Lise askimi gordum ruyamda yillardir gormuyordum kndisini ne alaka simdi?

Yillardir gormedigim lise askimi gkrudm ruyamda su an evliyim bide cocugum var esimide oğlumuzuda cok seviyorum bu kisiylede yillardir ne gorusmuslugumuz ne bi sohbetimiz olmus cevresinden herhangi birinide gormedim hic bi resminide gormedim bi yerden aklimda bile yoktu ama dun gece ruyama geldi bana diyorki ben sana cok haksizlik ettim seni seviyorum felan sonra ben gecti bitti artik evliyim kocamida cok seviyorum diyorum gidiyor uyaniyorum uyuyorum tekrar giriyor ruyama ariyor bu sefer beni bana bi sans verirmisin diye ona yine evli oldugumu artik ona karsi hic birsey hisetmedigimi gençken olan birsey oldugunu su anda herseyin cok farkli oldugunu soyluyorum ama inatla evime geliyor. Onu evden kovuyorum sonra uyandım ama anlamadım ne alakaydi

Güncellemeler
+1 yıl
Buraya gelip okuyacaklara kucuk bi tavsiye ileride keske dememek icin sevdiginiz insanlara bi sans verin en azindan denedik olmadi dersiniz belki baska bi evrende o insan sizi bekliyordur hayatinizdan hic birsey kaybetmezsiniz sonra keske demeyin☺
Lise askimi gordum ruyamda yillardir gormuyordum kndisini ne alaka simdi?