Arkadaşlar Merhaba, 3 ay önce evlendim eşimle Amerika da tanıştık ve Amerika da evlendik ama evlendiğimiz günden beridir ilgisi az. Sorunun mu var benimle paylaşabilirsin diyorum yok diyor. Ama beni gün içinde aramıyor sormuyor eve gelince dışarıya çıkalım mı demiyor en ufak şeyde kırıyor üzüyor ama asla özür dilemiyorum ağladığım halde sadece yüzüme bakıyor ve dün bana ayrılmak istiyorum dedi. Ufak tefek tartışmalar dışında büyük bir problemimiz yok ama düşmanıymışım gibi davranıyor. Bana para vermiyor ve dışarıya çıkamıyorum bütün gün evde tek basımayım. Ne yapacağımı bilmiyorum cok zorlanıyorum hergün ağlıyorum sadece..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAçıksası durumuna şaşırmadım. Etrafımız narsist, kendini bilmez, ilgisiz ve çıldırmaya müsait kişilerle dolu. Son zamanlarda kurban vakaları haddini aşmış durumda. Bunun önüne geçebilmemiz için farkınalık seviyemizi yükseltmemiz gerekiyor. Yoksa çok kişinin hayatı böylelerinin elinde heba olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılSana katılıyorum kendime bu konuda kızıyorum ama işte sabretmeye çalışıyorum
En İyi Cevaplar
Benim de muşlu sevgilim vardı kendini yırttı ayrılmayayım evleneyim diye iyi ki de evlenip kendimi yakmamışım onlar kadınlara pek önem vermiyor benim yanımda bir kadın garsona nasıl davrandığını görüp kızmıştım sonra haklısın demişti onlar sevince çok gurur yapmıyor ben sevgilimi kaç kere terkettim yine de her seferinde konuştu eşinin kesinlikle seni boşamama sebebi yanında biri olması ve hizmetini yapman olabilir Muşlu erkekler yanında hep güzel bir kadın olsun gezsin istiyor gururları okşanıyor onlar kolay kolay boşanmaz onlarda pek boşanma yok benimki de öyle diyordu bakkala bile gidemezsin yeğenimle gider gelirsin çok güzelsin kıskanırım çarşafa dolanmak zorunda kalırsın diyordu ondan ayrıldım korkup ben Aleviyim asla olmaz o Kürt ama o yeşil gözleri beyaz sarışın biriydi çok yakışıklı adamdı iş adamıydı hala çok seviyorum beni görünce gözlerimin içine bakıyor ama olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılbir şey söyleyebilir miyim? Tamamen aynısı biliyor musun. Beni de okula göndermez işe göndermez kıyafetime karışır kısıtlar. Dediği şey evde otur çocuk olursa Çocuğa bak
Soran+1 yılÇocuk olmadı henüz cok yeniyiz. Çocuk istiyor ama bir yandan da böyle davranıyor
- +1 yıl
Çocuk yapma yapınca ayrılmak istersen zor olur muhtemelen senden alır ya zorla ya da yıllar sonra, benim de annem beni zor büyüttü çocuk yaşamı zor evli bir kadının omuzunda bir yük annem bunu hiç hissettirmedi beni hep çok sevdi çok iyi bir anne ama çektiği zorlukları ben biliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu hayatları görünce zoruma gidiyor böyle bir eş bulmuşsun daha ne istersin Allah tan belanı mı benim eşimde her şeyimi ona verdim beni ihanetle terk etti neden senin gibi bir insan karşıma çıkmadı bu dünyadan da bu hayattan da bıktım artık beni hayat değil insanlar öldürdü umudu mu ahımı aldılar Allah yardımcın olsun kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılSabırlı olmaya çalışıyorum. Ona düğün yaptırmadım masrafa bile sokmadım sadece aile olmak istedim. Ütüsünü yemeğini herşeyini önüne koydum ama benimle vakit geçirmeyi çok gördü benimle gezmek istemedi hep birşeyleri ben çabaladım. Şuraya gidelim mi bunu yapalım mı. Kendisi Birgün arayıpta hadi hazırlan dışarı çıkalım demedi. Hep kendisine göre hayat planladı bana sen ne istersin diye sormadı. Evde yapayalnız bırakıyor gün içerisinde aramıyor sormuyor mesaj atmıyor akşam geliyor maç izliyor uyuyakalıyor sabah uyanıp işe gidiyor beraber kahvaltı yemek yemiyoruz cok yıprandım düzeleceğine inanmak istiyorum ama düzelmeyecek biliyorum..
+1 yılÜzücü bir durum ama o çoktan bitirmiş zaten evliliği sadece ev arkadaşı gibi ve nikahlısınız tek bu yani. Dolayısıyla ayrılman dha iyi en azından her gğn ağlamak yerine önüne bakarsın hayatına sarılırsın belki başka biri çıkar karşına 26 yaşında genceciksin
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun o kadar ağladım ki göz kapağım şişti dün söyledim umrunda bile olmadı. Belki de gitmemi istiyordur dün sordum cevap vermedi
- +1 yıl
Geçmiş gitmiş en iyisi en kısa zamanda boşanmak
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
32Cevap
u +1 yılBence boşanmalısın. Şanslısın, daha evliliğinin başlarında karşındaki insanın gerçeğini gördün. Uzatmamalısın. Sen değerlisin ve bu muameleyi hak etmiyorsun. Boşanmaktan korkma. Ömrünün sonuna kadar kendini, seninle ilgilenmeyen, yok sayan biriyle geçirmek istemezsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Hep biraz daha sabredeyim dedim konuşayım düzeliriz dedim dün bir buçuk saat konuştum biz evliyiz birbirmizi anlayalım arkadas dost eş aile her şey olalım dedim ama ısrarla beni suçladı. Beni seviyor musun dedim evet dedi ama yatağa gelmedi beni yalnızlaştırdı bunu bilerek mi yapıyor bilmiyorum canımı yakıyor sadece ve farkında bunun
- +1 yıl
Zorlama hiç. Zorla yapılan hiç bir şey güzel değildir, güzel sonuçlar doğurmaz. Farkında olması ve kendini düzeltmek için çabalamaması, sevgisinin sadece dilde olduğunu gösterir
+1 yılO adam gönlündeki ve yanındaki kişi bir olmadığı için bunu istyor. Bak sen temiz kalpli matrak güvenilir dürüst sıcak kanlı birine benziyorsun. Madem boşanmak istyor ayrıl o adam seni haketmyor yazık ya vallahi böyle gül gbi insanların güvenini kırıyorlar vallahi çok üzüldüm özelden yazarmsn knsmk istyrm senle
03 Yorumla
Soran+1 yılSordum biri mi diye hayır dedi ama davranışları cok kırıcı cok sinirli hemen terketmeye meraklı evden gitmeye meraklı aslında kendide üzülüyor sanırım ama gelip gönlümü almıyor mesela ağlamaktan göz kapağım şişti gösterdim gidip krem alalım demedi yani ilgisiz alakasız oluşu beni üzüyor
- +1 yıl
Dediğim gbi başka biri var. Bir insanın aklındaki gönlündeki yanındaki bir ise o insan sevdiği için vicdanen de olsa ona yardım eder. Az soylyjm çok anla lütfen
- +1 yıl
Sen sorunca evet dyecek hali yok ya zaten ama biri var ne dersen de. Üzülme özelden yazsana Bi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okudum hayret ettim kızım adam sana psikolojik şiddet uyguluyor ve bundan zevk alıuor farkında mısın? Senin gitmeyeceğinden o kadar emın olmuş ki sana git deyip ona yalvarmandan tatmin oluyor. Böyle o evde kalmak sana ne kazandıracak çık git bosanmayı da kabul ediyorum de. Hergün ezilerek o evde kalıp mutsuz olmaktansa kaybederek mutsuz ol daha iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı kabul ediyorum sadece tepkisini merak ettim hep. Çantamı gördü hic oralı olmadı eve geliyor rahat rahat televizyon izliyor ben odadan ayrılırken bunların hepsi zoruma gidiyor
+1 yılbir yuva bu kadar kolay yıkılmaz ya sevmıyor ya da ınatlasma var. sen buraya bakma kocanla konus cıddi ciddi. gurur yapma ozur dılyeeceksen dıle o da dıler gerkırse. kurtarmaya calıs aldatma vs yoksa. olmuyorsa 1 -2 yıl boyunca duzelmıyorsa hıcrbırsy yapacak bırsey yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılBir buçuk saat konuştum dün. Seviyorum dedi ama kötü davranıyor işte çocuk gibi hatta
- +1 yıl
zaman lazim seviyorsq uzerine gitme
+1 yılİsterseniz bana mesaj atabilirsiniz arkadaş olabiliriz dilerseniz eğer.
Üzülmeyin asla bu muameleyi haketmiyorsunuz. Yazarsaniz konuşabiliriz. Cok mutlu ve huzurlu olmanız dileğimle.💐🙏🏻
01 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim cok incesiniz nasıl yazıldığını bilmiyorum
Bak 26 yasinda gencsin kendine ceki duzen ver. Evli olman ya da onun sana ilgi gostermemesi senin ayaklarin üzerinde durmana engel degil. Ilk önce git calismaya başla esin zengin olsa bile çalış kendi paranı kazan ona muhtac olmadigini göster. Kendine guvenin olsun onsuzda olunacagini ona hissettir. Belli ki asla ayrilamaz bensiz yapamaz diye düşünüyor, baktiniz hâlâ duzelmiyorsa ayrilirsiniz karsina daha ne insanlar cikar degerini bilen :))
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde çalışma konusu asla açılamaz açıldığı an tartışma çıkar beni hicbir zaman çalıştırmayacakmış
- +1 yıl
Ayni zamanda ayrilmayi düşünüyor bu beyfendi 🤦♀️senin calismani istememesinin sebebi ozguveninin gelmesi. Bak hayat birilerinin gönlünü beklemek veya tek tarafli mutlu etmeye calisacak kadar uzun degil. Ziyan etme en guzel yaslarini, evet ayril demek kolay değil belki ayrilamiyorsundur da ama madem esin ayrilmak istiyosa birak yol ver. Ayrilsan belki bu kadar acı cekmeyeceksin, her zorlukta kac demiyorum ama tek rarafli caba olmuyor. Nerden bildigimi sorma :)
Soran+1 yılCok yeniyiz diye sabretmek istiyorum tabi ki ama bilmiyorum düzelir mi daha mı kötü olur
+1 yılSeninle evlenmek istemiş ve amacı seni elde etmekmiş, amacına ulaşmış
Onun için sadece bi hevesmişsin
Ayrıl gitsin17 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı göze alamıyorum üzülüyorum ama sanırım ayrılmak zorundayız cünkü eve geldi Şu an ama yüzüme bakmadı
- +1 yıl
bitmiş o iş salla gitsin
Soran+1 yılSevmiyor dimi beni
Soran+1 yıl@calientee hergün kac çeşit yemek yaptım ütüsünü yaptım sevdim saydım hasta oldu sabaha kadar basında durdum ama o hiç acımadan evden git ayrılmak istiyorum dedi
- +1 yıl
O kadar çok fedakarlık yaparsan zaten afedersin de s... kinde bile olmazsın
- +1 yıl
umursamasaydın daha değerli olurdun
Soran+1 yılElimde değil ki mutlu olsun diye evinde huzurlu hissetsin diye her şey ama maalesef görmüyor
+1 yılBaşka bi kadın var yoksa bu kadar katı olamaz, seni gerçekten sevmediğini önceden anlamadın mı ayrıca amerikalımı eşin
08 Yorumla
Soran+1 yılEşim Türk beni görür görmez cok uğraştı ben evlenmek istemedim ama o cok çabaladı ailesi de öyle ama evlendikten sonra ilgisi azalmaya başladı sürekli evden kovdu yine de ses etmedim düzeliriz dedim ama artmaya başladı sonra bende artık tartışmaya ortak oldum şimdi ise ayrılalım diyor ama sabah abime de aramız iyi diyor
- +1 yıl
Haa abinden korkuyor o zaman, ama zorlada güzellik olmaz hani gururunuda ezdirme durdukça orada batıyorsun, çek gel ailenin yanına enerjini topla, bırak seni istemeyeni napacan istemiyorsa
Soran+1 yılAbimden korkmuyordur sadece sorun varsa bile aileye söylemiyor ama eve gelip sessizliğe bürünüyor ya da ayrılalım diyor 3 ay da Otuz kere ayrılalım denmiştir
- +1 yıl
Ee bırak ozaman ya da çık karşısına rezil et utanmadan beni aldattın demi de bumudur erkeklik de umut verdin evlendin gittin aldattın de cidden aldatıyor seni bence birde ver bedduayı çarp kapıyı çık ordan ne bekliyon daha ne olacak sanıyon güçlü ol aptl olma böylesi daha etkili olur
Soran+1 yılDün ağladım yüzüme baktı baktı sonra dedi ki hayat dedi olur böyle şeyler dedi bende beddua ettim ama pek umrunda olmadı sonra dedi ki bana beddua eden biriyle beraber olamam dedi
- +1 yıl
Heaa * beddua eden biriyle olmazmış sen erkek olsan beddua ettirmezdin deseydin utanmaza bak!! üzülme ya boş ver zamanla unutursun. sen balık burcumusun ne burcusun
Soran+1 yılYengeç Burcuyum az önce saatlerce konuştum özür bile diledim üstüne ama yok yok yine ağladım gözlerim şişti neden böyle yapıyor ki yatagıda ayırdı gel dedim bizim yatağımız yok bura rahat dedi
- +1 yıl
İyi tamam yengeç burcuysan anlamazssın seni kapı dışarı edene kadar bekle
+1 yılHevesini alana kadarmış demek ki. Ulan insan elde etmek içinde evlenmez ki. Yazıklar olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılYuvamızı yıktı her şey düzelebilirdi o bir adım atsaydı ben on adım atardım
- +1 yıl
Onun adım atmaya niyeti yokmuş ki hevesmiş onun ki. Yine de inşallah düzelir.
Soran+1 yılİnsallah ama düzeleceğine dair umudum kalmadı cok konuştum yine de kin güdüyor bana neymiş ben ona tartışma esnasında ağır konuşmuşum beddua etmişim kendisi neler dedi de ben yuttum onları görmüyor
+1 yılBi insan neden 3 ay içerisinde böyle olur ne yaptın adama
04 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim bir görsen üstüne titredim ama istemiyor ailesi seviyor beni ama istemiyorum diyor
- +1 yıl
Ne enteresan şey ya kafama takıldı bak gece gece
Soran+1 yılŞimdi eve geldi günlerdir ayrı yatıyoruz cok zoruma gidiyor karşısında ağlıyorum lütfen diyorum yuvamızı yıkma sadece yüzüme bakıyor ve bir şey olmaz diyor devreye aileleri soktum kac kere bana mısın demedi işin ilginç yanı evden gitmek istiyorum dedim para ver o zaman dedim para da vermedi
- +1 yıl
Yapacak bişey yok o zaman madem ayrılıkta kararı kesin ayrılın. Mutlulukta var mutsuzlukta
canım mısın
Bosan yoluna bak
Sana koca mi yok
Fıstık gibi kızsın00 Yorumla
+1 yılHeves miydi yani bu 3 ayda bosanmak istemesi cok tuaf
00 YorumlaAğlamak çözüm mu sende kalk ayağa ne yapabilirim diye dusun ona göre hareket et ite köpeğe muhtaç değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ama işte yuvam 😔
+1 yılYaa eğer seviyorsan onu baştan çıkart mesela evin içinde öyle kıyafetler giyki adamın azının suyu aksın ya da hayatında başka kişide olabilir dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsan yapayım yanıma gelmiyor uzun zamandır
- +1 yıl
Ozmn yapıcak bir şey yok belkide böylesi hayırlıdır
+1 yılHer ne kadar kendini üzme desem de nafile. Çok üzücü bir durum. Senin adına üzüldüm. Belli ki sen çok ilgili birisin ve o buna rağmen sana soğuk davranıyorsa yapacak pek fazla bir şey yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet artık bende ikna oldum cünkü iki saat boyunca konuştum oralı olmadı
- +1 yıl
Sen de yoluna bak bence daha fazla uzatmadan boşan. Çok gençsin seni daha fazla seven daha çok hak eden biriyle birlikte ol.
Soran+1 yılOnca şey söyledim. Cok yeniyiz şans verelim birbirimize dedim ama yanıtsız bıraktı beni seviyor musun beni dedim evet dedi çözelim sorunları diyorum beni suçluyor beni suçlamakla evlilik kurtarılmaz dedim üstüne özür de diledim ama yatağı ayırdı burası iyi dedi yanıma gelmedi
- +1 yıl
Ya hu saçmalık senin anlattığın şeylere göre suçun yok günahın yok. Seven adam böyle yapmaz. Kendini üzme daha fazla.
Soran+1 yılSucum varsa da söylesin düzelteyim ama tutturmuş beni dinleyeceksin ben ne dersem o. Ama böyle de olmaz ki diyorum işine gelirse ayağı cekiyor. Beni dinleyeceksin dediği şey de ben dışarı çıkmayacam okula gitmeyecem çalışmam zaten mümkün değil
- +1 yıl
Nereli eşiniz kendisi ne işle meşgul?
Soran+1 yılAslen Muşlu restaurantı var
- +1 yıl
Nerden buldunuz nerden evlendiniz acaba kendisi ile ya? Daha yeni evliliklerde evliliğin en heyecanlı dönemini yaşanması gerekirken sizinkinin ateşi sönmüş. Yolunuza bakın bir an önce gençken.
+1 yılAllah yardımcınız olsun düşelmiyorsa boşanmak en doğrusu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun ama benim için yıpratıcı olacak
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok her yeni doğum sanncılı olur bunu göze almak zorundayız hayat..
Soran+1 yılBiraz daha mı sabretsem diye cok düşünüyorum
+1 yılDüzelir diye bakma düzelmiyor asla düzelmeyecekte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılİye evlenmis peki o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bunun cevabını vermiyor
+1 yılYapacak bir şey yok boşan
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
+1 yılBoşanamazsınız 1 yıl beraber kalmak şart
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet burada da öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğine pişman olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir bunu da düşündüm
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk mü yabancı mı neyse bence ayrıl değmez
010 Yorumla
Soran+1 yılTürk biliyorum değmez ama emek verdim az da olsa ne bileyim Şu an cok zorlanıyorum
- +1 yıl
Bence ugraşma sen sevmişsin ama alınma o seni kullanmış sadece böyle biri için değer mi
Soran+1 yılDeğmez biliyorum ama yuvam burası ben hergün pencerede onu bekledim ama o Birgün bile nasılsın demedi hep sevgiden yoksun bıraktı okula göndermeyi yasakladı calısmayı yasakladı sadece evde duracaksın çocuk olursa çocukla ilgileneceksin dedi
- +1 yıl
Çok baskıcı biri abla yarın sana neler yapar kim bilir yol yakınken dön ayrıl ondan gerekirse uzaklaştırma emri al yaklaşamasın kendine yazık
Soran+1 yılZaten gitmemi istiyor ama üzülüyorum işte onu seviyorum maalesef o beni sevmiyor keske çözebilsek
- +1 yıl
Yani bence elinde umutsuz vaka bir hasta var tedavi et ya da bırak ben olsam bırakırdım hayatını elinden almış resmen be
Soran+1 yılBugun abimde söyledi psikolojik sıkıntıları var sanırım dedi keske bana kendini açsa ona dokunsam sonra beraber iyileşsek aile olsak.. dün bana diyor ki hamile değilsen git diyor. Canım acıyor ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
O adamla senin geleceğin olamaz abla bence ama sen bilirsin
Soran+1 yılMaalesef cok çaba gösteriyorum ama yanıt alamadım. Ağladığımda kalıyorum
- +1 yıl
Senin kararın abla ne diyebilirim ki seni hakketmeyeni bence daha fazla yanında olmak tutma yol ver
+1 yılABD vatandaşı olmak için evlenmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum ihtiyacı yok buna
+1 yılBoşan sende hergun ağlama
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu cok benimsedim hala adım atmasını bekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen boşanmalisin böyle itleri nerden buluyosunuz ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Kendine sevgili yap
00 Yorumla
+1 yılİşte düşünün diyoruz size
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin bir o. c vicdanına kalma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılNe üzülüyorsun boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılUzatmaya ferek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendileri türk mü...
112 Yorumla
Soran+1 yılTürk Türk önceleri beni öve öve bitiremezdi evlendik ilgisi gitti hakaret saldırı başladı
- +1 yıl
buyu yapmıs olmasınlar var mı dusmanı
Cevap sahibi+1 yıl3 ayda ayrılmak istemesi normal değil adama yüklenmek yerine acaba neden böyle diye bir düşün. sebep sen olmayabilirsin kendinde yetersizlik hissi olur sorumluluk alamama veya dış etkenler. bir uzman görmeli sizi. birkaç gün kendi haline bırak üzerine gitme gözlemle hangi durumlarda ne tepki veriyor. başkalarıyla iletişimi nasıl. ayrıca evlenmeden önce cinsellik oldu mu
Soran+1 yıl@Malamadre58 zannetmem bilmiyorum ki
Soran+1 yılYok ilk cinsellik evlendikten sonra oldu. Benimle 5 gündür ayrı yatıyor ona defalarca söyledim psikoloğa gidelim diye ama maalesef sonuç alamadım bir dönem evden kovdu Birgün arkadaşımın evinde kaldım özür dilemek yerine ya gel evinin eşi ol ya da eşyalarını siyah poşete koyarım dedi. Elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum ama sonuç alamıyorum ailesiyle de görüştüm onlarda bir şey yapamıyor
- +1 yıl
hem kovuyo hem cagırıyo var bı marazı ya da sen bı naneler yedın detaylı anlatmıosun
Soran+1 yıl@Malamadre58 yemin ederim bir şey yapmadım zaten üç ay da ne yapabilirim ki. Kendisi beni eve tıktı dışarı çıkamıyorum para da vermiyor akşam gelince de oturuyor öyle ve bu durum sıklasınca konuştum seninle vakit geçirmek istiyorum dedim ilgi göster dedim dün ayrılmak istiyorum dedi ve üzüntüden mahvoldum
- +1 yıl
yanı yıne arastır tam ogrenmeden hukum verme acele de etme aılesıne anlatsanız ıyı olur bunlara ragmen olmuyorsa karektersız g... tın tekıdır kusura bakma bu boyle
Soran+1 yıl@Malamadre58 şimdi evde tekrar konuşsam mı?
Cevap sahibi+1 yılya bence hiç normal bir durum değil. böyle bir zmnda. ailenin haberi var mı. onun ailesinin tavrı nasıl. o uzmana gitmiyorsa sen mutlaka git bir yol yordam gösterir. sen bu adamı seviyor musun
- +1 yıl
bu saatte normal adam bıle ters yapabılır yemek yedıkten sonra ve mutlu anında konusun bence sız bılırsınız
Soran+1 yılSeviyorum az önce iki saat konuştum maalesef yatağına bile gelmedi beni suçladı sen şunu dedin vs. O da cok ağır şeyler söyledi ben yuttum sende yut evliliğimiz için dedim oralı olmadı
+1 yılBence derdini çekme
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmesine yardımcı oluyorum pek işe yaradığı söylenemez tabi
- +1 yıl
Özelllden bi kaç soru sorabilir miyim
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
tkip attım sen de at
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel hayatınız ne durumda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. neden diye sor
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar sordum ki
+1 yılBence aldatiyor :((
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba artık bu ihtimal de ağır basıyor
Nasıl evlendinşz görücü usulü mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaşımın arkadaşıydı
Soran+1 yılİlgiliydi daha farklıydı
+1 yılNerede yaşıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılABD
- +1 yıl
Boşan.
Soran+1 yılEvliliğimi birden yıkmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama bana kırıcı davranıyor
+1 yılBosan asko
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay olsa keske kendimi Yedim bitirdim
- +1 yıl
Bosayim ben ne sizi
Sevisiyormusun uz
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaklaşık iki haftadır
+1 yılSende kabul et ayrıl, asla mutlu olamazsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi dü§ünun
00 Yorumla Git * işte vurdur iştee
00 YorumlaAyrıl denmez ama, kaçınılmazsa yapacak bi şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun cinsellik olabilir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki de
Cevap sahibi+1 yılPeki cinsellik haftada kaç defa oluyor ve sizce yeterli görüyor mu kendisini
Soran+1 yılHafta da 1 bazen 2 bilmiyorum hiç konuşmadık bu konuyu
Cevap sahibi+1 yıl3 ay önce evlenen birine göre çok çok az sizi aldatıyor kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmerikaa🤔🤔🤔🤔
00 YorumlaEşin nereli?
010 Yorumla
Soran+1 yılAslen Muş
Soran+1 yılGün içerisinde görüntülü konuşurlar ama ailesine bağımlı denilemez
Soran+1 yılBugun annesiyle görüştüm kadın cok üzgündü babası da uyarıyor şahit oldum ama kendisi nedense değer vermiyor şu an evde bavulum toplu duruyor ve hicbirşey demedi
Soran+1 yılİyidi ailesi seviyor sanırım beni bilmiyorum cok seviyoruz diyorlar
Soran+1 yılSaygılıymışım birde iyi biriymişim öyle diyorlar hep
Boşanacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi