AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Evliliği sevmemesi o kişiyide sevmediği anlamına gelmez illa sevenlerin evlenmesi gerekmiyor
Güzel ama yanlış
Açık ve net erkek tanıştığı her kızı belki de * diye peşinden koşar 😂😂
evlenmeyecekse eğer işini görüp tadını alıp bırakacaktır
Evlenmek istemez belki görüşmek isteyebilir bilmiyorum herkesde konuyu cinsellige bağlamış
tavsan gider ekine kulakları dikine balmı sürdün kotuna tatlı geldi mikime davası
Kiminle sonumuzun ne olacağını bilemeyiz ozaman evlenenler niye ayrılıyor
Önündeki o şey için koşar kullanır atar ve sonra hayat bunun acısını ondan çıkartır
Bunu bende düşündüm şimdi, muhtemelen kazanıp kendi egosunu şişirmek içindir
Yok yani evlenmek isteyen bir kadinin neden zamanini caliyorsunuzki bu yuzdende sadece bir kac ay icinde evlenecek bir erkekle gorusucem digerlerini yakinima bile birakmiyorum
cinsellik için veya kız arkadaşım olsun diye muhabbetine
Tam "Erkek değil mi şekerim..." lik soru olmuş sanki.
Kişiye göre değişir, ilişkilerin çok azı evlilikle sonuçlanır... Ruhsal çekim vardır, beğendiği yönleri vardır vs. Tek bir amaca bağlanmaz...
Niye kosmayim ki? Kadın ya # kadinsizlik çeke çeke bir hal olmuşum. dusunsene 34 senedir kadın yüzü görmemiş erkek. kosmaz mi? Birincisi nasıl denir ki? Iyi bir dollenecek yapıda ise ikincisi ruhsal güzelliği üçüncüsü sağlıklı ve ciddiyeti
Tuturmussunuz evlilik belkide kosma sebebi sevgidir zaman eski zaman değil tanimadikca masaya oturmayin. birde obur taraftan bakin her kadin arkasindan kosan birini sever zamanlada evliluge nasipse doner
Siz evlimsnZ
Nefis diye bir şey var tabii. Bu dünyada sadece sevmek bedava ve Allah kızları erkeklerden daha çekici yaratmış. Yani seni isteyen bir erkek varsa bu gayet doğal bir şeydir. Ama daha çekicisini görünce sana olan sevgisi bitebilir tabii.
Neden olabilir acaba dünyanın en büyük gizemi değil sanırım bu konu bence.
Uçkuru için koşar niye koşacak.😄
Ayağına takılıp düşesiceler😂
Allah onların tepesinden baksın.😄😄
😂😂😂
Beleş cinsellik için bunu yaparlar.
Beleş 🙄
Aynen hedef budur.
Çirkince🙄
Zaten hayatına huzur olmayacağı birinin hayatına girmek, kullanım amaçlı duyguları ile oynamak istemesi bundan daha çirkin değil mi?
Çokça hemde🙄
Maalesef gerçek bu.
boş beleşe önlü arkalı mala vurmak için tabii ki de başka niye olsun ki yaani aşkısı? 😁😂
Menfaat için 😄 başka neden olacak? Yatağa atıp evire çevire becermek için genelde.
beklentilerini ilerde yapamayacaklarını, heycanı, evlenmeyecegi kadında yaşamak ister... evli erkeklerin capkınlıgının sebebide budur evindekiyle yaşayamadıklarını dışardakilerle yaşaya bilmek...
BUNUN EN BÜYÜK NEDENİ CİNSELLİK, ERKEK VEYA KADIN FARKETMEZ EVLENMEYECEĞİ İNSAN İLE DOST OLMAK İÇİN PEŞİNDEN KOŞMAZ BUNU İKİ TARAF TA SADECE CİNSELLİK İÇİN YAPAR. :)
Bazıları demiş bir sürü kız var niye peşinden koşsun yatağa atamak için falan
Peki soruyorum hemen elde edilen mi daha kıymetli yoksa çabuk elde edilen mi
Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır
Ben egerki seni elde etmeyi basarirsam ozaman çabuk sıkılırım ve hiç ilgi göstermem trip falan atarsın bende işim vardı gibi bahaneler uydururum sende inandığına inandırırsın ve kısır döngüye girip benden ayrılırsın bende birdaha ne arar nede sorarım. Sende sinir olduğunla kalırsın
Elde etmek ne demek
Askini guvenini kazanmak
O kadın ile kendisini tamamlayabileceğine inanmıştır
Bir amacı veya beklentisi olduğu için. Misal Cinsellik olabilir veya anlık hevestir
🙏🙏🙏🙏
Sahip olma isteği. Ama kadınlar belgede kanıt istiyorlar
Erkek sadece evlenmek içinmi kadının peşine gider 😊😃😜
elde etmek... kural bu bu onu kendine çeker elde edince de hevesi biter :)
Kısa ve öz 🙏
kısa ve öz ayrıca yanlış bi davranış :)
Doğru ya da yanlış ama ilişkiler laçkalaşmış durumda
orası öyle evet
Kadınlarda bunun bilincinde evlenmiyeceğini bildiği halde süründürüyor
karakterlere bişey diyemem herkesin kendi hayatı tabi o kadar düşmek iyi değil ya:)
İzleyip gözlemliyorsundur belki cinsellik ayağa düştü ve bunu kullanan kadınlarda bu sitede bile var seksting ya da para kapmak için
beni ilgilendirmez aşağılık bi. durum ne diyebilirim
İlgilendirsin diye demedim yaşayan tecrübe eden ben oldum o yüzden
Ben egerki seni elde etmeyi basarirsam ozaman çabuk sıkılırım. Hiç ilgi göstermem. Trip falan atarsın bende işim vardı gibi bahaneler uydururum. Sende inandığına, inandırırsın ve kısır döngüye girip benden ayrılırsın. Bende birdaha ne arar nede sorarım. Sende sinir olduğunla kalırsın.
Erkek ve adam arasında kalın bi çizgi vardır.
Adamsa, peşinden koşar ve koşma arzusu yaşamı boyunca hiç eksilmez...
Günaydınlar öyle birşeymi varmış efendim..🙂
Günaydın.
Bilmem ki. soruyu ben sordum 😉
Himmm benim pek ilgi alanim olmadığı için böyle bor durum pek yorum yapamadim..🙂🌹
geneli yatak dusunur. ama adam gibi sevenine catanida zor bulunur. bu saatten sonra hayatima giren en degerlim olur. ve kopamam ondan kolay kolay.
Cinsel ilişki için olabilir. Ben tipsizim ama hiçbir kadının peşinden koşmuyorum. Zaten arkadaş olarak görecek niye uğraşayım.
Red gediği için yüz verdiğin an senden uzaklaşır. Reddedilmeyi gururlarına yediremiyorlar.
Cinsellikten başka bişey düşünmedikleri için ola bilir (çoğu)
Çünkü takıntı haline getirmiştir uzak durmakta ve tutmakta fayda var.
Ya evlilikten korkuyordur, ya da tek hedefi cinsel anlamda kullanmak. Ve bu da çok acımasızca.
Peşinde koşmak için evlilik şart değil. Amaç, elde etmek olabilir. Kesin bir yargıya bağlamak güç.
Demek cinsellik için koşuyor elimi sallasam ellisi peşinde.
Koşar tabiki tek amacı evlenmek olamaz.
genellikle yatağa atmak için veya onu mağarası bellemiştir vazgeçemiyordur
Erkekler herkesin peşinden koşar
Elde edip gönül eglendirmek icin
Elde ettiği zaman sıkılıp artık daha az ilgi verir ve birzaman sonra hiç vermez ve artık kızmaya sürekli azarlamaya başlar.
Koştuklarını görmedim ama eğlenmek içindir heralde
Sence de çok açık değil mi ( seks)
Acityrmu
Artık erkekleri bi genelleyip durmasanız...
Amaç spor aslında hsbsbsb
Koşma sebebi belli ham yapıp yemek için
Ya ego tatmini ya da libidonun baskısı.
Seks yapmak için başka ne olacak 👍
@yasin34re her halde o bankacı kadın beni yatağa atmak için asılıyor sandı beni
İhtiyacını gidermek için mi
Bedeni için, gönül eğlendirmek için 😁
seks başka açıklaması yok ya da para
Mutlaka bir çıkarı vardır sevdiklerine inanmıyorum
yatağa atmak için tabiki neden olacak başka
Başka şey yapmak için
Sence...