Oyun (lol) bağımlılığı eşimi kurtarmak için ne yapabilirim?

1.5 aylık evliyim. Eşiminde benimde şimdilik işimiz Yok. Eşim bir kaç ay sonra homeofis şeklinde evden işe başlayacak. Ben de yeni iş aramaya başladım. Evlendiğimiz günden beri eşim günde 8 saat lol oynuyor. Oyunu zorla kapattırıyorum. Sonra da bir kaç saat yabancı dizi izliyoruz beraber. Eşimin tüm günü her gün bu şekilde. Oyun ve dizi. Başka bir hayatı Yok. Ben evliliğimde eşimle bir sürü güzel işler yapalım, birbirimize vicdanlı ve dürüst olup ilgilenelim isterdim. 1.5 aydır oyun yüzünden günde 5 kere yeter diyorum nolur artık yeter diyorum. Hiç bana mısın demiyor. Sabah kalkıyor yatana kadar oyun. 3 yıl sevgiliydik. 2 yıl boyunca oyun bağımlılığını bir şekilde benden gizledi farkedemedim. Son 1 yıl uzaktaydık, oyun yüzünden benimle telefonda zorla konuşurdu, kavga çıkarırdı ki onu rahat bırakıp oyuna devam edebilsin diye. Yemin etti evlenince oyun yok diye yanımda değilsin bu yüzden oynuyorum dedi. İnandım. Evlendiğimiz bir haftadan sonra başladı hala oyun başında. Sanki hayatı bunun İçin yaşıyor gibi. Zafer yazınca oyun sonunda mutlu oluyor. Hırslanıp daha çok oynuyor. Onu durduramıyorum. 1 aydır sevdiğim adam gitti bir başkasıyla öylesine ev paylaşıyor gibiyiz. Desteklerimi kabul etmiyor çünkü bu oyunu sorun olarak görmüyor. 8 saat oyun bağımlılıktır nolur destrk alalım desem de, 12 saat bağımlılıktır diye cevap veriyor. Yoruldum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sadece sürekli odaya kapanıp üzülüyorum. O bunun bile farkına varmıyor.
Oyun (lol) bağımlılığı eşimi kurtarmak için ne yapabilirim?