Eşim dün sevgililer gününde hediye ya da çiçek almadı çiçeğin parasını bana vermeye kalktı bu davranışı çok kaba değil mi?

Eşim dün sevgililer gününde hediye ya da  çiçek almadı çiçeğin parasını bana vermeye kalktı bu davranışı çok kaba değil mi?

özel günlere aşırı önem veren biriyim eşim bunu bilir dün malum sevgililer günüydü bir şey almamış hadi elim boş gitmeyeyim diye çiçek alayım demiş çiçek 350 tl imiş eve gelip bunları açık açık söyledi ve 350 tlyi bana vermeye kalktı almadım tabiki kırıldım beni önemsemediğini düşündüm davranışı çok kaba geldi sizce abartıyormuyum?

Güncellemeler
+1 yıl
herkesin sizinle aynı tepkiyi vermesi istemekten vazgeçin ülke bu haldeyken sevgililer günümü kutlanırmış cevabım koca bi S-İ-Z-E-N-E ben diskoya bara gidip eğlenmedim çarşaf çarşaf story paylaşmadım evimde kocamla istediğim gibi kutlarım kimseyi ilgilendirmez birbine hediye almanın eşini mutlu etmenin neresi kötü olabilir ne bekliyorlar hiçbir şey yapmayıp diri diri mezara girmemizimi eleştiri yapacak deprem üzerinden laf sokacak olan şimdiden defolup gidebilir
Eşim dün sevgililer gününde hediye ya da çiçek almadı çiçeğin parasını bana vermeye kalktı bu davranışı çok kaba değil mi?