diziyle görünümüyle de güzelse bunun peşinden her erkek koşar zoru basarma iç gudusu

3
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Erkekler, kadınlar gibi ilişkiden tek beklentisi evlilik olan varlıklar değildir. Cinsel dokunuş şansını yakalamak çoğu zaman ilk beklentileri oluyor.
    Ama cinsel anlamda hep etkilenen taraf olmak öz güveninizi düşürür. Arada seksiliğiniz ile kadınları etkileyen taraf siz olun beyler. 😏

7
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

174

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Elde etme arzusu.. amacına ulaşınca aynı hızda ters yöne koşar..

6
    2 Yorumla
    • yanlizimcokyanliz
      yanlizimcokyanliz
      +1 yıl

Ben egerki seni elde etmeyi basarirsam ozaman çabuk sıkılırım ve hiç ilgi göstermez trip falan atarsın bende işim vardı gibi bahaneler uydururum sende inandığına inandırırsın ve kısır döngüye girip benden ayrılırsın bende birdaha ne arar nede sorarım. Sende sinir olduğunla kalırsın

Yorumla
    • owkwbddb
      owkwbddb
      +1 yıl

yarın işte bende karar vermiyorum ya elde etme arzusunu yapıp bi daha hiç beni. Hatırlamicak ya da sırdan sırf sevgim için onu sevdiğimi söyleyip. ayrılırız ve beni iyi hatırlayacak karar veremiyom.

Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Yatakta nasıl olduğunu görmek için gadası

1
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

vakit geçirmek için.. karşı cins ihtiyacını ve duygusal açlığını da tatmin etmek için.. sonuç.. salt kişisel tatmin. daha iyisinibulursam ona geçerim, bulamazsam bakarız gibi bir mantık biraz da. eldeki bulgurdan da olmayalım bu yoklukta vs vs işin özü bu

8
    2 Yorumla
    • Aydan55
      Aydan55
      +1 yıl

Iyi de kadin pas vermedikten sonra bu istediklerinin hic birini elde edemeyecek. Kadin da bu erkegin kendisinin pesinden ne icin kostugunu bilecek kadar akilliysa erkek diledigi kadar pesinden kossun. Ancak babayi alir.

Yorumla
    • barraquda
      barraquda
      +1 yıl

@Aydan55 her erkeğin kafası bu kadar çalışmaz.. aklı başında olan doğru düzgün bir adam bu mizansendeki şeyi zaten yapmaz.. yapıyorsa da zaten en başta niyeti olmak üzere , mantalitesi de bozuk demektir. oyun gibi gelir ona peşinden koşmak.. askıntı olmak diyelim ya da.. naz yapıyor der er geç aklını çelerim der , peşinden koşar durur.. veya kafaya takar.. kendisini playboy zanneder, bu kızı yatağa atmadan vaz geçmeyeceğim der.. var böyle aylak adamlar.. ki şunu da atlamayalım , erkeğin bu niyetini anlayamayan pek çok kadın da var...

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Spor olsun diye koşar. Koşmak çok iyi bir spordur, vücudu dinç tutar. Bu yüzden erkekler daima dinç ve diri kalmak için her zaman koşarlar. 😂 Mesela ben 2 yıldır araba var diye yürümüyordum bile bu yüzden koşmayı unutmuşum. 1 haftadır zar zor koşuyorum. Şimdi karşıma evlenilecek kadın çıksa nasıl koşayım. Çok zorlanırım.

3
    0 Yorumla
  • Sweetwitch13
    Sweetwitch13 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

bende bu durumun kesin ve olgusal nedenini merak ediyorum aslında insanın icin de merak uyandırıyor benimle evlenmedi o zman neden benle olmak istedi ya da neden peşimden koştu benle takıldı vs. gibi düşünceler uyandırıyor... Ama bence yani kendi fikrimce gördüğüm ögrendigin kadarıyla erkekler farklı yani istediklerini elde etme hırsları var gözlerine kestirdikleri bayanı sırf arkadaş ortamı icin de onurlu dursun diye elde etmeye çalışır kimiside diş görünüşünden dolayı bir defalığına bile olsa onla iletişime geçmek ister yani ben erkeklerin egolarını tatmin etmek icib reddedilmeyi kabul etmedikleri için kızların pesinden evlenmiyeceği halde koştuğunu düşünüyorum...

2
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Peşinden koşunca evlenmek şart mı? Sevgili olunamaz mı, veya sevgili olunca mutlaka sonu evlilik mi olmalı? Evlenmeyi düşünmeden bile bir kadını elde etmek için çabalayamaz mıyız? Evlenmeyi düşünmediğimiz bir kadınla sevgili olamaz mıyız, evliliği dahil etmeden uzun süreli ilişki istiyor olamaz mıyız? Her sevgililik evliliğe gitmek zorunda mıdır?

3
    7 Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Sakin ol @Banker_Bilo🙂

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

sakinim sevgili @lotus-patra , sorular zihnimde peşpeşe belirdi, o yüzden sıraladım, sükûnet halini terkettiğimden değil

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Sevindim😉

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Sana karşı sükûnet halimi niye terkedeyim? Minnoş minnoş takılıyorsun şurada ☺️

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

🙈🙈🙈🙈minnoş minnoş 😂

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@lotus-patra Bu arada, eklemeyi unuttuğum bir şey var, zaten evlilik düşüncesi olacaksa bile ilişki ilerledikçe ortaya çıkar, yani bir kadının peşinden, evlenme niyetiyle koşmak anlamsız. Tanımak, evlilik düşüncesi olacak mı diye görmek için sevgili olunmuyor mu zaten?

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Bu konu çok ayrıntılı bir konu uzun...
      Konuya girersek işin içinden çıkamayız.🙂

Yorumla
  • NetwaRe
    NetwaRe Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evlilik farklı bir konudur. Farklı konuları da birbirine senkronize etmenin manası yok.
    Bir erkek ya da kadın, birini arzuluyor peşinden koşuyorsa, topyekün hayatını vermek zorunda mı?
    Ne mecburiyeti var ki, tüm benliğini, ruhunu, tüm zamanını, yaşamını versin ki?
    Ha dersin üreme vaktimiz geldi, oturup resmi kanallardan ürersin, çıkardığın çocuğa hayatını adarsın.
    Hiç bir şekilde mecburiyetim yok bir kadına hayatımı vermeye.

1
    4 Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Sakin ol @NetwaRe soru bu.
      O kadar🙂

Yorumla
    • NetwaRe
      NetwaRe
      +1 yıl

Evet biraz sert görünmüş :)
      Sakinim tapu filan yok kimseye :)

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Tamam tapu yok 🙂

Yorumla
    • NetwaRe
      NetwaRe
      +1 yıl

Tamam
      gittim :))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Herkes evlenmek zorunda değil çünkü ve evlenmek bir amaç değildir bir sonuçtur. Amaç olarak edinirsen o zaman hayatında hiç bir insana şans vermezsin bir kusur bularak. Bir sürü insani beğenirsin istersin takıntı olur hırs olur elde edemezsen o ayrı bir mesele. Ama bağ oluşmadan kimseyle evlilik düşünemezsin. Peşinden koşma durumunda zaten karşı tarafı evlilik düşünecek kadarıyla tanımıyorsun ki. Bu senin içinde geçerli bir sürü insan beğenmişsindir ama kaçıyla evlilik düşünebildin? Evlilik ciddi ve uzun süre sonra alınması gereken bir karar.

2
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Her ilişkinin başlama motivasyonunu evlilik değil ki! Hele de erkekler için. Onlar kadınlar gibi nikah manyağı olmadılar hiç. Bu yüzden kafasında evlilik olmasa bile bir erkek bir kadının peşinden koşabilir, beraber olabilirler ve gayet mutlu huzurlu bir ilişkileri olabilir.

Bunun dışında farklı bir ajandası varsa sadece cinsel ilişki gibi ya da kafa dağıtmak gibi bu da olabilir elbette

5
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.

Herkes herkesten hoşlanabilir ama kimse kimseyle evlenmek zorunda değil. Birliktelik oldu diye evlenelecek diye bir şart yok.

Adam hoşlanır, koşturur, ilişki başlar ama bir süre sonra anlaşmazlık başlar ayrılırlar. Bu son derece olabilecek bir şey.

Ayrıca birlikte olmadan evlilik yürütüp yürütemeyeceğini nereden bileceksin.

Sene 2021, 21. Yüzyıl'dayız... hatırlatayım dedim :)

2
    0 Yorumla
  • bananapie
    bananapie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 74%
    +1 yıl

Herkes her birlikde oldugu ile evlenmek zorunda mi bikere cok sacma. Belki kosar pesinde ama beraberken cok uyumlu olurda fikirler degisir. Ayrica evlilik karsiliklidir. Kizlar kadinlar evlenmek zorunda değil yahu. Kendi parasini kazanmasi bu acidan onemli. Yil olmus 2021 hala bunlari konusuyorlar ay baydim

2
    0 Yorumla
  • GevezeGenc
    GevezeGenc Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 65%
    +1 yıl

Selamlar,

Biz erkekler de çoğu zaman hırs oluyor, mesela cinsel ilişki yaşamayıp evlenmeyi düşünmesekte kadınını kimseye yâr etmeme üç güdüsü olduğundan dolayı köpek gibi peşinden koşarız.

Mantıklı bir açıklaması olmasa da bunun gibi durumlara bir kaç kez şahit olmuştum.

Adeta saplantı haline getiriyorlar.

https://youtu.be/xNkh5AVhlCc
    2
    0 Yorumla
  • Muro8384
    Muro8384 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Sizce de amaç belli değil mi efendim... Kadın sevmek ve sevilmek ister... Erkek dokunmak ve sahip olmak ister... İşte sırf bu tip insanlar yüzünden kadınlarımız erkeklerden nefret eder oldu efendim.. ALLAH herkese hayırlı eşler nasip etsin..

2
    1 Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Amin.

Yorumla
  • Desert_Lotus
    Desert_Lotus Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.

Bence devirden dolayı erkek kişisi birini görüp beğenir. Bir başkası onu elde etmeden peşinden koşmaya başlar genelde de tanımak yerine o kişiyi hediyelerle iltifatlarla elde etmeye çalışır. Sonuç elde etti diyelim, tanımaya ilişki anında başlar ısınamaz ayrılır.
    Kendim adına konuşursam çok sevebilirim kişiliğini, duruşunu, tavrını, konuşmasını, seksapalitesini ama iş evliliğe gelince bu çok büyük bir karardır. Genelde herkes tam pes etmisken ya da boşluktayken evleniyor. Ben oyle bir sey yapamam.

1
    0 Yorumla
  • aheste_06
    aheste_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

bize kimsenin peşinden koşmayın dedi eski şöförlerden fahri dayı bizde o gündür bu gündür onunla şöförler kahvesinde çay içiyoruz acaba yalnız kalmamak içinmi bu nasihati verdi yeni yeni aklımıza geldi ama onca çatın hatrı var ayıp olur bu saatten sonra

1
    0 Yorumla
  • Harzroller
    Harzroller Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Cinselik için bu kadar koşmaz! Giderse yol verir ama ya ondan hoşlanıyor olabilir ya da onu seviyordur başka sebepi olmaz ; Ama erkek içinde kadın içinde cinsellik olmazsa olmaz ilişki cinsellik olmadan kimse durmaz bu zamanda kadınlarda zevk alıyorlar seks yaparke fazlasıyla onlarda istiyor hemen suç erkeklere atmayın bazı kadınlar var sadece cinsellik için bir erkek birlikte oluyor en fazla bir ay sonra ortadan kayıp Kız arkadaşım birlik olmak istesem yok dese sürekli aklında başkası vardır yol veririm kesinlikle 😉

0
    0 Yorumla
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Görseldeki oğlanın niyeti çakallık. Ayağından tutuyorum diye yere yatmış ama atek altını röntgenliyo. Sen de bunu soruya görsel diye koyuyon. Nasıl bi fenomensin anlamadım ki :P

1
    1 Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Yaa sen varya çok fenasın BÖC.
      😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bacakları açılsın da performans kaybetmeyelim. Hamlama olmasın 🤣 Yoksa zaten her köşe başında runner'lar mevcut. yeter ki sol gözünü kırp o zaten paranoya oluncaya dek koşuyor arkanda. Bu araba dingili denen şeylerden çok var anlıcan türkiyede. Gözünü kırman yeterli peşinde bir runner ordusu bulundurman için. Hepsini gidip organ mafyasına satsan karlı iş olur. Toptan 👌👌👌

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadın dişi davranmış ve erkeğin hormonlarını kabartmışsa erkek de cinsî yaklaşmış olabilir. Kadın neden sınırı çizmiyor?
    Çirkinlik, kötülük ve olmaması gerekeni görmek kolaydır, ona sebep olan etmenler de sınırı çizmesi gereken kadının çizmemesindendir. Bunu unutmayalım.

Yoksa iş şuraya gelir, kadın neden cilveli ve rahat davranıyor da erkeği çekiyor?
    Erkek suçsuz demiyorum ama flörtöz bir kadına da öylesi erkek düşer zaten.

Konuya dair her detay çirkin anlayacağınız.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bizim şuursuz erkeklerin ekserisi bunu yapıyor, hem neden yapıyor bunu bile bilmiyor.
    Evlenmeye niyeti olan da, kaçan kadının peşinden koşuyor,
    Evlenmeye niyeti olmayanda kaçan kadınların peşinden koşuyor.
    Hem kendilerini kıyametten düşürüyorlar.
    Bazı erkekler bir cevher iken gidip bir gümüşün peşine düşüyor kendini onun kıymetine düşürüyor.
    Kadınlar için de aynısı geçerlidir.

1
    0 Yorumla
  • kskkxk
    kskkxk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya koşan erkek mi kaldı bu devirde saçmalamayın ya. Bir kez sana gelir istemiyorsan sıradakine geçer kadınlar bile böyle olmuş artık. Aşk meşk hiçbir şey kalmadı herkes kendi çıkarının derdinde hepsinde denizde balık çok mantığı var. Tiksindim çağımız aşk sevgi anlayışından. Sevgi değil ilişki yaşıyorlar aşık olan falan yok

4
    0 Yorumla
  • HayatDolu185
    HayatDolu185 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.

Hâlâ aklı başına gelmemiştir ve gerçekten evliliğe hazır değildir amaç eylenmekse bir kız ve erkek için o zaman evlenmeyeceğini bildiği halde birilerinin peşinde koşar her iki tarafda bunun erkeği kızı yok bence...

2
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Anlamadığım yegane konu. Trip atıyorsun alttan alıyor, yazmıyorsun diye kızıyor, çevrimiçi görse kimle konuştuğunu merak ediyor, beraber planlar yapıyor... ama değil evlilik sevgili olma niyeti bile yok. Bu ne şimdi yani?

2
    0 Yorumla
  • MhmetMhmet
    MhmetMhmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Sevdiği için ya da cinsellik için. Her evlilik düşünmeyen sevmiyor denmez. Evlilik bambaşka bir olaydır. Kolay karar verilecek bir şey değil. Belki de hiç sevgi olmayıp sadece cinsel bi amaç ta besleyebilir. Fırsat verince belli olur bu durum.

2
    0 Yorumla
  • Cassie_Robichaud
    Cassie_Robichaud Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Elde etme hazzını yaşamak için egosunu okşatmak için.
    Her insanda var bu durum, yadırganacak bir şey değil yani. Aynısını yapan kadınlar da var.

5
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Duruma iki yönden bakmak gerek :
    1- Erkek koşar , çok yaygın bir şekilde , belli bir amaca yönelik (bu bazen ters de tepebilir, beklenmedik şekilde , aşka , sevdaya evrilebilir)
    2- Doğası gereği..

1
    0 Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Tatlı dılle kadını kandırıp faydalanmak ıcın bekarları birak evli kadınları bıle cok kandırdılar iki tatli sözle. cok kadıni uyardım dinletemedim iş ışten gectıkten sonra haklıymisın dedi kadınlar

2
    0 Yorumla
  • kurpagiribanzarşi
    kurpagiribanzarşi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Evlilik düşünmemesi, hiç düşünmeyeceği anlamına da gelmeyebilir. Ben hoşlandığım insanla mutlaka düşünürüm ama önce bir maddiyat engelimi aşmam lazım. :D

2
    0 Yorumla
  • batu3338
    batu3338 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Amacı skor yapmak ,
    yaptığı ile arkadaşlarına hava atmak ,
    Sanki savaş kazanmış edası ile kendini bir başarı elde etmiş gibi kasıla kasıla gezmek
    Daha sayabilirim...
    Ama hepsi için aynı şeyi söylemek doğru olmaz
    Kadınlar da aynı durum var
    Liste tutan kadınlar biliyorum,
    Bir arabadan inip diğer arabaya binen kizlar biliyorum,
    Bir biraya , bir akşam yemeğine tav olan kızlar biliyorum
    Ama bunun içinde bütün kadınları aynı kefeye koymak yanlış olur

2
    0 Yorumla
  • ortakpayda
    ortakpayda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 67%
    +1 yıl

Evlilik ön şart oldugu sürece ileriki yillar cok boşanma davaları olur.. Genç insanlar her sartta gençliğini , yasinin güzelliklerini yaşamıyorsa öyle hayat mi olurmuş..

2
    0 Yorumla
  • Khrysopelea
    Khrysopelea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 94%
    +1 yıl

Doğası gereği herkes evlenmek zorunda da değil kaldı ki kadınlar da erkek peşinde koşuyor bunun nedeni doğaüstü bişi olmalı..

3
    0 Yorumla
  • _Gizlibahçe_
    _Gizlibahçe_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Soru çok kolay yerden geldi. 😀
    -Dürtülerini harekete geçirdiği içindir hocam. 😀

2
    0 Yorumla
  • widychi
    widychi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.

Tum insanlar evliligi bir amac olarak gormek zorunda degil. Sevgilisini de deli gibi seven ve omur boyu onunla olmak isteyen insanlar var. Gozunuzde buyutmeyin evlilik denen seyi.

1
    0 Yorumla
  • sağlikciibayaan
    sağlikciibayaan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Bu yatağa atmak sevişmek diyen arkadaşlara katılmıyorum sevişmek için ya da başka bisey yaşamak için milyonlarca kız var bu sebep için buna gerek duyacak erkek olduğunu sanmıyorum sadece hazır değil-dir evliliğe henüz eksik gördüğü noktalar vardır kendinde ya da karşındakinde bemxebence

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Erkek, evleneceği kadını kovalamaz.
    Aksine, evlilik söz konusuysa, erkek kaçar, kadın kovalar.
    40 yaşına gelip, bu konuyu halen anlayamamış olman da ayrıca hayret verici..

1
    0 Yorumla
  • Obsesifpsikolog
    Obsesifpsikolog Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.

Elde edilemeyen değerlidir. Kaçtıkça daha çok elde etme isteği gelir. Tabii kesin bir dille reddetmediysen. Açık kapı bırakırsan kovalar. Bir de yatağa atmak için çabalar. Ben mesela böyle zor elde ettiğim kadından sekste daha çok haz alıyorum.

1
    0 Yorumla
  • hürdeli
    hürdeli Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yalnız görseldeki erkek müsveddesi koşmuyor resmen sürünüyor. (Başka bir niyeti de varmış gibi bakıyor ama neyse 🤭) Erkekler diyerek bu görselle genelleme yapıldıysa itirazım var.

1
    0 Yorumla
  • yorgunyalniz
    yorgunyalniz Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Peşinden koşup da sonrasında azcık tanıyınca ben bunu niye yaptım dediğim çok oldu.
    Her şey dış güzellikle bitmiyor sonuçta.

2
    0 Yorumla
  • Boncukcukk
    Boncukcukk Takip Et
    Yoda Yaş: 76 , eic 98%
    +1 yıl

E tabi ki yatağa atmak için bunu anlamak zor olmamalı

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yüksek ihtimal sadece cinsellik için fakat alternatif olarak eğlence huzur mutluluk buluyorsa da koşar. Ama kendisi evlilikten korkar belki de. Bu yoksa o kadınla olmaktan keyif alıyordur ama onun için sorumluluk almak istemez

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler basit varlıklardır. Karmaşık düşüncelere gerek yok. Sadece seks, gönül eğlendirme, vakit harcama ya da zoru başarmak. Vermezsen istediğini daha çok koşar. Verirsen kaçar ve umursamaz. Vaktini ona harcaman bile onun peşinden koşmasını sağlar.

1
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Bir flört illa ki evlilikle mi noktalanmalidir? Bu Türk kızlarının namus örf ve adetlerine göre bir yaklaşım.

1
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

canım oldukları için, evlenmek için bile olsa birinin peşinden koşmak zaten başlı başına bir saçmalık
    Siz çok şanslısiniz ama kıskanıyorum sizi

1
    0 Yorumla
  • Oryantalhanim
    Oryantalhanim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 74%
    +1 yıl

Erkekler pek ileri görüşlü değiller onların doğası böyle ya da duygu ve arzu kontrolü daha zor olabilir.

1
    0 Yorumla
  • referee10
    referee10 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

yani sadece evlilik amaçlı mı biriyle birlikte olmalı birisi? Kaldı ki evlilik o kadar da harika bişi değilken :)

1
    0 Yorumla
  • Submissivé1isi
    Submissivé1isi Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Erkek serefsizdir erkek kadina itaat etmelidir erkek kadina köle olmalidir

Neden kosara gelecek olursak uçkur sevdasi iste herkes azgin.

1
    0 Yorumla
  • SentinelAli
    SentinelAli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

bende anlamıyorum evlenmeyecekseniz ne diye berabersiniz

2
    0 Yorumla
  • Attarlıkadın
    Attarlıkadın Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Herkes bir tuaf
    samimiyet vardır arada kaybetmek istemedigi.

2
    1 Yorumla
    • y_e_pars
      y_e_pars
      +1 yıl

Samimiyet değil de bence elde etme arzusu

Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.

bende o saçma saplantı var özel bir bankada çalışan bir bayan var evlenmiş boşanmış taktım kafaya ama saçma bir takıntı mı yoksa saplantımı bilemedim

1
    0 Yorumla
  • Serdarium
    Serdarium Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

her iki cins de zaman gecirmek, cinsel birliktelik vs için birlikte oluyor.

1
    0 Yorumla
  • 65412
    65412 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 92%
    +1 yıl

250 gr olsun yeter koşmak için :D her önümüze gelen kızla evlenecek olsaydık naneyi yemiştik

1
    0 Yorumla
  • Antikekoo
    Antikekoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl

Ablacım öyle kızların peşinden seks yapmak için koşar başka sebebini bulmuyorum

1
    0 Yorumla
  • Songül56
    Songül56 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.

Kadın zoru oynadığı için olabilir. Evet, efsane değil.

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Her ilişki evliliğe gitseydi dünya baya bir kördüğüm olurdu.

1
    0 Yorumla
  • saat4
    saat4 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Patron koş diyor biz de emre itaat ediyoruz
    Akılsız ç. ükün cezasını ayaklar çekermiş

1
    0 Yorumla
  • denizseyyahı
    denizseyyahı Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı.

Nedeni belli degil mi☺ bide zorubsever ler daglha cekici gelir

1
    0 Yorumla
  • cesaretyadadogruluk
    cesaretyadadogruluk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Peşinden koşmanın hepsi ilk sekse kadardır, ondam sonra eski ilgisi kalmaz

1
    0 Yorumla
  • Esmeriliçeee35
    Esmeriliçeee35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 85%
    +1 yıl

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabini erkeklere sormak lazim neden koşar

1
    6 Yorumla
    • yanlizimcokyanliz
      yanlizimcokyanliz
      +1 yıl

Ben egerki seni elde etmeyi basarirsam ozaman çabuk sıkılırım ve hiç ilgi göstermez trip falan atarsın bende işim vardı gibi bahaneler uydururum sende inandığına inandırırsın ve kısır döngüye girip benden ayrılırsın bende birdaha ne arar nede sorarım. Sende sinir olduğunla kalırsın

Yorumla
    • o1öğretmen
      o1öğretmen
      +1 yıl

Bu soruya net bir cevap verelim cinsellik

Yorumla
    • Esmeriliçeee35
      Esmeriliçeee35
      +1 yıl

Görüş paylastigima pisman oldum ne bicim erkekler var yaa kizlarda erkeklere istedigini vermese olur biter aslinda 😂

Yorumla
    • o1öğretmen
      o1öğretmen
      +1 yıl

😄😄😄😄😄şimdi beni aforoz ederim

Yorumla
    • o1öğretmen
      o1öğretmen
      +1 yıl

Ederler

Yorumla
    • Esmeriliçeee35
      Esmeriliçeee35
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.

Ben öyle değilim şahsen vakit kaybetmek dahi istemem öyle biriyle

1
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Becermek için de olabilir ona hissettiklerinden dolayı da yalnızlıktan kaçmak için de

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek evlenmeyeceği kadının peşinden neden koşar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli bir erkek neden ısrarla bekar kızın peşinden koşar? 11 cevap verildi
Evli bir kadın neden bekar bir erkeğin peşinden koşar? 25 cevap verildi
Bekar erkek evli kadının neden peşınden koşar? 99 cevap verildi
Bir erkek evli olduğu halde neden genç kız peşine düşer? 15 cevap verildi
Evli bir erkek neden ısrarla bekar bir kızın peşinden koşar aylarca? 13 cevap verildi
Neden bir erkek illaki bir kadını ister ve onun peşini bırakmaz? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨