Bir kaç sene önce ben iyi değildim onu o zaman tanıdım senden önce tanıdım dedi ilişkimiz flörtten öte sevgili gibi bir şey olmuştuk o kişiyi silmesini istedim silmedi ben onu sildim, gece rüyamda ona yazanı gösterdiğini gördüm 1 ay oldu ayrılalı neden böyle saçma bir rüya gördüm onuda anlamadım?
bu kadar kiskanclik fazla senin olan senindir senin olmayan hic senin olmamistir
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama bak bütün arkadaşları normal hesapları var bir o hesap fake sadece sevdiğim bu kızı takip ediyordu yani sanki kıza özel açılmış hesap ne olduğu belli değildi neden böyle bu hesap dedim anlattı silmedi onu bende bir daha yapmaması için onu sildim
Sen olsan erkek arkadaşına özel açılmış sadece onu takip eden bir hesap olsa içten içe düşünmez misin bu kim dediğinde yıllardır tanıyorum dese bir kaç sene önce iyi değildim yanımdaydı dese ne dersin ne foto var yabancı bir erkek Cezayirli Arap olduğunu söyledi sen olsan hoşuna gider mi?
Yani ben artik bu durumlari aştım şahsen bana acikladigi gibiyse öyledir der kabul ederdim aldatilirsamda napim yani el oglu sanki kelepcelicem mi bugun yapmaz yarin yapabilir yani bu durumun garantisi zaten yok o yüzden kendimi hiç strese sokamam sen görmüşsün kuskulanmissin ayrilmissin yani olabilir kiza verdigin degerede bagli elbette
Onu aşırı seviyordum her gün saatlerce sohbet ederdik bana deseydi şu kişiden rahatsız oldum siler atardım çünkü aynısı eski ilişkimde oldu şüphelendim ayrıldım 2 hafta sonra beraber gördüm onları hislerimde asla yanılmadım. Bende aştım bu konuları ama ilişkimde sevdiğim insanın hoşlanmadığı şeyleri yapmam şüphe düşürmem içine siler atarım. Hayatımdaki insan önemli anasını kardeşini silmesini istemedim can dostu değildi silmediğine göre bir halt var ortada der 2 çocuğum olsa boşarım yine dik kafalı insanla yapamam
hmm yani evet sende haklisin tabi bence bu duruma bile getirmemesi lazimdi yani bilmiyo mu ssnki senin orayi görmiceni hiç işte benim arkadasim eski sevgililerini silmezdi mesela ama sevgilisi isteyince aninda siliyordu bu kizin israrla tutmasi zaten sacmaymis ondan iyi yapmissin 👍
En yakın arkadaşını sil demedim baskı yapmadım onu bunu sil diye sadece bundan rahatsız oldum dedim silmedi inat etti bende ayrıldım 2 sene her gün sohbet ettiğim insandı 20 gün oldu ayrılalı bugün onun doğum günü baktım halen o kişiyi silmemiş öyle çokk seviyorum ki onu beni bu duruma soktu sevseydi bir anda siler atardı diye düşünüyorum
işte verdiğin değer aldigin değer klasik hikaye kiz seni cok sevseydi sen iplemezdin kesin ama seni takmiyo ya daha cok asik oluyon :)) kusura bakma valla öyle ama
Hayır öyle değil ben başta söyledim ona bak sen yazmıyorsun veya geç yazıyorsun diye beklemiyorum yazmanı üstüme düşmeni sadece dürüstçe ne zaman müsait olursan o zaman sohbet ederiz derdim kendimi sana kör kütük aşık ettirip geri çekileyim beni sevsin uğraşsın diye düşünmüyorum derdim her şeyi açık açık söylerdim ben seninle evlenmek istiyorum diye aşırı iyi anlaşıyorduk, doğum günü bugün diye kutlamayı düşündüm şimdi tam vazgeçtim benim için çaba göstermeyenle olmazmış anladım
Aynen öyle slak gibi kalkıp doğum gününü kutlamayayım benim gibi değer verseydi yanımda olurdu.. sağlık olsun 3 defa ayrılmıştık ben arkadaş kalamam bu kadar fazla flört sevgililiğe gitmiyordu diye hep o uğraştı 2.3 ay geçiyordu yazıyordu yine başlıyorduk ama bu sefer tamamen bitti değer veren yanımda olurdu boşluğa düştüğünde beni aramazdı değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bu kadar kiskanclik fazla
senin olan senindir
senin olmayan hic senin olmamistir
Ama bak bütün arkadaşları normal hesapları var bir o hesap fake sadece sevdiğim bu kızı takip ediyordu yani sanki kıza özel açılmış hesap ne olduğu belli değildi neden böyle bu hesap dedim anlattı silmedi onu bende bir daha yapmaması için onu sildim
tamam o zaman yoluna bakacaksin
Sen olsan erkek arkadaşına özel açılmış sadece onu takip eden bir hesap olsa içten içe düşünmez misin bu kim dediğinde yıllardır tanıyorum dese bir kaç sene önce iyi değildim yanımdaydı dese ne dersin ne foto var yabancı bir erkek Cezayirli Arap olduğunu söyledi sen olsan hoşuna gider mi?
Yani ben artik bu durumlari aştım şahsen
bana acikladigi gibiyse öyledir der kabul ederdim
aldatilirsamda napim yani el oglu sanki kelepcelicem mi
bugun yapmaz yarin yapabilir yani bu durumun garantisi zaten yok
o yüzden kendimi hiç strese sokamam
sen görmüşsün kuskulanmissin ayrilmissin yani olabilir kiza verdigin degerede bagli elbette
Onu aşırı seviyordum her gün saatlerce sohbet ederdik bana deseydi şu kişiden rahatsız oldum siler atardım çünkü aynısı eski ilişkimde oldu şüphelendim ayrıldım 2 hafta sonra beraber gördüm onları hislerimde asla yanılmadım. Bende aştım bu konuları ama ilişkimde sevdiğim insanın hoşlanmadığı şeyleri yapmam şüphe düşürmem içine siler atarım. Hayatımdaki insan önemli anasını kardeşini silmesini istemedim can dostu değildi silmediğine göre bir halt var ortada der 2 çocuğum olsa boşarım yine dik kafalı insanla yapamam
hmm yani evet sende haklisin tabi
bence bu duruma bile getirmemesi lazimdi
yani bilmiyo mu ssnki senin orayi görmiceni hiç işte
benim arkadasim eski sevgililerini silmezdi mesela ama sevgilisi isteyince aninda siliyordu
bu kizin israrla tutmasi zaten sacmaymis ondan iyi yapmissin 👍
En yakın arkadaşını sil demedim baskı yapmadım onu bunu sil diye sadece bundan rahatsız oldum dedim silmedi inat etti bende ayrıldım 2 sene her gün sohbet ettiğim insandı 20 gün oldu ayrılalı bugün onun doğum günü baktım halen o kişiyi silmemiş öyle çokk seviyorum ki onu beni bu duruma soktu sevseydi bir anda siler atardı diye düşünüyorum
işte verdiğin değer aldigin değer
klasik hikaye kiz seni cok sevseydi sen iplemezdin kesin ama seni takmiyo ya daha cok asik oluyon :)) kusura bakma valla öyle ama
Hayır öyle değil ben başta söyledim ona bak sen yazmıyorsun veya geç yazıyorsun diye beklemiyorum yazmanı üstüme düşmeni sadece dürüstçe ne zaman müsait olursan o zaman sohbet ederiz derdim kendimi sana kör kütük aşık ettirip geri çekileyim beni sevsin uğraşsın diye düşünmüyorum derdim her şeyi açık açık söylerdim ben seninle evlenmek istiyorum diye aşırı iyi anlaşıyorduk, doğum günü bugün diye kutlamayı düşündüm şimdi tam vazgeçtim benim için çaba göstermeyenle olmazmış anladım
tamam işte bende bunu diyorum sana gram deger vermeyen birine asik olmussun
deger verseydi dedigin gibi silerdi bide gitmemen icin cabalardi
Aynen öyle slak gibi kalkıp doğum gününü kutlamayayım benim gibi değer verseydi yanımda olurdu.. sağlık olsun 3 defa ayrılmıştık ben arkadaş kalamam bu kadar fazla flört sevgililiğe gitmiyordu diye hep o uğraştı 2.3 ay geçiyordu yazıyordu yine başlıyorduk ama bu sefer tamamen bitti değer veren yanımda olurdu boşluğa düştüğünde beni aramazdı değil mi