Eşim sana kumar bağımlısı çıktı?

Merhabalar. Bu olayı aslında herkese ibret olsun diye anlatıyorum. Geçen sene eşim olacak kişiyle evlendim ve evliliğimin 6. ayina kadar çok mutlu olduğumu düşünürken büyük bir olay patlak verdi. Eşim ben uyurken mobil bankaciligimdan benden habersiz 100 bin ihtiyaç kredisi çekmiş ve 30 bin de kredi kartından. Tüm banka mesajlarını da silmiş ben çalışmıyorum. Bana sigorta girişi yapiyordu ve bankadan hesap açmamız gerekiyor diyerek hesap açtırıp böyle bir hainlik yaptı. Meğer sana kumarciymis. Borsada para kaybetmiş ordan bitcoine girmiş ordan iddaa ve slot oyunları kısaca her şeye girmiş. Bana bu olayı itiraf ettiğinde dünyam basima yıkıldı. O çok güvendiğim adam bana büyük bir darbe vurdu. Kaynatam benim borçları üstlendi ben de Kur'an'a el bastırdım sözler verdi affetmeye çalıştım meğer bir beni dolandirmamis. Annesinin bileziği almış. Kız kardeşinden 20 bin çekmiş. Babannesinden 10 bin çekmiş. 3 ay boyunca maaş bana geldi ben ona harçlık veriyordum. Tabi arada laf vurdum bir daha yapmasın diye. Düzeldi derken meğer dersane kasasından para alıyormuş. ( eşim dersane işletiyor ortağı ile ) 4. ay maaş bana gelmedi soruyorum yalan söylüyor şu gün gelecek bu gün gelecek para yok anladım yine. Meğer maaşı almış maaş ortada yok. Bu süre zarfinda kaynanam pazar alışverişimizi görüyor. Ailesi arkamda durdu çok uyardılar fakat eşim olacak asla durmadı. En son yine yakaladım bitcoin takip ediyordu. Yakaladigim gün altinlarimi çantamdan çalmış. Evliliğimi kafada bitirdiğim kısım bu oldu. Asla durmadı ve rahat 800 bin para batırdı. Ortağı işten atınca aileme soyledim artık dayanacak güç yoktu. Umudum da kalmamıştı zaten beynimde bitirmiştim. Eşyalarımı topladım. Ve bu kişilik 4 aydır kira da ödememiş. Son aylar zaten evliliğimizde saygı kalmamıştı kendisi sürekli susuyor. Bir hakaretini bile görmedim fakat para konusunda ve kumarı mahvetti beni. Burdan şunu demek istiyorum. Ayaklarinizin üstünde durun. Ben şimdi kpss ye hazırlanıyorum. Atanıp güçlü olmak için uğraşıyorum. Kimseye guvenmeyin

Eşim sana kumar bağımlısı çıktı?