Sınava hazırlanıyoruz. Normalde her gün kurs oldugu icin görüşüyoruz. Son 2 haftadır aramızda bazen sogukluk hissediyorum. Onun beni eskisi kadar sevmediğini düşünüyorum. Bugün kurs yoktu. Bugün evde calısalım dedi. Hava da cok güzeldi ben dısarı cıkmak istiyordum aslında ama pek bir sey söylemedim. Evde de nerdeyse 4 saattir calısmıyor. Kırıldım acıkcası. Gelseydin keske bugün dedim yarın gelicem işte sabah erken birlikte olcaz dedi. Yarın öğleden sonra dersimiz. Ben iyi hissetmiyorum. Sizce yarın bu konuyu acmalı mıyım? Beni kaybetmekten korkmadıgını düsünüyorum. Nasıl davranmalıyım sizce? Sınava hazırlanıyoruz bir de ayrılmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Asıl önemli kısmı atlamışım arkadaslar bir hafta görüşemicez yarından sonra
Dedim bir iki kere öyle bir sey yok dedi. Genelde iyi ama son zamanlarda arada böylr geliyor ona. Her gün telefonda konusuyoruz ama sanki hep gıcıklasıyor benle. Belki ben de sınav stresinden böyle düşünüyorum daha çok ilgi bekliyorum. Bilmiyorum tek taraflı değildir diye düsünüyorum sorunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sınav stresi olabilir çok da girme üstüne bence
Gitme*
Ben de sınav stresindeyim ama onunla atlatmaya calısıyorum
Ya kişiden kişiye değişir belkide yalnızlık ona daha iyi geliyordur
O zaman ayrılsın benden ne demek o. Madem ben iyi gelmiyorum niye sevgiliyiz
İyide işte kişiden kişiye degisir sınav sonrası rahatlarsınız
Sınava odaklan sınav bitince konuşun
Odaklanmaya calısıyorum ama gıcık bir durum ne tamam diyor ne devam sanki
O zaman bitirmen en iyisi çünkü belirsizlik kötü bir şey
Öncelikle konuşmak istiyorum ama ne demeliyim bilmiyorum
Bana soğuk geliyorsun de artık sende o eski enerjiyi hissetmiyorum de
Dedim bir iki kere öyle bir sey yok dedi. Genelde iyi ama son zamanlarda arada böylr geliyor ona. Her gün telefonda konusuyoruz ama sanki hep gıcıklasıyor benle. Belki ben de sınav stresinden böyle düşünüyorum daha çok ilgi bekliyorum. Bilmiyorum tek taraflı değildir diye düsünüyorum sorunlar
Bilemiyorum artık
Konuş.
Ne demeliyim ki
Son zamanlardaki halini anlat bi sorun mu var de anlatmak istediğin bişey var mı de.
pekı senden beklentısı ıstegı varmıydı?
Ne gibi
yanı yakınlık gıbı vs
Başka biri var