Galiba evet. Bitiremeyenlerin çoğuda mecburiyetten bitiremiyor gördüğüm kadarıyla. Sizce?

Galiba evet. Bitiremeyenlerin çoğuda mecburiyetten bitiremiyor gördüğüm kadarıyla. Sizce?

Selamlar,
Hayır, bu çok büyük bir yanılsamadır. Hiç kimse bir ilişkiye başlarken nasılsa biter gözüyle bakmaz. Tabi ki bu bahsettiğim olay sadece ciddi insanlar için geçerlidir. Çevremiz de ömürlük ve harika ilişkiye sahip birçok örnek bulunuyor.
İlişkiden beklentiler değişiyor ilerleyen zamanda, anlaşabilen devam ediyor neden bitmeye mahkum olsun yani. Bitmeyecekse zaten aynı evde yaşamayı istersin sonra zaten bitmesini hala istemiyorsan evlilik olur falan devam eder diye düşünüyorum ben. Ama bence hepsi bitmeye mahkum değil
Cevap
10Cevap
Evet maalesef bitiyor
Yaşamın döngüsü başlangıç ve bitiş zaten. Kimisi ayrılır bitirir. Kimisi öldürür bitirir. Bizim gibiler de ölür bitirir.
Yak aga yakk
Ölmüş tüm ruhlar için yakalım, herkes kaybettiği kadar içsin masadan en son sen kalkacaksın. 🦁
Kedimin götü onlardan daha değerli o olmazzz
Unutulanlar, unutanları asla unutmazlar 😃
Kimse kimseyi unutmaz, sadece hatırlamaları şekil değiştirir. Hafızasını kaybedenler ayrı hahah. Hele bir de hafızan güçlü ise en ufak şey bile sana hatırlatır. 🙃
Valla ben unutmuyorum. Aynı hisler ile hatırlamam sadece o kadar. Sıradan yabancı şahıslar olur. Bir mekan, bir şarkı, bir film, bir şiir, bir kitap yaşanan ne varsa eş dost sevgili hepsi yabancılaşır ben de.
youtube.com/shorts/YdQEbYV54o0?feature=share
Afiyet olsun 😂
Neyse mezarına gül atıp gidiyorum film izlicem sen de o sıra intikamını düşünürsün 🥀 😂
Kalır belki be :d oldu oldu teşekkür ederim 🦁
Kadınlar ilişkilerinde ne istediğini ve neyi yapıp neyi yapamayacaklarını bilseler sorun büyük oranda azalmış demektir.
Kimisi ömürlük sürüyor, kimisi çark edince dönüyor.
Bazıları sadakatli bazıları ise yalanla geçiyor.
Evlenenler nasıl evleniyor? Evlenmek bir bitiş mi sana göre?
Bu senenin boşanma oranı %50 falandı sanırım bitiren çatır çatır da bitiriyor.
Bu insanların tercihi, kimse kimseyi zorla evli tutamaz.
Bitirmek isteyene de bahane çok, bitirmek istemeyene de...
Aman her şeyden vazgeçiyor insan, hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Hiçbir şey olmasa ölüm ayırır. Çok da şeytmemek lazım.
Sanmam ölene kadar süren epey iliskilerde var
evet. ilişki bitmese de sevgi saygı bitiyor. baksana evlilerin hepsi sanalda sevgili arıyor
Alakası bile yok seven insanlara hiçbir şey engel değil gerisi boş laf
Belki çoook uç bir düşünce olacak ama..
Başlayan her sevgi ya da ilişki istesin istemesin ölümle dolayı sonlanmaya mahkûm olacaktır.
Tespit dogru bence. Bitirmeyenlerin cogu da mecburiyet ya da aliskanliktan devam ediyor
Bazı İlişkiler ömürlük için başlar bazısı 2-3 anı sonrasında bitmek için
Başlamak bitirmeye atılan ilk adım
Her şeyin sonu vardır elbet.
Maalesef öyledir.
biraz evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?