Sevgilim askeri öğrenci ve bazı durumlardan dolayı son zamanlarda maddi sıkıntısı var ve tabii ki askeri öğrenci olunca zar zor buluşuyoruz. Normalde benim çıkışımda buluşucaktık ama benim eve gittiğimden emin olunca buluşmayalım dedi. Sebep ise son zamanlarda çay/kahveyi benim alıyor oluşum. Oysaki onu çok özlemiştim çay kahve için değil 5 dakika bile olsa ayak üstü konuşmayı isterdim. Fakat bu davranışı? Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, uzun uzun bu şekilde keşke izah etseydiniz yani bu tarz erkekler çok gururludur, kendine yediremez. Sevgilime bir çay bile alamadım dedirtmek istemez kendisine. O yüzden onun ruhunu, erkekliğini okşayıcı sözler sarf ederseniz o da psikolojik olarak rahatlayacaktır ve üzerindeki baskıyı atacaktır diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBuluşmada illa para harcamaya gerek yok. Siz parkta ya da sahil vs car ise çayı/kahveyi termosa koyup getirip kaliteli dakika geçirebilirsiniz. Erkek arkadaşımla çoğu kez paradan dolayı değil ama öyle daha çok sevdiğimiz ve gereksiz bir harcama olarak gördüğümüz için öyle yapıyoruz. Evden kek yapıp getiriyorum hem onun benim yaptığım şeyleri yemesi hoşuma gidiyor aynı zaman da değerlendiriyor 😅 . Para her zaman sıkıntı olmasın hayatınızda. Sizde bişeyler ısmarlamayın sizinde paranız yokmuş gibi davranın ve birax tutumlu olmaya çalıştığınızı söyleyin o da böylelikle daha iyi hissedecektir.
011 Yorumla
Soran+1 yılBen zorla ısmarlamıyırum sadece son zamanlarda pasta götürmüştüm. Ve para hayatımda önemli bi sırada değil. Dün konuştuk ettik görüşücez çıkışta diye ama bugün buluşmasak mı dedi ben de peki deidm bir işi vardır diye. Sonra zorladım neden diye beni eve gönderince söyledi benim almamı istememiş. Max ödeyeceğimiz 10 tl. Ki geçtim çayı flean içmesek de olur. Görüşeceğimiz 1-2 saatti
- +1 yıl
Yine de erkek gururu her ne kadar buluşmak önemli olsada utanıyordur bence onu da anlaman gerekiyor. Böyle şeylerin hayatında bir önemi olmadığını tek amacınım onu görmek olduğunu ayakta dahi olsa biraz sohbet etmek olduğunu belirt. Böylelikle o da zamanla bunu anlayacaktır.
Soran+1 yılBuluşmak dediğim cafede felan değil, askeri okulda. Aynı okul sınırları içindeyiz ve ben şehir dışından geliyorum. Günlerce haftalarca görüşemiyoruz. Ama kendisi benden 5 dakika uzak mesafede bulunurken, benimle yürümeyi bile tercih etmedi.
- +1 yıl
O zaman bence sorun başka bir şey olabilir. şu an erkek arkadaşım askerde ve hiç duygusal olmayan çocuk duygusal olmaya başladı. Psikolojik olarak da öyle davranıyor olabilir daha ılımlı yaklaşıp gerçek sorunu öğrenmen gerekiyor.
Soran+1 yılPsikolojik baskı felan var biliyorım ama sevgilinle şu an askerde aynı ortamda olsan ve sana buluşmasak dese sen gidene kadar da yazmasa ne düşünürdün?
- +1 yıl
Bir yerine orada zarar gördüğünü ve benim bunu görmemem gerektiğini düşünürüm doğrusu yoksa neden gelmesin bunun parayla da alakası olmaz olamaz. orada başına bir şey gelmiş olabilir.. Çünkü erkek arkadaşımın anlattığına göre her türlü insan var bedelli gitti ama normal gidenlerin çoğu çok tehlikeli oluyormuş. İyiki normal gitmedim diyor.
Soran+1 yılYok başına bir şey felan geldiğini düşünmüyorum öyle olsa söylerdi. Yanyana binadayız öyle düşün ama o beş dakika bile görmeye gelmedi.
- +1 yıl
Yani garip bir durum eğer ona gerçekten güveniyorsan kafanı karıştırmak istemem ama soğumuş olabilir ki askeri yerlerde çok normal. Maddi kısmı bahane edebilir. Eğer tüm bu dediklerim olumsuz ise benim şüpheleneceğim şey benden soğuyup beni sevmemesi.
Soran+1 yılBen benim kadar beni özlemediğini düşündüm. Ama onun sözlerine bakılırsa sevgilim lütfen sinirlenme sebebni söylicem dedi durdu. Ama yani bi de konuştuk birbirimize açık olucaz diye. Üzerine böyle demek ki istemiyor. Beni ne zaman göreceğinin kesinliği bile yoktu. Engelledim zaten artık.
- +1 yıl
İnsan sevdiğini özlemez mi? Ben 1 saat önce görsem şimdi özlemeye başlarım o da aynı şekilde. Bir de insanın insana doyması için doya doya bir gün geçirmesi gerekiyor ki o zaman bir kaç gün özlemesin. Seven insan özler görüşmek için can atar. Eğer varsa haklı bir sebebi zaten engellesen bile bir yerden napar eder sana ulaşmanın yolunu bulur ve sebebini açıklar o zaman akla yatan bir sebep ise tamam dersin. Sevmeyen insan zaten uğraşmaz engellediysen yazmazsa bitmiştir. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın yine de 🙏🏼 her zaman
Soran+1 yılEvet seven insan özler görüşmek ister. Ben de buna çok takıldım. Teşekkür ederim güzel düşünceleirn için
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşkım bende var, gel birlikte harcayalım dediğim çok oldu.. ikimiz de öğrenciydik. varken yedik. yokken aç durduk ya da evden getirdik. mesele mi şimdi bu?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de son zamanlarda öyle yapıyordum neymiş ben alayım istemiyormuş. Ekstrem koşullarda buluşuyoruz ve böyle 1-2 saat konuşabileceğimiz zaman dilimi varken gitmemi istedi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGurur işte Fakat bilmiyor ki senin aslında kahve içmek için değil onu ozledigin için buluşmak istediğini neden bunu söyleyemedim beni gururu ayaklar altına alıp gelirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılBana ben çıktıktan sonra söyledi eve git nedenini o zaman söylicem dedi. Fırsat vermedi bana. Yoksa umrumda değil çayı bilmem nesi. Ki ben böyle diyince nöbetçi felan çıkışta göricem sandım ısrar edince. Ben böyle özlemle düşünürken o resmen 5 dakika görmek istemedi. Cafede değil okulda buluşuyoruz sonuçta. Yazıklar olsun, yazms dedim engelledim
- +1 yıl
Üzücü pişmanlık son olarak çare değil bunu öğrenecek en azından 😪
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGörmek bile yeterdi benim için sevdiğim kadını
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de tam olarak bunu düşündüm. Demek ki özleyecek kadar sevgili değilmişiz
- +1 yıl
Yani belki başka nedeni vardır utanmışta olabilir. ama insan sevince iki gönül sadece gözlerine baksa bile yeterdi
Soran+1 yılSon zamanlarda borcu var ve parası yok cidden. Bu yüzden son buluşmalarda çay kahveyi ben aldım. Bana söylediği şey "maaşım yatmadı daha 0 dayım çay kahve ves istemiyorum bu kez sen alasın, kusura bakma "
- +1 yıl
Belki sizde para istemek onu üzmüştür yani kötü hissetmiş olabilir, bu yüzden buluşmamış olabilir. ama ben direk söylerdim hiç bir şeye gerek yok sadece buluşalım yeter kahve içmesek te olur derdim
Soran+1 yılYa zaten buluştuğumuz yer okul. Okulda ödeyeceğimiz toplam max 10 tl
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal maddi durumundan dolayı üzülmüş ve sıkılmış olabilir sana hissettirmemeye çalışmış snde ona bişey içmesekte olur 10 dk sni görsem yeter deseydin oda hayır demezdi sorun etme düzelir her şey zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılBana söylese zaten böyle derdim bana sen dışarı çık eve git burayı terk et sonra söylicem dedi, sonra söyledi. Ki yani bir şey içmek zorunda değiliz, zaten max 1-2 saat görüşücektik ve her gün her hafta konuşamıyoruz.
- +1 yıl
Bir sonraki buluşmanızda bu durumu sevgilinle konusup çözerseniz bi problem kalmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki özlememiş. Girerdiniz kol kola yürürdünüz en fazla ne olacak. Tabii sen illa şurada burada oturalım diye ısrar ediyorsan ona da gıcık olmuş olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNe ısrarı ya görüşeceğimiz yer okuldu, gurur yapmış
- +1 yıl
Gönlü yokmuş desene
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kötü hissetmemek için buluşmamıştır belki başka bir şeye morali bozulmuştur modu düşmüştür vs
13 Yorumla
Soran+1 yılYok buluşmayalım dedi resmen son zamanlarda ben alıyorum diye. çay içmesek de olurdu ben onu görmek istemiştiö
- +1 yıl
Gel de anlat erkeklere :/
Soran+1 yılKi bi de yani her gün görüşen sevgili değiliz. Her günü bırak her hafta görüşeceğimiz kesin değil
+1 yılKendini kötü hissetmesi normal. Sen ona dedin mi beş dakika göreyim seni diye bir şey yiyip içmesekte olur diye falan?
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten dışarda cafede buluşmuyoruz. Sadece bi çay kahve otomattan ya da kantinden alıyoruz. Ki almasak da olur. Ben alalım demedim hiç. Daha önce zorunlu bi sebepten göremediğim için bile ne kadar özlediğimi biliyordu.
- +1 yıl
Keşke bir şey almasakta olur falan diye de deseydin. O şimdi seni eğlendirmekte istemiştir haliyle. Şöyle bir seven olmadı be...
Soran+1 yılSöylemedi ki ben askeri bölgeden çıkana kadar eve git öyle söylicem dedi.
Ne eğlendirmesi? Maksimum alırsak alacağımız bi çay/kahve o da kantinden ya da otomattan- +1 yıl
Tamam olsun bir şey yapmış olunca mutlu oluyor o da.
Onun ne söylemesi gerekiyordu?
Soran+1 yılGit dedi işte ben çıkana kadar nedenini söylememişti çay içemeyeceğimiz için buluşamayacığımızı, böyle söylese çay almasak da olurdu. Cafede buluşmuyoruz ki bi şeyler içmek zorunda olalım. Bankta oturuyoruz zaten.
- +1 yıl
O bilerek demiş işte.
Soran+1 yılBilerek söyledi zaten
+1 yılOyle maalesef ben de de var. Kimin yüzüne bakacaksın ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şehirdeyim mecburi seyahat
- +1 yıl
Abla neden bahsediyorsun ki? Bak 12. universote okuyorum 2 yıldır konuştuğum kadın itibati kesti. Tek sebebi var. Param yok. Yok yani anlamıyorum bunu. Allah belasını versin her şeyin. Yani ona karşı utanıyorum. İçim ağlıyor her sabah kalkınca kaç defa intiharı düşünüyorum ama yapamıyorum. Bir kadın için mi? Abla doğdum doğalı bu haldeyim
İç nededini bilemem ama bu seferde ödetmek istememiş helal olsun gururluymus gibi görünüyor kral
016 Yorumla
Soran+1 yılCafede buluşmuyoruz desem ki cafede buluşalım şurda burada bi şeyler içelim. Okulda sevgilini gördüğünü düşün, illa bir şeyler mi içiyorsunuz
Soran+1 yılSanırım evet yani içtiğimiz çaydır o da zaten hani otomattan ve bunun bi önemi yok, sürekli gmrüşemiyoruz şehir dışındayım
Soran+1 yılZaten orada yapacağımız şey sohbet etmek parasız şey
Soran+1 yılO bana benim o ortamdan çıktığımdan emin olduktan sonra söyledi. Geri dönmeyeyim diye. Yoksa bi süre söylesin ve gelsin diye bekledim. Kalkıp yerinden gelemedi.
Soran+1 yılEngelledim
Soran+1 yılYazıklar olsun sana dedim , lütfen yapma böyle dedi. Ben yazma dedim engelledim
Soran+1 yılHayır soğumamıştım çok özlemiştim
Soran+1 yılYazması gereken ben değilim, ben onun için bekledim kendisi istemedi. Zorla olmaz böyle şeyler.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkektir sürekli senin ısmarlamanı yedirememiştir normaldir yani
03 Yorumla
Soran+1 yılMesele o değil aslında, zaten bi cafeye gitme şansımız yok bankta oturacaktık. Çay/kahve olmadan da bankta oturulur. Demek ki özlememiş
Soran+1 yılDışarı değil zaten, askeri alanda
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gurur yapıyor Mahçup hissediyor Onu bunun sorun olmadına ikna et
015 Yorumla
Soran+1 yılCafede buluşmuyoruz, askeri alanda eğer isteseydi 5 dakika görmek için gelirdi. Aynı alandaydık
Soran+1 yılBiliyorum ortamı hep yaptığımız şeydi.
Soran+1 yılO ortamı delip geçemez değil ben de ordaydım. 1-2 bina ötemdeydi aynı alanda ama resmen yüzümü görmek istememiş
Soran+1 yılSorun yoktu ortada konuşuyorduk sabahtan beri. Denk gelemedik gün boyu akşam buluşmasak olur mu dedi sonrasında işte bunu dedi. İstedeydi 5 dakika sesimi duyar yüzümü görürdü
Soran+1 yılBenim bi kabahatim yok zaten 5 dk yüzümü görmek istemeyen o, engelledim zaten
Soran+1 yılPeşin hüküm felan ilgilendirmez sevseydi görmek isterdi cidden seviyorsa da peşime düşer arar sorar engelledim 3 saat oldu hiç bir şey yapmadı
- +1 yıl
Fikrini değiştirmeni beklemiyorum istersen engel at bitir bu senin kararın bir şey diyemem Bu tarz durumlara genel konuşmak gerekirse aceleci davranmak bence doğru değil Ya bir şey olduysa bi durumdan kaynaklanıyorsa boş yere bitirmiş olursunuz Anlamadan dinlemeden sadece onu söylemek istiyorum İtiraz etmiyorum İstersen engelle senin tercihin
Soran+1 yılYok zaten biz dinlemeye açıklamaya daha açık olmaya karar vermiştik ama o bana beni yolladıktan sonra söylemeyi tercih etti. Neymiş mazeret uydurmak istemiyormuş ama durum öyleymiş desene be adam ben bilsem çay içmeden görüşelim derdim zaten fazla vaktim yok bi göreyim gideyim derdim ama olmadı
Soran+1 yılAslında öyle olduğunu düşünüyorum ben de, yoksa başka sebep bulurdu görüşmek istemese ama yine de bir şey içmek zorunda değiliz ki zaten cafede buluşmuyoruz. Askeri bölgede buluşuyoruz kısıtlı gçrüşüyoruz zaten maksimum yapabilceğimiz aktivite bankta oturmaktı.
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Bazı erkekler bu durumu kendine yediremiyor
019 Yorumla
Soran+1 yılİlla bir şey içmemiz gerekmiyor ki zaten cafede buluşmuyoruz.
Soran+1 yılBana bunu başta söylese derdim ama ben gittikten sonra söylicem diye inat etti ben gittikten sonra söyledi.
Soran+1 yılYa zaten çay alsak 5-10 tl ödicez ki içmemize de gerek yok zaten oturacağımız yer banktı amaç görüşmekti yani
Soran+1 yılİşte sorun parası dğeil benim almam da değil içmezdik yani, şehir dışından geliyorum ve her zaman görüşemiyoruz aynı ortam yakalamışken 5-10 dakika olsa bile görüşmek istememesi beni üzdü
Soran+1 yılDaha önce söyledi bu arada bir kaç kez borç istedi ve durumunu biliyorum neden öyle olup olamdığını diyorum ya buluştuğumuz yer cafe değil bank o yüzden paraya ihtiyaç yok
Soran+1 yılBilmiyorum ne varsa, şehir dışından geldim derken sırf onun için gelmedim her hafta gidip geliyorum ama sürekliliğinin kesinliği yok ve akşamları onunla görüşüyoruz diye kalıyordum
Soran+1 yılEvet sürekli buluşamıyoruz. Bana da koyan bu oldu. Birkaç bina ötemdeydi. Hatta sabahta aynı binadaydık
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm, özlememiş demek ki. Engelledim
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKendini mahcup hissediyor olabilir, bunları ona söyle. Benim almama neden takılıyorsun de. Benim param olmasa sen de alırdın de. Güzelce konuş bi duzelirsiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılİlla içmek zorunda değildik. Ki zaten cafede buluşmuyoruz, askeri okulda buluşuyoruz. Ekstrem koşullarda buluşurken özlemişken bu davranış beni mahvetti. Demek ki 5 dakika görecek kadar özlememiş deidm. Normalde başka şehirdeyim
- +1 yıl
Anladim saçma bi hareket olmuş. Nedenini sor, çok kırıldım hiç mi özlemedin vs de. Onunla konuş bu konuyu daha sağlıklı olur
Soran+1 yılYazıklar olsun deidm engelledim. Çünkü normalde şehir dışındayım ve günlerce haftalarca buluşmuyoruz. Ben beş dakika görüşecek kadar özlüyorum o gelmedi bile
- +1 yıl
Iyi yapmışsın. Sen onun için şehir degistirip geliyorsun onun yaptığı aşırı saçma ve düşüncesiz bi hareket
Soran+1 yılOnun için gelmiyorum sırf ama sonuçta ben bugün dönüceksem eve onun için yarın dönüyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılçitlek kola alın bankta oturun maksat birbirimizi hörün
03 Yorumla
Soran+1 yılMaksimum çay/kahve alaacağımız ki almak zorunda değiliz, 1-2 saat görüşecektik bankta oturarak ama demek ki özlememiş
Cevap sahibi+1 yılolsun canını sıkma sen ona bi ders var bi daha buluşma konusunu sen açma o özlesin seni
Soran+1 yılBen açmadım zaten, açmıcam da. Zaten engelledim
+1 yılOnu her türlü sevdiğini ve bu durumdan çekinmemesini söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten çekinmiyordu nolduysa bugün çay almamı istememiş.
Amaç çay da dğeil ki zaten kafede buluşmuyoruz. Askeri sınırlar içinde buluşuyoruz 5-10 dakika bile olsa görmek isteyebilirdi. Demek ki benim kadar özlememiş
+1 yılNormal bu hali çocuğun anlayışlı ol
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlayış mı? Zaten normal sevgililer gibi buluşamıyoruz. Aynı sınırlar içinde 2-3 bina ötemde olan sevgilim 5 dakika görüşmedi. Ki günlerce haftalarca buluşamayabiliuorz
Gerçekten öyle ise peşini bırakma
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılÇay/kahve alıyoruz max. Ki kafede buluşmıyoruz. Askeri ortamda sadece konuşurken öylesine diye alıyoruz o da kantin ya da otomat. Ki ben hiç düşünmedim çay alalım felan diye sadece 5 dakika uzağımdayken gçrüşecektik
gururlu bebeymiş
011 Yorumla
Soran+1 yılBense onu görmeyi bekliyim, onu görmek için zaman ayırıyım her sevgili gibi değiliz istediğimiz zaman buluşalım.
Soran+1 yılHaftaya buluşacağımızın garantisi yokken sadece görüşeceğimiz 1-2 saatti zaten bi kafede felan değil yani okulda. Ben onu özlüyprum ediyorum bugünü bekliyorum sen git diyor
Soran+1 yılAynı okul sınırları içinde görüşme şansı bulmuşsun 5-10 dakika da olsa görmeye gitmez miydin özlesen? Bak cafe felan dmeiyorım
Soran+1 yılİşte olmadı, sen git dedi resmen
Soran+1 yıl6 aydır birlikteyiz, bugün görüşücektik normalde. Sen eve git dedi, eve gidince söylicem dedi beni yolladı resmen ve sonra çay vs alıcak param yok hep sen alıyorsun son zamanlarda bunu istemiyorum dedi
Soran+1 yılPeki
+1 yılCocuga koyuyor napsin bacim
04 Yorumla
Soran+1 yılBana da koyuyor, onu özlüyorum ve her sevgili gibi değiliz istediğimiz zaman buluşamıyoruz ki son zamanlarda bana özel bir şey olarak buluşabiliyoruz haftada bir iki kez ama onun buluşmayalım demesi? Özleyen insan istemez mi? Çay içmek zorunda değildik ki
- +1 yıl
Ben nekadar da ozlesem demem. Oda ben gbymis gurur meselesi
Soran+1 yılDün konuştuk bugün okulda biraz oyun vs oynarız diyen kendisi, benim istediğim sadece 5 dk bile gçrüşmekti. Binalarımız arasında 5-10 dakika mesafe vardı kafe değil bak okulda buluşucaktık. Özlese ayak üstü gelirdi
- +1 yıl
Waa ne diyim ki ozaman hayatnda baska biri vardir bilemem yani cocugu da kotlemek istemem
+1 yılSevmek güzeldir sevin
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsundur ama karşılığı yoktur
- +1 yıl
Kimi bulur kıymetini bilmez kimi bulamaz
Soran+1 yılİşte karşındakine bağlı
- +1 yıl
Nasip
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana baksa bile yeterddi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu diyorum. Bu beni mahvetti
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi yere oturmayın sizde sarilmak bile yeter bazen
01 Yorumla
Soran+1 yılBi yere oturmak gibi şansımız yok zaten askeri okulda sevgilinle görüşme şnsı var ama istememiş demek ki
+1 yılAyrılırım
02 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim
- +1 yıl
Kralsın
+1 yılBulusurdumm nolcakki
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de anlamadım
- +1 yıl
Ayip etmiss ozlemezmi insan
Soran+1 yılÖzlememiş demekki
- +1 yıl
Evett oyle gorunuyor
+1 yılHaklı gurur yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAskeri okulda oluckasın sevgilini göremiceksin, esktrem ve özel bazı sebeplerden görüşme şansı elde ediyorsun ama 5 dakika yüzüne bile bakamıyorsum
- +1 yıl
fazla gurur gote vurur. yani oark bahce tarla dere kenari. yani hersey parami be. gonuller bir olsun yeterki.
O da haklı
017 Yorumla
Soran+1 yılHer sevgili gibi değiliz ki bana özel bir durumdan son zamanlarda biraz rahat buluşabiliyoruz rahat dediğimse haftada bir dışarda bir kez de okulda ve özlüyorum bu günü bekliyorım hep ama aldığım karşılık?
Soran+1 yılAynı sınır içinde 5-10 dakika mesafe uzaktı
Soran+1 yılEvet kolaydı ama eve gidince söylicem dedi beni yolladı resmen ve sonra çay vs alıcak param yok hep sen alıyorsun son zamanlarda bunu istemiyorum dedi
Soran+1 yılBen okuldan uzaklaşana kadar sebebini söylemedi
Soran+1 yılBen başta sandım ki zorunlu bi şeyi var diye sonra tamam dedim buluşmayalım. Neden diye sormadın aşkım dedi. Sonra bana trip attı sandım ve ısrar ettim söyelsisn diye ben eve gidene kadar da söylemedi.
Soran+1 yılYazıklar olsun deidm engelledim
Soran+1 yılBen o kadar özledim çay için onunla konuşmuyorum ve başka şehirdeyim normalde. Ben onun için ertesi gün dönüyorum evime ama o çay parasını son zamanlarda ben ödediğim için beni görmeyi düşünmeyip parası olmadığını düşünerek gelmedi
Soran+1 yılBankta koltukta oturucaktık zaten başka yapacağımız şey yok o koşullarda ki başka şehirdeyim normalde esktrem bir şekilde buluşuyoruz.
Soran+1 yılEkstrem*
Soran+1 yılHayır, ne değişicek. Aklıma gurur harici artık istemiyor düşüncesi geldi.5 dakika olsa benimle yürürdü özleseydi.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma gurur..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yapmış
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim parası olmadığı için benimle buluşmak istemedi. Siz olsanız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler