İnsanın aklina bile gelmiyor.
Güvemiyorsun bundan olur diyorsun.
Ummadığın anda ummadığın şekilse sen çok isterken bitiyor. Ulaa hayaad.
İlişkide hangi evrelerden sonra sorun cikmaya basliyo?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanın aklina bile gelmiyor.
Güvemiyorsun bundan olur diyorsun.
Ummadığın anda ummadığın şekilse sen çok isterken bitiyor. Ulaa hayaad.
İlişkide hangi evrelerden sonra sorun cikmaya basliyo?
Biz erkekler kolay kolay bitirmeyiz. Erkekcikler bitirir. Erkekler, bazen kadının ne istediğini anlayamaz veya beklediği şeyi veremez ve kadın niye anlamıyor diye tribe girer. Zamanla bu sorun büyür ve ayrılır. Oysa ki sorunları konuşsa bu sorun kalmaz. Erkek ise konuşmaya çalışır. Kadın ise kaçarak anlaşılmayı bekler. Bu kafada olmamak lazım
Demek ki zamanında beklentileri boşa çıkmış, yara almış, güveni kırılmış. Senin de beklentilerini boşa çıkaracağını düşünüyor. Çıkarmayacağini göster, kıza sahip çık
İlişkide sorunlar farklı evrelerde ortaya çıkabilir. Ancak, ilişkinin ilk aşamalarında, özellikle romantik aşkın en yüksek olduğu dönemlerde genellikle sorunlar ortaya çıkmaz. İlişkinin ilerleyen evrelerinde, partnerlerin birbirlerine daha fazla alıştığı ve gerçek hayatın günlük sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kaldıkları zaman sorunlar daha sık görülebilir. Örneğin, birlikte yaşamaya başladığınızda, ev işleri, finansal konular, aile sorunları ve çocuklar gibi konularda farklı görüşlere sahip olabilirsiniz ve bu sorunlara karşı nasıl başa çıkacağınızı öğrenmeniz gerekebilir. İlişkinin ilerleyen evrelerinde, cinsellik konusunda uyumlu olmamanız, iletişim sorunları, kişisel farklılıklar ve çatışmalar gibi diğer sorunlar da ortaya çıkabilir. Ancak, her ilişki farklıdır ve her evrede farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkide sağlıklı bir iletişim kurmak, karşılıklı güven ve anlayış önemlidir ve bu, sorunların önceden belirlenmesine ve çözülmesine yardımcı olabilir.
Cevap
2Cevap
Aynısını ben de yaşadım. Ciddi düşünüyorum diyordu sürekli... terk etti
Tecrübeli adamlar biteceğini bilir bitmeden kendi bitirir ya da sessizce uzaklaşır. Bunu zamanla anlarsın.. insanları tanıya tanıya kadınları olsun vs.
Çok bağlanmamak lazım
Sevdiğin kişi seni sevmeyebiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?