Bir kadın onu seven birini bıraktığında ...Neden Seni sevmiyorum demez ? Buradaki amacı nedir ..Burcu ikizler olan kadınlar aranızda varsa sorum özellikle onlara...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılikizler erkeği ile 1,5 senelik ilişkimiz vardı benle ilgilen sabahları uyandığında ilk işin bana mesaj atmak olsun derdi çok aşırı kıskançtı bende zamanla ilgilendim hep o ne ? adam benden uzaklaşmaya başladı ve son darbe terkedildim... 1ay boyunda peşinden koştum her gün mesaj attım aradım ne tlflarıma bir cevap verdi nede mesajlarıma 1ayın sonunda aramalarımı kestim mesaj atmayı bıraktım ölüyordum sayesinde bana hiç acımadı oysa ben ayrılmak istediğimde o ağladığında dayanamamış bir şans daha vermiştim ama o beni dinlemedi bile 2,5ay oldu herşey biteli ama hala etrafımda ne konuşuyoruz ne görüşüyoruz ama beni izliyor alkolik olmuş hayatı alt üst olmuş sürekli bişiler yapıp benden tepki vermemi bekliyor örneğin bişiler yazıp çizip kendi duvarında benimde sazan gibi hemen atlıycağımı bildiği için sürekli takipte çok sazan olduğum doğruda ama artık hiçbişey yapamıyorum cesaretim kırıldı ama çok seviyorum bir daha ikizlermi tövbe aşkmı onuda istemem hayatım cehenneme döndü yeter
211 Yorumla- +1 yıl
daha geçen hafta sahte bir hesaptan beni takip etmek istedi ... o olay benim içinde geçerli oldu amaçları ne kafaları ne anlamıyorum..bende bir kova erkeği olduğumdan kafamı karıştıran kızı daha çok seviyorum ve bu yüzden hiç bir zaman kızları beğenmedim bu beğenme onları altta gördüğüm için değil kafamı kurcalamadıkları için ama ben her dakika mesaj atmaktan yoruldum..acı çekmeme alıştırdı beni... hem seviyor hem ayrılıyor hemde takip ediyor amacınız ne siizn ...bir anlasam ?
Cevap sahibi+1 yılbu soruların cevabını bulursan banada söyle dengesiz ikizler ayrılmazdan 2gün önce seni çok seviyorum diyordu ne değişti acaba :S
- +1 yıl
sana direk kısa bir yazı yazayım ..perşembe gecesi seni çok seviyorum hayatımın anlamsın.. perşembe günü yanına gidiyorum konuşmaya masadan kalktığımızda ayrılmış oluyoruz ... ne istiyorsun diyorum ayrılmak diyor ayrılıyoruz ..akşam eve geliyoruz kardeşine yazıyorum eve geldimi diye gece yazıyor sen beni bırakamazsın diye bende senin gelmeni bekliyeceğim diyorum ama analamk zor düşün 2 gece seni seviyorum gündüz ayrılalım... çok dengesizler çok...
Cevap sahibi+1 yılbanada aynısı oldu
Cevap sahibi+1 yılaynen sadece şunu isterdim kafamda soru işaretleriyle çelişkilerle bırakıp gitmesin 5dakikasını bana ayırıp güzelce bitseydi perişan olmazdım bu kadar üzülmezdim ama anladımki umutla bekleyeyim diye daha çok üzüleyim diye o şekilde bitirmiş
Cevap sahibi+1 yılbak bir yerde görmüştüm bu yazıyı ' eğerki ikizler burcu sizden ayrılmak istiyorsa' o sizi tüketmeden arkanıza bakmadan kaçın ' topuklar ensede kaçmak lazım arama sorma bende öğrendim artık umursamamayı ama 3aydır dikkatimi çeken birşey var ben umursamadıkça o çıldırdı kendi kendine zarar verdi ne istediğini bilmiyor heralde keniside
- +1 yıl
evet bir türlü yanaşmıyor...Bir insan ne istediğini bilmezmi evet bilmiyor ...Ben artık pes ettim bu sefer buna da yanaşmıyor...Anlıcağın bir daha büyük konuşmuyum ama ikizler burcu insanı ile kolay kolay ciddi bir şey düşünmem ... İlişki süresince çok kafa olurlar çok mutlu ederler ama sorunlar başladımı adamı kanser ederler hele ayrılıkta adamı deli ederler.
Cevap sahibi+1 yılbenim böbreklerim iflas ediyordu nerdeyse ömrümden 10sene gitti bu saatten sonra geri dönse bile ne yapıcağımı bile bilmiyorum sadece çok seviyorum halen delimiyim neyim :S
- +1 yıl
Ben aklımı kaybedecek noktaya geldim ama bu site sayesinde kendimi geldim ..böyle yaşanmışları okuyunca kendime geldim ve inanırmısınız sevmeme rağmen ben ayrılmak istiyorum... Sevmiyorum demiyeceğim hala seviyorum ama yapacağım bir şey yok... YOKSA ne kadar ona çok kötüyüm yardım et desemde takmıyor... Ben bu kadar zorluğu kimin için çekiyorum... YOLUMA BAKARIM ve geri dönmesin
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan severkende ayrılır. Kafasında o kişi ile olan ilşki biter sevebilir ama mantık agır basınca aşk varsa bile o işi bitirir
121 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ki öyle oluyor bak.. Bazen insanın kalbi seviyorum dese de mantığı kabul etmez ilişkiye devam etmeyi. İkizler değilim ama :) bak insan birne yakınlık duyar sonra bakar ki o iş olmayacak aradığı şeyler eksik yada kavgalar var ilerisi yok. Zaman gelir ve severkende ayrılır..
Sizin ayrılık sebebiniz ne ola ki ? - +1 yıl
demek ki öyle.
- +1 yıl
acı ama gerçek ... ama işte o kadar kolay olamaz her şey ama sanırm bu kadar kolaymış... ama neden sorun du biliyonmu ... aşırından sahiplendim.. eve geç gittiğinde çok kızardım... birraz da kıskançtım ... bunlar mantık işi... diğer ayırıcı etmenler ise ... okulum olduğundan bizim en yakın zamanda evlenmemiz 4 seneyi bulacaktı ..sanırm bu kadar uzun süre benle geçirmek onu korkuttu ..bide aile kökenlerimiz farklıydı ve o ailesini ezemiyeceğini düşündü... benim sevgim bir hiçdi.. malesef.
- +1 yıl
Yanii bencede o seni yeterince sevmiyorda olabilir. Boşver
- +1 yıl
3 kelime bu :)
Ali seni sevmiyorum:)
Ya belki de şundan yaptı bak. Aklın onda kalacak unutlmaz olacak. Aslında sevmiyorr ama bunu söylemiyor..
Hani ayrılık yalanı gibi sorun sende değil bende tarzı.. - +1 yıl
Çok doğru olabilirtesi var ve aslında onla çok yönden farklıydık... benim bulunduğum konum onun bulunduğu konum arasında ..bir havalanma da olabilir hepsi bir ihtimal ama benim sevgimi kullanan insanada acımam ...Öylede bir gururum var ve gerektiği acıyıda veririm o kadar büyük kanıtlarım vAR. sevgimi acizlikmiş görmesinler...
- +1 yıl
Hım.. Salla uğraşma bu işle. Yeni bir aşk bir işk yine sevecek bir neden lazım :D
- +1 yıl
yahu görse ne olacak. Sevdin uğraştın olmadı. ne var bunda canın istedi denedin. Şimdide yol ver.. Mutlu yaşa o çatlasın..
- +1 yıl
İnsanın mutlu olması için ilk önce kendine inandırması lazım :) ve ben artık inandırmak zorundayım kendime.. yaptığım şeyler sanki yetmiyormuş gibi daha çok yapasım var ... ama ne fayda demi :) .. şimdi ben başkasını sevsem gelir bide bu yönü var ... hep aynı senaryo ... sıkıcı .
- +1 yıl
Onun keyfini mi bekliyeceksin.? Giden gitti o gün bitti..
- +1 yıl
eh o olur bir dönem sonra geçer. Sen kendine şunu de o beni istemedi dönse ben onu bir daha istemem.
- +1 yıl
onu zaten çoktan dedim... ve olmuyacağını ikimizde biliyoruz ... Ben kadının kendi dönmesini istemiyorum ki .zaman araya girerse çok şey olur zaten ..ve zaman uzadıkça aslında uzuyor .. bu sitenin yararını çok gördüm ve şu zararı da oldu ayrılanların acıları üzdü beni :) ondan hala bir çabam var :D
- +1 yıl
ayrılan herkes kör gözü badem göz yapıyor. Guru meselesi yapıyor. Az sakin olmak gerek, zaten bakıcaksın seni aramıyor seni sormuyor umutlar bitecek.. İlla benım olsun kafasını anlıyorumda saçmalık işte. O hayatını yaşıyor mutlu mesut deger vermıyor sevmıyor acı çekıyor ınsanlar.
- +1 yıl
Sorun ne biliyormusun?
Senin aklından çıkarmadıgın kişinin aklına bile gelmiyorsun... bu kadar
- +1 yıl
rica ederim..
ikizleri falan bilmem de mutlaka yeni bir erkeğin hayatının içine edecektir..hep mağdur rolünü oynarlar.vicdan yaptırarak bitirirler
11 Yorumla
Kardesim ne cekmissin be ikizlerden, ben dee ikizler magduru sayiliri.usenmezsen ac oku profilimden sordugum sorulari.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
0Cevap
Bende ikizlerim, zaten birakiyorum birde üstüne seni sevmiyorum mu diyeyim ?
Yada 2. ihtimalde seviyorumdur ama dengesizligim tuttugu için kafam karismistir. Veya O'nunla olamayacagini anlarim ve sevsemde ayrilmak zorunda kalirim.17 Yorumla- +1 yıl
Bütün cevapların için teşekkürler ... ama bir kezde karşınızdakini düşünmek zormu acaba ..sonuçta bende bir kova erkeğim ... Sevince tam seviyorum... eğer gönlü yani hala seviyorsa bırakamıyorum..ZOr bir şey değil seni sevmiyorum diyeceksin... ayrılırken seni seviyorum ama ayrılmak zorundayız.. o kadar işte. bu aradığım cevap değil.
ayrılırken normal olarak ne seni seviyorum nede seni sevmiyorum demek gerek zaten .. arılık olmuş akıla konmuş bi kere daha bişi demeye gerek yok diye düşünüyorum
11 Yorumla
+1 yılMadem seviyorum neden ayrılıyorum peki ? ya da madem ayrılıyorum neden seviyorum diyeyim ?
19 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsam gitmem sorunları halletmek kolay bir olüme çare yok ...
- +1 yıl
Ben boğa burcuyum , merak ettim bak bi okuyayım nasılım :)) benim sevgilim ikizler ama
- +1 yıl
Aynen kendinden ışıklı gelin adayıyım :))
- +1 yıl
Umarım sağol güzel dileklerin için , bilmukabele :))
+1 yılben de ikizler burcuyum.acıkcası gercekten svmedigim birine seni sevmiyorum derim.eğer seviyosam diyemem hatta gider sarılırım dayanamam :( aldatma dışında tabi bunlar
13 Yorumla- +1 yıl
yani eğer aldatmamışsa dayanamam aldatmışsa silmeye calsıırım.
Seni hala seviyor olabilir.Benim kafadansa kesin seviyor da gerisni bilemicem kardeş :D
sen yedekte dur bı bır etrafı kolacan edıp gelcem ben demek ıkızler dengeszıdr ne ıstedgını bılmez
17 Yorumla- +1 yıl
Hayatım boyunca gururum ve ailem için yaşadım..bir insanı ailemin seviyesine koydum ve sadece ona gururum işlemedi... tam olarak hayatımdan çıkarırsam zaten o zaman gururumun ne kadar güçlü olduğunu görecek ...Siz siz olun kimseyi çok sahiplenmeyin... O hatayı bir daha yapmamam gerektiğini anladım.
- +1 yıl
bebem ben de ikizlerim yalnız:(
bu arada sitede de amma ikizler kadını varmış hahahah :)
14 Yorumla- +1 yıl
işte o zaman mutluluk sarhoşu yapar insanı..bir ikizler kadının ne kadar güzel bir kadın olduğunu gördüm ama işte tek bir şey kalmıştı bu özgürlük konusu sanırım düşüncesi de bu ... ben onun hayatındaki erkekmiyim.. karar vereceği nokta o . ben onu hayatımdaki eşim yapmıştım zaten ama bu şekilde değildi.. çünkü çok üzüyor ama değişmiyor ...
Burcum ikizler , seviyorumdur ama ayrılmak zorundayımdır belkide kafam karışıktır
111 Yorumla- +1 yıl
Bende anlasam ... senle olmuyor diyor , aileler diyor , bir sürü manzeret sürdü ve benim istediğim o değil , manzeretlerden nefret ederim ..bir insan sevmiyorsa çıkıp gider bizde hayatımıza bakarız... seni seviyorum ama gitmek zorundayım ... Şu kalbime söz geçirebilsem olacakta oda olmuyor ..
- +1 yıl
yine çok güzel bir yorum..böyle güzel yorumları okumak iyi ediyor .. Zaman işte ama yazık olacak çünkü çok sahiplenmiştim ... Yazık olacak. dünyanın diğer kadınlarını onun için öldürmüştüm ... güzel bir kız değildi ama ben iç güzelliğine aşık olmuştum.. çünkü aşkta böyle işte .. . istediğin kadar güzel ol ... erkeği iyi eden güzellik değildir.
+1 yılbn sevmedgıme senı sevmıyorum dıyodumm ::D bıraz acımaszlık belkı ama en azından kndını kandrmasın hm cabuk sogur o zmn :D:D
01 YorumlaBende ikizler burcuyum .İkizler burcu duygusaldır ve zaten ayrılmak sevmesek bile bizi illa etkiler karşımızda ki daha da üzülmesin diye demeyiz.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılseni daha da üzmemek icin olabilir, hem ne farkeder ayrılmış
011 Yorumla- +1 yıl
ikizler cift karaterli derler bilmiyorum
- +1 yıl
napıoki=(
- +1 yıl
olmuyorsa zorlamıycan susaraktan hiçbir yere varılmaz
- +1 yıl
onu uyarmalısın bence
- +1 yıl
hepsine laf deme kardeş insan her zaman icin karşısına acık ve net olmalı susarak hiç bişeyi anlatmazsın, karakter meselesi
+1 yılikizler kadını gururlu olur
11 Yorumlakendisine hakaret edilmesi garanti olduğu için
117 Yorumla- +1 yıl
kıza demediğiinizi bırakmıyosunuz bu da bi gercek gurur denen seyi hala kaybetmeyen kızlar var unutma ki ne erkeğin ne de kızın gururu invitilmeli , seni sevmiyorum artık mı desin oyuncak mı bu fikrini değiştirsin seni seviyorum ama hoslanmadıgım huylarından dolayı bundan bundan sundan sundan .. gerekli acıklama yapılmalı
- +1 yıl
Peki kim dört dörtlük bunu bir anlasam ... İkizler insanı kıskanılmayıda sevmez üzerine düşülmeyide..Bu en büyük gerçektir.. öyle hatayı yaptım .. Bencede bir açıklama yapılmalı ama yapmıyor susuyor ..Her şeyi benim anlamamı istiyor... Buda benim aklımı kurcalıyor..Çünkü düşünen bir insan olmaktan kaybediyorum...Umursamaz olamıyorum.
- +1 yıl
Benim kadar düşünen bir erkek arkdaşınız oldumu kızlar bilemiyeceğim ..Ama o kadar çok düşündüm işte hep düşündüğüm için bir çözüm aradım ama olmuyor ...Beddua hiç vermedim bir kez vermiştim ama ona değildi hayata ve çevreyedi ertesi gün ağlayarak dönmüştü ama işte sonumuz yine ayrılık oldu ama beni sevdiğini bile bile ben gidemiyorum...Umarım bir gün arar ve seni sevmiyorum der ve beni bu esaretten kurtarır... İlk aşkımdı ve ona ihanet edemem.
- +1 yıl
İşte o da çok farklı bazı erkekler içine gömer ölü gibi yaşar bazıları başkalarından acılarını çıkartır ..herkes acısını farklı yaşıyor ...Sınav hazırlığı geçme sınavım var... Hayatım için önemli bir sınav ama bu konu yüzünden bir türlü yönelemiyorum... Bir kez aşk şarabı içen başka bir şeyi düşünemiyor .. iyiki daha önce bulaşmamışım :) ... zor yemin ederim çok zor ...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım