Daha son ra ortaya çıkıyor bir sene yapmıyor sonra tekrar
Tedavisi yokmu sonuç alınırmı ayrılsam çok seviyorum ayrılmasam mahvolurmu hayatım ne yapıcam
Eşimle 8 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz.
4 yılda üç kez birer sene aralıklarla
45 bin
28 bin
ve en son 100 bin tl kredi borcuyla geldi.
her defasında yeminler kitaplar yalvarmalar yaptı kapattm güvendim en son bu üçüncüsü mahvetti beni artk 4 yıldır çocuk yapmayı bile bu sebeple erteledim tam karar verdik yine çıktı ortaya ve büyük bir mebla sonu olacakmı belli değil resmen hastalık bu yaşlandım resmen ve seviyorumda pırlanta gibi bir insan. Ne yapacağımı bilemiyorum artık?
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek lazım karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütmenin zor olacağını belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır üstelik bunun farkındalığı, ile hareket edilmelidir doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu iyi olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo hoş olmayabilir ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
Eşinin yapacağı en büyük çözüm bütün banka hesaplarını kapatmak 2. Olarak kayıplarının peşine düşmemek olur kayıplarının peşinden gittiği için bırakamıyor psikolojik bir destekte alabilir bu da yardımcı olur ona otur onunla konuş kayıplarının peşinden koşma kayıplarımızı borçlarımızı kapatalım allahin verdiği rizkimizla yetinelim de bu durum bizi çok kötü noktalara getiricek korkuyorum beni anla de
Cevap
16Cevap
neresi pırlanta gibi la adam kumar bağımlısı gözünü aç bu adamla gelecek filan olmaz. boşa kürek çekiyosun eşşşşşşşşşk gibi çalışıp bu adamın kumarına harcıyosun. yarın bi gün senide satar bu adam alacaklılar tahsilata gelirler artık o zaman anlarsın
Kumar ocak söndürür diye boşa dememişler senin sonun belli ayrılık, kendini boşa yorma, ayrıca iyi ki çocuk yapmamışsın
Allah yardımcınız olsun. Sonu hüsran. Her şey gidene kadar devam ediyor insan. Özellikle kayıpların peşine düşünce.
Uyusturucu ve skstn daha bagımlıdır kumar öylesine sölemiyom bunu etrafımda bikç kişi var ordan biliyorum ne yaparsan yap bosuna
Elinde eteğindeki son kuruş bitene kadar bırakmaz bazıları umarım eşinizin de sonu öyle olmaz...
Gecmis olsun isim zor. Benim bir arkadasik kunar yuzunden batakliga dustu ve her seyini katbetti
Bu iş yakında seni satmaya kadar gider açık soyleyim
Alismis cicuk falan yapma bundan genetigi cogalmasin bari
Eşinin geliri iyi sanırım kumar oynadığına göre ve vu sebeblede eş boşanmaz bence şiddet ve aldatma var mı peki
Yok on numara biri sevgi saygı ama bu onda hastalık oldu ve biz böyle böyke batıcaz maaşı iyi şükür ancak gizli oynadığı için kredi çekerek borçlanıyor
Peki sizin paraya ihtiyacınız mı var niye oynuyor ve sen eşine sözünü geciremiyor musun her defasında borca giriyor
Sonu yok abla ama doktordan destek alması gerekiuor
Bosan gitsinnnnn.. o kadar paraya 50 tane alirsin
Neyi bekliyorsun ayril bu kadar
VKit kYbi... ayril biran once
Kumar bağımlılığı zor bırakır
Bir gün senide bırakmasın masaya
Terk et
Verme ona sen de
Ayril
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?