Eşim aşırı derecede oyun bağımlısı oldu ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben Belçikaya yeni taşınmış biriyim, eşimle evlenelim 1 yıl oldu ilk başlarda biraz daha iyiydi ama 4, 5 aydır aşırı derece de oyun bağımlısı bir hale geldi. Zaten bütün gün evdeyim, yapacak hiçbir şeyim yok, kimseyi tanımıyorum, oturup konuşacagim arkadaşım yok çalışayım desem çalışamam dil öğrenmem lazım. Eşim akşam 10da işten geliyor bazen de öğlen 2de işten çıkıyor ama gelir gelmez direkt arkadaşlarıyla oyuna oturuyor, sabaha kadar oyun oynuyor. Yatma kalkma düzeni yok evde tek başıma yaşıyorum sanki, gurbette yaşadığım için çok yalnız hissediyorum kendimi üstüne bir de böyle olunca iyice yalnızlasiyorum. Rahatsız olduğumu biliyor ama devam ediyor aynı şekilde yapmaya, dışarı çıkmayız etmeyiz zaten büyük beklentileri olan biri değilim lüks restoranta gidelim vs. boş boş yürüsek bile yeter bana. Ne oturup bir şeyler konuşuyoruz ne başka bir şey yapıyoruz. Aylardır ağlıyorum ağlıyorum neredeyse ama gidipte eşime anlatamıyorum veya gözyaşlarımı ondan saklıyorum. Çünkü o kadar uzağız birbirimize. Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum.
Eşim aşırı derecede oyun bağımlısı oldu ne yapmalıyım?