Onun farklı bir hobi edinmesini sağlamalısın. Bu iş kazanmaktan çok bir alışkanlıktır. Alışkanlığını yok etmek için onu daha çok eğlendirecek bir hobisinin olması lazım. Telefon kullanım süresini azaltmak lazım. Diğer türlü zaten zarar edecektir. Kumar böyledir 1 milyon dolar kazanır 1 milyon dolar + ne kadar gücün var ise maddi o kadar geri verirsin ama 3 ay sonra ama 5 ay sonra...
Valla durum zor haritada bulamayacağı adını telaffuz bile edemeyeceği takımlarakadar oynamış.. zevk ya da eğlence değil alışkanlık olmuş kazanmaya çalıştıkça kaybedeceğinbit olay bu.. keyfi olsa kontrol almak kolay ama bu durumda zor.. konuşmayı dene telefonunu eline almamısını ağlama çalış ma işin zor sabırlı olman lazım
Bende çok oynardım sonra oranlar düşünce kendimi keriz gibi hissettim, her zaman oynatan kazanıyor sonuçta, böyle düşününce bırakabiliyor insan, alternatif olarak kumarı bırakıp borsaya girebilir hem daha heyecanlı hem daha büyük kumar :)
eğer haberi yok ise sizin gordugunuzden kesinlikle konusup haberinizin oldugunu soylemelisiniz kumar bagımlılıgının uyusturucudan farkı yoktur onu uzak tutmanın yollarını deneyin kesinlikle
Valla adam gibi bu işlerden elini ayağını çekmesi gerektiğini söylemelisin. Çekmez ise direkt boşan. Bu işlerin şakası yok. Yarın evini barkını satarsa şaşırma.
Kaybettiği de en alttaki foto bodo yazan bodo 0.5 demek bodo takımı maç boyunca 1 gol atar demek sabah baktım 0-2 bitmiş sabah sordum hakem penaltıyı iptal etti dedi kendi sahasında ilk kez atamadı dedi olur öyle internacional ile fluminse karşılıklı gol oynadım yine kaybetti dedi hakem iptal etti fluminse golünü yedek kadro çıkmış Brezilyalılar dan ne zaman kazandım ki dedi e para boşa mı gitti dedim
yooo Caracas 2.27 orandan kör takım kupa diye atar demiştim 1-1 oldu 1 gol atar 1-0 Ken 31 de girdim dakika 34 de attı Leon karşılıklı gol var dedim 500 atmıştım 2.156 aldım hala kazanmaya devam kârdayim hala sorun yok şu an hiç zarar yok kayıp olursa o zaman konuşalım dedi bana bedava kazanmaya devam karışma bana dedi