Eşim dün geceden sonra sabah çiçek gönderdi ama ben mutlu olmadım? Yanlış mı bu?

Eşim öyle durduk yere cicek almaz. Özel gunlerde alır. Öyle birden bire, hicbir sebep yokken, beni mutlu etmek icin cicek aldigini bugüne kadar görmedim.

Dün esimle birlikte olduk. Uzun zamandir kendi açımdan konusursam en zevk aldigim iliskim oldu. Sanırım o da öyle. Sabah çiçek yollamış, dün gece cok keyifliydi, seni seviyorum diye.

Durduk yere seni seviyorum da demez. Mutlu olmadigim nokta şu. Ben bu adamdan seni seviyorumlari duymak ya da çiçek almak için illa bir seyler mi vaadetmem gerekiyor?

Yani kadinlar olarak bazen durduk yere gelen cicekler, durduk yere gelen iltifatlar, durduk yere söylenen seni seviyorumlar, durduk yere gelen mesajlar ve aramalar daha degerli oluyor. En azindan benim icin böyle.

Gonderdigi cicekte tamamen kendi memnuniyetini belirtmek icin. Aklınca gönlünü hoş tutayim da tekrari olsun mantigi. Beni memnun ya da mutlu etmek icin degil yani.

Baska zaman arada sirada boyle seyler yapsa sorgulamam, bugunki cicege gulumser gecerdim ama bir amac için yapıyor bunlari.

Dogum gunun al sana cicek ve hediye, beni iliskide memnun ettin al sana cicek ve seni seviyorum... keske gondermeseydi. Moralim bozuldu.

Eşim dün geceden sonra sabah çiçek gönderdi ama ben mutlu olmadım? Yanlış mı bu?