• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ayrılırken kadın neden seni sevmiyorum demez ?

aligo
aligo Takip Et
Xper 2 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir kadın onu seven birini bıraktığında ...Neden Seni sevmiyorum demez ? Buradaki amacı nedir ..Burcu ikizler olan kadınlar aranızda varsa sorum özellikle onlara...
Ayrılırken kadın neden seni sevmiyorum demez ?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ikizler erkeği ile 1,5 senelik ilişkimiz vardı benle ilgilen sabahları uyandığında ilk işin bana mesaj atmak olsun derdi çok aşırı kıskançtı bende zamanla ilgilendim hep o ne ? adam benden uzaklaşmaya başladı ve son darbe terkedildim... 1ay boyunda peşinden koştum her gün mesaj attım aradım ne tlflarıma bir cevap verdi nede mesajlarıma 1ayın sonunda aramalarımı kestim mesaj atmayı bıraktım ölüyordum sayesinde bana hiç acımadı oysa ben ayrılmak istediğimde o ağladığında dayanamamış bir şans daha vermiştim ama o beni dinlemedi bile 2,5ay oldu herşey biteli ama hala etrafımda ne konuşuyoruz ne görüşüyoruz ama beni izliyor alkolik olmuş hayatı alt üst olmuş sürekli bişiler yapıp benden tepki vermemi bekliyor örneğin bişiler yazıp çizip kendi duvarında benimde sazan gibi hemen atlıycağımı bildiği için sürekli takipte çok sazan olduğum doğruda ama artık hiçbişey yapamıyorum cesaretim kırıldı ama çok seviyorum bir daha ikizlermi tövbe aşkmı onuda istemem hayatım cehenneme döndü yeter

2
    11 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

daha geçen hafta sahte bir hesaptan beni takip etmek istedi ... o olay benim içinde geçerli oldu amaçları ne kafaları ne anlamıyorum..bende bir kova erkeği olduğumdan kafamı karıştıran kızı daha çok seviyorum ve bu yüzden hiç bir zaman kızları beğenmedim bu beğenme onları altta gördüğüm için değil kafamı kurcalamadıkları için ama ben her dakika mesaj atmaktan yoruldum..acı çekmeme alıştırdı beni... hem seviyor hem ayrılıyor hemde takip ediyor amacınız ne siizn ...bir anlasam ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu soruların cevabını bulursan banada söyle dengesiz ikizler ayrılmazdan 2gün önce seni çok seviyorum diyordu ne değişti acaba :S

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

sana direk kısa bir yazı yazayım ..perşembe gecesi seni çok seviyorum hayatımın anlamsın.. perşembe günü yanına gidiyorum konuşmaya masadan kalktığımızda ayrılmış oluyoruz ... ne istiyorsun diyorum ayrılmak diyor ayrılıyoruz ..akşam eve geliyoruz kardeşine yazıyorum eve geldimi diye gece yazıyor sen beni bırakamazsın diye bende senin gelmeni bekliyeceğim diyorum ama analamk zor düşün 2 gece seni seviyorum gündüz ayrılalım... çok dengesizler çok...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

banada aynısı oldu

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

aslında sana bakararak sonuda görebilrim... aşk zor iş ... parçaları toparlamaktan yoruluyor insan zamanla belki bu yüzden artık istemiyor kimseyi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen sadece şunu isterdim kafamda soru işaretleriyle çelişkilerle bırakıp gitmesin 5dakikasını bana ayırıp güzelce bitseydi perişan olmazdım bu kadar üzülmezdim ama anladımki umutla bekleyeyim diye daha çok üzüleyim diye o şekilde bitirmiş

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

şu an benim de çabam bu artık .. sıkıldım ve kurcalamaktanda sadece kendimi üzüyorum.. yapmaması gerekenleri yapıyor...ama artık mücadele gücüm kalmadı artık 2 medeni insan gibi ayrılmak istiyorum ama bunada yanaşmıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bak bir yerde görmüştüm bu yazıyı ' eğerki ikizler burcu sizden ayrılmak istiyorsa' o sizi tüketmeden arkanıza bakmadan kaçın ' topuklar ensede kaçmak lazım arama sorma bende öğrendim artık umursamamayı ama 3aydır dikkatimi çeken birşey var ben umursamadıkça o çıldırdı kendi kendine zarar verdi ne istediğini bilmiyor heralde keniside

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

evet bir türlü yanaşmıyor...Bir insan ne istediğini bilmezmi evet bilmiyor ...Ben artık pes ettim bu sefer buna da yanaşmıyor...Anlıcağın bir daha büyük konuşmuyum ama ikizler burcu insanı ile kolay kolay ciddi bir şey düşünmem ... İlişki süresince çok kafa olurlar çok mutlu ederler ama sorunlar başladımı adamı kanser ederler hele ayrılıkta adamı deli ederler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim böbreklerim iflas ediyordu nerdeyse ömrümden 10sene gitti bu saatten sonra geri dönse bile ne yapıcağımı bile bilmiyorum sadece çok seviyorum halen delimiyim neyim :S

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Ben aklımı kaybedecek noktaya geldim ama bu site sayesinde kendimi geldim ..böyle yaşanmışları okuyunca kendime geldim ve inanırmısınız sevmeme rağmen ben ayrılmak istiyorum... Sevmiyorum demiyeceğim hala seviyorum ama yapacağım bir şey yok... YOKSA ne kadar ona çok kötüyüm yardım et desemde takmıyor... Ben bu kadar zorluğu kimin için çekiyorum... YOLUMA BAKARIM ve geri dönmesin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bazen insan severkende ayrılır. Kafasında o kişi ile olan ilşki biter sevebilir ama mantık agır basınca aşk varsa bile o işi bitirir

1
    21 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

hangi kafayı yaşıyorsunuz diye o zaman sorarım ben ... YA sabır ... Ne mantık be ... zaten mantık diye diye bana aşıladı... mantığımız ... ama hiç demiyoruz kalbimiz...

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

Maalesef ki öyle oluyor bak.. Bazen insanın kalbi seviyorum dese de mantığı kabul etmez ilişkiye devam etmeyi. İkizler değilim ama :) bak insan birne yakınlık duyar sonra bakar ki o iş olmayacak aradığı şeyler eksik yada kavgalar var ilerisi yok. Zaman gelir ve severkende ayrılır..

Sizin ayrılık sebebiniz ne ola ki ?

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

bunların içinde de barındığı sorunlar ve daha sıda var çok sorun vardı ama ne bilim çözümü ayrılık olmaması gerekirdi ... ama o rahat herhalde çünkü çabası yok ..alışmamız gerekiyor gibi ..çözümsüz..

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

demek ki öyle.

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

acı ama gerçek ... ama işte o kadar kolay olamaz her şey ama sanırm bu kadar kolaymış... ama neden sorun du biliyonmu ... aşırından sahiplendim.. eve geç gittiğinde çok kızardım... birraz da kıskançtım ... bunlar mantık işi... diğer ayırıcı etmenler ise ... okulum olduğundan bizim en yakın zamanda evlenmemiz 4 seneyi bulacaktı ..sanırm bu kadar uzun süre benle geçirmek onu korkuttu ..bide aile kökenlerimiz farklıydı ve o ailesini ezemiyeceğini düşündü... benim sevgim bir hiçdi.. malesef.

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

Yanii bencede o seni yeterince sevmiyorda olabilir. Boşver

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

:) ... tek kelime Ali seni sevmiyorum

- oh be... bizi sevmiyorlarsa zorlamaya ne gerek var kalbim hadi gidelim..sevilmediğimiz yerde kalacak kadarda gurursuz değiliz..biz sevdiğimiz için gururumuzu yerler altına aldık :D

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

3 kelime bu :)

Ali seni sevmiyorum:)

Ya belki de şundan yaptı bak. Aklın onda kalacak unutlmaz olacak. Aslında sevmiyorr ama bunu söylemiyor..

Hani ayrılık yalanı gibi sorun sende değil bende tarzı..

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Çok doğru olabilirtesi var ve aslında onla çok yönden farklıydık... benim bulunduğum konum onun bulunduğu konum arasında ..bir havalanma da olabilir hepsi bir ihtimal ama benim sevgimi kullanan insanada acımam ...Öylede bir gururum var ve gerektiği acıyıda veririm o kadar büyük kanıtlarım vAR. sevgimi acizlikmiş görmesinler...

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

Hım.. Salla uğraşma bu işle. Yeni bir aşk bir işk yine sevecek bir neden lazım :D

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

ne güzel bir şarkı o şarkı ...

ve

keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Sevgimizi sakın da zayıflığımız olarak görmesin kimse...

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

yahu görse ne olacak. Sevdin uğraştın olmadı. ne var bunda canın istedi denedin. Şimdide yol ver.. Mutlu yaşa o çatlasın..

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

İnsanın mutlu olması için ilk önce kendine inandırması lazım :) ve ben artık inandırmak zorundayım kendime.. yaptığım şeyler sanki yetmiyormuş gibi daha çok yapasım var ... ama ne fayda demi :) .. şimdi ben başkasını sevsem gelir bide bu yönü var ... hep aynı senaryo ... sıkıcı .

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

Onun keyfini mi bekliyeceksin.? Giden gitti o gün bitti..

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

senin ağzından ne güzel kelimeler çıkıyor öyle ..helal ya ...

sabahları kalktığımda benle uyanmasın yeter bana ...

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

eh o olur bir dönem sonra geçer. Sen kendine şunu de o beni istemedi dönse ben onu bir daha istemem.

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

onu zaten çoktan dedim... ve olmuyacağını ikimizde biliyoruz ... Ben kadının kendi dönmesini istemiyorum ki .zaman araya girerse çok şey olur zaten ..ve zaman uzadıkça aslında uzuyor .. bu sitenin yararını çok gördüm ve şu zararı da oldu ayrılanların acıları üzdü beni :) ondan hala bir çabam var :D

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

ayrılan herkes kör gözü badem göz yapıyor. Guru meselesi yapıyor. Az sakin olmak gerek, zaten bakıcaksın seni aramıyor seni sormuyor umutlar bitecek.. İlla benım olsun kafasını anlıyorumda saçmalık işte. O hayatını yaşıyor mutlu mesut deger vermıyor sevmıyor acı çekıyor ınsanlar.

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

Sorun ne biliyormusun?

Senin aklından çıkarmadıgın kişinin aklına bile gelmiyorsun... bu kadar

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

yada sorun şu aslında o kadar her şeyi ben yapmayı istedim ki ... ve okadar onun gözün önündeyim ki ..beni düşünmesine bile fırsat vermiyorum :D ... teşekkürler güzel yorumların için ..ama gün gittikçe kendime geliyorum ... bu süreci hızlı yaşıyorum sanırm .

Yorumla
    • yokoylebisey
      yokoylebisey
      +1 yıl

rica ederim..

Yorumla
  • avira07
    avira07 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

ikizleri falan bilmem de mutlaka yeni bir erkeğin hayatının içine edecektir..hep mağdur rolünü oynarlar.vicdan yaptırarak bitirirler

1
    1 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

İşte buda adamı hasta ediyor ..Çok mu zor seni sevmiyorum demek.. .. Bende vicdanımla burada savaşıyorum... bir kurtulamadım ...

Yorumla
  • doplisya
    doplisya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 72%
    +1 yıl

Kardesim ne cekmissin be ikizlerden, ben dee ikizler magduru sayiliri.usenmezsen ac oku profilimden sordugum sorulari.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

0

Cevap

• Mesafe
    Mesafe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Bende ikizlerim, zaten birakiyorum birde üstüne seni sevmiyorum mu diyeyim ?

Yada 2. ihtimalde seviyorumdur ama dengesizligim tuttugu için kafam karismistir. Veya O'nunla olamayacagini anlarim ve sevsemde ayrilmak zorunda kalirim.

1
    7 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Bütün cevapların için teşekkürler ... ama bir kezde karşınızdakini düşünmek zormu acaba ..sonuçta bende bir kova erkeğim ... Sevince tam seviyorum... eğer gönlü yani hala seviyorsa bırakamıyorum..ZOr bir şey değil seni sevmiyorum diyeceksin... ayrılırken seni seviyorum ama ayrılmak zorundayız.. o kadar işte. bu aradığım cevap değil.

Yorumla
    • Mesafe
      Mesafe
      +1 yıl

Aradigin cevap kizda. Eger kiz severek ayriliyorsa nedenleri vardir, belkide bitti ve sessizce gitmek en iyisi diye düsünüyordur. Kizin düsüncelerini bilemeyizki.

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Kesinlikle öyle ama onun gidişi benim esaretim olamaz demi ?

Yorumla
    • Mesafe
      Mesafe
      +1 yıl

Hayir tabiiki, sanirim yeni ayrildiniz ve simdi bu tür düsüncelerle kafani yorman normal, ama inan bana zamanla onuda unutacaksin, tabiiki izi kalacak ama zamanla artik acitmayacak.

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

1 ay oldu ... ben istediğim ve kalbimi avutcağım cevabı istedim ondan oda vermiyor ki ... kalpsizmi desem başka bir şey mi desem bilmiyom... zor zor zor .. mücadele ederim onun için ama susuyor sadece .

Yorumla
    • Mesafe
      Mesafe
      +1 yıl

:(( Bence susuyorsa altinda kesin bazi sebepler vardir, seviyorsan pesini birakma! Hersey gönlünüzce olur insallah.

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

zaten onun rahatlığı onda zaten ... sen beni hiç bir zaman bırakamazsın diyor ..evet acı tarafı bırakamıyorum..belki bu yüzden çok rahat... ya sabır... her sabah onunla uyanmaktan yoruldum. teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Yorumla
  • seyli
    seyli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

ayrılırken normal olarak ne seni seviyorum nede seni sevmiyorum demek gerek zaten .. arılık olmuş akıla konmuş bi kere daha bişi demeye gerek yok diye düşünüyorum

1
    1 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Hayda ... tüm kızlar böylemi.. seviyorum ama istemiyorum bumu yani... bir kız kaç kişiyi sever ben onu bilmiyorum ?

Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Madem seviyorum neden ayrılıyorum peki ? ya da madem ayrılıyorum neden seviyorum diyeyim ?

1
    9 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

ne acayip bir durum ... bence gerçek olan mücadele edememek...

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Seviyorsam gitmem sorunları halletmek kolay bir olüme çare yok ...

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

ama sen bir ikizler kadını değilsin oda bir başka şey.. karakterler ... Mücadele eden hayatta pişman olmaz ve bu yüzden bir erkek olmama rağmen mücadele ediyorum..Pişman olmaktan sa gurursuz olurum onun için.

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Ben boğa burcuyum , merak ettim bak bi okuyayım nasılım :)) benim sevgilim ikizler ama

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

yanmışsın boğa sen :) ... ama boğa kadının sadakatını severim ..sadakatlı ve engelleyici burc olurlar..eş olmaya adaydır.

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Aynen kendinden ışıklı gelin adayıyım :))

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Umaırım karşında senin kıymetini bilecek bir insan çıkar ..Mutlu olmak güzeldir..en güzeli de hayatta budur.

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Umarım sağol güzel dileklerin için , bilmukabele :))

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

;)

Yorumla
  • pembepanterrrr
    pembepanterrrr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ben de ikizler burcuyum.acıkcası gercekten svmedigim birine seni sevmiyorum derim.eğer seviyosam diyemem hatta gider sarılırım dayanamam :( aldatma dışında tabi bunlar

1
    3 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

demiyor işte ..sorun orada demiyor ... ( aldatma derken ?

Yorumla
    • pembepanterrrr
      pembepanterrrr
      +1 yıl

yani eğer aldatmamışsa dayanamam aldatmışsa silmeye calsıırım.

Seni hala seviyor olabilir.Benim kafadansa kesin seviyor da gerisni bilemicem kardeş :D

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

ben hiç aldatmadım zaten kızıyordu bile nden bu kadar sadık olduğumu ... ben herkes gibi değilim ki ..ondan önce kendime yanlış yapamam... seviyor dedikçe ben daha kötü oluyorum... ne acayip durum .. kalbim sevene gidiyor ..sevmeyenden de çekip gider ..yok olur ...

Yorumla
  • merimeri
    merimeri Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

sen yedekte dur bı bır etrafı kolacan edıp gelcem ben demek ıkızler dengeszıdr ne ıstedgını bılmez

1
    7 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

İyi öyle ise güle güle ona ...

Bende burada durmuş vicdanım ile savaşıyorum ...

Ya sabır ...

Yorumla
    • merimeri
      merimeri
      +1 yıl

aynen ole sakın üzülme arayıp sorma ne halı varsa görsun

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Ve ben durmdadan her dakika onu arayıp soruyorum ...İnsan acır be ..Bir kez olsun seni sevmiyorum desin de bende hayatıma bakayım.. Benim vicdanım çok hassas ona karşı gelemiyorum...

Yorumla
    • merimeri
      merimeri
      +1 yıl

sen nıye arayıp soruyorsun yaa terk edıp gıtmıs işte bıraz gururlu olsana artık sakın asla boyle bır aptallık yapma .

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Hayatım boyunca gururum ve ailem için yaşadım..bir insanı ailemin seviyesine koydum ve sadece ona gururum işlemedi... tam olarak hayatımdan çıkarırsam zaten o zaman gururumun ne kadar güçlü olduğunu görecek ...Siz siz olun kimseyi çok sahiplenmeyin... O hatayı bir daha yapmamam gerektiğini anladım.

Yorumla
    • pembepanterrrr
      pembepanterrrr
      +1 yıl

bebem ben de ikizlerim yalnız:(

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

anladığım en güzel nokta ikizler burcunun geçekten çok gururlu olduğudur... sanırm şu anki acım onun gururu içindir.. ve ben bir onun gururr kadar değerli olamadım... çünkü hiç kendi gururmu düşünmedim :(

Yorumla
  • TelToka
    TelToka Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

bu arada sitede de amma ikizler kadını varmış hahahah :)

1
    4 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

evet dikkat etmemek elde değil ... ama ikizler kadını özgürlüğüne düşkün ksıtlamayı sevmeyen ve hep yeni bir şey arayan insanlardır ...ama benim için iyi oldu ..cevap veren tüm arkadaşlara tek tek teşekkür etmek istiyorum.. bu sayede daha iyi yorumlaya biliyorum olayları.

Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

:) ikizler kadını isterse özgürlüğünden de vazgeçer yeterki sevsin .. :)

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

işte o zaman mutluluk sarhoşu yapar insanı..bir ikizler kadının ne kadar güzel bir kadın olduğunu gördüm ama işte tek bir şey kalmıştı bu özgürlük konusu sanırım düşüncesi de bu ... ben onun hayatındaki erkekmiyim.. karar vereceği nokta o . ben onu hayatımdaki eşim yapmıştım zaten ama bu şekilde değildi.. çünkü çok üzüyor ama değişmiyor ...

Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

...

Yorumla
  • TelToka
    TelToka Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Burcum ikizler , seviyorumdur ama ayrılmak zorundayımdır belkide kafam karışıktır

1
    11 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Yapmam gerekeni söylermisin ..Ben durmadan beni rahatlatman için beni sevmiyorum de diye mesajlar atıyorum dinlemiyor bile ... Bir daha ikizler kadınıyla olmuyacağım..Evet Kesinlikle mükemmelsiniz ama ilişkide uzun süreli gitmiyor siiznle. kusura bakma .

Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

ayrılma sebebi nedir?

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Bende anlasam ... senle olmuyor diyor , aileler diyor , bir sürü manzeret sürdü ve benim istediğim o değil , manzeretlerden nefret ederim ..bir insan sevmiyorsa çıkıp gider bizde hayatımıza bakarız... seni seviyorum ama gitmek zorundayım ... Şu kalbime söz geçirebilsem olacakta oda olmuyor ..

Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

kendi sorunları vardır ozaman bir süre yanlız brak onu

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

evet biz ailesel olarak kaybediyoruz zaten... iki farklı kültürlerin çocuğuyuz... Ve ailesi hiç bir zaman onu bana vermezmiş.. Benim de hayattaki insanları hep eşit görme felsefemden dolayı bunu anlamakta zorluk çekiyorum işte.. acı çekiyoruz gerçek olan bu .

Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

şaşırtıcı aaslında bir ikizler böyle bir sebepten pes etmez bu bahane olmasın? Aile sorunu bende de vardı ben savaştım sonuna kadar

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Başka biri var belki buda benim belkim ama beni de bir kenarda tutuyor olabilir ama işte o zaman ben kabul etmem edemem de ..Ben eşimden saygı sevgi ve sadakat beklerim oda biliyor bende biliyorum..Ondan hala ayrı iken bile ona sadakatsızlık yapmadım.

Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

hakkında hayırlısı olsun

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Amin ... Esaretim bitsin yeter.. Huzur bulduğum insan gitti..Huzursuzum 1 aydır ama huzurlu olmam gerekiyor .

teşekkürler güzel yorumların için.

Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

Herşey ALLAHtan unutma bugün neden olmuyor diye ağlarken yarın iyiki olmamış diye belki gülersin :) ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

yine çok güzel bir yorum..böyle güzel yorumları okumak iyi ediyor .. Zaman işte ama yazık olacak çünkü çok sahiplenmiştim ... Yazık olacak. dünyanın diğer kadınlarını onun için öldürmüştüm ... güzel bir kız değildi ama ben iç güzelliğine aşık olmuştum.. çünkü aşkta böyle işte .. . istediğin kadar güzel ol ... erkeği iyi eden güzellik değildir.

Yorumla
  • askımaasıgım
    askımaasıgım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

bn sevmedgıme senı sevmıyorum dıyodumm ::D bıraz acımaszlık belkı ama en azından kndını kandrmasın hm cabuk sogur o zmn :D:D

0
    1 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

işte bu yoruma katılmamak elde değil... Bir erkeğe en büyük verilen acı seni seviyorum ama gitmek zorundayım demek ama tabiki onu seven erkeğe ...

Yorumla
  • zeze1995
    zeze1995 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Bende ikizler burcuyum .İkizler burcu duygusaldır ve zaten ayrılmak sevmesek bile bizi illa etkiler karşımızda ki daha da üzülmesin diye demeyiz.

0
    1 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Ya bu şekil ben daha üzülüyorum ..Ben istediğimi almak istiyorum..SENİ sevmiyorum demeli.. her dakika seni seviyorum demesini düşünmek yoruyor beni... o onun farkında değilmi..

Yorumla
  • Cilek_perisi
    Cilek_perisi Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.

seni daha da üzmemek icin olabilir, hem ne farkeder ayrılmış

0
    11 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Dünyanın sonu olmadığını biliyorum ama benim kendimi ondan koparmam için ve ona verdiğim sözden dönmem için onun da yardımı gerekiyor.. bağlılık yemini etmiştim ona ve o bunu bildiği için çok rahat.

Yorumla
    • Cilek_perisi
      Cilek_perisi
      +1 yıl

ikizler cift karaterli derler bilmiyorum

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

ya zaten böyle yaparak adamı kanser ediyor ... Aslında tanıştığımızda verdiği moralle çok iyi bir okul kazanmama vesile oldu ama şu an ki hareketleri ile beni sadece kanser ediyor... iki medeni insan gibi ayrılmaya hazırım ama ona da yanaşmıyor... bile bile yapıyor işte.

Yorumla
    • Cilek_perisi
      Cilek_perisi
      +1 yıl

napıoki=(

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

sadece susuyor ve hep engel koyuyor ... :) ne yaptıysam boş.. çok gururlu ... ama bilmiyorum belki de bu seviye gellmişken belki gerçekten bırakcağımdan korktuğundan ceva pyazmıyor... ihtimaller.

Yorumla
    • Cilek_perisi
      Cilek_perisi
      +1 yıl

olmuyorsa zorlamıycan susaraktan hiçbir yere varılmaz

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

susmasın işte bende artık ayrılmayı kafama koydum... daha önce düşünmüyordum bile ama engellerin olduğu ayrılma değil... bakalım ne olacak sonumuz.

Yorumla
    • Cilek_perisi
      Cilek_perisi
      +1 yıl

onu uyarmalısın bence

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

her yolda uyardım ama nafile... ne istiyor anlamıyorum ..işte tamam bende ayrılıyorum ama onada karşı ..AHHH KADINLAR sizi bir anlayabilsem ?

Yorumla
    • Cilek_perisi
      Cilek_perisi
      +1 yıl

hepsine laf deme kardeş insan her zaman icin karşısına acık ve net olmalı susarak hiç bişeyi anlatmazsın, karakter meselesi

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

öyle zaten ama işte susanlara lafım.

Yorumla
  • Eqe_qüzeli
    Eqe_qüzeli Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

ikizler kadını gururlu olur

1
    1 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

vay be ... kısa ve öz ...

Yorumla
  • adambulun
    adambulun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

kendisine hakaret edilmesi garanti olduğu için

1
    17 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Yani biz erkekler o kadar herşeyimizi feda edelim bir hareketmi insanı korkutuyor ... teşekkürler yorumun için arkadaşım..

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

kıza demediğiinizi bırakmıyosunuz bu da bi gercek gurur denen seyi hala kaybetmeyen kızlar var unutma ki ne erkeğin ne de kızın gururu invitilmeli , seni sevmiyorum artık mı desin oyuncak mı bu fikrini değiştirsin seni seviyorum ama hoslanmadıgım huylarından dolayı bundan bundan sundan sundan .. gerekli acıklama yapılmalı

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Peki kim dört dörtlük bunu bir anlasam ... İkizler insanı kıskanılmayıda sevmez üzerine düşülmeyide..Bu en büyük gerçektir.. öyle hatayı yaptım .. Bencede bir açıklama yapılmalı ama yapmıyor susuyor ..Her şeyi benim anlamamı istiyor... Buda benim aklımı kurcalıyor..Çünkü düşünen bir insan olmaktan kaybediyorum...Umursamaz olamıyorum.

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

düşünen bi insansan neden ayrılmak istediğini de düşünüp bulabilirsin ama susmasını onnaylamıyorum zaman ver hatasını anlar beddua verme

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Benim kadar düşünen bir erkek arkdaşınız oldumu kızlar bilemiyeceğim ..Ama o kadar çok düşündüm işte hep düşündüğüm için bir çözüm aradım ama olmuyor ...Beddua hiç vermedim bir kez vermiştim ama ona değildi hayata ve çevreyedi ertesi gün ağlayarak dönmüştü ama işte sonumuz yine ayrılık oldu ama beni sevdiğini bile bile ben gidemiyorum...Umarım bir gün arar ve seni sevmiyorum der ve beni bu esaretten kurtarır... İlk aşkımdı ve ona ihanet edemem.

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

seni sevmiyorum dese onu unutur muydun

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Kalbimi avuturdum ve bir daha sevmezdim... çünkü sevemem artık . hayatıma bakar okulumu bitirmeyi kafama koyardım... yeni hayaller kurardım kendim için.. olan bir hayalimin üstüne yeni hayal koyamıyorum...

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

kısaca unuturum desene

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

hayır kalbime gömerim.. hayatımızda neyi unutmuşuz ki... ama böyle hiç bir şey yapmadan beklemek zor geliyor ..2 ay sonra sınavım var onu bile düşünemiyorum..

kim demiş unuturum ... sadece kendimi avuturum.

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

ama kızlar kadar zayıf olmuyorsunuz bi kız bildiiğin bunalım takılıyor ama siz hayatınıza cok daha cabuk devam etme yeteneğine sahipsiniz. bı arada ne sınavın var 2 ay sonra

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

İşte o da çok farklı bazı erkekler içine gömer ölü gibi yaşar bazıları başkalarından acılarını çıkartır ..herkes acısını farklı yaşıyor ...Sınav hazırlığı geçme sınavım var... Hayatım için önemli bir sınav ama bu konu yüzünden bir türlü yönelemiyorum... Bir kez aşk şarabı içen başka bir şeyi düşünemiyor .. iyiki daha önce bulaşmamışım :) ... zor yemin ederim çok zor ...

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

aman acısını baskasından cıkartma ilerde zamana bırak zamanla düzelicektir kız hatasını anlar yeter ki aradaki saygı tükenmesin

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

ümit etmek beni yoruyor ... ama sabretcem ama artık sanırm işimiz il kzamanki gibi olmuyacak artık gelecek her şeyi belirler... başkasına zarar konusunu kendimle konuştuğumda ben o adiliği kendi vicdanıma yapamam zaten ..

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

harika bi insansın onu bırak benimle evlen :D

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

teşekkür ederim iltifatın için ama gerçekte öyle olmak daha güzel ..İnsan her zaman kendisine saygı göstermesi gerekir..VİCDAN ...

Yorumla
    • adambulun
      adambulun
      +1 yıl

kesinlikle , vicdansız insanlarla karşılastırmasın Allah(cc)

Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

Kaderimiz...Allah büyüktür...

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılırken kadın neden seni sevmiyorum demez ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kız ayrılırken neden seni hiç sevmemişim der? 58 cevap verildi
Bir anda seni sevmiyorum deyip ayrılan kız neden böyle yapar? 65 cevap verildi
Sevgilim seni sevmiyorum ayrılmayada bilmiyorum dedi neden? 19 cevap verildi
Ayrılık Sonrası "Seni Seviyorum" Diyip Kalp Yollayan Kadın Gerçekten ayrılmak istemiyor mudur? 5 cevap verildi
Seviyorum diyen neden gider? 19 cevap verildi
Seni seviyorum demeyen kadın? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨