Ben sevdigim insana 16 yasinda okulda asik oldum okuldayken sacimi gelip durduk yere icten oksamisti bana bakiyodu arada bir ara?

Ben okula gelmemistim bana dediki sen niye gelmedin okula devamsizliktan kaldin git evine demisti bende sanane demistim sonra ben onla ayni siniftaydim o sinif kalabalik oldugu icin beni diger sinifa aldilar bana dediki sevdin ki bu sinifi demisti bir ara otobusteyken bana bakti hic gozunu ayirmadan ben onu cok seviyorum 19 yasinda duygularimi soyledim oda bana yalniz olmak istiyorum yalniz mutluyum dedi benim o sularda isim yok dedi bende ona seni cok seviyorum beni tani sonra karar ver ben seni asla birakmam uzmem gecmiste yasadigin asktan dolayi yapiyosan yanlis yapiyosun boş ver gecmisi kendine yazik edersin uzulme dedim beni engeledigi icin farkli hesaptan yazdim ona oda hesabin var mi dedi bana attim istek atti geri cekti 2 hafta sonra tekrar engeledi anliyorum beni sevmisin ama benim o sularda isim yok saglicakla kal dedi bana nasibim gibi dua ediyorum cok seviyorum onu

Ben sevdigim insana 16 yasinda okulda asik oldum okuldayken sacimi gelip durduk yere icten oksamisti bana bakiyodu arada bir ara?