11yillik arkadasimin arkasindan konustum?

cocuklugumdan beri arkadasim ve beni alttan alttan kucumsedigini dusunuyordum populer kultur kölesi , yalan söyleme, asya sen öyle bsi yapmazsin gibi cumleler kullaniordu karsi cinslerimin yaninda beni kucuk dusuruyordu sen beni B kisinden kiskaniosn gibi sevdigim cocukla ark. diye ve bir gun 5 kisilik arkds gurubumuzla otururken bos bos triplere girdi ve kalkti yanimizdan ve 3 kisi arkasindan konustuar ve benide alet ettiler bunun icin grup bile kurmuslar yani o derece sonra ben bu kizin beni kucumsedigini H arkadasima yazdim inst. uzerinden ve o da bana beni zorbalio falan yazdi H, K ile 1 yil bile olmadi ark. olalai N ile 3 yildir arkadasiz sonra bu K de sozde H nin hesabi varmis ve ss alip Y yani 11 yillik kiza yollamis hepsini kiza orsp falan da demistm o agir olmustu erkeklerle dolasio gibi ama dogru erk cevresi coktu. Sonra bu kiz bana inst. hesap falan sordu itiraz ettim seni seviorm falan dedim ss atti K ve N ye nasil yaparsiniz ben sizin icin Y yi satar miyim falan dedim H isimli kisiden hic suphelenmedim cunku cok masum biriydi o da serefsizmis N uyuyormus megersem o hic bisi yapmamis her seyi K yapmis ztn bna öncede beni sevmedigini demisti sonradan sevmeye baslamisti beni kizlar Y dn özür dilemis ama ben dilemedigim icin 1 aydir konusmuorz ve beni gorduklerinde K Y ye beni kotuluyor cok aci bir durum hergun goruuyorum onlari Özür dilemeli miyim depresyona girdim neredeyse agliorm hergun yardimci olun lutfen

Güncellemeler
+1 yıl
kiz ve N beni kucumsediler özur diledim barismak istiorsn kudur yoldan gecen insandan farksizsin gibi daha niceler komik degildinde ayip olmasin diye dediklerine guluodk falan dediler ck kirildim arkadaslr ayni siniftayiz birde durum cok kotu yarin nasil okula gitcm
11yillik arkadasimin arkasindan konustum?