sevgili yapan insanlara bakıyorum hepsi kısa esmer tipsiz bu sitedekiler geri cekalımı sevgili olayları tipe bakar diyorlarda bu sitedekiler ben bizim okulda sevgilisi olanlara bakıyorum hepsi tipsiz esmer kısa boylu keko kezo ama sevgilileri var mesela benim bir arkadaşım var sarı saçlı 205cm boyunda onun hiç sevgilisi olmadı huyuda iyi kimseye teklif etmemiş şu ana kadar yani erkek yakışıklı olsa bile asosyalse yanlız kalır bu ülkede bizim okulda sevgilisi olan erkeklerin çogu keko tipsiz esmer insanlar bu kızlar m. lmı neden esmer kısa tipsiz erkekleri yakışıklı buluyorlar sizce ben anlam veremiyorum sizce neden böyle sevgilisi olmayan uzun sarışın havalı tipli insanlar var bissürü neden tavuk hırsızı ezik tipleri terch ediyorlar sizce sizin düşünceleriniz neler bana göre kızlar tipe bakmıyor bizim okulda konuştukları elemanlar baya tipsiz çünkü ama okuldaki kızların kendileride tipsiz sizce neden böyle karakter falan demeyin genelde küfürbaz keko oluyor bu tipler bu maymunlarda ne buluyorlar yakışıklı bir erkek kimseye teklif etmedigi için yanlız kalmaya mahkummu mesela benim 2.05 olan arkadaş kimseye teklif etmez ama sarışın tipide var huyuda 10 numara şimdi adaletmi hayır neden böyle sizce sizin düşünceleriniz neler
Güncellemeler
+1 yıl
sitede tüm soruları gizli soruyom o yüzden yanlış anlamayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar