Barıştık ama hâlâ aynı hataları yapıyor ne yapmalıyım?

AArkadaşlar kısa özet geçicem.
Benim aşık olduğum ve hâlâ deliler gibi sevdiğim bi kız arkadaşım var (ama kardeş gibiyiz ) ikimizde 19 yaşındayız mezuna kaldık felan filan.
Ben 1 sene önce felan kendisini sevdiğim söyledim arkadaş kalalım dedi. Ondan sonra çok yakın olduk aklınıza gelemeyecek düzeyde. Sabah 8 den akşam yatana kadar wp üzerinden 4-5 defa görüntülü konuşup ayrıca mesajlaşıp , buluşmalar ayarlıyorduk (whatsap sürem 11 saatti siz hesap edin ) Yks sonuçları açıklandı felan ikimizde mezuna kaldık yeni dershaneye yazıldık ama ayrı dershaneler di. Aramızdaki mesafe 2 dk yürüme mesafesinde. Bu kız yeni dershende ortam yapmaya başladı , yeni arkadaşlıklar felan beni unuttu. Bazen hiç yazmamaya başladı , ben gururumdan verip hep yazdım günaydın, iyi geceler , nasılsın falan. Sonra kavga ettik bana zaman ayırmıyorsun diye isyan ettiğimden dolayı. Sonra işte saçmalama Yks senem felan diyip , arkadaşlarıyla geziyordu , instagram durum atıyordu , snap atıyordu. Dedim ki madem zamanın yok neden buna zamanın var gibilerinden. 4-5 defa kavga ettik tekrar barıştık. En son benim başımda tonlarca olay geldi , hepsi birbirinden beter. Tek anlatabildiğim kişi olan bu kızdan yardım istedim. Buluşalım dedim buluştuk ben sorunlarımı anlattım. Bana destek olmasını beklerken. Sen benim hayatımdan çık ben senin hayatından çıkayım dedi. Ben şoklar içerisindeydim. Derim hayır senden ayrılmak istemiyorum , seni kaybedemem , sensiz yapamam gibi şeyler söyledim ona rağmen o son buluşmamızda gitti. Ben gittiği anda bi köşeye çekilip deliler giib ağlamaya başladım. Başımdaki dertler yetmezmiş gibi her sorununda yanında olduğum , en güvendiğim yerden darbe yedim. 1 ay felan geçti. Kız ben bi canım yaptım , sensiz hayatıma devam edebileceğimi düşündüm ama olmadı dedi. Beni affet dedi. Ben de affettim. Bana affettim diye sövebilirsiniz evet ama ben bu kıza gerçekten çok aşığım arkadaşlar. 1 aylık sürede tüm sıkıntılarımı çözdüm ders çalışmaya felan başladım. Sonra işte affettiğim o gün her şey boka sarmaya tekrar başladı. İlk 2 gün çok iyiydi. Gün içerisinde müsait olduğu sürelerde konuştuk , görüntülü konuştuk , buluştuk felan. Ama bu gün mesela hiç yazmamaya başladı tekrar. Yine ben yazmaya başladım. Sohbet anlatıyorum random atıp çıkıyor , başıma gelen bi olayı anlatıyorum görüldü atıp çıkıyor. Ama snap ve instagram da arkadaşlarıyla story atıyor. Ben gerçekten dayanacak günüm kalmadı. Belirsizlik en nefret ettiğim şey. Madem affettim sana bir şans daha verdim onu lütfen düzgün kullan ya. Tekrar aynısı olmasın diye dua ediyorum. (Bu kız asla özür dilemez , asla. En iyi ben tanıyorum tek özür dilediği kişi benim şu 19 yıllık hayatında ) bu kızı 2 defa affettim her seferinde haklıydım. Ama bu son olay artık ne oluyor dedim ya. Ne istiyorsun benden. Zaman ayırabilecekler neden tekrar kavga ettiğimiz nedenlerdeki gibi aynı şeyleri yapıyorsun?
Nolur yardım edin gerçekten ihtiyacım var. Her türlü fikire
Barıştık ama hâlâ aynı hataları yapıyor ne yapmalıyım?