Esimle en küçük tartışmalarımız da bile ailesi devreye giriyor ve her zaman bizimki dört dörtlük senin onu sıkmadan idare etmen gerek hep kendinden ödün ver gibi büsüru nasihat veriyorlar ve bundan dolayı Bir türlü eşimle birlik oldugumuzu anlayamıyoruz hep aramizdalar ve eşimde bundan kaynakli hep benden sıkıldığını rahat bırakmam gerektiğini söylüyor küçücük bir derdi bile olsa bana degil babasiyla annesine anlatıyor çoğu şeylerde hep beni suçluyorlar ve daha evliligimizin bir yılı bile dolmadi çok sıkıldım ve soğudum sizce ne yapmaliyim gercekten çok yanlız ve boş hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilede değil problem eşinde. Kol kırılır yen içinde kalır demişler. Niye gidip anlatıyor her şeyi? Kadın olsa yine normal karşılayacağım ama erkek niye gidip ailesine anlatır eşiyle ilgili problemleri? Onları sana karşı kinlendiriyor ve ortalık daha çok karışıyor. Olgun birinin yapacağı tavır değil
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama bence ailesinde de hata var çünkü oğlum artik evlisin evliligin farkina var demeleri gerekirken bir sıkıntınız olsa direk bize soyle demeleri ayri bide tek cocuk gibi buyutmusler gercekten bazen cok zorlaniyorum ama sabrediyorum cunku seviyorum ama ailesinin bizden uzak olmasi gerekirken dahada cok konulara hakimler
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşan aşkım benim ruhum daraldı..
Ya siz evlisiniz karı kocasınız bi ilişkiniz var biraz patilerini çıkar biraz kendinden emin ol.
Allah aşkına sizene uzak durun bizden diyemiyor musun aile büyüklerine
Eşine diyemiyor musun bidaha bize aileni karıştırırsan ben yokum diye? Siz yoksunuz ki zaten. Karı koca bile değilsiniz03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yapa bilsem keşke ama hani fazla onlarida kırmak istemiyorum ama beni oyle bir asamaya getiriyorlar ki artik yeter ya diye çığlık atacağım hani anlayışlı insanlar gibi gozukuyorlar ama asla degiller eşime bunu birkac kez konuştum olmuyorsa ayrılırım diye ama seni cok seviyorum ayrilmayalima tasidi ve bende kendini duzeltmesini istedim ve bunu dunde oturup sakince konustum anlatma herşeyi çünkü üzülen taraf sıkılan taraf ben oluyorum diye söz verdi bakalim 🫤
- +1 yıl
Verdiğin son şans olsun yoksa üzülen sen olıcaksın hep
Soran+1 yılYa bilmiyorum ama çok şans veriyorum herkese ya
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Basit şeyleri aranızda çözmeniz. lazim sizin hatalarınız olsa bile anlatmamali eşiniz mevzu daha çok uzar bile ilkokul coxuğu gibi ailesine yetiştirmesi yetişkin olmadığını gösteriyor karşına al eşini konus ve bence hemen çocuk düşünme bu adamdan..
03 Yorumla
Soran+1 yılYok düşünmüyorum şu an çocuk falan ve dün de konuştum söz verdi inşallah uygular gercekten artik çok sıkılıyorum çünkü kendi alanımız kısıtlıyor Lar düşün ailesinin evine gittigimizde ayni odada oturdugumuzda ogullarini rahatsiz ediyormusum gibi ikide bir beni yanlarina cagiriyorlar rahat birak diye düşünün
Soran+1 yılİnşallah 🤲
Burdada anlıyoruzki adam olmadan evlenmek çok yanlış büyümemiş erkek modeli bu arada seni taktir ediyorum çözüme gelirsek eşinle aranı iyi tut güzel güzel anlat tartışmadan zamanla kendine çek güzel sözlerle anlat yönet onu yani ailenin içine kimseyi sokmasın
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence boşanmalısınız
10 Yorumla
+1 yılHayır anlamadığım şey hala en ufak konuda bile annene babana gideceksen niye evlilik peşinden gidiyorsun ki madem kendi aklın ve fikrin yok hadi işin içinden çıkamadığın bir şey olur amenne ama en ufak şeyde nedir ya birde onlardan laf yiyorsun modun iyice düşer. Ne zamandır evlisin yaşlar kaç
116 Yorumla
Soran+1 yılDaha Bir yil olmasina 3 ay var ve gercekten çok sıkıldım içime kapanir oldum ve yasim daha 21
- +1 yıl
Ya neden yaparsınız 20 yaşında evlenmeyi kızıyorum size sonra böyle sorunlar baş veriyor öncelikle kusura bakma ama eşim adam olana kadar çocuk yapmaktan kaçının isterse gizlice korun diye tavsiye ederim ve konuşulacak çok şey var size dair
Soran+1 yılşu an zaten bide ondan yana çok sıkıntıdayim daha bir yil olmadi bile ikide bir o konuyu aciyorlar ve ben de korunmaya cabaliyorum çünkü istemiyorum
- +1 yıl
Abi istenir mi bunlarla çocuk kocan koca değil hala onlara söylüyor daha 21 yaşındasın ne çocuğu 1 sene olmamış evleneli bence kendini garantiye al çünkü bu adamla ve ailesi ile düzelmezse evlilikte çok uzun sürmez bi yere kadar sabır edersin. Kendin korun kocana bırakma garantiye al kendini
Soran+1 yılZaten ona birakmiyorum ona kalsa kendi cocuk kendisi cocuk yapar ama ben korunuyorum ve gerçektende artik pek dayanamayacagim gibi çünkü cok çocuksu herseyi ailesine yetistiriyor ve hep beni sucluyor kendi suclarini kabul etmiyor
- +1 yıl
Ya ergen gibi hala ve ergen yapmaz yaptığını ben ergenken her şeyimi anlatmazdım evlendiniz abi karının özelini ya da ikinizin en ufak özelini anne babaya anlatmak ne kanka bana yazsana sen hem dertleşir hem konuşuruz konuyu
Soran+1 yılBenim esim cinsel birlikteligimize kadar ailesine anlatiyordu en son dayanamadim ayip diye birsey var dedim kapattim konuyu
- +1 yıl
Gizli gizli anlatıyordur ya eşinde büyük bir problem var gibi daha yeni evlisin yatak odanı anlatmak ne keif mi alıyor anlamadım
Soran+1 yılBilmiyorum ve bu benim canimi cok yakıyor gerçekten cok degersiz hissediyorum
- +1 yıl
Konuşup briaz kendini anlatıp rahatlamak ister misin?
Soran+1 yılValla cok isterim ama sonra gorurse herseyi yanlis anlayip bana bulasmasindan korkuyorum
- +1 yıl
Yani seni zor duruma sokmak asla istememde bunun yapacağı maks şey annesine babasına anlatmak olur sanki. Kendini sorgulasın önce seni sorgulamadan
Soran+1 yılAnnesi babasi hep onun arkasinda beni lafla savunurlar ama hep oglumda oglum diyorlqr
- +1 yıl
Ya sen hiç mi anlamadın niye evlendin böyle bi modelle ozlden yaz silersin sonra
Soran+1 yılValla anlamadim cok iyi insanlar diye düşündüm oylelerde ama cok aramiza giriyorlar onlar girince sorunumuz çözülmüyor ve oda benden bende ondan uzaklasiyorum
Soran+1 yılYazmaya bastim ama yazilmiyor diyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen eşimin ailesi ile oturuyordum eşim aramızdaki herşeyi ailesine anlatırdı bişey alacaginda ailesine sorardı ben onlardan öğrenirdim oğullarının hatası olsa bile benim üstüme gelirlerdi bizim eşimle hiç özelimiz yoktu sadece 5 ay evli kaldık sonra bitirdik gerçekten çok zor böyleleri asla değişmez ailesinden kopamamış, aile oğlundan kopamamış çok iyi düşün onun ailesi artık sensin bunu bilmesi lazim
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bilse ama bilmiyor anlamak istemiyo
Cevap sahibi+1 yılGerçekten birlikte yaşamak çok zor, yaşlı insanlara ayak uydurmak çok zor evin ayrı olsun yine gider gelirsiniz yine ihtiyaçlarını gidersin ama aynı ev olunca evlilikten hiç bişey anlamıyorsun benim ailem bile oturmaya gelemezdi yüz vermezlerdi benim gelin gittiğim aile çok kötüydü belki seninki bu kadar kötü olmaz ama beraber oturmayı kabul etme kendi evin kendi düzenin olsun
Çok sıkıntılı eş tipi. Büyüyememiş, aile nedir anlamayan bi tip. Çocukta yokken çaresine bak. Ömrünü çürütür. Annesinin büyütemedipini sen mi büyütmekle uğraşacaksın
20 YorumlaMerhabalar
Ailelerin eşlerin arasına girmesi hem hoş değil hemde boşanmaya sebep olur eşler arasında çok büyük sıkıntılar olmadığı sürece aileler karışmamalı ama bu evlilik böyle daha fazla uzun sürmez121 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiden çok darlandim desem yeridir
Soran+1 yıl21. 27
Soran+1 yılKeske karişmasalar
Soran+1 yılGaliba gitmiyecek de
Soran+1 yılNeyi yazayim anlamadim
Soran+1 yılNe yapicagimi anlamadim
Soran+1 yılEklersen görür falan bu seferde bundan dolayi kavga etmek istemiyorum kusura bakmazsaniz
Soran+1 yılYok kendisi telefonu kurcalamayi cok severde
Soran+1 yılYeni şimdi yükledim
Soran+1 yılAksama silerim galiba cunku gercekten biraz kendimi anlatarak rahatladim galiba artik birseylere dur demeliyim
+1 yılığğğ çok kötü. ana kuzusu. en itici eş tipi. evlenmeden anlamadın mı bu bebe :)
bence boşan. gitmez böyle. hangi şehirdesin? ailen nerde -*21 Yorumla- +1 yıl
seninle olan konuları seninle , yuvanızda mahreminizde kalmalı. artık onların evladı olmaktan çok senin kocan. seni dış etkenlerden koruduğu kadar kendi ailesinden de korumalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı evde mi yaşıyorsunuz eşinizin ailesiyle? Bemce sakın çocuk ypma iyi korun yoksa çocukta dahada beter olursun ailen arkandaysa sıkıntı yok istedigin zaman boşanırsın. Eşinle konuş güzelce bak tavırlarına yoksa bu yaşında çekme bu çileleri
24 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan ayni evde degiliz yeminle 2. Ayimda cikar giderdim eşimi seviyorum ama tek sıkıntı şu ailesi her sıkıntının ortasinda bide sadece keşke ogullarina ogut verseler hep ben beni cephe almış gibiler
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmaz ki çocuk gibi aileye anlatılmaz evlilikteki sıkıntılar her şey. Evliligin bi sorumlulugu var ama eşin onu bilmiyor bide yorumlarda cinsel hayatınıza kadar anlattıgını yazmışsında ben sen yerinde olsam yani mahvederdim ya ne demek eşlerin arasında sırdır gizliliktir bu kimseye anlatılmaz bi sorun olsa bile anlatılmaz. Valla eşinle konuştuysan bak bakalım bi kaç hafta tavırlarına hareketlerine sonra çekme bu çileyi ki daha 21 yaşındasın hayatının baharındasın.
Soran+1 yılValla dunde konustum yine bugun konuyu acicagim konuşacağım a dan z ye kadar bu seferde bakicam olmadi uzatmanin anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılBencede böyşe hayat geçmez çünkü
Oğullarını koruyorsa o ailede kendini yanlız hissedersin mutsuzluk sesiz kal kendi dünyanda mutlu ol düzeltemiyorsa insan yılgınlasır ve uzaklasır yorulursun
018 Yorumla
Soran+1 yılGercekten son bir iki haftadir cok sesiz ve sakinim hersey bana boş geliyor ve çok sıkıldım
Soran+1 yılİnşallah cok ama çok teşekkür ederim 😇
Soran+1 yılAslan galiba
Soran+1 yılBabasi hayatta valla bugun konustum tamam dedi artik bundan sonraki zamana bakicaz
Soran+1 yılHamgi yaziyi
- +1 yıl
Bizde evliydik zamanında yaramadık o ayrı ama ailemle karımı hicbirzaman tarfcıl olmadım korudum hep el kızıdır, üzülür diye bent oldum sonra nankör cıktı pişman etti o ayrı ama insan karısını karı bilecek anasını ana araya girip uzlastıracak karısının yanında olucak olması gereken dogruda
Eşler arasında ufak tefek surtusmelerin olamsı normal ama her seferinde üçüncü kişilerin araya girmesi hiç normal değil.
Bu konuyu önceden konuşmanız lazımdı03 Yorumla
Soran+1 yılYa aslinda esim iyi biri ama bu konudan dolayi hep küçük konular biz kapatsak bile ailesi kapatmiyor bide cok herseyin ustune ustune geliyorlar herseyi benden bilmeleri can sıkıcı
Soran+1 yılKeşke eşim beni dinlese valla cok seviyorum ama bu konulardan dolayi fazla sıkılıyorum
+1 yılAile bağlarının kuvvetli olması iyidir ama aileler evliliklere müdahil olmamalıdır. Biz Türk aileleri olarak denge anlayışımız olmadığından yürümüyor maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende aile bağına saygi duyuyorum ama aşırısı insanı yıpratıyor çünkü aile bagi demek herseye karişmak demek degil bence sonucta artik ogullarinin bir yuvasi var ona gore hareket etmeliler
Bizim iliskiye benziyor bir nevi bizde olan da annesi ehreeyimize karisiyor kendimize ait fikrimiz yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAh ah keşke böyle aileler olmasa bide yeri gelince biz çok modern aileleriz falan derler
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Ana kuzusu kişilerden eş olmaz, çocuktur, çocuk kafalı, külliyen zarardır, kişilik ve karakter değişmez!
Karı koca arasına girmek ile hiçbir şey olmaz...00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılEşin kendi başına hareket etmeyi öğretmelisin ona çünkü halen çocuk gibi aileden destek bekliyorsa olmaz. Biraz eşine cesaret ver
01 Yorumla
Soran+1 yılYa elimden geleni yapmaya cabaliyorum ama engel oluyorlar düşün esim bana gec gelecegini soyler onlara soylemese hemen ararlar nerdesin nerde kaldin bize niye haber vermiyorsun demeye basliyorlar düşün herseyimizi biliyorlar
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir evlilik devam etmek istiyorsa sorunlar sadece karı koca arasında kalır. Ailelerin dahil olduğu evlilik bitmeye mahkumdur.
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten cok dogru keske buyukler bunu anlasa
Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. İsin cok zor ama zaman geçtikce
Boyle de devam ederse. Emin olarak ayrilma karari alabilirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yıleski nesil cok terbiyesiz bence esini de al baska sehre tasinin
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ama hiç kolay degil işini ailesini bırakıp asla gelmez
- +1 yıl
kurtulamazsin bunlardan mikrop gibidirler eşin de alttan aliyor laf geciremiyorsa hele
- +1 yıl
O bundan rahatsiz degilse ayrilmalisin
Soran+1 yılValla eşimin umrunda bile degil boş ver he de gec ona kalsa annesi gile taşınıriz
- +1 yıl
Evlilik 2 kisinin kurdugu YENİ bir ailedir. O kisilerin ailelerinin DEVAMİ degildir. Ne saniyor acaba kim bilir anasiyla mi evlendin onla mi
Soran+1 yılYok ben hem annesi hem babasi hem abisiyle evliyim o sadece yanimda kaliyor
- +1 yıl
😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılofff bunun aynısını ben yaşadım. kız sürekli beni ailesine anlatıp kötülettiriyordu. ki ben asla anlatmam böyle şeyleri resmen ucuz hareketler ya ayrıl kurtul.
04 Yorumla
Soran+1 yılİste ondan ailesi hep bana soyleniyor asla ogullarina toz kondurmuyorlar sen toparla diyorlqr bide
Cevap sahibi+1 yılçok kötü çok manyak olursun deli ederler seni kaç kurtul
Soran+1 yılValla simdiden sıkıntıya giriyorum biraz daha devam ederse bitircem
Cevap sahibi+1 yılçok kötü çok kaç hemen
+1 yılO zaman o ana kuzusudur erkeklerde en sevmedigim tip
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ayrıl, bu yamyamlar seni ailecek çiğ, çiğ yerler...
00 YorumlaEvimizde ne yazarsak taşıyalım be sen ne ben ikimizin evinde bizde kalsın diyediyebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten helal olsun sana normal şartlarda bunu senınn yapman gerekirken gayet olgun bir şekilde karşılayıp buna karşı çıkıyosun
00 Yorumla Tartışmalar dahi olsa hersey 4 duvar arasi kalmasi gerekir
00 YorumlaEvlenmeden önce anlayamadın mı hiç şu aşkın gözü kör olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bunu eşinle güzel güzel konuş o çözmeli sen değil ve bu durum çözülmedikçe rahat edemezsiniz dıştan müdahale ikili ilişkileri zedeler
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu anlatmaya çabalıyorum ama kendisi anlamıyor keşke anlasa cunku onlara bağlı kaldıkça hiçbir sorumluluk da alamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle eşinizin ailesiyle boşanması gerekiyor, belki daha sonra sizinle evlenir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbisey yapamazsin evleneceğin kisiyi sen secmedin mi seciminin bedelini ödersin
00 Yorumla
+1 yılAile evliliği kötü bir şey
20 Yorumla
+1 yılAilesine bence çok yüz veriyor, kendi ailesine odaklanmalı ve yoluna koymayı öğrenmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ailesi cok ama cok yuz veriyor ve bu durumda da hep ben kotu oluyorum çünkü oyle yaparak oğullarının sorumluluk almasina engel oluyorlar cunku hep yanimizda durucak degiller bunun ölümü de var
+1 yılNerden buluyorsunuz böylelerini anlamıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Kendi ailene durumu anlat ailesiyle konuşsun olmadı yol yakınken
Soran+1 yılValla onlar beni buluyor ben ozellikle secmiyorum 😂 babama anlatsam direk gelip beni goturur kendisi dedi bende hani evliligi kurtarmak ta istiyorum bir yanim ayril diyor bir yanim sabret diyor kararsiz kaldim
- +1 yıl
Tamda anlattığın gibiyse gülüm çok sorunlu sıkıntılı bi aile. Ruh hastası olursun orada
Soran+1 yılKeşke olsam belki daha degerli olurum 😂😂keser bicerim onlari
- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılPeki aileleri kim karıştırıyor evliliğe.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela benim ailem şu an hicbirsey bilmez ama onun ailesi bütün her seyde varlar
Soran+1 yılNeymis sen ailene soyleme ama biz bilsekte birsey olmaz
+1 yılAile işin içine girerse işin tadı kaçar:/
016 Yorumla
Soran+1 yılKaçıyor zaten
- +1 yıl
Bunu eşin çözmesi lazim ama
Soran+1 yılKeşke olgun olsaydi da cozseydi yeminle davranışları artık canimi sıkıyor
- +1 yıl
Erkekler maalesef geç olgunlaşiyor evlendilerinde bile kafayı hala anne kucağında bırakıyor oysa ki sen onun bundan sonra ki ailesisin tabi aile nin de sözü önemli ama özel hayata direk müdahale kimsenin haddine değil
Soran+1 yılValla bak ben hep ona derim ailen benimde ailem ama birazda kendi hatalarimizi kendimiz duzeltelim herseyimizi bilmelerine gerek yok bak benimkiler bilmiyor ve her sıkıntımız da biz fazla uzatmiyoruz hemen halederiz ama ailesi işin icine girince her şey uzadikca uzuyor ve herseyi ben yapiyorum saniyorlar ve cok usteliyorlar neymis ogullari dort dortluk ayak uydurmak zorundasin kendinden taviz ver diyorlqr
- +1 yıl
Sizin evlilik sıkıntı yani bence
- +1 yıl
Bu saate niye uyandın
Soran+1 yılEşim ise gidiyor onu gonderiyorum yemegini falan hazirliyorum
Soran+1 yılBide namaz var
- +1 yıl
Hmm bisey sorsam kızar mısın
Soran+1 yılSoruna bağlı ama kizmam ya
- +1 yıl
Kızarsın ama soracam benimle DM den konuşmak ister misin
Soran+1 yılKızılacak birsey degil ki bu ama şu an istemiyorum yanlis anlama ve kusuruma bakma san olurmi
- +1 yıl
Şu an olmaz ama ilerleyen zamanlar da olur mu diyorsun
Soran+1 yılAlemsin valla pek kimseyle ozelden konusmak istemiyorum sadece zaten burada kalici degilim sadece dertlesmek iyi geldi ve yorumlar azda olsa beni kendime getirdi hepinize teşekkür ederim
- +1 yıl
Seni daha çok mutlu etmek isterim gerçekten samimiyetin beni çekti yani
annesine söyle arada emzirsin "çok ağlıyor" de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı. aile devreye giriyorsa o iş fazla yürümez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Eşin söylemesin ailesine
00 Yorumla
+1 yılBosan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. İlişkiniz çoktan bitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu gidişle çok yalnız hissedersin maalesef
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin mani olması lazım
00 Yorumla
+1 yılSen de eşinle tartışınca hemen git ailesine anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılEe yine ben suclu oluyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosan bence
10 Yorumla
+1 yılboşan
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede evet
Sıkıntı li bir durum işte
00 Yorumla
+1 yılÇift terapisi
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. olmaz aptalca
00 Yorumla
+1 yılihrençlik eşin anan kuzusu o zaman
00 Yorumla
+1 yılBence bu durumu eşinle konus kimse dahil olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken çocuk yoksa boşan
00 Yorumla
+1 yılErken boşanma sebebi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyril
00 Yorumla
+1 yılEvlimisin sen
015 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef evet evliyim
- +1 yıl
Mutlumusun
Soran+1 yılMutluluk evet ama artik sıkılıyorum bu sorunlardan dolayi
- +1 yıl
Ne yapmak istiyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılBabamın başını yere eyecek birsey yapmadim bu güne kadar yapmakta istemem babami arasam direk gelir goturur ama ne yapacagimi bilmiyorum
- +1 yıl
Kac yasindasin
Soran+1 yıl21 22
Soran+1 yılOlucam
- +1 yıl
Çocuk var mı
Soran+1 yılYok daha Bir yil bile olmadi
- +1 yıl
Kimisi ilk gecede gerdekte hamile kaliyorlar
Soran+1 yılYok ben onlardan degilim 😂
- +1 yıl
Nasil yapiyorsun ki hamile kalmamak icin bende bilmek isterdim
Soran+1 yılTaktiri ilahi benlik degil olmuyorsa zorlamanin anlami var mı
+1 yılsaçma
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle en küçük tartışmalarımızda bile ailesi devreye giriyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler