18 yaşımda ewlendim ve 20 yaşındayım kaynanam tarafindan hiç sevilmedim görümcem bile sevilmedigimi yüzüme karsi söylediği oldu doğum yaptım bana asla bakmadi nişanimda sözümde düğünümde hicbir adetleri yerine getirmedi ve ben eşime asla yanımda olamadılar neden bu yapılanları kolayca unutuyorsun dediğimde ya da bahsetigimde kavga eder benimle sen onları yanında olsaydın onlarda olurdu diye ama en baştan o samimiyeti hiç vermediler ve artık samimi olamiyorum ne yapmam lazm nasıl dawranmam lazm bu arada 2 yılık evliyim ve kaynanam hergün eşimi arar sorar beni asla aramaz
Güncellemeler
+1 yıl
Ve herseyimle ailem ilgilendi ama eşim için yaptıkları anlamsz sadece kendi ailesini sevio acaba benmi çok takıntılı davranıyorum?
Kaynanam yüzünden eşimle sürekli tartışıyoruz, ne yapmam lazım?
Eşim ailesini asla atmaz ben bütün kahrını da çeksem ailesinin konusu acildimi ewde büyük bir kavga ckar buna karşı nasıl tawir sergilemeliyim bilmiyorum
Eşin ailesini atmazsa sizin mutlu yuvanız dağılır o kesin kahrını niye çekiyosun canım ailesinin konusunu açılınca demekki seni dövecek gibi ozaman buna tavır sergileyemezsin onu unut eşinle konuşssanda fayda etmez seni ezer annesigili tutuyor demekki seni dışlıyor
Kavga ediyor beni suçluyor sen onları takmadin diye ama oysa ki ben onlari tanımadığım zaman bile beni eşime kötülerdi yani anliyacagin ailesine laf kondurmuyor bana ne olmuş onun umrunda bile değil
Yani eşim yalan soyleyen ilgisiz odun ailesinin haksizligina karşılık savunan altinlarimi yiyip bittiren üstüne yaptığı hatalara karşılık bana büyüklük taslayan trip atildiginda asla gönül almiyan ve kafasına buyruk bir adamin teki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam hanfendi 18 yaşında evlencek kadar derdin neydi kaynanan sevmediyse beğeğenmediyse görümcende sevmediyse eşinde ailem seni sevmiyo mu diyo
Görümcem istenmedigim gelin olduğumu söyledi ve zaten kaynanmin yaptiklari bunu gosterio ama eşim beni suçlar ailesini değil
Görümcen neden istemiyo seni gelin olarak kaynanandamı istemiyo seni oğluna karşı kışkırtıyo demekki eşin seni savunmuyor ailesini savunuyor
Eşin seni ezmek için mi aldı ozaman tatlı bayan
Eşim ailesini asla atmaz ben bütün kahrını da çeksem ailesinin konusu acildimi ewde büyük bir kavga ckar buna karşı nasıl tawir sergilemeliyim bilmiyorum
Eşin ailesini atmazsa sizin mutlu yuvanız dağılır o kesin kahrını niye çekiyosun canım ailesinin konusunu açılınca demekki seni dövecek gibi ozaman buna tavır sergileyemezsin onu unut eşinle konuşssanda fayda etmez seni ezer annesigili tutuyor demekki seni dışlıyor
Bilmiyorum ya o kadar çok çaresizim ki
Sende haklısın nedeyim çaresiz olmana gönlüm razı gelmez insan güzel kadınını dışlar mı ya ozaman niye evlendin kadınınla değilmi canım mesajda konuşabilirmiyiz rica etsem
mesaj gönderemiyorum
Kabul eder ben gönderirim güzelim
Ana kucağından çıkar çıkmaz ölüyorsunuz koca diye ondan sonra böyle olur
burada hem sağlıklı hemde çok kilo vermenin püf noktalarından bahsetmiş, 3 günde 6 kilo kesin olarak vermenizi sağlıyor.
=
İyi de yani alıp veremediği ne
Kaynananla ayni evdemi yasiyosun
Hayr ayrıyız
https://voca.ro/1fEygULSuxoM
Al sesli cevap
Kavga ediyor beni suçluyor sen onları takmadin diye ama oysa ki ben onlari tanımadığım zaman bile beni eşime kötülerdi yani anliyacagin ailesine laf kondurmuyor bana ne olmuş onun umrunda bile değil
Kamka aattigina gore kqdin cok sirret biri. senin kendi ailen yokmu nicin onlardan medet umuyosun
Ya ailem War ama eşimin onları savumasi zoruma gidiyor bize hicbsy yapmamalarina rağmen yapsaydilar bu kadar sorun etmezdin
https://voca.ro/11AUsuj1LFc4
Bu gibi konularda yaşıyorum ewet daha sewilebilecegim yerlerde olabilirdim diye düşünüyorum ama oğlum için çoğu şeyi görmezden geliyorum
Evlenir evlenmez çocuk mu yaptın
Bence en büyük pişmanlığın bu olsa gerek
Oldu bir kere zaten oğlum olmasydi 1 salise bile durmazdim böyle bir hayatı kimse tercih etmez
Takip atarmisin bana bi
Yani eşim yalan soyleyen ilgisiz odun ailesinin haksizligina karşılık savunan altinlarimi yiyip bittiren üstüne yaptığı hatalara karşılık bana büyüklük taslayan trip atildiginda asla gönül almiyan ve kafasına buyruk bir adamin teki
Verdim cevap mesajda
Arayanı ara sorani sor
Öyle yaparm ama eşimin onlara olan bağlılığı zoruma gitmiyor değil
Adam mecbur ne yapsin
Mecbur değil sonuç olarak bizim için hicbsy yapmadılar biraz mesafe koyup tavır göstermek daha iyi değilmi yoksa daha fazlası yapılır
Kaynanaya tenhadae bir rest çek derim