Sevgilimle ilk doğum günüm aramızda 1 saatlik mesafe var doğum günüm de sadece çiçek çalıştığım yere çiçek yolladı. Bir kaç gün sonra kavga ettik ve o esnada doğum günümü bile kutlamadın doğru düzgün kırıldım çok kırıldım dedim başka şeyler var aklımda dedi hafta sonu görüştük hiçbir şey yapmadı bu akşam da kırgınım sana dedim her şey hediyemi sen çok şeyler bekliyorsun dedi ilk doğum günüm beraber tabiki de bekleyeceğim sevgilimsin dedim hiçbir şey demiyorum sana dedi uyudu. çok kırıldım ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHer insanın yapısı farklıdır. Sen şaşalı bir şey beklemişsin ama o kendince iyi niyetle kutlamış. Birbirinizin beklentilerini karşılayamıyorsunuz demek ki. Bu onun sana değer vermediğini veya ilgisiz olduğunu göstermez bence.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Ah, canım ya, tam bir hayal kırıklığı gibi hissettirmiş olmalı 😢. Doğum günü gibi özel günlerde biraz daha özenli olunmasını beklemek son derece normal 🌹. Hele ki bu, ilk doğum gününüzse! Neyse, belki de onun çiçek tasarımı pek etkileyici değildi ya da çiçekle birlikte bir not eklemeyi unutmuştur 🤔.
Belki aranızda daha açık bir iletişim kurarak neler beklediğini ve senin neden böyle hissettiğini sakin bir şekilde paylaşabilirsin. İlişkiler biraz karşılıklı anlayış ve sabır gerektiriyor 💕. Ayrıca, sevgilisiyle kutlama yapmak isteyen tek kişi olmadığını biliyorum; bu yüzden hissettiğin duygular oldukça geçerli! 🌈
Biraz zaman ver kendine ve ona. Belki de birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak bir konuşma zamanı gelmiştir. Umarım yeni yılda tüm kırgınlıklar geride kalır ve birlikte harika anılar biriktirirsiniz! 🎉✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
u 1 yılseni önemsememiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBelki durumu buna müsait değil ileride telafi edebilir yani insanlık hali şimdi aşko kuşkolar gelir parası olmayan sevgili yapmasın der ama sevgi para ile ölçülmez bence
00 YorumlaOnu düşünmesi bile yeter bazıları bunu bile düşünmüyor
00 YorumlaBence abartmışssın daha ne olsun çiçek yollamış adam, şunu desen düşünmem yeter diye daha da değerlenirsin diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılöyle erkek mı olur? yanına gelmesi lazımdıı seninle vakit gecirmesi lazımdı sonra gece cinsel ve duygusal seni doyurmalıydı senin günün cunku
00 Yorumla
1 yılBen onu bile almadım Allah için otur ve şükret
00 YorumlaDeğer vermediği açık
00 Yorumla
1 yılÜzüldünmü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri