Ameliyat olduğum hastanede benimle ilgilenen hemşire çocuk beni sosyal medyadan eklemiş, bu davranış etik mi?

Bademcık ameliyatı oldum o dönem benimle ilgilenen hemşire beni eklemiş mesaj falan attı sapıkça degıl tabı ama bu durum etik gıbı degıl sonuçta ben ağrılar ıcındeyken o o sıra bana yurumeyı mı düşünüyormuş dedim kendime birde özel hayat gızlıgı vardır sonuçta bu tarz durumlarda genelde bunlar düşünülmez sız ne dıyorsunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öncelikle çocuk sapık alan degıl sadece merak ettım etik mı degıl mı çoğu kısı etik degıl dıyor kı bencede öyle. Kasap et koyun can derdinde gıbı. Bırde benim hayatımda bırı olup olmadıgını bilmeden eklemese saçma.
Güncellemeler
+1 yıl
Hastaneler eş seçme yeri degıldır. Ha aramızda samimiyet olur o ayrı ben kendimde degıldım yatakta yatıp serum alıyordum feci haldeydim çok agrı vardı ağlıyordum hatta o halde birine o şekilde yaklaşmak doğru l degıl her şeyin yeri zamanı adabı var.
Ameliyat olduğum hastanede benimle ilgilenen hemşire çocuk beni sosyal medyadan eklemiş, bu davranış etik mi?