Danışman kadın sevgilime bu şekilde mesaj attığı için ayrıldık, ne yapmalıyım?

Üç yıllık ilişkim var erkek arkadaşım work and travel yapmayı planlıyor ve bunun için bir şirketle anlaştı gitmesini zaten istemiyordum çünkü üç ay dört ay uzak kalmak benim için çok zor olacak fakat ekstra şöyle bir olayla karşılaştım bugün kadını danışman ona otel fotoğrafını yollayıp seni burada işe başlatalım yedek iş bulma şansında çok yüksek olur çok fazla insan var yazında çok kalabalık oluyor insanlarla kaynaşırsın falan yazmış inanın çok kötü hissettim çünkü profesyonel olan bir şirket bu şekilde değil En azından şöyle bir cümle kurabilir de burada insanlar çok pratik yapıp dilinizi geliştirebilirsiniz ve kazanç sağlayabilirsiniz demek yerine kaynaşırsınız otel daha iyi sana burayı öneriyorum falan diyerek ismiyle hitap ediyor sanki 40 yıllık tanıyor gibi bey veya hanım ifadelerini kullanmıyor ben de kadının numarasını bulup ona mesaj attım bu nasıl bir uslup bu tarzda mesaj atmanız beni çok rahatsız etti zaten gitmesini hiç istemiyorum şimdi siz böyle mesaj atarak beni daha çok tetiklediniz vs yazdı sonra kadında ss alıyor. Ve erkek arkadaşıma kız arkadaşın beni tehtit ettiği mesaj atıyor erkek arkadaşında her yerden fotoğrafımızı sildi ve benim numaramı silip bu ilişki bitti bir daha asla seni istemiyorum falan dedi çok canım sıkıldı fakat haklı olduğumu düşünerekten hiçbir şey yapmadım yetmiyor gibi kadınla birlikte arkamdan konuştular ne konuştuklarını bilmiyorum ama %100 konuştular eminim bu durumda ne yapmalıyım sizce çok mu ileri gittim Ve birlikte açtığımız TikTok hesabının ismini değiştirmiş kendi adını koymuş bende bi an sinirlendim mesaj atmadım bende birlikte olan videolarımızı sildim TikTok hesabından ne yapmalıyım

Danışman kadın sevgilime bu şekilde mesaj attığı için ayrıldık, ne yapmalıyım?