Kumar oynayan eşim?

Arkadaşlar yeni doğum yaptım perşembe günü kocamın işleri pek iyi değildi ama çok şükür bebek gelince iyi olduk lakin eşim sabah kumara girmiş ve para yatırmış gece boyu hiç uyumamış full kumar oynamış uzun zamandır oynamıyordu bugün girmiş ve 2-3 gündür kazandığı 14 bin tlyi kumara atip hesabındaki tüm parayı sıfırlamış sabah uyandığımda yanımda yoktu direk anladım seslendim gelsin uyusun diye gelmedi sinirliydi ve lohusayım daha annem yanımda evimize sürekli bişeyler almak zorundayız misafir gidip geliyor paramız yok ben bağıran bilmiyorum çok kızgınım birde direk bunu sabah uyanır uyanmaz bana söylüyor sütüm çok zor geldi kesilsin istemiyorum böyle şeyler artık duymak istemiyorum ama napsam boş beni dinlemiyor birde diyor ki sildim her yerden üyeliği bir daha oynamicam kaybettiğini biliyorsun neden her seferinde oynuyorsa anlamıyorum çok kötüyüm bebeğime bakıyorum bi yandan bi yandan kendime doğumumda bile gün boyu uyumadıgı için gece yanımda kalmadı gitti annesinde kaldı yorgunum kalırsam pert olurum yarın dedi gitti annesinin yanına ben annemle ve bebeğimle tek kaldım. Bana asla bakmak istemedi ben hiçbir zaman muhtaç değildim doğumuma 1-2 gün kala bile hasta oldu ben ona kalktım herşeyi yaptım ondan tek isteğim artık para getirsin dert getirmesin nolucak halim bilmiyorum

Kumar oynayan eşim?