Eşimin ailesinde kalıyorum ve sürekli tartışıyoruz. Ne yapmalıyım?

Eşim düzgün anlayışlı biri, onla problemim yok ama gerilim yaşıyoruz annesiyle aram iyi olmadığından.

Sorun şu, taşınacağımız evin tadilatı bitmediği için, annesi de sadece 23 yaşındaki kızıyla yaşadığı için, boşa masraf yapmayalım onlarda kalalım bir süre dedik. Ama kadınla anlaşamıyorum. Mesela işten geliyorum kendime dondurma falan almışım diyelim, kızına da almamı bekliyor. Yahu banane kızından, gitsin alsın kendine o da. Yok diyor benim evimin kuralı bu, yaşıyorsan uymak zorundasın, öğrenci evi değilmiş sadece kendine çalışamazmışsın.

Ya da diyelim öğle kendime bir şeyler yapmışım, bize niye yapmadın diyor, gel sor diyor, banane niye sorayım tek tek, canı isteyen gelsin yapsın eliniz mi tutmuyor. Bu sabah kız iş görüşmesine gidecekti giysimi istedi, ben de kimseden istemediğim gibi kimseye de veremem kusura bakma dedim. Ana kız üstüme geldiler😏 neymiş ne biçim insanmışım aynı evde yaşayıp da giysiyi çok görüyormuşum. Yahu o senin doğrun, benim hoşuma gitmiyor, ben böyle eğitilmedim, niye kendi doğrularını bende arıyorlar anlamıyorum. Çok bunaldım evlilikten soğudum. Ne yapayım çıkamıyorum da. Eşime tavrım ne olmalı, şimdilik taraf tutmuyor bana anlatmayın probleminizi diyor
Eşimin ailesinde kalıyorum ve sürekli tartışıyoruz. Ne yapmalıyım?