+1 yılÖncelikle geçmiş olsun Allah şifanı tez günde versin inşallah Tamam her ne kadar etik olarak baktığımız zaman hastane veya bunun gibi hizmet sektörü olan yerlerde bu tür işler etik olmasa bile artık Bunlar çok normal Ya hani sosyal medya artık öyle bir hale geldi ki artık ayaküstü bile insanlar birbirini ekleyebiliyor Artık bunlar 21 yüzyılda gayet normal olarak karşılanıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence çok sert tepki vermeyin. Elbette böyle düşünebilirsiniz. Sizin düşünceniz ancak Siz bir hastanede doktordan etkilenseniz ve karşı koyamayacağınız bir duygu haline dönüşse ne yapacaksınız. Yani bence bazı şeyleri kafanızda tabulaştırmayın. Uygun bir dille reddedin istemiyorsanız. Ayrıca bu işler genelde hayatın içinde bir yerlerde olur. Maalesef şöyle olsun diye ısmarlayamıyoruz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum hemen unuturdum. BU devirde kimse kimseye birden aşık olmaz tanıdıkça olur olsa olsa begenıdır arzudur onunda yeri hastane degıl duygularını kontrol etmesi lazım hadı edemedi eklemesı hadsızlık ne alaka yanı belki benim sevgilim var
- +1 yıl
Tamam işte kendiniz cevap vermişsiniz. Tanıdıkça aşık olur. kısa bir sürede olsa tanıdı ve tanışmak istedi. Ha sevgiliniz olur hak veririm. Ancak size hak veririm. Karşınızdaki insan bunu bilemeyebilir. Ayrıca bu konuda büyük konuşmayın derim. Zira insan büyük konuştuğunu bu dünyadan yaşamadan gitmez derler. Bakın tekrar diyorum. Aşk meşk işleri nerede nasıl olacağı belli olmayan işlerdir. Bu sizin de başınıza gelebilir. Ayrıca kendiniz demişsiniz kötü bir insan değil diye. Belki de çok çok karakterli ve tam istediğiniz gibi birisi. Bu bahsettiğiniz şeyin bir kuralı veya kaidesi yok maalsef.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEtik değil. Hasta - doktor - hemşire ilişkisi gizlilik içindedir. Senin adının soyadının bile ameliyattan sonra onda olması etik değil kaldı ki sana mesaj atsın. Ha hastanede senin ilgin olmuştur konuşmak istersin o zaman karşılık verir o başka çünkü o zaman hasta sağlıkçı ilşkisi değil normal ikili ilişki oluyor.
014 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah hasta karşılık verince normal ilişki mi olmus oluyor 😂😂😂😂😂😂😂😌
Soran+1 yılBencede bende bunu dıyorum herkes beni suçluyor egoist dıyor ya ne alaka dışarıda tanışsak ayrı ben orada kendı derdımdeyım cocuk başka dusundu demek kı üstelik bir samimiyet yoktu en azından benim açımdan aylar sonra bulup eklemesı yanlış geldi.
Cevap sahibi+1 yıl@Bayramdaşdiken07 hasta karşılık verse demiyorum. Okuduğunu anla bir önce lütfen. Sen konuşmak istersin o öyle karşılık verir o başka diyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış tabi ya şikayet etsen görevden alırlar onu
- +1 yıl
Bana göre ikisi de etik değil hastane olsun iş yeri olsun farketmez
Soran+1 yılYapmam öyle şey ama İşte yanlış aslında ama bazıları hemen yok beğenmedin falan dıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Bayramdaşdiken07 tabi iş ahlakına sahip kişi bunu da yapmaz o başka
- +1 yıl
Ama simdi cidden sevmiste olabilir buna da bir şey diyemezsin insanız biz kalpli yaratıklarız Allah bize bunu vermiş gönlü ferman dinlememiştir ha karşı taraf kibarca red etsin yeter
- +1 yıl
Benim arkadaşıma da oldu aynısı çimlere şikayet etti dava acti
- +1 yıl
@Bullent33344 bence bu kadar abartilmamali bir insan bir insani begendi diye basina bunlar gelecekse kimseyle konusmasin
Cevap sahibi+1 yıl@Bayramdaşdiken07 sağlık ve güvenlik alamında böyle şeyler olamaz. Ben gidip bir doktora işini yapıyor sonuçta diye her yerimi açıp gösterebilmem gerekirken oturup da yanlış bir şey düşünür mü diyeceksem ölüp gebereyim evde. Sevmiş olabilir normal diyorsunuz ama sizden nefret ettiğiniz düşündüğünüz birine gönül rahatlığıyla muayene olamazsınız. Verdiği ilaca güvenip içemezsiniz bile. O yüzden duygusal iyi ya da kötü herhangi bir şeyin bu işlere katılmaması gerekiyor. Çalışan kişi hastayı sadece obje olarak görmesi gerekiyor ve alanı kadar ilgilenmesi gerekiyor.
- +1 yıl
Siz olayı çok farklı yere çektiniz neyse en iyisi kadınlara yolda saat bile sormamak iyi günler.
Cevap sahibi+1 yıl@Bayramdaşdiken07 siz de bambaşka yere çekiyorsunuz. İyi günler
+1 yılHayır değil! Böyle bir şey iş ahlakına aykırı
03 Yorumla
Soran+1 yılSonunda bırı hak verdi. Herkes ne var hoşlamıştır dıyor ama ış ahlakı denen bir şey var ben orada agrı içindeyken demek kı başka dusundu birde özel hayat ıhlalı kısmımı araştırıp eklemesı
Soran+1 yılısmımı araştırıp eklemese dıcektım yanlış yazıldı
- +1 yıl
Şikayet edebilirsin ama etme boş ver red et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılEtik değil ama olan olmuş artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiş olsun. merak etmiş eklemiş olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olaya bakış açınız çok kişisel, restaurantta çalışan bir garsan olsa, spor salonunda bir eğitmen olsa, Üniversite de bir eğitmen ile öğrenci olsa vs çoğaltılabilir. Tanışmak istemiyorsanız, net söyleyin adama bu kadar basit. Bir de yeri var demişsiniz, evlenmek için burası müsait diye yazılı tabela veya genel kural gördünüz mü? Olaya biraz daha geniş bakın bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılPekı o zaman yalnızlar hastaneye gidip yatış yapsın koca bulur diye.
+1 yılBen olsam hastane yönetimine şikayet ederdim. Her beğendiği hastayı takibine alan biri olarak görür ve şikayette bulunurdum açıkçası ve haklısınız siz böyle bir haldeyken onun kafa yapısı hiç etik değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıletik değil ama bu kişiye rahatsız ettiğini söylemelisin eğer tekrar rahatsız ederse okey ama sonuçta disarida insanlar özgür is alanı içinde değil yani sana hastanede bir teklifte bulunmuyor disarida böyle birsey yapılmış artik sen hasta değilsin o da hemsiren değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılYani etik olup olmadigini soruyosan kendi fikrim etik degil tabikide. Hatta ben sey dusunuyrum her hastaya bu sekildei yaklasiyor diye 😂
Sana sapikca bi yaklasimda bulunmadiysa ve sen etkilenmediysen yazmamasini soyleyip bence sorun haline getirme sonucta insan ciddi anlamda hoslanmis olabilir senden.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEtiklik aradığına göre senin gönlün yok ama o seni beğenmiş demekki ve bundan başka fırsat olamazdi. Sonraya bıraksa seni nasıl bulacak bulsa da geçmiş olsun faslı bitecek egreti duracak, bu yüzden sıcağı sıcağına hareket etmiş
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay sonra ekledi hatta 3 ay sonra. Ama İşte meslek etıgıne aykırı.
+1 yılTamam etik değil de ama miklet nereden bulsun o zaman kardeşim İş arkadaşından bulma hastanede bulma ortam da bulma sokakta bulma eeeee nereden görecek konuşacak bu adam birisiyle veya kadın?
03 Yorumla
Soran+1 yılo benı ılgılendırmez. Hastaneler eş seçme yeri degıldır. Ha aramızda samimiyet olur o ayrı ben kendimde degıldım yatakta yatıp serum alıyordum feci haldeydim çok agrı vardı ağlıyordum hatta o halde birine o şekilde yaklaşmak doğru l degıl her şeyin yeri zamanı adabı var.
- +1 yıl
Ya tamam iş arkadaşıyla olan münasebet bana da etik gelmiyor zaten ben de mesela stajyerlik yıllarımda birinden hoşlanmıştım o zaman açılamadım. Açılmakta istemedim zaten sonra paragöz olduğunu anlamadım.
- +1 yıl
Lakin gönül meselesi de var cidden sevip aşık olduysa bir şey diyemezsjn kimseye aşkından ötürü istemediğini söyle adamın kalbini de kırma
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılHemen sapık imajı çizme ya. Hoşlanmıştır senden anormal bir şey değil bu. İstiyorsan karşılık verirsin, istemiyorsan vermezsin.
Adam senin ne çektiğini ne bilsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl nerden bilsin yanımdaydı artı sapık degıl zaten sadece sordum
- +1 yıl
Tamam da o mesele ayrı, çocuk hoşlanmış işte.
Soran+1 yılya bende çocuk kötu demedim sadece etik mım degıl mı
- +1 yıl
Nasıl etik mi değil mi? İyi de sen hastaneden çıktın artık arkadaşım.. Orası askeriye değil, yasak olmaz gönül işlerinde..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen o hemşireyi beğenip eklendinde etik oluyorda o seni beğenince mi etik değil?
22 Yorumla
Soran+1 yılEkleyecegımı kım çıkarttı. Ben haddımı bılırım. Daha önce hoşlandığım bırı oldu ama eklemedim.
- +1 yıl
Demekki yetterince beğenmemişsin adam seni taciz etmemis takip isteği atmış doğru bulmuyorsan engellersin bu kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılYani hemşire olmasu bir hastasına aşık olmayacağı anlamına gelmez. Rahstsız olduysanda engelle gitsin. Ne güzel alsında yarın birgün hasta olsan başında anlayan birinin bekleyebilmesi 😉
00 Yorumla
+1 yılÇocuk her hastaneye gelen insanı Instagram dan mi ekliyomus bı sonraydın bu nasıl bir durum çocuğu engele çimlere yaz şikayetçi ol cvp da verme veya engelle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. seni o halinle bile beğenen bir kişi sonuçta sen acılar içinde kıvranırken oda zil takıp oynamadı sonuçta seninle ilgilendi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten yapması gereken o. Ama hmm güzel kızmış dur taburcu olsunda ben bunu ekliyim demesi bence saçma. Benim hayatımda bırı olabılırdı. Her gıttıgımız yerde bırılerı eklese ooo. birde özel hayat ıhlalı oluyor aslında. Mesela psikolog danışanını ekleyemez öğretmenle ögrencıyı eklemez gıbı. Normalde kötu cocuk degıl ondan bir şey demedim ama doğru degıl bence
- +1 yıl
O konuda haklısın ama bir keresinde bende müşterimi eklemiştim ama benim ki şöyle oldu onun benden etkilendiğini çok hissettim her karşı karşıya geldiğimizde gözümün içine bakıyordu ben yazınca yazmanı bekliyordum yazmasaydın ben yazacaktım dedi 😃 senin konu ise senin gibi düşünürsek evet yanlış bir davranış ama hayat sürprizler ile dolu kim kimin nasıl ne şekilde çıkacağı hiç belli olmuyor siz insanlık yapıp yaptığının sizce yanlış olduğunu söyleyin ve içinizde bir his yoksa konuşmayı bitir
Soran+1 yılçocuğu kırmam asla dünya ıyısı bırı zaten ama ben çocuğa degıl genel soruyorum zaten
+1 yılYaptığı etik değil tabii ki ama yeni neslin çoğunda iş ahlakı yok. O yüzden bu tarz vakalara çok sık rastlayacağız.
10 YorumlaHoşuna gitmeyen bir şey varsa, noktayı koyarsın olur. Fazla abartmamak lazım.
İstemiyorum. Bitti..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılİş bittikten sonra ekliyorsa hiçbir sorun yok. Gayet normal. Sapıkça yazmamışsa neyi dert edindin onu anlamadım 😂
00 Yorumla Size sapıkça mesaj atmamış.
Etik olmayan nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi orada muhabbet ederken sorsa eklese tamam ben taburcu olmuşum 3 ay kadar sonra ısım araştırıp eklemesı özel hayat ıhlalı ben hukuk okudum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanmış hepsi bu. Niye kötü bir şey yapmamış ki seni eklemiş bu kadar huzursuz ettiyse seni etik mi değil miye kadar kabul etmicektin
02 Yorumla
Soran+1 yılayıp olacağını dusundum daha. sonra farkettim durumu
Cevap sahibi+1 yılİşte aynen oda ince hesaplara girmeden üstünde düşünmeden eklemiş seni. Bariz ilgisini çekmişsin bunun yoluda seni eklemek olmuş. Kuzenim muayene olduğu doktorla iki buçuk sene sonra evlendi. Hayatın akışında bunlar oluyor ona bakarsan etik olmayan çok şeyler yaşıyoruz buna gelene kadar
Beğenmiş olsaydın etik mi değil mi aklına düşmezdi bile 😂
00 YorumlaOlabilir insanız duygularımız var yazma dersen kapanır konu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıletik değil hasta yakını olsan hadi neyse ama hastasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılçocuğun gönlü düşmüş bu gelmiş etik mi diyor yer misin yemez misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte birde sağlıkta karşı cinsten kıskanma sağlık bu falan filan diyenler var. Geldi onlara anlat. Erkek bir hemşire tecavüz etmişti bir kadını.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal şartlarda bu davranış hiç etik değil. Ama şu an ki dünyada adını telefonunu bulan herkes bir birini sosyal medyadan ekliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktorum bu durum başıma sık sık geliyor. Ne var hoşlanmış olamaz mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ama eklemese hadsızce diyelim ben atıyorum doktordan hoşlandım gidip eklemem özel hayata girmek olur bu bazı. meslekler arasında ış meslek etıgı gereği mesafe vardır psıkolog danışan arasında da mesela böyledır ha gidersin atıyorum spora spor hocan ekler senı o ayrı anladın mı mesela öğretmenle öğrenci arasıda mesafelıdır ya
Cevap sahibi+1 yılYani benim bölümümden dolayı hastalar değil ama hasta yakınları sık sık ekliyor. Başlarda hasta ile ilgili masum sorular olsada sonradan işin rengi değiştiği çok oluyor. burada sormak istediğim konu şu ki bademcik ameliyatı basit ve operasyon sonrası birkaç saat kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edilen bir ameliyat. Sizin süreciniz tam nasıl oldu. Bu hemşire arkadaş size hangi noktada refakat etti?
Soran+1 yılBenim bademcikler acaıp şaşmıştı antıbıyotık tedavine yanıt vermiyordu 10 gün yatış yaptılar hastaneye o surede bu hemşire gelip serum takıp degıştırıyordu zaten aşırı ıletışımde olmadı yanı
Cevap sahibi+1 yılHa senin uzun bir yatışın oldu enfeksiyonda anladım. Çok şey yapma ya ben farklı bir durum mu var acaba demiştim ama burada senin mahremiyetini tehdit edecek bir durum yok. Bu durum öğretmen öğrenci ya da psikolog hasta özeli gibi bir durum değil yani etik açıdan bana kalırsa.
Soran+1 yılama şöyle dusun bn orada agrı çekerken o başka seyler düşünmüş onun işi o degıl görevini yapmak. Bende orada farkında degılım
- +1 yıl
Şöyle düşünen bir doktor cidden varsa hangi hastanede çalışıyorsun şöyle gelmeyelim oraya iş ahlakı diye bir şey hoşlanmış olamaz mı nedir ya? Siz oraya kişisel verilerinizi, bedenizi emanet ediyorsunuz adam işini yapmak yerine kendine eş bakma peşinde sen öyle bir arkadaşına kendi eşini getirebilir misin? Yaptığı şey de suç böyle normalleştiremezsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirliguzinabla he ya he.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir şey sorabilir miyim? Peki o kişi doktor olsaydı?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumu mu siler misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtik değil. Hastaneye şikayet etsen açığa alınır.
00 YorumlaBence ilk hastaneye girdiğinde verdiğin tepkiler karşı tarafta iz bırakmış olabilir samimice mesaj atmışsa bence normal sonuçta bir daha tanışmak için nerde bulacak ki
00 YorumlaKesinlikle etik değil sonuçta ismini her şeyini görev yaparken öğrenmiş bu tarz insanların çoğu kardeşim oluyor
00 YorumlaSen hipokrat misin kardeşim ne takilmissin etiğe bosversene
03 Yorumla
Soran+1 yılndjaksndkjandkasjnd kanka ılk defa bir yoruma guldum şaka bir yana tabıkı bahane ama sonuc olarak düşününce yanlış oluyor onu anlatmaya çalıştım
Olur öyle arada şikayet etme çocuğu yazık işinden olur
00 Yorumla
+1 yıletik değil mi sanki ne yapmış hoşuna gitmez ise engellersin bu ne bis tripler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence siz beğenmediniz onu hanımefendi
00 Yorumla Ne alaka etikmi taciz etmemis ne var ki bunda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ne var bunda tanışmak istemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtik değil ama takılma buna. Eklemezsin, olur biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yanlış engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısınız efendim
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mı
Cevap sahibi+1 yılEtik bir durum degil
+1 yılorada nasıldı
114 Yorumla
Soran+1 yılnormal yanı ıyı İşte klasik ameliyattan 2 ay sonra falan eklemiş mesaj attı yazıştık konuştuk ama ayıp olmasın diye cunku etik degıl bence mesela gidip doktoru eklesem oda etik degıl bence
- +1 yıl
Yakınlık hissediyor musun
Soran+1 yılhayır tabıkı ben çok agrı çıktım ağlıyordum yanı dusun onu mu düşüncem
- +1 yıl
Şu an için diyorum canım
Soran+1 yılhayır ortak noktamız hıç yok genel olarak pek hoşlandığım bir profil degıl sırf ayıp olmasın diye yazdım birde ıyı bir ınsan hanı ondan dolayı kabul ettım kırmamak icin
- +1 yıl
Bence her konuşma umut verr ona net ol
Soran+1 yıl@mgros00 ayyy kuyruk acısı hahahahahaha
Soran+1 yıl@mgros00 öyle bir dava açarım kı sana yalvarırsın
- +1 yıl
@mgros00 Kardeşim başına bela alıyorsun gibi belli yaşın genç saygısızlık yapma herkes burada düzgünün cevap atmış. Kardeşin annen vardır onları dusun. Haddını bil kız düzgün soru sormuş. Büyük konuşma birde abı tavsiyesi.
- +1 yıl
Kardeşim boş ver sende durumu önemseme cocuk eğer rahatsız ederse silersin. Bu çocuğuda takma burada böyleleri var.
Soran+1 yıl@adnanhancı Evet ama bana denk gelmedi burada pek böyle saygısızlıklar. Hıç üşenmem açarım dava sonra özür diler defalarca kez herkes haddını bilecek. Sorunluysa gıtsın psıkologa o zaman. Durumu bilmeden küfürler etmek hoş degıl. Normalde takmam ama biraz daha tahrik ederse gerçekten uğraşırım ekran görüntüsü alıyorum zaten. Bırde cocuk kötu bırı degıl evet ama sadece yaptıgının doğru olup olmadıgını sordum.
- +1 yıl
Tamam İşte bırak çok rahatsız olursan silersin. Benimde kız arkadaşıma böyle denk gelseydi ben kızardım bu cocuk neden ekledi acaba diye.
+1 yılkesin çocuk tipsizdir
02 Yorumla
Soran+1 yılyok degıl ıyı baya
- +1 yıl
e neden kabul etmedin o zaman
Çok çok çok yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede özel hayat ıhlalı bu
+1 yılHaklısın
02 Yorumla
Soran+1 yılya erkek arkadaşım gelse ne alaka neden ekledi bir şey mı oldu dese ne dıcetım bazı erkekler kıskanç oluyor
- +1 yıl
Engelle gönder
Fiziğini beğendi
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte o an orası onun yeri degıl bence ben agrıdan ağlıyordum artık o sıra onu mu dusundu bence yanlış
Soran+1 yılbu etik degıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şikâyet et
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ama sonuçta yanlış geldi. bana orası sevgili yapma yeri degıl bence
Senden hoşlanmış olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBunun yeri hastaneler degıl ama ben onu düşünceklerinde durumda degıldım bademcik ağrısından çok çekmiştim o haldeyken hasta hemşire hmmm hoş kız onu ekliyim sonra dememeli birde etik degıl o çalışan ben hastaydım bence etik degıldı
Soran+1 yılBelki ama ben agrıdan ağlarken ışını yapmak yerine başka dusunmesı yınede rahatsız edıcı bence bazı durumlarda hoş degıl ben öyle sunuyorum hala birde yanı belki bırı var bilmeden etmeden eklenmez
Tabiki degil
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede degıl bazıları normal dıyor. Ustalık çok pahalı bir özel hastane bence daha fazla dikkat edilmesi lazım. Ben ağrılar ıcındeyken bademcikten dolayı demek o sıra benden hoşlanıyormuş ben etik bulmadım
+1 yılOlabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHastaneler ıdıvaç yeri degıl bence ama
- +1 yıl
Hoşlanmış
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılAşk geliyorum demez
00 Yorumla Nasip yani fakat ters tepki verme hoslanti bu
00 YorumlaNe yazdığına bağlı belki arkadaşça yaklaşıyordur
00 Yorumla
+1 yılBak keyfine odaya at çocuğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtik ne var ki
00 Yorumla çocuk o sen ona bakma
00 Yorumla
+1 yılHaklısın hoş olmamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtik değil tabi ki
00 Yorumla
+1 yılHaklısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSonunda bırı hak verdi
- +1 yıl
Etik bulmadım bu anayasaya aykırı kişinin rızası olmadan seni eklemesi sosyal medyada etik değil kuraldışı
Değil
00 Yorumla
+1 yılEtik
00 Yorumla
+1 yılDegıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem