Merhaba, kaynanam yüzünden eşimle sürekli kavga ediyoruz. Artık o kadar çok bunaldımki... ona toz kondurtmuyor, beni asla anlamıyor, ben yanımda olur bana destek olur diye tüm problemleri anlatıyorum ama ben kötü oluyorum. Normalde de her derdimizi birbirimizle paylaştığımız için insan bir destek bekliyor, annesine güzelce tatlı dille karışmaması gerektiğini söylemesini istiyor ama yok. Daha yeni evlendik ve keşke evlenmeseydim diyorum. Çok mutsuzum. Psikolojim bozuluyor... ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi sonuçta ;) atsa atamaz satsa satılmaz. Ne bekliyorsun? Kendini doğuran emziren bu yaşlara getiren kadını atıp senin keyfini yapsın istiyorsun ama bu kez annesi, oğlu için *m biti demez mi? Senden içinde gece öğretmeni diyecek ;) yani sorunu aranızda çözün kaynananla ve kocanı böyle saçma sapan şeylerle üzme 👍 İkinizden birini seçecek olsa annesini seçmeyen adam ilerde seni satmaz mı? Adam olan anasını baş tacı eder eşini koruyup kollar. Erkek ise annesinin yerine karısını koyar ama karıdan hevesini alınca yerine başka kadını koyar ;) yani evlilik demirden leblebi gibidir yutsan yutulmaz çiğnesen dişini kırar. Dilinle bir sağa bir sola çekip çevirip duracaksın ;)) yumuşak davranmak zorundasın yoksa dişini kırar.
48 Yorumla- +1 yıl
Annesine saygili olsun ama eşini de anlasin, sahip ciksin, hakliysa yaninda dursun
Hep anam hep anam olmaz - +1 yıl
@Motivasyonsuzgenç haklıya haksıza kim karar veriyor?
- +1 yıl
Aklın yolu birdir?
Yook canim illa anneleriniz hakli dimi üf bir gidin - +1 yıl
@Motivasyonsuzgenç Aklın yolu bir doğru ama siz kadınlar duygusal varlıklarsınız. (Sorunda orada başlıyor) Anneler haklıdır diye bir şey yok! Haksız olan haklıyım diyor haklı olan zaten haklı nasıl olacak?
- +1 yıl
Erkek de elini vicdanina koyup iyi gözlem yapmalı, annedir diye duygusal hareket etmemeli
- +1 yıl
@Motivasyonsuzgenç İyide siz kadınlar aranızdaki soruna neden erkekleri katıyorsunuz? Adam evlenip barklanmış niye gelin kaynana çekişmesine giriyorsunuz? Herkesin evi ayrı yolu sapa! Herkes işine baksa zaten sorun olmaz.
- +1 yıl
Haklisin, kendimden örnek verecek olursam, ben bir zamanlar sevgilimle ilk tartismami, annesinin oğluna bir seyleri yanlis aktarmasi yuzunden yasamistim. Yani anne hanim ogluna her seyi yetistirirse, kadin da yanlis anlasilmalari onlemek icin arada gecen meseleleri anlatmak zorunda kaliyor. Kaynana yerini bilip, arada gecenleri ogluna aktarmazsa, problemlerini geliniyle cozerse, ortada problem kalmaz. Ayni sey kadin icin de gecerli. Mesela kaynana bana darildigini evde ogluna soyluyordu, oglu da bana aktarinca sinir krizi gecirirdim. Bana kirilmissa benle konussun, sevgilimi neden karistirip aramizi bozuyor!!
- +1 yıl
@Motivasyonsuzgenç Aynen öyle =)) Yetişkin insanlarız. Kimin kiminle sorunu varsa çözsün.
En İyi Cevaplar
Anneler için oğulları her zaman kıymetlidir. Ve o kadınla savaşma dost olmaya çalış çünkü o savaşın sonu yok. Senden beklentisi seni boğma sebepleri neler bilmiyorum. Ama bir eşe annesini şikayet etme. Şunu düşün kendi evinde her zaman mı annenle mükemmel diniz o seni doğuran kadındı hemde ama şu an senin hakkında gram bilgisi olmayan bir kadınla anlaşmaya çalışıyorsun bu konu hiçbir dönemde kolay olmadı eşinden seni savunması için şikayet etmek yerine annenle nasıl anlaşa bilirim diye taktik almayı dene o zaman eşinde sana destek olup elinden geleni yapacaktır.
64 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ne güzel yazmışsınız, çok teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim yalnız değilsin her kadın için evlilik yeni bir aileye girmek zordur içine girdiğin ailede herkes zaten birbirini iyi tanıyan bilen insanlar savaşmak hiç bir zaman kazanç getirmez. O sana tüfekle gelsede sen ona çiçek uzat. Asla eşine de darılma kimse annesine toz kondurmak istemez. Her zaman sabret iyi davran saygının önüne asla hiçbir şeyi geçirme. Herşey zamanla içinde bulunduğun aileyi tanıdıkça kolaylaşıcak. Küçük adımlar her türlü ilişki için emek şart :)
Soran+1 yılGerçekten öyle teşekkür ederim♥️
Zor bir kaynamaya nasıl geçinilir bilirim 😅kuralın kocanla annesini düşman edemezsin! Kocana annesini şikayet ettikçe aranız bozulur, sonuçta annesi! bu yaşına kadar bakmış büyütmüş karısı için kapıya mı koyacak! Burda yapacağın kaynanana istemesemde canım ciğerim gönlünü al saygılı ol, seni sevdiği zaman sıkıntılarını olsada sana değer verdiği için susar. Çok sık mı görüşüyorsünüz?
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok haklısın. Çok sık görüşmüyoruz, nişanlıyken de haftada bir falan arardım. Diğer eltim ile anne kız gibiler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
51Cevap
Erkekler anneleri hakkinda elestiri veya sorun duymak İS TE MEZ, sen sakin kocana o soyle yapti boyle yapti diye anlatma. Kaynananla arana biraz mesafe koy, birbirinize cok gidip gelmeyin boylece agzina laf vermezsin. Kocanla evliligini oturt, birbirinizi mutlu edin. Sonra sorun yasadiginizda, canim birsey oldu ama anlatsam mi bilemiuorum, seni uzmek istemiyorum gibisinden basla. Meraklanicaktir ve koca olarak savunmaya gecicektir, o saatten sonra ne anlatirsan dinler. Sen de sorununu anlat, seni annenle benim aramda birakmis gibi oldum, uzgunum hayatim ama canimi sıkmıstı, senden baska kimseye de icimi dokemem ki sonucta aile ici seyler arkadaslara da anlatilmiyo diye bitir. Erkekler annesine duskundur, sen onun annesine saygida kusur etmezsen, her sorun yasadiginda yakinmazsan, adam da sana kil olmaz, diger kadinlar gibi her dakika kaynanani arkadaslarina cekistirmedigini dusunup hosuna gider, gercek bir problem olunca da dinler ve seni korur.
32 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok haklısın. Dediğin gibi tatlı dil ile yaklaşıp ona danışıyomuş ve düşünüyomuş gibi yapılırsa gerçekten işe yarar. Ben direkt şikayet moduna geçip deli yanımı ona gösterdim hep...
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsakin ol cift tarafli bakabilrsen kizacak, uzulecek bir durum degil bu. siz gencsiniz, o tecrübeli diye tecrubesinden paylasiyordur ve sizin iyiliginizi istiyordur sorun yaratmayi degil. karisilmasini istememekte haklisin ama empati kurarsan annesini de anlarsin ve kendini uzmezsin. o yasina kadar herseyiyle ilgilendigi cocugunun ustunden elini cekemez anne. yavas yavas alisacak artik evli oldugu fikrine. esin de annesine kiyamiyordur onu da arada birakmamalisin. zamanla hersey rayina oturacak merak etme. hem icine atmana da gerek yok, usulunce, kirmadan istedigin veya istemedigin seyleri dile getir.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyosun hak veriyorum bu dediğin elini çekememe konusuna. Benim en büyük dezavantajım; sinirlenince veya stres olunca bu tarz şeylere tepkim olağanüstü oluyor. Kötü sözler söyleyebiliyorum, ya da ses tonum veya üslubum değişebiliyor. Bu yüzden de eşimi kırıyorum, yani çok da kırdım nişanlıyken. Güzelce söyleyemiyorum sinirlenince. Asla öyle biri olamadım 😢 olmayı çok istiyorum. O da kırılınca tabi artık bana hak vermiyor sanırım
- +1 yıl
bu ofke kontrol problemine giriyor galiba. icinde biriktirip kontrolsuz patliyorsun. boyle kendini hasta da edersin stresten. esin patlamalarini anlayamiyordur aklından gecmisleri bilmediginden. biraz maddi durum varsa uzmana gitsen iyi gelirdi
Soran+1 yılHelal olsun şıp diye buldun problemi👏🏼 Ben küçükken şiddet dolu bir yuvada büyüdüm. Bundan etkilenmiş olabilirim. Ne kadar kendi aileme benzemek istemesemde bilinçaltım etkilenmiş olabilir. O yüzden evet bir doktora gitmek istiyorum öfke problemim için. Buna çok ihtiyacım var
- +1 yıl
siddet zinciri sana da gecmis malesef. ama icindeki sen onlarla ayni degil ki durumun farkindasin guzel birsey. duzeltmeye de aciksin ne guzel. insallah yakinda istedigin gibi bir uzmana gidersin de kurtulursun o sikintindan. belki esini de cagirir onun da hatasi varsa ya da destegi olabilecekse onunla da konusur.
+1 yılBende kayınvalide yüzünden çok kavga ettim eşimle ama sonra dedim ki neden bir başkası için huzurunu bozuyorsun eşimi seviyorum ve bence gerek yok tartışmaya dedim ve kayınvalidem hakkında eşime şikayeti bıraktım , şimdi kayınvalidem de benim hakkımda eşime bir şey söylediğinde anlayışla karşılayacağım çünkü gerçek yok gerçekten inanki çok daha büyük problemler var mesela aldatılmak bunu eğer yaşarsan kayınvalide meselelerin vız gelir ne kadar küçük bir dertmiş dersin o yüzden bırak kayınvaliden senin hakkında konuşsun kocana sende tatlı dille yok kocacım öyle demek istemedim diyip hızlıca kapat konuyu. Bir ipi elinde ne kadar sıkı tutarsan kanamaya başlar serbest bırak ben öyle yaptım mutluyum. Dene.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, bugün itibariyle bende öyle düşünmeye başladım. Neden kayınvalidem yüzünden mutsuz olayımki... kesinlikle çok haklısın🙏🏼
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer sey ese anlatılmaz. Bazi seyler görmezlikten gelmelisin duydugunda duymamış gördüğünde görmemis gibi yapacaksin. Sen esine gelip sürekli annen şunu dedi annen şunu yaptı dersen sinirlenir. Kim olsa sinirlenir annesi haksizda olsa. O yüzden kaynananla fazla iletisim halinde olma ve her yasanilani esine anlatma. Uzun evliliklerden birinin sirrida budur.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama işte adamla senelerdir her derdi birbirimize anlattığımızdan insan destek bekliyor. E tabi bu onun annesi olunca pek olmuyor. Herkes için bu geçerli.
- +1 yıl
Haklisin ama dedigim gibi her set yani böyle ailevi sorunlar anlatilmaz. Ikinizinde huzuru kacar araniz bozulur. Bir de bak tavsiye vereyim. Kaynananla tartisirken haklisin de. Ne derse evet haklisin sen doğrusun vs de. Bunu eziklik olarak görme sakın. Taktiktir bir çeşit bu. Tek kaynanana degil herkesw kullanabilirsin ama Şu an kaynananda dene bir. Tartisiyorsunuz ya evet haklisin annecim doğrusun sen vs de. Belli bir süre sonra zevk almayacak ve birakacak seninle didismeyi.
Soran+1 yılEvet kesinlşkle ya onun gardını düşürünce zevk alamayacak doğru diyorsun
- +1 yıl
Oyh hadi umarim ise yarar ama hemen pes etme biraz böyle sürsün zevk alamayinca birakacaktir. Kolay gelsin🤗
şu an ikili oynayacaksın mecbur iste veya isteme takmayacaksın olan ile mutlu olucan önemli olan eşin ile arana bu sorunları yansıtma dönülmez yola girersin. Erkekler anasına laf söylemez bak benim çevremde aşırı örneği olan biri olarak söylüyorum o kadar var ki en iyisi sen takmayacam tak tak deli olursun valla
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim vallaha öyle çok doğru söylemişsin. Bu kafaya daha önceden erişemediğim için kendime kızıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. boyle evlenip aileci erkekler aldigi esini neden hor gorur cok anneciyse evlenmesin yeni hayat kuruyorsa insan esine sahip cikmali ya da ortadaki dengeyi kurmali kafa uyumu olunca guzeldir evlilik ama bu zamanda yok artik o yuzden bekarlik sultanlik derim hep allah mesut etsin
57 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu zamanda olması gereken bir şey biliyo musunuz? Çünkü gençlik okumuş, görmüş, gezmiş, bilmiş ve bazı şeyleri duymuş. Ama neden hala böyle şeyler yaşanıyor? Neden babaannemin döneminden kalma saçma sapan baskılara maruz kalıyorum bilmiyorum. Bu şeyleri yaşadıkça evet keşke evlenmeseydim, bekar kalsaydım diyorum.
Soran+1 yılAynı yerde çalışıyoduk, birbirimizi severek evlendik
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
Soran+1 yılAmin inşallah düzeliriz🙏🏼
Kaynanayı kendi tarafına çekmekten başka çaren yok şuanlık, ona göstermelik hizmetler de bulun, tut kolundan bir yerlerde bişeyler yiyip için, ona küçük hediyeler al. Kısa vadede bunlar, uzun vada de ise çözüm, ayrı eve çıkmak, ama kadın tek başına dul kalmış ise, oğlu annesine bakmaya mecbur, sen de bir şekilde dengeyi tutturacaksın malesef
21 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde yaşamıyoruz. Dediğin çok mantıklı en güzeli arayı iyi tutmaya çalışmak, onun gardını düşürmek, kötü sözlerne karşılık vermemek
Evi taşı bence bide herife artik sıkıldığını belli et ne bilem evlide değiliz 21 deyiz daha sjsj ama takma bence yeni daha şey yap şeyi dene kendi ailenle konuş sıkıntını onlara anlat. Onlarda sık sık gelip sana destek olsalar olsunlar yalnız olmadığını görsün üstüne gelmesin yani
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol düşüncelerin için🙏🏼
+1 yılSondan basliyalim sabir versin allah sana. Ayrica erkek zihniyeti idare etmektir. Sana gelir seni idare eder annesine gider annesini idare eder. Eger sana tepki koyuyo ise kantari kacirmis demektir. Bence daha sakin ol. Annesini sikayet etmeyi birak. Kendisi gorsun bazi seyleri. Adaletinde sikinti yoksa sana hak verecektir
10 YorumlaOoooo en sevdiğim ;
Kaynanadan kurtuluş yoksa şayet kaynanayı yanına al huyuna suyuna git pofpofla bak kısa süre sonra kaynana sensiz nefes bile alamayacak parmağında oynatırsın hatta eşine bile seni tutar12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah valla bende böyle düşünüyorum😂
Ahh çok geçmişler olsun daha büyük sorunlar bekliyor seni desene. Ne güzel her konuda dertleşiyormussunuz ama bu konuda anlatmaman gerekiyor galiba evlenmeden önce durum nasıldı kaynanalik yapmıyor muydu?
15 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok yeni evliyiz. Nişanlıykende evimizin perdesinden halısına kadar ben böyle beğenmiyorum sevmiyorum kafasında bir kadındı. Zaten o zaman da çok kavga ediyoduk. Kaynanam çok kafasına buyruk, kontrol manyağı bir kadın. Benim evimde olan imam nikahında yemek yaptı ve bana danışmadı bile gidip eltime danıştı mesela. O da çok fena. İki şeytanın arasında kaldım. Onlara uyup karşılık verince ve bunu da eşime anlatınca suçlu ben oluyorum. Fesat oluyorum...
- +1 yıl
Yani kontrol manyağı değil bence. Sana karşı bir garazi var diyebiliriz. Yaşlar kac bu arada ne kadardır eviniz çocuk falan düşünüyorsaniz erteleyin derim çünkü baştan bunalmışsin ne olacağı belli olmaz kocanı yola getirmekte senin elinde nasıl birisi sana düşkün mu sevgililik döneminiz ne kadar sürdü ona göre onu yola getirebilirsin
Soran+1 yılBen 24, o 27. Daha 1 ay olmadı evleneli. Evlnememize 1 hafta kala zaten annesi yüzünden çok büyük kavga ettik. Yani bana düşkündür, sevgililik dönemimiz bir harikaydı. Şehir şehir gezdik, yedik, içtik, eğlendik, çok mutluyduk 😢 2 yıl sevgili, 1 yıl nişanlı kaldık. Nişanlılık döneminden beri de annesi veya eltim yüzğnden sürekli eşimle tartışıyorum...
- +1 yıl
Bunları göre göre olacağını bilmedin mi neden kendini lades yaptın ki. Sana düşkünlüğü evlenmeden onceymis ne yazikki üzülerek söylüyorum seni de kırmak istemiyorum ama madem onu yola getirelim sana düşünse ama burdan yazdırma açık açık 😃 takip ya da mesaj at istersen detaylı konuşuruz istersen
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta bence sen eşine anlatmayı geç adam anne anne diyor seni pek umursamıyor hani dengeyi sağlayacak kişi bunu kuramıyor haklı olanı haklısın demek gerek bu gerçek ya da gönül almayı iyi bilecek dengeyi kuracak ne seni ne annesini üzecek
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet dengeyi kurması gerektiğini ve evimize, bize kimsenin karışmaması gerektiğini çok söyledim fakat icraat yok...
- +1 yıl
Huyu değişmez ya o zaman ya bu huyunu değiş ya da annenle yaşama başlarsın de takrardan seçim yapmak dagil ama bunu istiyor sanki sonuçta genç kadınsın
Soran+1 yılAh evet bunu ona söylemeyi çok isterim. Ama bu seferde çok emrivaki ve şart koşmaya başlanıyormuş gibi olurum. Acaba onların yaptıklarına ses çıkartmayıp, masumu oynayıp, eşimin bir gün bana hak vermesini beklemek çok mu aptalca olur
- +1 yıl
Bu da bir seçenek ama seni fark edip görene kadar bir beş on sene geçer mi
+1 yılÇok hassas, tehlikeli ve önemli bir konu.
Kaynananız ile sorununuz nedir?
Aradaki dengeyi iyi ayarlamalısınız, eşinizin annesi anlayış göstermeli ama abartı bir durum varsa aklınızı kullanarak hareket etmelisiniz.17 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok yeni evliyiz. Nişanlıykende evimizin perdesinden halısına kadar ben böyle beğenmiyorum sevmiyorum kafasında bir kadındı. Zaten o zaman da çok kavga ediyoduk. Kaynanam çok kafasına buyruk, kontrol manyağı bir kadın. Benim evimde olan imam nikahında yemek yaptı ve bana danışmadı bile gidip eltime danıştı mesela. O da çok fena. İki şeytanın arasında kaldım. Onlara uyup karşılık verince ve bunu da eşime anlatınca suçlu ben oluyorum. Fesat oluyorum... ve ben çalışan bir kadınım. Okudum, feministim. Böyle ilkel davranışları bünyem kaldırmıyor. Kendi ailemden de zaten bu konuda çok çektim. Yeni bir hayatın başlangıcında böyle şeyleri yaşamak zor geliyor
- +1 yıl
Nişanlıyken kavgalarınıza eşin ne diyor du
Soran+1 yılAşkım he de geç, he de geç, biz yine istediğimizi yaparız, alırız diyordu. Evet yine evimizi kendi zevkimize göre hallettik mesela ama zorlu bir dönemdi. Artık insanın sabrı kalmıyorduuu
- +1 yıl
Tamam şimdi ne diyor yine he de geç diyormu
Soran+1 yılEvet hâlâ öyle söylüyor
- +1 yıl
Seni suçlamıyor yani
Soran+1 yılHa yook bazen ben çok sinirleniyorum onların davranışlarına ve bunu sinirle eşime anlatınca beni suçluyor, sen kötü düşünüyosun diyor. İşte o zaman ben daha çok sinirleniyorum :(
+1 yılBence kesinlikle annesi ile tartışıp ona böyle bir sorun Yaşatma erkekler annecidir sonuçta eşi sonradan hayatına dahil oldu çok sevse bile annesiyle olan sorunlar yüzünden seni suclayipsoguyabilir o yüzden sen yapıcı olmak zirundasin kendini de üzme bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 🙏🏼 Kendimi boş yere üzüyorum
+1 yılEsra Ezmecinin instagramdan yakın aile ilişkilerinde iletişim nasıl olmalı videosunu izle. Eminim fayda göreceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa sen bitanesin♥️ Bu kadar mı iyi gelir ya uzun zamandır ihtiyacım olan şey buymuşşş
- +1 yıl
Aaa öyle mi çok sevindim. Esra Ezmeci gerçekten insanlara faydalı bir psikolog. Kitapları da var onları da tavsiye ederim.
+1 yılAynı evde yaşıyorsanız ayrı eve çıkın
Bir insan Annesinden ne kadar uzak durabilir ki eşine yükleme zor bir durum umarım düzelir🙂11 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde değiliz allaha şükür
Ana kuzusu ise senden geçer anasından geçmez orta yolu bulmaya çalış ikisini de idare et konuşma
Bazı şeylerde eşine ambargo koy yüz göz olma kafası dank etsin oda suyuna gidecektir11 Yorumla
Soran+1 yılİnşalllah
+1 yılBence kavgalarınızı eşine anlattığın için daha çok seni hor görüyor. kavgalarınızı bir süre anlatmamaya çalış bakalım kaynanan anlatacak mı? eğer eşin annemle şu konuda tartışmışsın bana neden söylemedin derse, sende daha önce defalarca söyledim birşey değişmediği için senin huzurunuda bozmamak adına söylemedim dersin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. işin zor abim kime derdini anlatacaksın ki kocan dediğin adam bile anlamaz iken mutsuz bir evlilik seni bekliyor yaşıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ne yazık ki... ona anlatmama kararı aldım. Çünkü hiçbir evlat annesi hakkında kötü bir sözü onaylamaz. Ama ben olsam anneme dur derdim kız halimle. Ama erkekler diyemiyor mu :( anlatmazsam, içimde büyüyecek ve ondan uzaklaşacağım diye korkuyorum. Onu çok seviyorum. Nişandan önceki ilişkimizi de çok özlüyorum...
İki tarafa da iyi davran bir süre. Sen iyi oldukça o kötülüğü çıkar ortaya
21 Yorumla
Soran+1 yılBende artık böyle yapmaya karar verdim. İkiyüzlü olacağım. İçimden onlara olsn nefretim devam edecek ama yüzüm gülecek. Belki eşim kötülüklerini farkeder
+1 yılGeçecek az daha sabırlı ol şu an normal , yeni hersey ,, düzen vs herşey değişti,, zamanla olur merak etme eşinin üzerine e fazla gitme ikinizin arasında kalıyor, zamanla anlicaksin ne demek istediğimi, şu an boşuna hem kendini hem onu üzme
10 Yorumla
+1 yılanneye düşkün ise iyi niyetle ve kibar bir dille konusmalism... yoksa seni birakir o anmeyi bırakmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sakin olmak gerekiyor
- +1 yıl
bunu bilerek davran
Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. kaynananla az görüşün
eşine de nelerden rahatsız olduğunu açıkla konuş anlat12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu nişanlıyken de yapıyordum ama tünelin sonunda ışık yok :(
- Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAlttan almalısın gidip annesini kötülersen sana kızar senden soğur tabi en ufak şeyden sorun yapılmaz
20 Yorumla Her yerde olanbisey bu turk anaları karısır geline baskası da olsa aynı seyi yasıcaksın toplumun yapısında meshur bu , cocuk da arada kalıyordur napsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesjn daha annesini birakip sana alisamamis.. biraz anneci zamanla denge kurar
12 Yorumla
Soran+1 yılAh amin inşallah
Cevap sahibi+1 yılkac yilidir evlisin
+1 yılYanlış erkeğe kendini kaptırmış ve erkenden tiksinmis bir kadın daha ben artık mutlu olacağınızı sanmıyorum ne kadar uzak olursan iyi olur kaynanadan baktın olmuyor vur tekmeyi imkanin varsa anakuzusuna
00 Yorumla
+1 yılKayınvalidenden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış.
10 Yorumla
+1 yılinanamıyorum var mı hala böyle hayatlar? umarım bu kara düzen bir gün son bulur.
31 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Düşün işte adamla mutlu olcağını sanıyosun ama araya böyle saçma şeyler giriyor
+1 yılBuraya üye olduysan yakinda kocanida kaynananida kaybedersin
32 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini ne kadar parcalasanda esin anlamayacak zorlama dahada batarsin. Sehie degistirmeyi empoze et esinin kafasina
10 YorumlaEşine söyle ki ben senin ailen değil miyim? Düşman karısı mıyım ben.
12 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼 Evet yakında diyeceğim bir cümle olacak
+1 yılGüzel bayanlar lütfen kayınananızla kalmayın lütfennn. !
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Sen masumsun bütün suç kaynanada zaten kendi annen melek aileyi birbirine dusuruyosun dur sinsi seni en iyi gelin ölü gelin yilan
00 Yorumla
+1 yılGelin-kaynana olayları bitmez. En iyisi kaynananı al karşına konuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAbooo nasıl alayım konuşayım kadınla beee, hayatta olmazzz
+1 yılAnnesini ona kötüleme bu 1.
Kendi işini kendin hallet buda 2.
Senin koca öküz buda 3.
Yoksa daha çoooook mutsuz olursun.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaynanadan dolayı kim mutlu ki sende mutlu olasın
24 Yorumla
Soran+1 yıl😏😏 erkekler de çekiyo mu kayınvalidelerinden
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun. İnş senin karşına böyle problemler çıkmaz 🙏🏼🙏🏼
+1 yılbir yolu var anlatmamı ister misin veya isteyen varsa yazsın @soran
00 YorumlaTek çözüm ayrılmak. Karısını annesinden önce getirmeyen bir erkekle hayatı paylaşamazsın
00 YorumlaYanlış erkek sorunsalı... İnsanlar değişmez. O yüzden hala erkenken boşan bence.
00 Yorumla
+1 yılBence çözümü şu kaynanana sebebini sor muhakkak ve neden bana böyle davranıyorsunuz de
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak çözüm değil sabır et elbet düzelir
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Gelin kaynana problemi hiç çözülmedi çözülemiyor arada hep erkek kalıyor nabza göre şerbet vermeli erkek
10 YorumlaBiraz daha sabret ama en nefret ettiğim insan tipidir, erkek tipidir eşin gibi bir erkek. Meteliksiz, eşini korumayı ve annesi ile arasındaki ilişkiyi dengede tutmayı beceremeyen bir ahmak o.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmemeni şimdi birşey öneremiyorum 😂 benimde kendi annem öyle inş. kaynanam iyi bir insan olur iki taneyle zor 😂
00 YorumlaKaynanani iliskinize sen dahil ediyorsun iste. Anlatma hicbir sey
10 YorumlaYakın mi oturuyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılYani çok dipdibe değiliz, yürüyerek 20 dk bir mesafe. Eltim arka sokağında oturuyor.
+1 yılFarklı şehire gitme imkanınız varsa gidin uzaklaşın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğe sürekli annesini kötülersen k b tutmaz seni
00 Yorumla Aynı evde mi yaşıyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrı evlerdeyiz
+1 yılAllah onların belasını versin benim evliliğimde o yüzden bitti
10 YorumlaHerşey eşinde biter, o göremiyorsa çok zor durumun
20 YorumlaUzak biyerde yasayin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha yeni evlendik bir kaç sene sonra başka ile taşınmayı dört gözle bekliyorum
Soran+1 yılAmin inşallah🙏🏼
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak eşine öyle bir gece geçir ki onun karısı sen olduğunu anlasın
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şey seks ile çözülmüyor
Cevap sahibi+1 yılÇözülür çözmesini bileceksin kölen yapacaksın ki yatakta sözünden çıkmasın
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaba evine git orada daha mutlu olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılBaba evi bir kaçış yeri veya dönüş yeri değildir kardeşim
- +1 yıl
Nedir peki ablacım
Soran+1 yılYa böyle sevdiğin adamı/ kadını alıp herkesten uzak bir yerde yaşamalı insan. Tabii eğer çevre çok karışıyorsa ve bunaltıyorsa. Son çarem buuuu
- +1 yıl
Maddi durumu yoksa nasıl. Gidecek adam sne bilmeyerek mi geldin o eve
Soran+1 yılBen o eve gelmedim. Sevdiğim adam ile evlendim. Ailesi öyle diye adamı çöpe atmak istemiyorum. Çünkü onu seviyorum.
- +1 yıl
Sevgine bsiey dediğim yok. Sadece tanıyamamışsın sevdiğin adamı ya da gerçekten kaynana haklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedir bu Kaynanalardan çektiğimiz
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bir sonu gelse şu kayınvalideliklerinin
Cevap sahibi+1 yılSorma bıktım artık ya
Cevap sahibi+1 yılBide teyzesi offf mahvediyorlar beni
Soran+1 yılOfff benimde bazen annem teyzemle bir olup saçma sapan şeyler söylüyolar bana... ay şu an seni çok iyi anlıyorum. bir tane yetmezmiş gibi double laf geliyodur 🙁
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl teyzesini evlendirsek rahatlar belki ya
Nereden buluyorsunuz bu ana kuzusu angutlari be
12 Yorumla- +1 yıl
Ana kuzusu angut😂 en korktugum tipler
+1 yılKaynanalar oyledir iste
10 YorumlaAraya mesafe koy, olmuyorsa yol yakınken boşan.
00 Yorumla
+1 yılKaynana terörü artık bitsin ya ne çektik.
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanam yüzünden mutsuzum, eşimle sürekli tartışıyoruz ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler