+1 yılBence sevgilinin eski takıldığı bir kişiden bahsetmesi rahatsızlık verici olabilir, ancak ilişkinin sonlandırılması için yeterli bir neden olmayabilir. Önemli olan, bu durumu açık ve dürüst bir şekilde konuşmaktır. Sevgilin olacak kişiyle duygularınızı ve endişelerinizi paylaşın ve ondan bu konuda daha fazla bilgi isteyin. İlişkinizdeki güven ve iletişim eksikliğini değerlendirin ve ilişkinizin geleceği hakkında net bir anlayış geliştirmeye çalışın. Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa ve güven duygusunu zedeliyorsa, ilişkinizi yeniden gözden geçirmek ve sağlıklı sınırlar belirlemek önemlidir. Yani buradaki karar sana ait
010 Yorumla
Soran+1 yılBen gelemem öyle şeylere midem almaz benim bilmiyorum hangi mantıkla dedi ama hata yaptı farkında değil ama çok güzel farkına varcak
- +1 yıl
Bak bu çok güzel bir şey eğer kendince kendi fikrimce güzel bir düşüncelerin varsa ve bu çizgide gitmek istiyorsan ne istiyorsan onu yapmalısın Ben her zaman şunu söyledim duygular değil mantık ön planda olmalı
Soran+1 yılMantık ön planda zatende asıl konu ben değilde onun beni birakmasi
- +1 yıl
Ne yazık ki bazı insanlar bu hayatta kıymeti ya da sevgiden yoksun oldukları için elindekinin kıymetini hiçbir zaman bilmezler.
Soran+1 yılEvet ama bana bunu dediğine bin pişman edicem
- +1 yıl
Ne olacak ki hayatta bir şeyleri pişman etsek insanlara boynunu eğdirsek ne geçecek elimize sonuçta O acıyla biz yaşıyoruz değil mi
Soran+1 yılO kıyas yaptıysa bende ödesmek adettendir deyip aynı şekilde yaklascam ki beni ancak öyle anlar
- +1 yıl
Peki böyle yaptıktan sonra bundan sonraki hayatını normal devam edecek misin yani örnek veriyorum yaşadığım bu olayı da sonra hep ön yargıli mı olacaksın
Soran+1 yılEe yaniii yoğurdu üfleyerek yemek lazım :)
- +1 yıl
Seni anlamıyorum desem yalan olur yani boş ver diyemem ben de bir hafta öncesine kadar bayağı bir kötü şeyler yaşadım ama kendi elimle yaptığım şeylerden dolayı, O yüzden sana hak veriyorum ama kendime zamandan hep kendini toplamalısın yani şunu da unutma hayat bazı şeylerin yasını tutacak kadar da uzun değil
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmişim tertemiz olduğu için gerisini siz düşüneceksiniz artık. Olanları bitenleri içinize ne kadar sindirebiliyorsanız ona göre devam edeceksiniz belki. Ama şunu söyleyeyim geçmiş önemlidir. Nasıl ayrıldıkları ve neler yaşadıkları bence çok önemli. Çünkü anılarını ilk kiminle şekillendirdin ve kiminle doldurduysan yenisiyle öyle idare edersin sadece. İlk anıları, anlarını kiminle paylaştıysan şimdikiyle yaşayacak bir şey bırakmamışsındır artık kendine. Tüketmişsindir yani içini. Harcamışsındır her şeyi. Yenisi ise sadece idare eder eskisini. O yüzden geçmiş önemli bence. Çok emin olamadıklarınızla fazla bir şey yaşamayın bence. Çünkü geçmiş önemlidir. Siz bilseniz de bilmeseniz de karşınızda ki size geçmişin yoğurduğu ve şekillendirdiği yeni kimliğiyle gelir. İçiniz burkulur sonra sizin kadar hissedemediği için artık hiç bir şeyi. Çünkü bazı şeyleri paylaşmıştır hep başkasıyla. Doldurmuştur anılarını onunla. Benden söylemesi.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim mesajda eski takıldığı kızdan bahsetmesi, endişelenmene ve kafanın karışmasına neden olmuş olabilir. Bu durumda, aceleci davranmadan önce bazı önemli noktaları göz önünde bulundurman önemlidir: Sevgilim eski takıldığı kızdan bahsederken ne amaçlıyordu? Geçmişten bahsediyordu veya onunla hala iletişim halinde mi? Mesajın genel tonu nasıldı? Sevgiline ne kadar güveniyorsun? Bu konuda onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşabildin mi? Sana verdiği cevaplar seni tatmin etti mi? Bu durum seni ne kadar rahatsız ediyor? Eski sevgili konusunu ilişkinde tolere edebilir misin? Bu konuda kırmızı çizgilerin nelerdir? İlişkinizde başka sorunlar var mı? Genel olarak mutlu ve sağlıklı bir ilişkiniz var mı? Bu konuda tereddütlerin ve kafan karışıklığı devam ediyorsa, bir uzmandan veya aile büyüğünden tavsiye alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu durumda, konuşmanın tam bağlamını ve sevgilinin niyetini anlamak önemlidir. İyi bir iletişim kurarak duygularınızı paylaşmanız ve sevgilinizle açık bir şekilde konuşmanız önemlidir. İlişkinizdeki güven ve saygıya dayanarak, duygularınızı ifade edebilir ve sevgilinizle geleceğinizi konuşabilirsiniz. Ancak son karar tabii ki sizin, kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak en doğru kararı vermen önemli. 💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Detayda nasıl davrandığına dair bahsetmemişsin yorumlarda gördüm şimdi kızın şöyle iyi böyle iyi olduğunu sana anlatmış bir insan eski sevgilisini övüyorsa hala onu seviyor ve hala onu düşünüyor demektir hiç düşünmeden ayrılmak senin için en iyisi olacaktır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. hala düşünüyormusun ne yapmalıyım diye karakteri oturmamış bir kişilik işte burdan anlaman gerek ama siz kızlar böyle tipleri nerden buluyorsunuz işte sorunda bu.. sana eskileri anlatıyor ve sende dinliyormusun.. ona söylemen gereken ona anlat unutamadıgın anılarını ne varsa benimle değil demen gerekir
13 Yorumla
Soran+1 yılMesajına görüldü attım cevap vermedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tam olarak ne anlattı
Ya aşkım eski kız arkadaşım ya yatakta çok kötüydü felan mı
Sizi soyleyecem tek bişey var karşınıza biri çıktığı zamn onu konusturun böyle şeyler konusuncada bırakın.
Yine ge toz ama evlenicek değil yani
Sen karısı olsan yatakta yaptıklarınizı başkasına anlatmasini ister misin
Eski sevgilisini sana. Bile anlatırsa gerisini tahmin edemiyom yaaa00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYav biz bırak sevgiliyi sohbet etmeye kafa dağıtmaya birini bulamıyoruz (sohbet cinsellik değil sapık değiliz) millet ayrılmaya bahane arıyor! Yav hiç mi değer vermediniz hiç mi sevmediniz değilse neden birliktesiniz amaç ne? Yok öyle ise; böyle bir şeyden gemiler yakılır mı? Alın karşınıza konuşun, gözlerinin içine bakın doğruyu görürsünüz o samimiyeti görmez iseniz yol verin ama anlık bir durum için olmazki
01 Yorumla- +1 yıl
Belki yolda sosyal medyada görmüştür. Vay be, falan demiştir
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mal işte ne diye bahsediyorsun bırak bu adamı aklı başına gelsin
69 Yorumla
Soran+1 yılBirakicam zaten başka türlü olmaz
Soran+1 yılBöyle saçma sapan insanlara tahammül edemiyorum yaa
Soran+1 yılSevgi falan yok ne sevgisi baksın işine
Soran+1 yılEvet ozaman yanlis anlar hemen niye böyle kıyas yaptı anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bana kalırsa ayrıl eskiyi anlatan biriyle bir yol yürülmez diye düşünüyorum.
Olayın özüne bakacak olursak "takıldığı kız" diye adlandırdığı şey ne demek istediğini çok iyi biliyoruz. Benim midem şahsen kaldırmaz. Gerisi size kalmış..01 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimde midem almiyo yol alsin
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eskiler neden sorun? Senden öncesi var. Senin de ondan öncen var. Hayatında iyi kötü iz bırakan arasıra çağrışım yaptıran seni ona getiren yolun önemli bir kısmı olan o kişi neden sorun. Aynısını kendi hayatından da düşün
00 Yorumla
+1 yılBence bu kadar takılmaya gerek yok bahsetme seviyesi nedir bilmiyorum bir kıyaslama var mı onu da bilmiyorum ama sadece 1 mesajda ismi geçtiyse çokta takılmaya gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKıyas yaptı evet
- +1 yıl
Hangi konuda bunları bilmeden yorum yapılmaz
Hemen hemen bunlar başta nasıl olursa sonradan daha çok azitiyorlar hem ayrkl gitsin hayatındaki kişi ile sen bir tam ı olusturmalisiniz kafanda ona karşı hiç bir kötü düşünce ya da soru olmamalı eğer varsa bu yanlış kişidir tm mi mutlu olabileceğiniz kişiyle evlenin kızlar emin olun mutlu olacağınız dan yüzde 99 bile değil 100 de yüz emin olmalısınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilisinden bahsetmesi hoş değil ama nedeni de önemli tabi konunun nasıl eski sevgiliye gelmesi
10 Yorumla
+1 yılEski eskide kalmalı. Ne karşı taraf sormalı, ne diğeri anlatmalı. Gerek yok eskiye dair sıkıntısı olan sevgili yapmasın bu işlere girmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bileceğin bir şey, ayrılığa gitsin veya gitmesin içindeki huzursuzluk gitmediği müddetçe yansitabilirsin huzursuzlugunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bahsetti ama önemli olan o. Konu konuyu açtı ve gerekli bir yerde ufak özele girmeden bahsettiyse neden ayrılasın. Ama ikiniz arasında kıyaslama yapıp seni kötü hissettirdiyse düşünme, yara bandını iyileşince söküp atarlar
01 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
+1 yılYok sakın ayrılma. Yanlışlıkla bize denk gelirsniz falan mazallah.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen sana bakmam emin ol...
- +1 yıl
Eğer bir gün sana geliyorsam dünyadaki son delik sendrdir lilyan. O da ancak keyfim için olur baska bir şey için değil 🤠👍🏻
Soran+1 yılYav he heee
- +1 yıl
Aldın ağzının payını otur simdi. Anonim zıplatmak kadar keyifli bir şry yok şu sitede
Soran+1 yılSen beni baya takmissin kafaya ki anında cevap veriyorsun hadi canım sen benim için bebesin bak işine sen kumda oyna nassss
- +1 yıl
Bebe dediğin eline bebe verir canım benim. Bana senden daha büyükleri de yazıyor mersk etme üstelik fotoları da var 🤭🤭
Soran+1 yılTamam ozaman benim sorumun altından bı git gölge etme sen sana yazanlara cvp ver hadi ablasi
- +1 yıl
Afferim zıpzıp yola gel işte böyle
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Konunun nerden acildigina bagli bi anda gelip mi anlatti
00 Yorumla
+1 yılBuraya soracagina kendin akıl edemiyor musun ne yapacağına dair
00 Yorumla
+1 yılOndan mrnek vermiştir hoşuna giden yerleri ona göre davran diyr
00 Yorumla
+1 yılAçık davranmış olabilir. Tabi nasıl bahsetti orası önemli
00 Yorumla
+1 yılKıyas yaptiysa ve bu kiyasta seni yerip onu övüyorsa ayrılmamak hata olur
00 YorumlaGeçmişe çizgi çekemeyen biriyle olmaz, olsa da yürümez
00 Yorumlabiz ilişkinin başında konuşmuştuk 1 kere bi kızla yatmış üstü kapalı bi şekilde anlatmıştı bende okey dedim geçtim bende anlattım sonra konusunu bir daha açmadık seninki pat diye söylüyorsa sikinti var demektir ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta bunu yaşayıp hala bu soruyu soruyor musun cidden?
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi garip?
+1 yılAğzınız yok mu diyemiyor musunuz bana eskilerinden bahsetme yeni ya odaklan diye?
012 Yorumla
Soran+1 yılMesajda ilk defa dedi bende görüldü attım
- +1 yıl
Kardeşim dünyanın en basit yöntemini kullan kesin çözüm.
Soran+1 yılNeymiş o
- +1 yıl
Konuşmak.
Soran+1 yılNe dicem peki bana bahsetmemi dicem
- +1 yıl
Geçmişin geçmişte kaldı zerre umurumda değil. sende geçmişte kalmak istemiyorsan geçmişi geçmişte bırak geleceğe odaklan...
- +1 yıl
İstersen copy past yap gönder.
Soran+1 yılPeki o bunu söylerken cesaret edebiliyosa ne dicem
- +1 yıl
Ben senin ne dediğini anlamıyorum?
Soran+1 yılNeyini anlamiyosun sana göre normal bı davranış ozaman eski sevgilisinden bahsetmesi midem geniş değil benim
- +1 yıl
Peki o bunu söylerken cesaret edebiliyosa ne dicem
Bu yazdığını anlamadım bu 1. si
Bana göre normal mi dedim?
Bana göre de yanlış geçmişten bahseden kadınla olmaz
Uyarılarıma rağmen bahsediyorsa olmaz bitiririm ama önce oturup konuşurum.
Son yazdığın çok saygısızca 🤬 midesi kimin genişse ona söyle
Soran+1 yılSana demedim sen niye kiziyon 😂
+1 yılTamam da insanlar eski ilişki yaşadığı kişileri kolay kolay unutamaz ki. Eğer aldatıyorsa ayrıl.
00 YorumlaBana takıldığı değil takıldığı kız (lar) dan bahsetmişti 😅
00 Yorumla
+1 yılOndan bahsediyorsa akli halan ondadır yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılayrilma ama hosuna gitmedigini belli et ne alaka yani gecip gitmis bi sey
00 Yorumla
+1 yılAyrıl. Aklın olandaysa bana bu kadar rahat bahsedebiliyorsan hadi ordan git ona de
00 Yorumla
+1 yılyorumlara baktım da biraz ergen kafası var sende
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ergen yaa
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Açık sözlüdür belki hemen yargılama
012 Yorumla
Soran+1 yılBence çok yanlış ziyanı yok yol alcak zaten
Soran+1 yılMadem onu söylüyo benimle işi ne
Soran+1 yılBen de diyim madem bidahakine eski sevgilimm bı harikaydı unutamicam anlar yaşattı tadı damagimda kaldı diyim nasıl olur
Soran+1 yılNasıl sinir edebilirim ben bunu ya
Soran+1 yılBı şekilde tepkimi vermem lazım ki inceldigi yerden kopsun dediğin gibi olursa yüzsüzlesir iyice
Soran+1 yılUmarım öyle olur denicem bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı ne elimden neler geçti neler havasında mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır bence kıskandırmak için falanmi dedi acaba
- +1 yıl
Aynı kapıya çıkıyor algı yapmaya çalışıyor
Soran+1 yılNasıl davranayim peki ayrılayimmi
- +1 yıl
Haddini bildir geçmişte kaldıysa onlara gitsin yani
Soran+1 yılBı tepkimi görecek zatende şimdilik görüldü attım cevap vermedim sonrasında ne desem
+1 yılBence bu durum ciddi 🥲
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede alicak yolu yapcak bişey yok:)
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. İkinizi mi kıyasladı bir konuda?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvettt
Soran+1 yılSonra döndü sen daha güzelsin dedi
Soran+1 yılHayır açık açık demiyim şimdi anla işte sende ne konu olduğunu
Soran+1 yılBende atamıyorum burdan yardımcı olamazmisn
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Pat diye mi bahsetti yani
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır konu konuyu açtı
- +1 yıl
Açsa da soylemicek ben istemezdim hiç bilmeyi tercih ederim çok kıskanç biriyim ve benimle her yaptığı şey onunlada yaptı mı diye düşünürüm 😒😒🤨😕😕
Soran+1 yılVericem yolu sağdan ikilesin
- +1 yıl
buna biz karar veremeyiz en iyi kararı sen verirsin
Soran+1 yılBaşka oluru yok yani aklı ondaysa yürüsün gitsin ona
- +1 yıl
🙂🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence Naşit seylere kaliteni düşürme derim
00 Yorumla
+1 yılkonu mu açıldı nasıl neden bahsetti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bahsettiğine baglı
00 Yorumla Hayır bu gayet normal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel farkına varmalı ve ondan derhal ayrılmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgilisinden bahsettiyse ayrılmalısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl demekki unutamamış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bi zahmet yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Nasıl bahsetti birde o var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBahsetti de nasıl bahsetti önemli olan o
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı bir şekilde ayrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNasıl bahsettiğine bağlı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılYani bence ayrıl eskisini unutmamiş
00 Yorumla
+1 yılBu konuyla ilgilenmiyorum diyebilirsin..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYengeye Elif dedin ustaaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hiç takılma. Kendine güven.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski eskide kalmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBahsetmesi çok saçma ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe amaçla bahsettiği önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka a***q
00 YorumlaNeyinden bahsetti
01 Yorumla
Soran+1 yılAnla işte bea neyinden olabildi açık açık yszmiyim şimdi:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldürüstlük yapmıs
02 Yorumla
Soran+1 yılBende dürüst olayım madem yapcak bişey yok
- +1 yıl
olabılır
+1 yılBence ayrılmak için bahane arıyor gibisin.
044 Yorumla
Soran+1 yılBu dediği normal mi sence
- +1 yıl
Bu bir dedikodu da olabilir. Abartıyor gibisin. Tabi icerigini bilmiyorum. Ama sende de bı tık ayrılma isteği var gibi gibi...
Soran+1 yılİlk defa böyle bişey dedi önce şöyle iyi böyle iyi dedi sonrada sen daha güzelsin dedi ne demek istiyo anlamadım
- +1 yıl
31 yaşındasın yanılmıyorsam. Liseli gibi çok takılma böyle şeylere. Sen daha güzelsin demiş işte daha ne istiyon. 😊
Soran+1 yılHayırdır ya öyle şey olur mu defolsun gitsin ona ozaman vercem yolu ugrasamam
- +1 yıl
Ne diyim yolu tarif et o zaman bitsin bu iş...
Soran+1 yılcanım dolu memleket yemin ederim yaa
Soran+1 yılcanım dolu dicektim yanlış yazdım 😂
- +1 yıl
Yazdığın iki şey de aynı gibi sanki 😂 ayrıca ne demek istedin onu da anlamadım valla 😊
Soran+1 yılcanım dicem klavyede sorun var sanırım :)
- +1 yıl
Ben böyle durumlarda klavyeye küfür ediyorum. Çok gezdiriyor valla.
- +1 yıl
Düzeltiyorum bezdiriyor... Bak gördün mü yine yaptı a... q klavyesi 😂😂
Soran+1 yılAynen :) gerçektenn başka bişey yazıyorum alaksiz şeyler yazıyor
- +1 yıl
O yüzden yazmak istemediğini yazacaksın. Belki düzeltir. 😊
Soran+1 yılS a l a k yazdım ama 😂
Soran+1 yılBak şimdi oldu 😂😂
- +1 yıl
Hmm mantıklı bir yazma şekli. Akıllı kadınsın aslında. 😉😉
- +1 yıl
S a l a k ben değilim dimi 😄😄
Soran+1 yılTeşekkür ettim :) ben şimdi buna ne diyim benimde eski erkek arkadaşım çok iyiydi ya da benden senden daha iyisini buldum aslında sana söylemedim diyim :)
Soran+1 yılHayır sana demedim yaa 😂😂
- +1 yıl
Rica ederim... Sen hala orada mısın 😊. Dedikodu yapmak gibi olmasın ama 😄 yol ver gitsiz kız. Hicbirsey deme. Belli ki kafanda bitirmissin dilinde de bitir.
- +1 yıl
Bence de bana deme 😂😂
Soran+1 yılYazacak yine beni tavlamak için biliyorum çok sinir etti beni yaaa
- +1 yıl
Kıyamam yaaa çok sinir olmuş 🥹 .. sende seni tekrar tavlamasina izin verme. Tabi ona karşı bir zaafin yoksa...
Soran+1 yılVar ama mantigim daha ağır basıyor
Soran+1 yılPeki kıskandırmak için böyle demiş olabilirmi?
- +1 yıl
Mantıklı davran o zaman. Ama zaafin mantığının önüme geçmesin mümkünse. Kız çok taktın sen buna yaa. boş ver sahurda ne var bu gece 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 kahvaltı
- +1 yıl
Kıskandırmak için yaptığını sanmıyorum. Çünkü daha kolay yollar var kıskandırmak için. Bu saçmalığı seçmez hiçbir erkek.
- +1 yıl
Kahvaltı çok açıklayıcı bir cevap valla. Tebrik ediyorum seni.. hiç detay verme olur mu. Benim de sorum havada kalsin 😄😄
Soran+1 yılBende hayatıma başkasını aldım senden olmuyo dicem 😂
- +1 yıl
Kız beni mi aldın yoksa hayatına 😂😂 benim niye haberim yok bundan. 😄😄
Soran+1 yılAlayım istermisn :)
- +1 yıl
Şöyle güzel bir kahve yaparsan. Otorup değerlendiririz. 😉😉
Soran+1 yılÇay olsa nasıl olur :)
- +1 yıl
O da olur. Maksat muhabbet olsun. İşin ucunda hayatında olmak var 😄
Soran+1 yılÖzele gel bı seninle işim var :)
- +1 yıl
Hmm memnuniyetle gelirim. Ama maalesef yazamıyorum xper puanım yetmiyor 😔😔
Soran+1 yılHadi ya benimde yetmiyo neyse yinede teşekkür ederim bişey isticektim senden neyse tamam madem
- +1 yıl
Instagram face gibi alternatif mecraları denesek 😉😉
- +1 yıl
Tabi işte buyur
Soran+1 yılGiz. em151558 Instagram hesabı ekle solicem
- +1 yıl
Bakıyorum hemen
- +1 yıl
Ekledim
Nasil bahsetti
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle iyi böyle iyi çok sinir oldum yaa
Soran+1 yılOna dersem kavga cikarcam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bi durum
018 Yorumla
Soran+1 yılNeresi normal
- +1 yıl
Her zaman bahseder se normal değil tâbi ama bir kere adı geçersede normal
Soran+1 yılİlk defa duydum bugün
- +1 yıl
O zaman kafana takma ağzından kaçmıştır
Soran+1 yılNasıl takma yaa önce onu söyledi sonrada sen daha güzelsin daha iyisin dedi manyak ne yapmaya çalışıyor
- +1 yıl
Olur böyle şeyler sürekli bahsederse o zaman sorun var
Soran+1 yılHayır sürekli demiyo ilk defa bugün dedi hiç cevap vermedim görüldü attım ayrılayimmi
- +1 yıl
Ne ayrılması sende
Soran+1 yılYa bu durum normal mi yanii
- +1 yıl
Evet sende çok takıldın ama
Soran+1 yılMidem geniş değil benim okadar
- +1 yıl
Yeminle sen çok takıntılı birisin
Soran+1 yılBak sana anlatcam sen karar ver
Soran+1 yılŞimdi bu bana karşı baya ilgili hergün günaydın askmm yazar seni bırakamam yazar ben ayrılmak istiyorum sensiz yapamam falan diyo bugün bana gelmiş eskiden tanıdığı birinden bahsetti şöyle iyi böyle iyi ama sen daha güzelsin seni beğeniyorum falan diyo amacı ne anlamdım ben
- +1 yıl
Diyeceğim fazla darlama üstüne gitme erkekleri sıkmaya gelmez
Soran+1 yılBana gelmez öyle şeyler ikilesin soldan soldan
- +1 yıl
Sen bilirsin ama zor bir karaktersin
Soran+1 yılYani senin kız arkadaşın eski erkek arkadaşım çok iyiydi dese eyvallah deyip gecicen ozaman :)
Nasıl bahsetti
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle iyi böyle iyi çok sinirlendim yaa
Soran+1 yılBen acaba kıskandırmak için falanmi diyo diye düşündüm ama ayrilcam
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası