+1 yılBen bence böyle şey problem haline getirme bir ihtiyacını karşılamam için para vermiş o da güzel bir şey ya bir de zaten şu anda deprem olayları var herkesin kafası boş o yüzden bence sorun olacak bir şey değil üstelik sevgililer günü denen saçmaladın anlamıyorum sonuçta zamanında Romalı papazın bulduğu bir şeyi bizimkiler sanki mübah bir şeymiş ya da doğru bir şeymiş gibi kutlamaya kalkıyorlar. Evli olmadan millet her halt yiyor onun adına bile sevgililer günü koyup hediyeler alıyorlar Bir de o gün mesela 10 lira olan çiçek 100 lira oluyor o yüzden bence böyle şeyleri problem etme eşin sana güzel davranıyorsun yiyecek ekmeğin varsa huzurum yerinde değilse sevgililer günü'nde ne yaptığının önemi yok en azından para vermiş para değmiş ihtiyacını karşılıyorsun alacağın bir şey varsa alırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılalmadım parasını ben kendi paramı kazanıyorum Rabbime bin şükür mesele hediye değil kimse anlamıyor adam beni önemsemiş sallamamış düşünmemiş mesele bu
- +1 yıl
Seni önemsemediğini sevgililer günü'nde mi alınıyorsun yani illa seni önemsediği zaman bugün mü önemsemesi gerekiyor normal zamanlarda sana değer vermesi sıcacık bir evinin bir yuvanın olması senin için bir şey ifade etmiyor mu
Soran+1 yılonlar tabiki önemli tek günle kıyaslama yapmak yanlış olur ama beni mutlu olacağımı bilirdi yapmalıydı hele birde para çıkarıp vermesi büyük kabalık
- +1 yıl
Bence gerekmeyecek konuları kafana takma bak 30.000 insan öldü belki daha fazla çoğu insanın evi barkı yıkıldı yakınını kaybetti yani öyle şeyler basit bunlar
Soran+1 yıltabiki orası öyle önce can sağlığı olsun ama benim için basit şeyler değil
- +1 yıl
Hayırlısı olsun umarım güzelsin
- +1 yıl
Çözersin
En İyi Cevaplar
sen eşini yenimi tanıyorsun anlamadım, bugüne dek hep yapıyorduda dünmü yapmadı anlamadım. memleket meselesi haline getirmeye ne gerek var. adam senle evlenmiş önemsemeze neden karısı yapsın seni. bu kadınları anlamak inanın mümkün değil. zorla kendinize bişiler yaptırmaya çalışmanıza gerek yok. herşeyi erkeklerden beklemek saçmalık. valla bıktık inanın bu kadınların isteklerinden kaprislerinden. biraz akışına bırakın salın erkekleri. zaten bu günleri çıkaranların a. k lazım. sürekli kadınlar için günler. erkeklere bi mok yok. tüm gün bu ekonomik şartlarda geçim derdine düş, çabala birde böyle işlerle uğraş. harbiden baydınız. boşayın memnun değilseniz de kurtulsun insanlar ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben muhteşem bir sofra hazırlayıp hediyesini pastasını aldım ama kendim bi 💩 göremedim eskiden en azından çiçek pasta vs. alıyordu bu sene oda yok beni önemsemedi düşünmedi birde sıkılmadan çiçeğin parasını vermeye kalktı
Soran+1 yılherşeyi depreme bağlamaktan vazgeçin depremle bunun ne alakası var hepimiz üzüldük yemekler boğazımıza takıldı ama hayat devam ediyor hem ben diskoya bara gidip çarşaf çarşaf story atmadım eşine hediye alıp mutlu etmenin depremle depremzedeyle ne alakası var yeter artık
+1 yılYani kuruyacak olan bir çiçeğe 350 tl vermedi sizi gerçekten hoşnut ediyor mu? şu an ülke ne durumda siz ne düşünüyorsunuz. Gerçekten yazık, sizin gibi insanlar çok değer görüyor maalesef. Eşiniz düşünüp parayı vermek istemiş gayet güzel yapmış ama siz süse püse daha çok önem veriyorsunuz demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka yalnız çiçek değil mesele hiç bir şey yapmadı sıradan bir gün gibi geçirdi beni önemsemedi para vermek istemedi de ne yaptı parayı bana vermeye kalktı ülkeyle ne alakası var her şeyi depreme depremzedelere bağlamaktan vazgeçin
+1 yılBu devirde 2 gün sonra solacak çiçeğe kolay kolay hiçbir erkek 350₺ veya üzeri vermez. Eşin de orta karar bir iş ve aile yaşamından geliyorsa boşuna bekleme. Ama şu var ki 350 lirayı direkt sana vereceğine madem gözden çıkarmış bari hediye alsaymış.
05 Yorumla
Soran+1 yıleşimin durumu gayet iyi alabilir di evet haklısınız çiçek solup gidecek ama parayı elime vermek istemesi çok kabaca değil mi hem kimse ona 350 tlik çiçek alsın demiyor çiçek sepetinde herkesin bütçesine göre her şey var
Soran+1 yılbakın burada mesele hediye falan değil aslında burada mesele kaba tabirle beni sallamamış benim özel günlere aşırı önem verdiğimi bildiği halde bana bir kupa bardakta alsaydı mutlu olurdum o kendini salladı geldi eve
- +1 yıl
Siz ne aldınız eşinize?
Soran+1 yılben harika bir sofra hazırladım ve pantolona ihtiyacı vardı pantolon aldım
- +1 yıl
Üstüne para vermek epey kaba olmuş o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılÇiçek dediğiniz gibi uygulamalarda çok daha uygun ve öncesinde düşünülebilirdi. Kesinlikle son günde gidip bakıp pahalı diye almamak kaba bir davranış olsa da dünyanın sonu da değil. Herkes ince düşünceli olamıyor maalesef. Telafi edilebilir bir olay konuşur halledersiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılşimdiye kadar okuduğum en güzel yorumdu çok teşekkürler
Soran+1 yılKimseden ßirşey ßeklemezse, Hayal kırıklığı Yaşamaz insan profilinizde gördüm çok doğru bir şey beklemek hataymış
+1 yılküçük bir hediye alabilirdi evet sana
ama insan sevdiğini birgün değil hergün hissetmeli hissettirmeli bence
hayat bu bir saniye varsın bir saniye yoksun
10 Yorumla
+1 yılAslında toplum olarak bazı şeyleri yanlış yorumlayabiliyoruz. Çiçek almamış olabilir ama ihtiyacınız olacağı bir şey alın demesi de ince bir şey. Bazı kadınlar aslında çiçek istemiyorlar çiçek alabilecek incelikte bir eş veya eş adayı istiyorlar. Eşinizin yaptığı kaba bir şey değil belki çiçekle görükmek istemedi belki utandı bunları da düşünmek lazım. Kendi anne babasında böyle bir şey görmediği için çekinmiş de olabilir. Ne kadar verdi size ücret olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır ondan değil çiçek 350 tl imiş çokmuş onun parasını vermeye kalktı almadım tabi önemsemedi beni düşünmedi hediyede almadı onun parasına ihtiyacım yok Rabbime bin şükür kendi paramı kazanıyorum
- +1 yıl
Hımm. Eminim ki bir adet gül alması bile yeterdi eşiniz düşünememiş belki de onu iyi yontamadınız. Odun her daim odundur onu yontan kadındır :)
Soran+1 yılçiçek sepetinde herkesin bütçesine göre her şey var ki eşimin durumu çok şükür Rabbime iyi asıl mesele ne biliyormusun beni önemsemedi bir şey yerine koymadı kaba tabirle sallamadı bile
- +1 yıl
üzüldüm yapacak bir şey yok.
Soran+1 yıldokunsalar ağlayacağım o durumdayım
Sevgililer günü sevene hergun çok takılmamak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılmesele hediye değil kimse anlamıyor adam beni önemsemiş sallamamış düşünmemiş mesele bu
+1 yılKac bin kişi can verdi veriyor da nasil için elveriyor böyle şeylere. Herkes kahroldu
01 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi depreme depremzedelere bağlamaktan vazgeçin
+1 yılEn azından istediğin bişeyi al diye sana para vermiş benimki fosur fosur uyudu ardından da yayın açtı. Ayrıldık.
00 Yorumla
+1 yılEsin sevgili değil mi sen ona ne aldın kendi kaziandigin para ile
012 Yorumla
Soran+1 yılharika bir masa hazırladım ve pantolona ihtiyacı vardı pantolon aldım
- +1 yıl
İyi yapmışsın eline sağlık seneye alır sen bu şekilde davranmaya devam et erkekelr hediye almaya aliskin değil hediye aldığı zaman ki duyguyu bilmediğinden uyugulama yapmaz
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yılbayanların yaşı sorulmaz
- +1 yıl
Zaten hiç gostermoyorsunuz :)
Soran+1 yılteşekkürler🥲🥲🥲
Soran+1 yılşunu söyleyeyim profildeki kaçar yaşlı değilim kimse bana salça olmasın diye yazımı büyük yazdım
- +1 yıl
Himm ben salça olmam fikir verebilirim istersen
Soran+1 yılne hakkında
- +1 yıl
Genel olarak yaşamla iletişim ile ilgili
Soran+1 yılyok kalsın almayayım alanada mani olmayayım
- +1 yıl
Piki hayatta başarılar
+1 yılaynı parayi sana verip kendi ihtiyacın olan seyi alirsin neye kırılıyon deli sjsbbs
04 Yorumla
Soran+1 yılekonomik özgürlüğüm var Rabbime binlerce şükür onun vereceği 350tl ye ihtiyacım yok
- +1 yıl
sen hediye derdindesin kral anladımmm
Soran+1 yılaslında hediyede değil önemsesin düşünsün benim derdim bu
- +1 yıl
kiyamam beeeeee
Hani bir laf var...
Mahallede yangın çıkmış, horoz bu ise saç tarıyor.
O hesap...
10 Yorumla
+1 yılDün bende eşime hediye almadım onun yerine bağış yaptım
10 Yorumla
+1 yılEnişte hep mi odundu sonradan mı hissizleşti
00 Yorumla
+1 yılŞaka gibi nereden buluyorsunuz böyle odunları
00 YorumlaHediye olarak sen ne verdin ona? Sevgililer günü iki taraflı bir olay sonuçta?
00 Yorumla
+1 yılSize çok ayıp etmiş.
10 Yorumla
+1 yılMemleket yangın yeri senin derdine bak
11 Yorumla
Soran+1 yılsize ne sevgililer günü kutlamak için sizden izin mi isteyeceğim
Çok kaba ve küçük düşürücü
05 Yorumla
Soran+1 yılbeni anlayan insanların olması güzel
Soran+1 yılaynen sus payı gibi almadım bende parasını
+1 yılÜlke yasta siz sevgililer günü derdindesiniz
10 YorumlaHiç kadın dediğin hiç abartir mi
00 Yorumla
+1 yılBu süreçte almamasi normal degil mi😪
14 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi sürece başlamak yanlış süreçle sevgililer günün ne alakası var
- +1 yıl
Baskasinjn acisini hissedersen boyle bir beklentiye girmezsin.
Soran+1 yılhissediyorum yeterince ama herşeyi depremzedelere bağlamak yanlış
Soran+1 yılkadının biri dolap uygulamasından fincan almış karşı taraf göndermemiş kadın neden göndermiyorsunuz diye sorduğunda ülke yangın yeri deprem oldu her yer yıkıldı senin derdin fincan demiş seninki o hesap oluyor
+1 yılÇok saçmalamışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılne alakaya kalkıp hiç bir şey yapma birde para vermeye kalk
- +1 yıl
Sen ona ne aldın
Soran+1 yılharika bir masa hazırladım ve pantolona ihtiyacı vardı pantolon aldım
olması gereken
02 Yorumla
Soran+1 yılsana göre o bana göre değil
Bence sevgililer gününde bir şey beklemek hata
02 Yorumla
Soran+1 yılo sana göre öyle
+1 yılSaçma takibi
04 Yorumla
Soran+1 yılsaçma olan onun yaptığı
- +1 yıl
Bence afada vermeliydi parayı
Soran+1 yılsapla samanı ayıramıyorsun