9 yasndaki kizim beni baskasi ile gordu?

Arkadaşlar meraba. asla troll bir soru değil. Ben evliyim, 38 yaşındayım. 9 ve 2 yaşında kızlarım var. Eşim de birkaç haftalığına küçüğü de alıp memleketine gitti. Ben de büyük kızlayım bir süredir. 3 gün önce kızımı komşuya göndermiştim birkaç saatliğine. O sırada kız arkadaşımı çağırdım eve. 6-7 aydır görüşüyoruz 19 yaşında kendisi. Kapıyı kitlemiştim ama onda anahtar olduğunu unutmuşum. Kızım erken döndü ve bizi gördü malum durumdayken. O esnada bir şey yapamadım ama kızımın bizi gördüğünü biliyorum. Kapıdan gördüm gözlerini, sonra içeriye gitti. O günden sonra çok suskun, morali bozuk. Yanına gidip sorduğumda işte okuldan dolayı derslerden dolayı üzgünüm filan diyor. Kızım küçük değil. 9 yaşında. Her şeyi anlar. Küçük olsa yalan atabilirdim ama bu yaşta yemez. Şimdi size sorum şu: Sizce ona her şeyi anlatıp dürüstçe ve sessiz kalmasını mı tembihlesem "annesinin babasının beraberliği için eğer söylersen ayrılmak zorunda kalırız" gibisinden çünkü. biliyorum ki o yaştaki bir çocuk ailesinin dağılmasını istemez. Veya direkt tehditvari mi konuşsam direkt "anlatmıcaksın yoksa kötü olur" gibi çünkü korkar, yoksa çok uygun bir yalan mı bulsam? Eğer üçüncüsü diyorsanız ne tür bir yalan atabilirim? Bunların hepsi gerçek, sırf bunun için hesap açtım burada. Linçlemeyin.. Çaresizim, yardım edin çocuğumun iyiliği için. Her öneriye açığım
9 yasndaki kizim beni baskasi ile gordu?