Eşimi kumar batağından nasıl çıkartabilirm?

Arkadaşlar çok zor durumdayım. Eşimin babası kumar hastası. Kahvehane açtılar. Eşimde başladı kumara. İyice dadandı. Görümcem diyor ben para koyayım oda koysun islak hamburger dükkanı açalım diyor. Kendisi İst otruyor. Bz uzakta oturyorz. Ben bir lira bile almicam o dükkandan diyor yeterki bu işlerden kopsun kurtulsun işine gücüne baksın diyor. Ama babası çok sknti. İçki içiyor kumar oynuyor. 7yildir aynı evde yaşıyoruz annesyle babasyla. Eşim babasndan kopamıyor. Kaç kere normal işe girdi çıktı hep babası yüzünden. Kahvelere giderdi içki içer kumar oynardı babasını toplardi sağdan soldan. Anası var ama oda hiç yaramaz yemek yapmayı bilmiyor doğru düzgün temizlik yapmayı bilmiyor. Yıllardan beri ben bakıyorum evi çekip çeviren benim. Bende denedim kaç kere ise girdim çıktım. İşten bı gelirdim bir sürü bulaşık, çamaşır yıkardim yemek yapardım. Eşim bu yüzden istemiyor çalışmamı sen evde olmayinca olmuyor , çalışma aklım sende olucak sürekli seni düşünücem diyor. Bilmiyorum ben nabicam ya. Gorumcemede inanamıyorum hiç kendisi alkolik oda sürekli içki içiyor. İçki içtiği zamanlarda arayıp bunu söylüyor bana. Kendisini düşünüyor oda bence geleceğini yaşlılığını. Benim eşim hiç sevmez hizmetçilik yapmayı. E diyorum orada kim yapıcak kim hazirlick hamburgerleri servis edicek Ahmet hayatta yapmaz öyle seyler diyorum. Oda diyor garson tutulucak. Gorumcemde ünlü biriyle evli onun parasına güveniyor. Bilmiyorum ne olucak eşimi alıp kaçıp gitmek istiyorum bu ilden ailesinden herşeyden bıktım ya. Ama eşim istemiyor birakamiyor babasını.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam kahveden falan çok para kazanıyorlar ama elimizde hiç göremiyoruz parayı. Aydan gelen uya gidiyor. Eşimde bunun farkında ama bilmiyorum nabicagimi
Eşimi kumar batağından nasıl çıkartabilirm?