İlişkimizdeki hataları beni çok yoruyor, ne yapacağım?

Yaşadığım şeyler çok ağır geliyor bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum erkek arkadaşım tek iken yani yanında kimse yokken çok iyi davranıyor bana ilgili alakalı arıyor soruyor merak ediyor nerdeyim ne yapıyorum vs… Ama arkadaşlarıyla buluşup bir araya geldiği andan itibaren ne yazıyor ne arıyor sanki hayatında hiç yokmuşum gibi davranıyor dün şehir dışına arkadaşının düğünü için gittiler 4-5 kişi. bi yazıyor 4-5 saat yazmıyor ne aradı adam akıllı ne de yazdı böyle olunca ben çok üzülüyorum ben arkadaşlarımla dışarı çıktığımda bile mutlaka zaman ayırıyorum ona ihmal etmiyorum az önce sinir geldi üstüme üst üste aradım. 2 gündür aramadı ben aradım üst üst üst üste meşgule atıyor arabadayız hep beraber dedi tamam yaz o zaman niye bu kadar aratıyorsun dedim yine 3 saat sonra cevap.. en yakın arkadaşı bugün evleniyor biz onlardan önce nişanlanmıştık onun saçma canım hatalarından dolayı nişan atıldı sonra tekrar bir olduk bir şeyleri düzeltelim yoluna koyalım hata yapmayalım diye.. bilmiyorum ama bugün fazla duygusalım sanki onun beni ihmal edişinden çok birikmişlere ağlıyorum. O arkadaşından önce evlenip mutlu olacaktık belki çocuğumuz bile olmuştu yanlış anlaşılmasın arkadaşı önce evlendi diye değil benim tepkim. Biz nişanlıyken arkadaşlarının hayatında kimse yoktu herkesten önce nişanlandık onun hatalarından dolayı iş buralara geldi şimdi insanlar evleniyor biz yerimizde sayıyoruz bunlar çok zoruma gidiyor biraz konuşmak yardımlaşmak için yazdım bunları

İlişkimizdeki hataları beni çok yoruyor, ne yapacağım?