Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda ne geçti ne kadar zaman konuştunuz ettiniz bilmem ama benim başıma böyle bir şey gelmişti bir iki kere, sana açıklayayım. Bir sorunu var olabilir belki eski sevgilisiyle ayrılması uzun zaman olmasına rağmen unutamadı aklı hala onda olabilir, belki yalnızlıktan sıkıldı etrafında arkadaşları sevgilileriyle takılırken benimde konuştuğum birisi olsa demiş olabilir. Hangisi olursa olsun seninle konuştu ilk konuşmalar hoşuna gitti, güldü eğlendi biraz havası değişti. Bi daha buluşayım bi daha buluşayım dedi. Ama görüşüp konuştukça iş sarpa sarıyor senden hoşlanma sinyalleri alıyor, belki o da hoşlanmış olabilir ilk başta. Ama huyunu suyunu beğenmedi. Sevgili olabilecek anlaşabilecek bi şey göremedi sende. O noktada buluşmalar görüşmeler Bi kaç hoşlandım ettim sözleri olsa da ben istemiyorum görüşmeyelim der.
Benim yaşadığım durum bu tarzdı. Kız gözünden anlatmaya çalıştım. Böyle olmuş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama dönüşü yakın gibi bu sefer de ben kozumu oynarım ama
Cevap sahibi+1 yılKoz moz oynamak değilde sahici olmayan şeylerle uğraşma bence
En İyi Cevaplar
Ne istediğini bilmeyen böyle insanlar kadar insanı yoran kimse yok. Önce sevmiş gibi yapar sonra sevemiyorum yapamıyorum bb. Sonra da peşinden koşmayınca niye koşmadın der. En iyisi engelle hiçbir yerden ulaşamasın ben öyle yaptım aynı bu tip biriyle aynı şeyleri yaşadım 2 sene önce
14 Yorumla- +1 yıl
@nirhamm Saçma canım davranışlar sergiledi iyice soğudum. Instagram fake hesap açmış kolunu kesmekle falan tehdit ediyodu beni, koluna pergel saplamış bari bıçakla falan kes skxmxn kendinden iyice soğuttun, konuşmak istemiyorum diyen ben değil sendin şimdi ne yaparsan yap ulaşma hiçbir yerden bana dedim engelledim bir daha yazmadı
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılhiç üsteleme bile ne cevap ver nede başka şey yap gururunu ve zihnini koru ne bu canım bahaneler filan bile teselli yazıları yazıyor klasik olanları ardında bir sürü saçma şeyler çıkar hiç gerek yok bence yoksa kendilerini bir şey sanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBu yazım hatalarıyla dolu, seni sevmiyorum ben, sevgili olmak bana göre değil gibi cümleler olan mesaja rağmen, hala birbirimizi seviyorduk diyebiliyorsan ciddi anlamda problemlerin var senin
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorduk zaten o an öyle yazdı kızın kafa gidik zaten şimdide başka hesaptan yazdı engelledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılBelki sana bir anda gelmiş olabilir bu durum ama belli ki içinde çok uzun zamandır bunları tutuyormuş ve bana kalırsa seni sevmek için denemiş ama becerememiş. İlişkinizin akışı ne yönde gidiyor bilemiyorum ama bence ne yaparsan yap fikrini değiştiremezsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Bana da öyle geldi.
Soran+1 yıl@NasılsaYoksun değişmesin ya fikri ben öyle birisi ile yapamam artık dönmesinde de gözüm yok ama yazıyor hala fake hesaptan
- +1 yıl
Anladım, hayırlısı olsun, üzüldüm yasadiklariniza.
Soran+1 yıl@NasılsaYoksun amin sizinde
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılEski günler geldi aklıma bende aynı mesajı birine atmıştım sonra fakeden yazmıştım hey gidi günler tabiki bunun sebebi onun sevgisinden sıkılmam ve çirkin olmasıydı sonra da fakeden yazıp peşimden koşmasını beklemiştim ama bu kızın sebebi ne bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı olay ama ben peşinden koşmadım başka sevgili yapıp fotoğraflarımızı attım yansın kudursun
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kesinlikle başkasını bulmuş.
Bazısı doğrudan kestirip atar, engeller..
Bu biraz duygusal biri ve izah etme gereği bulmuş. Böylece vicdanını rahatlatacak.
Hiç zorlama.. sevmeyecek.
05 Yorumla
Soran+1 yılZorlamıyorum ki o mesaja görüldü atıp heryerden sildim zaten
Soran+1 yılFake hesap açıp bana yazıyor sadece
Soran+1 yılİyi ki ayrıldık bende alternatiflere yöneldim olumlu gidiyoruz şuan😂 dönerse ekime dönmezse de aralık..
+1 yılErkeklerin ailevi sorunlarım var yalanı ile, seni sevemiyorum hayatımda kimseyi sevemem yalanı ölümüne kapışır. İnanma senden daha iyi birini bulmuştur muhtemelen
11 Yorumla
Soran+1 yılBulsun geri döndü fake hesaptan bende içimi döktüm bi güzel sonra da engelledim😁 memnun muyum memnumum
+1 yılOrtak beni dinlersen dost olarak soyluyorum yipranirsin sadece vede daha sonra hickimseyi sevemezsin cunku belli bi sure son aklinda o kiz yer ediyor psikolojine de zararcok icine kapanik oluyosun dayanamiyosun cokkotu bi durum kisacasi bence cagir ne istiyosun de mesajin hesabini sor sonra bi daha karşima cikma allaha emanet de
03 Yorumla
Soran+1 yılYok başkan ben böyle iyiyim yazıpta onun egosunu tatmin edemem zaten unuttum bile yerine birini koymam çokta sürmez açıkçası ama onu köpek gibi süründüreceğim günleri bekliyorum
- +1 yıl
Adamsin be kral keske herkes senin gibi olsa da yipranmasa en iyisini de yapiyosun aklin bi an bile daha oraya gitmez sonrasindada
Soran+1 yılYok hocam ya karı kız ayağına kendini yıpratmaya değmez öyle * daha da sevindirmeye gerek yok sizede tavsiyemdir😌
Kızda beni gördüm. Bunun birçok sebebi olabilir. Sevmiyo olabilir, korkuları olabilir. En iyisi bunları güzelce tekrardan konuşun. Neden böyle bi anda olduğunu.
03 Yorumla- +1 yıl
Korkusu varsa neden ilişkiye başlıyor? Başlamadan önce bilmiyor mu korkusu olduğunu
Soran+1 yıl@Understandfulll haklısın kız bi acayip ya seviyorum deyipte başladığın ilişkiye sevmiyorum deyip bitirmek te ne biliyim
+1 yılBirincisi ciddi bir ilişki istiyor, ikincisi bağlanma korkusu var ve birgün çekip gidersen bu yükü kaldıramayacağını düşünüyor. Onunla bir gelecek düşünüyor ve seviyorsan bırakma derim.🙂
015 Yorumla
Soran+1 yılBende söyledim ama ikimizde de aynı korku var gelecekte düşünüyorum eğer olursa ama o dönermi peki mesajı okuduktan sonra daha olmaz sildi beni gözüyle bakıyorum
- +1 yıl
Bekleme yapman hata elini çabuk tutman gerekirdi. Burada oyalama da yaz, ara
- +1 yıl
@SevmekGuzel007 bağlanmakta sıkıntı çektiğini söyleyen erkek arkadaşım da 4 gün önce beni bu şekilde bıraktı. Duygusal ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Oysa zaten duygusal ilişkiye başlamıştık Neden böyle yapıyorlar?
- +1 yıl
@Understandfulll erkeklerde bağlanma korkusu bazen daha çok oluyor, onunda korkusu vardır. Geçmiş iliskileriyle ilgilidir büyük ihtimalle
- +1 yıl
@SevmekGuzel007 peki sizce bir hafta geçtikten sonra tekrar yazıp sormalı mıyım fikrini?
Özelden konuşabilir miyiz sizin için de uygun olursa? - +1 yıl
@Understandfulll nabız yollayın ve biraz bekleyin. Kadın ve erkek tam zıt, oldukça düşüncesi varsa arayacaktır
- +1 yıl
Özelden yazmak istedim ama yazamadım size. Bana dönüş yapabilir misiniz? @SevmekGuzel007
- +1 yıl
@Understandfulll kelin ilacı olsa başına sürermiş🙃 bugün öyle bir haldeyim ki kimseyle konuşmak istemiyorum, özür dilerim
- +1 yıl
Üzüldüm, geçmiş olsun size de
- +1 yıl
@Understandfulll teşekkürler
- +1 yıl
@Understandfulll aga bence kendimden soylim bak ben bi kiza fena asik olmustum cok zorluklar yasadim falan filan ve o kadar yiprandim ki bi kiza oyle bakamiyorum yani soyle soylim orasina burasina bakma değil yuzune bakiyorum ama bisey goremiyorum herkese karsi boyleyim sevemiyorum yani yipranmislik var kisacasi
- +1 yıl
@AhmetMithatEfendi Ama öyle bir durumda olmanıza rağmen yeni biriyle yeni bir ilişkiye başlar mısınız?
- +1 yıl
@Understandfulll baslarim ama unutmak icin ve o kizla daha mutlu olacagima vede zamanin bana sevdirecegine inanirim
- +1 yıl
@AhmetMithatEfendi Sonra da sevemeyip ayrılırsınız. Olan kıza olur… yaşadım o yüzden biliyorum
- 1 yıl
@Understandfulll Ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an. İyileşmek için beni kullandı, iyileşti. Şimdi de beni sevemediğini söylüyor.
Bırakamıyorum, çok acı çekiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bulmuştur ve böyle uzun uzadıya mesajlarla acıtasyon yapıp elimin altında kalsın belki ileride lazım olur diyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna deki fake hesaptan sevdiğim var ve ismini onu nasil sevdiğini anlat ona seni test ediyor bence bakalım yeni birine gidicek misin diye
00 Yorumla
+1 yılYa *sev ne ya sev sev 🙄🙄 sevgili demeyi bilmeyen bir ger. izekalıdan kurtulduğun için şükret
01 Yorumla
Soran+1 yılRahmetli kısaltarak konuşmayı severdi 😂
Hic bisey bile deme bence. yolun açık oldun de geç.
yeni sevgilim buldum demen seni zavallı gösterir
01 Yorumla
+1 yılCiddi ilişkiyi kaldıramıyor belki de seni idare ediyor ama arkandan başkalarıyla konuşuyordu vicdan yaptı ayrıldı
00 Yorumla
+1 yılYalan bu cümleler sakın inanma başkasını bulmuştur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma karşılık bulamayıp bana döndü tekrardan galiba yazıyor çünkü
- +1 yıl
Ya Allah aşkına kız tam dayaklık ya biraz aklını kullan seven insan ne bu böyle ergen gibi yazıp yazıp dönecek mi oyuncak mı oynuyorsunuz aga kendinize gelin git de ya düzelirsin ya da hadi başka kapıya dersin bu kadar basit net olacaksın arkadaşım net!
kendim gibi birini görüyorum şuanda, hiç bulaşma ne istediğini bilmiyor 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ben buna ne diyim fake hesaptan yazıyor sürekli
Soran+1 yılBuna ne yazayım ben ya bitsin ya da düzelsin gibisinden sonrası kolay benim için
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliye sev yazıyorsa zaten boş ver ksfjkfkfnf Şaka bir yana yine de dürüst davranmış en başta söylemesi gerekiyordu ama olsundu
00 Yorumla
+1 yılSıkma canını muhtemelen başka biriyle flört ediyordu uygun zamanı bekledi söylemek için
00 YorumlaYav sen de yanlış anladın galiba bende yeni bir ilişkiye başlayacağım zaten seninle takılıyordum de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazma şekline tilt oldum ya djfkf salla gençsin daha
00 Yorumla
+1 yılKomple heryerden engelle sana ulaşırsa hani sevmiyordun de
00 Yorumla
+1 yılDümenci kız tipi Oyun oynuyor Bir gelir bir gider Çok var bu tip kız bun dan bir cacık olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Dumenci ne dmk
- +1 yıl
Başkantli olsaydın ayıkırdın.
+1 yılHergeleler, insanları canından bezdiriyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende erkek arkadaşıma böyle yaptım pişman oldum sonra. Geri yazar merak etme.
029 Yorumla
Soran+1 yılEvet geri yazıyor bende çok seviyordum ama ne olur bilmiyorum sonuç
Cevap sahibi+1 yılOnun kalbini sudan sebeplerle kırdım ya soğumuş kafasında bitirmiş geri döner mi?
Soran+1 yılBence seviyordur ama kalbini kırdığın için içine kapanmıştır sen yaz özürünü dile gerisi ona kalmış en azından ben öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi yaptım en son engel attı gitti.. Döner mi dönerse ne zamana kadar döner, yoksa ne zaman ümidi keseyim?
Soran+1 yılO zaman senin bidaha hiç yazmaman en iyisi pişman olup ortada kalınca mecbur sana dönecek ama sen kabul edermisin bu sefer onu bilemem
Cevap sahibi+1 yılKeşke pişman olup ortada kalsa? Bir kaç ay konuşmadık. Sonuçta seviyorum diyordu hemen soğur mı
Cevap sahibi+1 yılBen nasıl soğurum bilmiyorum ki geri gelmezse? Seviyorum onu
Soran+1 yılBende bekleyişteyim kendini başka işlere ver kafanı takma ben çok ağladım sızladım ama geçti ya alışırsın inş
Cevap sahibi+1 yılşu an bende anlattığın gibiyim, ne yapmam gerekiyor? Ne zaman geçer iyi oldun?
Cevap sahibi+1 yılYemeden içmeden kesildim kilo verdim, dogum gününe kadar yazdım engel attı kuzene attırdım. Ona da yazmış hiç açık kapı kalmamış.
Soran+1 yılValla ne desem işe yaramaz bende de aynı ikimizde sildik engelledik birbirimizi yapacak bişey yok dayanmak zorundayız hayat yaşamaya değer aşk iki kişiliktir iyi olan taraf kaybedermiş
Soran+1 yılKendinizi toplamaya bakın açın bi şarkı dışarı çıkın gezin bişeyler yapın zamanla alışır insan ben annem ölmüş gibi üzülmüştüm ama geçti hiç bişey kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına gider onu çok sever mi?
Cevap sahibi+1 yıl2 haftadır yalvarmıştm.. Doğum günü mesajı yanıtını atttı defteri kapattı.. Pişman olsa keşke, yemek yemedim kahve içtim kilo verdim çöktüm
Soran+1 yılAyrılık sonrası hemen birini bulup sevmek bağlanmak zor ya birazda sen üzerine fazla düştüğün için muhtemelen cepte muamelesi yapıyor biraz zaman geçsin yazma hatta biraz zaman geçsin
Cevap sahibi+1 yılSence yazar mı ortada sudan sebeplerle kırdım.
Soran+1 yılYazar ortada büyük bir sorun yok sonuçta sadece fazla sıkmışsındır ondan çevremde yanlış anlaşılıp aldatma muamelesi görüp birleşen çiftler var
Cevap sahibi+1 yılAradan 3 ay geçti bir şey soğurmu
Soran+1 yıl3ay geçmişse sizinde alışmanız lazımdı o unutmuş olabilir en son ne zaman yazdınız
Cevap sahibi+1 yıl24 eylülde n 19 ekime kadar
Soran+1 yılPek bilmediğim için partnerinizi bişey diyemeyeceğim pek ama ben psikolog kız kuzenimden destek alarak atlattım olayları özelden yazın isterseniz
Cevap sahibi+1 yılGizli den çıkta yazayım. Ama özlüyor insan
Soran+1 yılBiliyorum çok zor süreç ama kimse için kendini heba etmeye değmiyor bi şekilde atlatmalı bunları ölenle ölünmüyor ama kalanlarda yola devam edilmez diyor şarkıda
Soran+1 yılBu arada gizliden nasıl çıkıyoruz ki
Cevap sahibi+1 yılKöşeden üç noktaya bas, gizliden çık yazıo
Soran+1 yılÖyle bişey çıkmadı ama siz çıkabiliyorsanız ben yazayım
Cevap sahibi+1 yılBende de olmadı.. Çünkü senin sorun ondan mı acaba
Soran+1 yılBende göremedim ama dediğim gibi dikkat edin kendinize alışacaksınız mecbur yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyleyin
Cevap sahibi+1 yılKeşke dönse geç olmadan ama net cvb vermiş diolr dönmez diolar.. Doğum günü mesajı atmıştım kuzene attırdım cvb atmıştı silmedim duruo atsam bakar mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılFake onun oldugunu biliyorsun Hı o senin onu fake hesabını bıldıgın biliyor mu djjsjsjs bide bende yaptım sevmiyorum dıyıp sen onun tarzı degılsın dır yani Baska erkek tipi vardır hayalinde aklında
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeni birini bulmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenin günahını almayayım ama bana başka biri var gibi geldi
00 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluğa düşüp seninle ilgilenmistir , yeni birini buluncada sana yol vermis.
00 Yorumla
+1 yılBu şey değil mi başkası var hayatımda demenin perdesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. At çöpe dönmesi bişey ifade etmez. İçine otursun
01 Yorumla
Soran+1 yılHeryerden sildim bende dönerse aw zaten unuttum gitti yerinede alternatif çok😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgiden bogmusda olabilirsin sana böyle diyip başkasıyla aşk yaşıyor da olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşasın ama fake hesaptan bana döndü bende sevgilim var diyip engelledim
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın belki de güven testi😃
Soran+1 yılGüven testi derken beni mi deniyor diyorsunuz
Net ol. Ya düzel gel ya da defol git de.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum da buna düzgün bi mesaj yazmam lazım ne demeliyim
- +1 yıl
- +1 yıl
Banada çok benzer hatta aynı şeyleri yazmıştı ben allah ne verdiyse sövdüm rahatladım
- +1 yıl
Sonrada engelle her yerden
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasını unutamamış gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılVeya karşılık bulamayıp tekrar bana dönmüş olabilir mi çünkü tekrar bana yazıyor fake hesaptan
- +1 yıl
olabilir kendimden biliyorum aynı mesajı bende yazmıstım
Soran+1 yılPeki son sorum bu fake hesabından yazıyor ama benim onun olduğunu anlamadığımı sanıyor görüldü falan atıp bıraksam ne olur
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka birini sevmiş muhtemelen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. sev olmak ne aw kdlffgş
00 YorumlaZaten sevmiyordur bunu yapan insan bu kadar basit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYeni birini bulmuştur mutlak
00 Yorumla sev olmaktan sonrasını okumadım gözüm karardı
00 YorumlaKüfür edip engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer seviyorsan bir şans daha ver bakalim
04 Yorumla
Soran+1 yılBen veririm o vermişti bana zamanında ama sevmiyorum dediği için bişey diyesim gelmiyor buna nasıl bi mesaj atmalıyım
Cevap sahibi+1 yılBence onun biraz sakinleşmesini bekle sende biraz kafanı topla eğer sana ilgisi varsa o sana açılacaktır
Soran+1 yılBu mesajdan sonra bitti gözüyle bakıyorum ama dönme olasılığı var mı ki
Cevap sahibi+1 yılHayatta her şey olabilir kardeşim, asla üzülmeni istemiyorum ama hayatına bakmak zorundasın nunu sende biliyorsun. Aslında net bir konuşma yapman senin icin daha doğru olacaktır. Bence son bir kez açıkca konuş seni sevmiyorsa da artık önüne bakmalisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sebebi vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Ne mesela
Böyle şeyler olur hayatta.. sıkma devam et takil
01 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda bile olmadı yeni akıllandım
+1 yıl2 gün üzzülürsün sonra geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılZerre üzülmedim fake hesaptan bana yazıyor tşak geçiyorum bende
Engelle
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim zaten
+1 yılŞimdiki zaman da kimseye güvenmek zor oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine çıkmıştır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sil gitsin
00 YorumlaBaşkasına varmış unut bence
00 Yorumla
+1 yılBu karılara güven olmaz vurcan geçecen usta
00 Yorumla
+1 yılunutamadigi biri vardir buyuk ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılKardeşim bu kızdan uzak dur. Sevmiyor seni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılYav hadi ordan et kanka
00 Yorumla
+1 yılsal aga sal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGidenin gideceği yer olmasa gitmez…
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ertesi gün fake hesaptan yazdı kimse çekmez benim gibi onun sıkıntılarını
Cevap sahibi+1 yılHımmmm ama ne kadar erken o kadar iyi şöyle düşün yarın bir gün gene bırakırsa daha çok bağlanmış olmazmısın
Soran+1 yılBen bağlanmam daha o sözlerden sonra böyle mutluyum çokta güzel bi işim oldu maddi durumum falan değişti ona bakmam bile ben
Cevap sahibi+1 yılYani haklısın tabi de fazla da çalılıyorum diye kendini büyütme derim
Soran+1 yılKimseye muhtaç değilim onu da onun gibiler sevsin
Cevap sahibi+1 yılAynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki tanıdıktan sonra soğumuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle ansızın değişen bi kız ruhsal sıkıntılar içinde gibi ve sonucu bana patlıyor😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrilmak istemis iste sorgulama.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTahtalari eksik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin aff etme pisman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHep aynı yalan
00 YorumlaSeni denemk istemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılDenesin ben kapadım o kitabı başka hesaptan yazdı engelledim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşka sevdiği vardır