dün 2 aydır ayrı kaldıgım 3 senedir beraber oldugum eski sevgilime çiçek göndermiştim öğlen 12 gibi teslim edilmişti hiç bir sey yazmadı. dün gece 23.30 gibi mesaj attı çiçekler için teşekkür ederim dedi. ondan önce kafamı toparliyim zamana bırakalım demişti. 4 gündürde konusmuyorduk. dün o cicek sayesinde konustuk. ve konusmanın sonu tatlıya baglanmadı aslında kötüde bitmedi en son yazdıgım mesaj kafanı toparla arkadaslarında etkilenme seni bile bile üzücek hareketler yapmadım yaptıysam özür dileerim pişmanım bizim için dua edeceğim yazdım. görüldü yaptı bisey yazmadı. geri dönermi yoksa kafasında bitmişmiyim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonsuzluğu düşünemiyorsun hazmedemiyorsun. yapamam olmaz diyorsun ama yaparsın bırak gitsin çok daha fazla poponu kaldırma Bilmiyorum her ne kadar çıktın onunla Ama değmez unutuluyor ölümüne sevsen bile yine unutuluyor ben yaşadım ondan biliyorum her ne kadar düşündüğün zaman unutulmaz gibi gelse de unutuluyor Emin ol ben yaşadığım bunun kralını Umudunu kes Yeter ki Umudunu kes Hatta başka biriyle çıkmayı dene çıkamıyorsan bile umudunu kestiğin takdirde Bak 1 ay sonra nasıl biri olursun ona karşı
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl cıktık. umudumu kesmem için onunla konusmam irtibata gecmemem gerek dimi?
Cevap sahibi+1 yılOnu hatırlatacak hiçbir şey yapma içinde umut kalmasın Ben bunun kralını yaşadım söyledim sana unutuyorsun zamanla. cok kasma
Soran+1 yılpişman olup döndümü peki?
Cevap sahibi+1 yılHani bir laf var ya. beklediğin şey sen onu bıraktığın zaman gerceklesir. bide birakmayi dene
Soran+1 yıldeniyorum abi eskiden hergün arardım gitmesin diye simdi aramıyorum bile. ve denedimde bu sefer o kendisi o aradı ama pişman oldugunu belirtmiyor hatırlatıyor kendini bana
Ortada ask yok. Kadının konturol altına alıp maumuna çevirdigi sen ve acımasız, duygusuz sahip. Bu kadin ile zaman kaybetme. Srn erkeksin ağırlığını koy ve çek git yoluna. Onun ne umrundasın nede çiçeğin böceğin umrunda. Srven, asık olan ve tutku ile baglı olan iliskisine sahip çıkar, korurdu aşkınızı. Ezfirmeyin kendinizi bu kalpsizlere...
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim abi bu değerli yorumun için
Geri dönmez istrmiyor yoksa atlardı hemen
03 Yorumla
Soran+1 yılhemen atlamadı yaptıgım hatalar vardı sogudu benden yani ilgisiz bırakmıstım onu ilgilenmedim hiç , sogumus ve ayrıldı benden. hep içine atmıs yaptıgım hataları biriktirmiş biriktirmiş en sonunda patlamıs. ikizler burcu herhalde ondan :) . Şu an konusuyoruz ama ne iyi ne kötü anlamda. ve ben en son dedim konusmayalım kafanı dinle ona göre son sözünü söyle dedim
Soran+1 yılyeni sayfayı benimle mi yoksa baskasıylamı acar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılDemekki sana karşı bir şey hissetmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu nerden cıkardinki görüldü yaptıktan sonramı
Umut var sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılbayanlar umut var diyor erkekler bitmiş diyor :)
+1 yılBitirimis aga ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 seneyi klay kolay bitiriyorsa mk. ama bunu neye göre dedinki görüldü oldugu içinmi
+1 yılBitmişsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Dün 2 aydır ayrı kaldıgım kız arkadasıma çiçek göndermiştim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat