Şöyle anlatayım evleneli 6 ay oldu eşim kumar bagımlısı nişanlıyken söz vermişti yine yakaladm arabayı yaptırıcam diyip 30 bin tl para aldı benden meger kumar oynamış yaptırdım diyip ögrendimki kardeşimdende borç almış ablana yüzlük alacam diyip yalan konuşuyor sürekli bıgun evden kovdum karda kalacak yeri yok ailesi burada degil ama akıllanmıyor maalesef paradan geçtim artık güvenim kalmadı boşanacagım tavsiyenize teselliye güç kazanmaya ihtiyacım var şu an ayaga kalkamaycak hale geldim üzüntüden
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ayrılmalısin sonu gelmiyor.. zamanımızın en çok yuva yıkan sorunu ve internet uzerinden çok kolay ulaşılıyor bu yüzden kendilerini ve çevresindekileri tüketene kadar durmuyorlar
Bilmiyorum kafam karışık
Şöyle söyleyeyim güven sorunu bir kez yasandiysa bu senin tarafından sürekli denetleme vs olarak aklında olacak hep bir acaba ile yaşamak ve sürekli hata yaptığını görmek mi. yoksa huzurlu bir yaşam mi sürmek istiyorsun
Aynen bu durumdayım telini koysa direk karıştırırım bnka hesaplarına kadar şifrelerini degişip girerim
Bununla yaşanır mı... ha yaşanır ama biteceğinin bir garantisi yok.. senden başka kimseye zararı olmaz ikiniz arasında
Bn yoruldum avukatla konuştum ama 1 yıl dolmazsa çekişmeli oluyormus paramı talep edicem zaten borç yazmıştım dekonta yollarken bende sokaktan toplamıyorum parayı maasında kesilir ictayla dedi avukat bakalm
Dedikleri doğru.. zararın neresinden dönersen kârdır.. para zor kazaniliyor ama senden önemli değil.. bir evde huzur olmadıktan sonra hicbirseyin anlamı yok.. anladığım kadarıyla maddi bağımsızlığın da var daha güzel günler seni bekliyor..
Babamda öyle dedi evi kiraya veririz sen alırsın kirayı dedi esyaların cogu bna ait zaten esyalı kiraya veririz sen üstkata gecersin borcun varsa dert etme hallederz dedi kumar olayına gıcık kapar babam sen ne istiyorsan onu yap dedi kızımı üzsün diye vermedim dedi
Ne güzel arkanda dağ gibi baban da var senin sırtn yere gelmez.. ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için boşanmayı kafamda netleştirdim zaten barışsak bile olmayacak iyi aksamlar
Size de
Kusura bakma ama köpek poh yemekten vazgeçmez. Çocuk yoksa bir an önce boşan
Bnde öyle düşünüyorum yarın eve gelicem diyor hiç istemiyorum sinir krizi geçirdim zaten sonra aglma krizi görmek istemiyorum hiç
Böyle birisinden sana koca olmaz yol yakinken yol ver
Bilmiyorum kafam karışık avukatımla konustum dava acacagım ama 1 yış dolmazsa çekişmeli oluyormuş
Yazık ya..
Koca adamın yaptığı çocuksu hareketlere bak.
Sormayın
Sizin aileniz nasıl karşılıyor onun bu hallerini?
Babam gemi kaptanı evde yok zaten 3 katlı evimiz en altkatta biz yaşıyorz üstkatta kardeşim en üstüde kızkardrşim annem babam hepsi duydu erkek kardeşim onun yanında bn olsam bn yanımda bile gezdirmem dedi kavga kıyamet koptu polis cagırdım öyle gitti evde. Bide özür diliyor gaflete düştüm vs ama artık bu hata degil kaçıncı yani kaç kere konustum çocuk gibi peşini kollayamam 100 bine yakın nişanlıyken borclrnı kapattm geri ödemedide hala akıllanmdı tek çare boşanmak
Boşanmaktan başka caren yok gibi, çocuk falan var mi?
Allahtan o konuda dogru karar vermişim biraz sorumluluk alsın diye düşünmedim cocuk
Akıllı kadınsın belli..
Zor bi durum yani yeterince konuşup ikna edemedigini düşünüyorsan boşan gitsin. Yoksa son bir kez daha konuşup vazgeçmez ise boşanacagını söyle ona
Cok yalvarıyor ama annemlerle altlı üstlü oturuyoruz olay büyüdü kafam karışık kaybettiği miktarlar bu kadar degil şuana kadar 1 milyon gitmiştir bide bna yalan söyleyip arkamdan iş çevirmesi daha çok koydu araba yaptrcm diyip para alması kardeşime ablana yüzlük alcam diyip para alması sömürülmüş gibi hissediyorum
Bu bataklıga düşen insanlar gördüm tanıdım ve söyledikleri yalanlar inanın cok masum kalıyor diger yaptığı yapacakları şeylerin yanında. Umarım size ve çevrenize zarar vermeden kendi yoluna gider.
Nişanlıykende böyleydi 7 senelik ilikimiz var son 3 senesi böyle oldu önceden böyle seyleri yoktu cok efendiydi kumar degiştirdi bi kac kere borcunu bile ödedim sırf rezil olmasın diye geride alamadım sorun yok ama keşke vefaszlk yapmasaydı
Kendini o kadar verdiyse vefa filan düşünecek halde değildir ki. Yani mesele şuana kadar yaptığı ve neden oraya düştüğü meselesi. Bugün ne yaptığı değil çünkü o elinde olan bir durum değil
Aynen öyle özünde cok iyi bir insan ama kumar oynadıktan sonra arkamdan iş cevirmeye yalan konusmaya başladı önceden asla yalan sölemezdi beceremezdi şu an profesyonel olmuş
Yani gereken herşeyi söylediğinizi düşünüyorsanız geriye son çare kalıyor. Diyecek bir şey yok
Haklısınız boşanmak
Haka neden bosanmadin
Yeni evliyiz zaten 6 ay oldu nişanlıykende oynuyordu ama yakalayınca bırakmıştı tekrar başlamış 2 ayda 100 bin tl kaybetmiş
Asla birakamaz , sakin bir daha inanma ve ayril
Öyle düşünüyorum ama çevremdekiler neder daha yeni evliyiz ama psikolojim bitik en iyisi boşanmak sanırım
Ya sen aklını mi yedin, ne çevresinden bahsediyorsun, canı cehenneme herkesin, sen bu dünyaya bu şerefsizin pisliklerini çekmeye mi geldin ,
Maddi sorunum yok çok şükür evim arabam var …ama 7 senede kolay degil işte cok seviyordum hala seviyormuyum bilmiyorum bile
Yane sevmesi , hemen psikoloğa git , böyle adam sevilir mi, ancak takıntı senin ki, bir çeşit saplanti
Bnde öyle düşünüyorum
Sen hala düşünme lütfen mümkünse, ayril artik
Eşinin dayağa ihtiyacı var
Dövdümde nişanlıyken
Sizin aileniz nerde?
Üstkatımızda ev benim ailemin evi ilerde bana kalacak tabi
Anladım. Bence sert bir şekilde son bir kez daha konuşun. Ailesini arayıp durumu anlatın. Bir daha olursa bu iş biter sonra benden bilmeyin falan dersiniz. Onlar da herhalde oğullarını arayıp ayar verirler diye düşünüyorum
Ailesinim umrunda degil bozuk bir ailesi var bnde konuşmuyorm hiç dedikoducu bir annesi cezaevinde babası müptezel abileri var bi kız kardeşleri düzgün muhatap olacagım dert anlatacagm insanlar degiller bn eşimle evliyim bnim ailem daha önce konuştu onla annem cok tatlı kadındır hiç kimseyi kırmaz ama ailemden huzursuz artık
Anladım.
Bişey sorcam toplam borcunu biliyon mu
Bn teknojiden süper anlarım kardşm yazılımcı zaten ev eşya borcumuz var biraz ama son 3. Aydr maas yok ve üstüne birikmişimden verdim araba için baskı balata falan deşcekti bakımı yapılacaktı o parayıda yemiş ustayı aradım öyle ögrendm
Kumar sıkıntı iştir boşanmayı düşündun mu hic
6 aylık evliyiz evimden kovdum arabamın anahtarlarını aldım yallah dedim sokaga attım kalacak yeride yok kahvede yatıyormuş şu an
Bu ceza vermek anlamındami yaptın? Yoksa devam etcek misin evlilige
Kardeşim bile sok oldu nasıl bıraksada bn cok yıprandım maddi zarardan cok manevi zararı var bna
Yaş kac eşinin ve senin
Ben 30 eşim 38 yaşında bnim ilk evliligim onun ikinci
İlk evliliğindedemi aynı şeyleri yasamis
Hayır eski eşiyle ilgili konusmayız hiç zaten cok küçük yaşta evlenmiş boşanmıs
Ayrıl bir an önce
Kovdum evden zaten arabamın anahtarlarınıda aldım elinden nasıl geldiyse öyle gitsin
İyi misin sen
Psikolojim bozuldu
Derdlselm