Hiç bir türlü anlaşamıyoruz kendisiyle ve 1 aylık bebeğimiz var ben bu kararı çok düşündüm ama artık sağlığımı etkilemeye başladı bu evlilik ve boşanmak istediğimi söylicem. Daha kendisi bunu konuşacağımı bilmiyor. Ama daha şimdiden eğer buysa ailemde orada olacak ve hep beraber karar verecez nasıl devam edeceğine diyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ben kimseyi istemiyorum çünkü araya giriyorlar ve kararım kesin birbirimize karşı saygımız sevgimiz kalmadı çok yıprandık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvliliğin devam edip etmemesine ailem ile beraber karar vereceğiz diyen ve bunu söyleyen bu tarz biriyle nasıl evliliğe adım attın anlamış değilim. Aileler ne alaka bu sizin aranızda olan bir şey bence net bir düşünceye varın ve karar verin derim. Ben hayatımda bu kadar saçma düşünce duymadım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdiki erkekler kadın kadınlar erkek olmuş 😅
Eşiniz evliliğin ne olduğunu bilmiyor ve kavrayamamış ve en kötüsü ortada bir bebek var insanlar çok acele ediyor çocuk sahibi olmakta en az 3 yıl geçmesi gerek bence çocuk sahibi olmak için sizin durum maalesef hiç hoş bir durum değil ailesini madem çok seviyor onlara göre yaşıyor ne diye evlendi daha o ailesinden ayrilamamis kendi ailesine nasıl sahip çıksın kollasin sorumluluk alsın rabbim yardimciniz olsun umarım bir an önce dank ederde hatasını anlayıp özür dileyip bir daha tekrarlamaz04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Gözümde kendisi narsist
Çok zor değişmesi
Şimdi olmasa bile sonumuz ayrılık herkes farkında
Terapiye gitmeyi teklif ettim beraber kabul etmiyor- +1 yıl
Siz güzelce alıp karşınıza konuşun kendine çekin düzen vermezsen bosanacaginizi söyleyin belki dank eder ama boşanma niyetiniz olmasın kisitlayin çoğu şeyleri mutsuz oluşunuzu umursamaz ve artık onu takmadiginizi hiçbir anlam ifade etmediğini hissettirin ona bu şekilde bile hala hatasını görmüyorsa karar sizin kararınız ona göre bir yol izlersiniz
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Ben bu durumu yaşadım ve belki kurtarırız diye cok uğraştım ama enerji emici vampir kanimi emer gibi bütün enerjimi mutluluğumu yaşama sevincimi emdi sonunda boşandım
05 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini yapmışsın bence
Peki hiç pişman mısın? Yoksa artık çok mu daha mutlusun?
Soran+1 yılİnşallah banada nasip olur
Senin adına sevindim en azından çıkabilmişsin o enkazdan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
+1 yılAile kuzusu erkeklerlede aile kuzusu kadınlarlada evlenilmez. Uyuz mıymıntı tipler oluyorlar. Evlenmelerinden boşanmalarına herşeylerine aileleri karar veriyor o büyüyemeyen eziklerin. Ucubeler
10 Yorumla
+1 yılAile olma bilincine erişememiş bir erkek 🤷🏻♀️ aileleri işin içerisine katmak yerine bir aile terapistine gitmeyi düşünebilirsiniz belki
01 Yorumla
Soran+1 yılTeklif ettim ama maddiyat yüzünden reddetti
Ben ödiyim dedim yine redettti
Bilmiyorum neden istemiyor saçma buluyormuş
+1 yılKarar vereceğiniz konular tüm aileyi ilgikendiren konular mı yoksa sadece ikiniz arasında olan şeyler mi
014 Yorumla
Soran+1 yılBu evliliğe çocuk için devam mı edeceğiz veya boşanacakmıyız kararını almak bence sadece eşler arasında konuşulmalı
Aileler sonradan fikirlerini söyleyebilir ama sonuç karar bizde- +1 yıl
İlk kendi aranızda konuşulması daha mantıklı tabi sonra ailelere bu durum açılır.
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Daha önce de oldu mu bu durum
Soran+1 yılBiz çok kavga ettik aileler araya girdi ama ilk defa boşanmayı bukadar düşünüyorum
- +1 yıl
Bu konuda kararın kesinse ailelerde olsa net ol. Belli ki eşin bu karardan seni vaz geçirmek için ailelerde girsin istiyor
Soran+1 yılPeki kendisininde mutlu olmadığı bir evlilikte neden ikna edilmem için uğraşır ki? Kendi de açık açık istemediğini beni sevmediğini söylüyor aileler önünde
- +1 yıl
Bir ihtimal olarak söyledim. Belkide aileler önünde olsun da tüm sorumluluk benim üstümde kalmasın düşüncesi vardır.
Soran+1 yılOlabilir. O konuda biraz korkak. Illa hep haklı kim haksız kim peşinde ve hep bakalım kime hak verecekler der
Soran+1 yılBabasıda bazı şeylerde banada hak verince çılgına dönüyor
Soran+1 yılBuna hak verme diye bağırıyor..
Çocuk gibi- +1 yıl
Bu tip erkekleri anlamıyorum senin evliliğin bitiyor suçu diyerine atayımda benden bilmesinler havasında. Bu tutumunu evliliğini kurtarmak için kullansa sorun çözülecek
Soran+1 yılNe güzel söyledin. Keşke ama nerde.. tek derdi egosu ve kazanmak
Kaybediyor farkında değil hala- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun aldığın karar çok doğru çaba göstermeyen birilerini suçlu göstermek için çoğunluk isteyen biriyle daha fazla ömür telef edilmez.
1 aylık çocuğunuz varmış, bence kararınızdan vazgeçin. Evladınız için. Çocuğunuz büyüdükçe etkilenebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersi şu an küçük anlamıyor.
Ama büyüdükçe oda bizim kavgalarımıza şahit olacak birbirimizi sevmediğimizi saygımızın olmadığını oda görecek.
Çocuk böyle bir ortamda büyüse acaba daha mı iyi..
Bende böyle bir ortamda büyüdüm üvey babamla ozamanlar aradan 16 sene geçti ama annem keşke önceden bitirseymiş diyorum gidip gidip geri dönmeseymiş
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ve o dik durmadigi icin ona inancini yitirdin. Resmi bi aciklama olmasin o isteyken mesaj at ona soyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesajlada olur mu ki bu iş bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAileni getirsen bile konuşmam kalkıp giderim insanlara ayıp olur bence hiç böyle bir şeye girişme, ailene mahçup olmanı istemem de.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılEn ufak sorunda hemen boşanma düşünürsünüz , anlamadım yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSorunun nekadar ufak olup olmadığını sen bilmiyorsun ki
- +1 yıl
sorunu bilmem ama boşanma ne kadar zor olduğunu çevreden biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ailenin vereceği bi karar değil bu illaki senin dediğine gelirler, zorla tutacak değiller
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSende bir ana kuzusuyla evlisin sanırım. Maddi olarak onlarla bağı var mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok kendisi çalışıyor
- +1 yıl
ayrılma sebebin sadece bu mu?
Soran+1 yılHayır tabiiki de kendisi çok sinirli biri ben birgün kavga etmeden sakince konulabildiğimizi hatırlamıyorum. Sonu hep olay. Kendisi çok sinirli biri hemen alevlenir buda beni çok zorluyor bende hep alttan alamam ya. Nereye kadar. Ne sohbetimiz var ne bir şey. Başbaşa vakit geçirip bir yerlere gitmiyoruz bana karşı çok saygısız aşırı sinirlendiği zaman aileme bile küfreder bana aileme belalar okur. Hatta bebek kucağındayken bile bağırıyor ogün bana seninde seni doğuranında Allah belasını versin diyor ama annemin yanına gelince hep bi gülmeler samimi haller roller ama asla özür dilemez
Soran+1 yılVe sadece beni suçlamayı bilir kendisinden asla ödün vermez
- +1 yıl
Hiç düşünme o zaman. Ayrıl kendi pisliğinde boğlulsun. Geçmiş olsun. İnş. daha güzel bir hayata başlarsın
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Hangi şehirdesin? Senin ailen destek oluyor mu *
Soran+1 yılAlmanya’dayım annem boşan diyor bu adam düzelmez oda nekadar mutsuz olduğumu görüyor
+1 yıl"Sevişirken de aramıza girsinler mi, İster misin? " de kocana
00 Yorumla
+1 yılya idare edeceksin sabırla ya da boşanacaksın karar sizin
00 Yorumla
+1 yılİlk akla gelen şey genelde insana hata yaptırır. Zamanla yeni olgunluklar kazanacaksın, sabırlı ol
00 YorumlaYazık valla yazık kötü olan ne biliyormusun normalde sen eşinle anlaşabilecek virisin bence ama bu DİĞER İNSANLAR YÜZÜNDEN bu duruma düşmüşünüz
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer insanlar değil babası Durmadan konuşup düzeltmeye çalışıyor ama onun konuşmasıyla olmuyor ki
Bu adamın agresyon terapisine gitmesi lazım sinirlendiği zaman anormal birisine dönüşüyor neler neler diyor
+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz ve aldatma şiddet var mı
050 Yorumla
Soran+1 yılHayır görücü usulü ile evlenmedik aldatma şiddet yok ama benim açımdan psikolojik şiddet var gündem güne daha da psikolojim bozulmaya başlıyor ve hayattan kopuyorum sanki bana demediğini bırakmadı çok saygısız
- +1 yıl
Peki siz ne kadar süredir sevgili kaldınız ve ne kadar oldu evleneli
- +1 yıl
Cevap
- +1 yıl
Bence sen eşini tanıyamamışsın erken evlenmişsin sanırım ve bu böyle olmaz siz evliyken anne babasının sözünü dinlerse senin bir hükmün kalmaz seni dinlemez bu evlilik biter
Soran+1 yıl1 sene sevgili kaldık hiç böyle biri değildi herkesi kendine inandırdı beni ve tüm çevremi
Soran+1 yıl1 sene oldu
- +1 yıl
Senin kocan anne kuzusu anne baba sözünden çıkmayan bir şey yaptığında onlara söyleyen cocuk gibi birisi daha büyümemiş ve bu saatten sonrada büyümez
Soran+1 yılZaten çoktan bitti. Kaç defa denedik sonuç yine aynı
Evet sanırım çok acele ettim fazla inandım- +1 yıl
Senin ilk sevgilinmi bu dağa önce hic sevgilin olmadı mı sende nasıl inanıp evlendin bu adamla
- +1 yıl
şu an seviyor musun onu yine
- +1 yıl
Ve aileside sizinlemi yaşıyor
Soran+1 yılArtık sevmiyorum
Soran+1 yılHayır yalnız yaşıyoruz
- +1 yıl
Peki karı koca ilişkiniz nasıl
- +1 yıl
Mesela beraber gezmeye gidermisiniz beraber oturup bas başa sarılarak film izler misiniz
Soran+1 yılHayır hiç bir şeyimiz yok sadece canı isterse cinsellik
- +1 yıl
Hadi ya peki cinsel hayatınız nasıl haftada kaç kere oluyor azalma falan var mı
- +1 yıl
Ve siz aynı yatakta mı yatıyorsunuz yoksa odaları ayırdınız mı
Soran+1 yılÇok güzel oynadı çünkü herkes inandı
Soran+1 yılHaftada 1 kere bazen 2 hafta da 1 kere
Bazen gelir yatakta yatar bazen koltuğu gider keyfine göre ben hep yatakta yatarım- +1 yıl
Ohaa cok az mış peki ilk evlendiğinizde nasıldı
- +1 yıl
Hayatında baska biri olabilir mi daha 1 senelik evlilikte bu kadar az olması normal değil
- +1 yıl
Senin canın istediğinde ne yapıyorsun peki
Soran+1 yılOzamanda öyleydi evlendim evleneli kavga gürültü
- +1 yıl
Peki onun her istediğini yapıyormusun yatakta
Soran+1 yılSanmıyorum evden çıktığı yokki adamın
Soran+1 yılHiç arkadaşları yok herkes yakasını silkmiş bundan bunu farkettim
- +1 yıl
Evden işe de mi gitmiyor bu adam
Soran+1 yılYa işte bi tek evden işe işten eve
- +1 yıl
Demekki iyi birisi değil herkes yol vermiş sen bide bu adamla evlenmişsin
Soran+1 yılBabası ile beraber çalışıyorlar
- +1 yıl
Ne is yapıyor peki ve sen ev kadını mısın mesleğin var mı
- +1 yıl
Boşanınca kendine bakabilir misin
Soran+1 yılDevlet yardım eder tabi daha zor olur ama böyle de onunla devam eder sağlığım bozuluyor bir şekilde başarmak zorundayım
- +1 yıl
Peki senin daha önce hic sevgilin olmadı mı
- +1 yıl
İlkin kocan mı
Soran+1 yılMesleğimi 2-3 ay sonra elime alıyorum inşallah. * ondan sonrada zaten hemen çalışamam ki bebek daha çok küçük
- +1 yıl
Annenin evine gidersin bebek büyüyünce işe girersin belki yine baska biri çıkar karşına evlenirsin
- +1 yıl
Evlilik düşünüyor musun peki bundan sonra
Soran+1 yılDüşünmüyorum bu zaten ikinci evliliğimdi artık istemiyorum
- +1 yıl
İkinci mi
- +1 yıl
İlk evliliğin nasıl geçti o niye bitti
- +1 yıl
İlkinden çocuğun var mı
Soran+1 yılYok
Bir çocuğum tek var
Ve hala utanmadan bana zaman zaman 2. Çocuk yapalım ya der
Bu kötü evliliğin içine ikinci çocuk getirmek bence aptallık olur
Nasıl hala ister anlamıyorum- +1 yıl
Bence dikkat et kazayla hamile kalma
- +1 yıl
Korunmadan yapma sakın
- +1 yıl
İlk eşinle ne kadar sürdü ve onunla niye ayrıldınız
Soran+1 yılKorunuyorum
Ilk eş geçmişte kaladı seneler geçti konuşmaya değmez
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Peki bu eşinin her istediğini yapıyormusun yatakta
+1 yılSeni de yaninda istiyorsa sorun yok. Onlarda ailesi sonuçta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende senin aileni cagir
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer ailesi yine araya girerse bende annemi çağırmak zorunda kalıcam madem aileyi de araya katıyor
- +1 yıl
Madem laftan anlamiyor sende seninkileri cagir
ama ortada kötü bir şey yokki
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü şeyler var.
+1 yılAilesi ne alaka ya. Özgüveni yok mu bu adamın.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum bende işte çok özgüvenli biri aslında ama işte böyle konularda ailesini yanında ister özellikle de babası ve babası da durmadan konuşur evliliğimizi devam ettirmek için ama benim günden güne eridiğimi görmüyorlar konuşmak çok kolay
- +1 yıl
Evet maalesef konuşmak çok kolaydır. Yaşayan bilir. Eşiniz belki de ailesi olmaz ise bu işin sonu ayrılığa gider diye düşünüyor onları yanında tutmak istiyor ki onlar seni ikna etsin
Soran+1 yılEvet bende öyle tahmin ediyorum ama bu evlilik beni mahvediyor eşim beni mahvediyor.
- +1 yıl
Anlayabiliyorum işin zor
+1 yılAraya aileleri koymayın
06 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten karşıyım bu karar ikimizin arasında biz kararımızı sadece onlara bildirirz ha tabi bir şeyler derler hakları ama son karar bizde
- +1 yıl
Tabi ki derler ama eşler yapıcı olmalı yıkıcı değil
Soran+1 yıl50 kere denedik ama olmuyorsa napcaz?
- +1 yıl
Sorunu anlamak için konuşabilir miyiz belki bir çözüm buluruz
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Peki yorumdan mı, mümkünse eğer sorun olmayacaksa yorum dışı olabilir
Sevgi saygi bittiyse kimseyi zorlamaya gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim ama çok sinirli biri en küçük bir sorumda bile bazen beni tersliyor ordan alevleniyor olay geçen polislik olduk hatta beni dışarıya atmıştı aileside farkında sinirli biri olduğunun
Gizli Üye(18-24)+1 yılHep ailesinin agzina mi bakiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Cevap sahibi+1 yılYeni mi başladı peki yoksa hep mi oyleydi
Soran+1 yılBukadar aşırı yeni başladı
Cevap sahibi+1 yılBu durum biraz kotu sizin için vaktiniz varsa dinlerim sizi
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılistişare yapıyorsa yapopabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılIstişareden anlamaz o
- +1 yıl
istişare danışmak demektir aileye danışıyorsa apabilir demek istedim
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılGenelde babası akıl verir ama babasınıda pek dinlemez
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal ailesi sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılKendi aile değil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aileyiz ama babası ile anneside orada olacakmış ve bunu neden istiyor anlamıyorum 🤷🏻♀️ İkimiz kocaman insanları kendisi 35 yaşında ben 30a giricem normal değil bence
- +1 yıl
Bu anormal davranışları evliliği bitirir zaten
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Takip eder misin
+1 yılsevgili yap
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an meselem o değil
- +1 yıl
neden
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim her bir önemli konuşmada ailesini yanında istiyor, ne yapacağım ben böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler