Para falan diyeceksiniz de parayla da ilgisi yok. Mesela cok guzel bir kiz arkadasim var. Diş hekimi. Bolumu de dereceyle bitirdi. Kendi klinigi var. Ama yanina yakismayan biriyle beraber.
Ünlülerden mesela mankenlerin cogu tipsiz, cirkin erkeklerle beraber oluyor. Adriana limasi, candice swanepoel ve niceleri. Beyonce mesela. Taş gibi hatun yanindaki jay z yi bir turlu bırakmıyor, gitti kac tane de cocuk yapti, kadini o kadar aldatti. Servetini soylememe gerek yok. Istese cok daha iyileriyle beraber olur.
Rihanna. Bircok kisinin begendigi, farkli bir aurasi olan melez guzel. Kadin milyarder oldu. Yanindakini ve cocuk yaptigi adami görmüşsünüzdür. Yani olayin parayla da ilgisi yok.
Evet karakter, deger vermek vs belki tipten daha önemli ama erkekler mesela kadın hangi konumda olursa olsun, zengin/milyarder, okumus, okumamis farketmeksizin ilk baktigi sey dis gorunus, seksilik, cekicilik, guzellik oluyor.
Cogu erkegin yaninda da cirkin kadin pek gormezsiniz. Ozellikle ünlü populer erkeklerin yaninda. Hepsi mankenle vs beraberdir. Bu genelde de böyle. Şu kiz cok iyi diye gösterirsin yok ya begenmedim, cirkin der tanima geregi dahi duymaz, boyle erkeklerde var. Kendi tipsiz sifatina bakmadan, o kizi kendine layik dahi görmez, o tipine göre o kizi yanina dahi yakistirmaz.
Ama kadinlar o melek gibi guzelligine ragmen, tipsiz erkeklere sans veriyor tanıyor yetmiyor cocuk yapiyor, cocuklarda onun genini alıyor. Beyoncenin kizi ayni babasi. Adriana limanin kizlari ayni baba. Anneden gen almamislar resmen.
Yahu guzel genlerinizi yayin etrafa. Guzel insanlarla evlenip guzel guzel cocuklar yapin. Beni de linclemeyin. Boyle bir gozlemim var ve merak ediyorum. Her sey dis gorunus degil ama buyuk bir kismi dis gorunus, ozellikle gunumuz cağında. Ama kadinlarin eş secerken bu dis gorunus olayini erkekler kadar onemsemediklerini görüyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer