Sadece masallarda mı var "sonsuza kadar mutlu yaşadılar" efsanesi.
Her ilişki bitmeye mahkum mudur? 🌸
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sadece masallarda mı var "sonsuza kadar mutlu yaşadılar" efsanesi.
Her ilişki bitmeye mahkum mudur? 🌸
Eğer temelleri sağlam atılmış bir tanımanın üzerine başlanmışsa ilişkinin bitebileceğini zannetmiyorum.
Her ilişki bitmeye mahkum olsaydı dünya üzerinde şu an evli olan bir anne baba olmazdı, ölen eşi/sevgilisinin ardından bile hala onu sevmeye devam eden insanları görmezdik. Gerçek sevgi var, sadece ulaşmak sandığımız kadar kolay değil
Eskiden bir çift varmış uzun süre evli olan merak eden biri sormuş "uzun evliliğin sırrı nedir" diye sırra vakıf olmak adına. Yaşlı amca der: bizim zamanımızda bozulan şeyler atılmaz, onarılmaya çalışılırdı. Şimdikiler ise onarmaya çalışmadıkları için sevgi bu kadar ucuzlaştı ". Amcaya katılıyorum seviyorsan kestirip atmak yerine onarman lazım. O sabrı gösterirsen onu anlayabilirsen ancak uzun bir sevgin olur..
Evet, foto cok guzel
Teşekkür ederim, anlamı var
her şey biter.. ama bitmesinin sebebi aslında onun senin için doğru insan olmamasıdır bunu zamanla anlarsın ancak bir gün doğru insan geldiğinde
ölüm onu senden alana kadar devam eder..
Doğru insanın varlığına inanmıyorum
Karsina çıkmadıgı sürece evet kimse inanmıyor.
Cevap
13Cevap
Gerçekte değilse evet
Hayır, böyle söylemler bana göre deli saçmasın. Yarım asır bile birlikte olabiliyor isteyen insanlar.
Yarım asır birlikte olsa bile ölüm kalım var. Ve öylesi daha zor oluyor, benim büyük yengem çok zorlanmıştı. 😌
Her ilişki bitmeye mahkum değildir. İlişkiyi anlayışsız lık hoşgörüsüzlük saygısızlık iletişim bozukluğu bitirir...
Kafa yapısı yaşam standartları denk gelirse ömür boyu gider
karşılıklı heyecan veya duygular bitmezse ilişki bitmeye mahkum değildir
Eğer karşı taraf hayal kırıklığı oluşturacak davranış ve eylemlerden uzak kalıp tanıdığımız gibi ve seveceğimiz şekilde yol alırsa neden bitsin?
o yalana çocuklar inanır
Umudumu yitirmek üzereyim 🥀
umut etmeyi bırak sadece yaşa
Saygı bittiği an evet
Yok, değildir.
Gerçek degilse evet
Zor ama bitiyor.
Evet zor
Aşk yoktur libido vardır.
Evet her ilişki biter
hayır
evet bitmek zorunda