Eşimin ailesi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Her zaman onları savunuyor, ne yapmalıyım?

Esimle dun gece cok kotu kavga ettik.. dun ailece dugune gittik onun annesi babasi ve benim annem. Babam calistigi icin gelmemisti. Neyse dugunden erken kalkmak zorunda kaldik. Kayinbabamlarin arabasi yoktu ogun biz birakicaktik. Ilk bas kendi annemi biraktik yolumuzun ustunde oldugu icin.. neyse annemi birakirken ben ve esim babami gormek icin yukari ciktik en azindan gorelim adami diye.. ama esimin annesi babasi gelmedi ve arabada beklediler. Cok zoruma gitti bu durum benim ama bisey demedim.. sonra ciktik kaynanamlari eve birakmak icin. Kaynanam bir kac gundur hasta oldugu soyledi. Ama misafir cagiricani soyledi pazar gunu. Bende okudugum ve ayrica calistigim icin bu aralar sinavim var 1 ay boyunca evden bile cikamam ben gelemem sanirim anne ders calismam lazim dedim.
Senmisinn bunu diyen yine kotu ben oldum. Esim bana cikisti, annem hasta sen yardim etmicekmisin diye. Bende dedimki ben yardim etmicem demedim sadece derslerim cok yogun oldugunu soledim dedim. Baya bir kavga ettik. B
1 kez bile kendi ailesini haksiz gormuyo. Benimde canima tak etti dedimki sizinkiler geldi yukari bile cikmadilar dedim. Bana demesin mi ben ailemi silmem diye. Ona kimse ailesini sil demedi ama ailesinin yaptigi terbiyesizlik degilmi yani? Ailesinin ne zaman hatasini soylesem onlar mukemmel gibi davraniyo.. ama benim ailemi hep hatasini soyluuo bana.. Kapiya kadar gelip babami gormeden gitmek terbiyesizlik degilmi? Babam onlar ne zaman gelse kapilarda karsiliyo.. konusmuyoruz esimle dunden beri. Salonda uyudu bende odadan cikmadim. Halada hic konusmadik.. napicam ben ondan ozur bekliyorum ama mesaj bile atmadi normalde benle konusmadan durmaz..

Eşimin ailesi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Her zaman onları savunuyor, ne yapmalıyım?