Eşim bana karşı oldukça ilgisiz. Sürekli yorgun olduğunu iş yerinde telefona bakamadığını evdeyken bakabildiğini söylüyor ben yanaştıgımda da aynı şekilde telefona pür dikkat bakıyor ben demeden kapatmıyor bu kalbimi kırıyor benim çok ilgili olduğumu söylüyor ben yanaştığım için ona Fırsat kalmıyormus kendisi sadece ilişkiden ilişkiye yanaşıyor sorunca da sen çok ilgilisin o yüzden diyor onu kendime çekmek için ne yapayım evde şekilden sekile giriyorum tık yok çok üzülüyorum bana akıl verin onu seviyorum yanaşmadan duramıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok ilgi bunaltırmıs adamı ama ne yapayım o göstermiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Onu nasil ilgili hale getirebilirim
Eşim sürekli telefonla oynuyor çok ilgisiz ne yapmalıyım?
Severek evlendik ama ne bileyim hep telefondan başını kaldırmıyor yanasıyom sunu bi izliyim diyor artık kendimi geri çekiyorum o yanastıgında bende işim varmış gibi yapıcam değer anlasın 😔
başkası daha güzel mutlu ediyordur canım onun zevkini öğrenmen lazım hangi pozisyon sevdiğini bilmen lazım mesela kaç dakika sürüyor bi seksiniz ( herkeze açık anlatmak istemiyorsan mesajda yazabilirsin)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
:)) senin derdinde çok da o eşten çok bişi olacağını sanmıyorum :)
Evlilik bir sefer ama yapacak birseyim yok daha 20 yaşındayım 10 yaş var aramızda çok ilgi istiyorsun diyor 😔
yaniii yaş itibariyle istemende normal
neden sürekli telefonla ilgileniyor. oyun mu oynuyor. birileri ile sohbet mi ediyor
YouTube’dan bişeyler izliyor film izliyor öyle sohbet şeyleriyle alakası yok bakıyorum çünkü
aranızda kişisel sorun var mı? ne iş yapıyor kocan
İşçi eşimin çocuğu olmuyor ama belki o yüzden yapıyordur 😔
senin de çocupun olmuyor o zaman. doğru mu?
Sorun eşimde ama kabulüm olsa da olmasa da seviyorum onu
onu seviyor olman çok güzel. ama da sana eşi olduğunu hissttirmeli ve duygularına hitap etmeli
Severek evlendik ama ne bileyim hep telefondan başını kaldırmıyor yanasıyom sunu bi izliyim diyor artık kendimi geri çekiyorum o yanastıgında bende işim varmış gibi yapıcam değer anlasın 😔
iyi yaparsın. seni takip ediyorum sende?
send egit erkeklerle chat yap eşin hak ediyor bence bunu
Ama onu çok seviyorum yapamam böyle bir şey o sadece film izliyor videolara bakıyor karı kıza bakmıyor ama benden de ilgiyi kesiyor işte
seni ihmal ediyor arkadaşım bundan daha büyük bir şey olabilirmi bende evliyim ben eşime böyle bir şey yapsam eşim neler yapar neler eminim
Sende aynısını yap al eline telefonu otur karşısına uğraş dediklerini istediklerini duymazdan gel anlasın
Yapamıyorum işte sevgiden dolayı herhalde ama o da sevse bana böyle yapmaz diyorum onun kocası böyle söyle beni başkasıyla kıyaslama diyor
kac yıllık evlısın kı
2
daha yenıde senınle oynaması gerekırken sacmalıyo
evlenmeden önce herhalde yaşantısı çok hareketliydi o yüzden bıkmış olabilir 😔 ama ben yeni başladım hayata
ewt herseyı kocanda gormek ıstemen normal snn yas kac
20 esimde 30
hımm zor zapteder senı o yasta
İlgisini çekecek bir şeyler yap o zaman
Mesela
Her erkek aynı şeyden hoşlanmıyor
Türkiye'nin gerçeği belli aç bir tane müzik kah halay çek.. seni izlemeyecek Bir tane adam tanımıyorum
Aldatıyor bence
Sanmam
Emin olma bu kadar
evde gün boyu ne yapıyorsunuz
İlgisiz kadina bi ilginen cikar
Çoğu ilişkiler böyle oluyor artık
seks zevkini getir
Sorun o zaten kardeş sadece o an sevdiğini hissediyorum sonrası yok puf gitt
başkası daha güzel mutlu ediyordur canım onun zevkini öğrenmen lazım hangi pozisyon sevdiğini bilmen lazım mesela kaç dakika sürüyor bi seksiniz ( herkeze açık anlatmak istemiyorsan mesajda yazabilirsin)
değişiyor çok sürmüyor
dakika önemli biliyorsundur ne kadar surdugunu