Aylarca görüşüyorduk, o hep böyle ilişkiden kaçar gibiydi ve açık açık söylüyordu hep yani benimle ilgili bir şey değil.
*Seni seviyorum iyi bir insansın ama seni kız arkadaşım olarak görmüyorum, ilişti istemediğimi baştan söyledim sana ben bağlanamıyorum kafam kaldırmıyor.
Bunları söyleyen adam aynı zamanda bunları söylerken zor nefes alıp veriyordu ve o gece derin derin bakıyordu bana, aniden gelip opuyordu yanaklarımdan aniden grlip sarılıyordu, öyle içten öyle güzel insan nasıl bakabilir hiçbir şey hissetmeden?
Ben öyle sakin temiz bir insanım o da bunun farkında, benden ona zarar gelmeyeceğini ve onu sadece masum sevdiğimi emindi..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zarar vermek, sırf seni sevgisi için kullanmak istememiş
Pek ne demek istediğini anlamadım, açıklayabilir misin
Sana zarar vermek istememiş demekki değer vermiş sana fakat sanırım sevgisi yok.
Sevmeyi bilmediği için mi ya da ilişkiye girmek istemediği için mi duygus davranıyor herşeye.. Yoksa ben mi onun seveceği biri değilmişim..
Evladım, bizden talebin nedir?
Tanımadığım insanlardan bu konuyla ilgili birşeyler duymak istedim :)
Adam ilişki istemiyor, senin iyi biri olman durumu değiştirmez ama bir şeyler hissederek bu cümleleri söylüyor da olabilir. Çünkü adamın yaşantısı berbattır sana zarar vermek istemiyordur bu da olabilir
Nasıl şeyler hissederek bunları söylüyor olabilir? Bana karşı bir şey mi? Tespitiniz doğru sanırım çünkü o da o gece niyetimi seni uzmek değildi ondsn uzak durmaya çalıştım ama yine yakınlaştık dedi yani birbirimizden kaçamadık gibi, yaşadığımız şey özel duygusal bir şey ama dediğim gibi ilişki henuz istemiyorum kafam kaldırmaz.
Bide şey anlamadım, yaşantısı berbattır derken tam olarak aklınızda ne geçiyor
Ben bu adama farklı bir değer veriyorum, çok farklı bir sevgi var içimde. Onu kaybetmek istemiyorum, anlamak istiyorum.. ve acaba uzak dursam anlar mı zamanla bir şey değişebilir mi kendimi sürekli soruyorum..
Zaten uzak duruyor olmanız gerekiyor anlattığına göre. Zamanla değişmesini istediğin şey nedir?
Ona verdiğim sevgi ve değeri görmeyince düşünsün istiyorum, ne kaybettiğini anlasın, aramasını istiyorum, o ilişki istesin deneyelim desin..
Dürüst olup bana bu kişinin adını söyler misin? Bunu kim demeli?
Nasıl yani anlamadım, bilseniz ne değişecek ki
Kaçma
Kaçmak niyetim değilim.. ama böyle şeyler anlatırken onu ismini nasıl vereyim
Dürüst ol , gizlisin
burada her gizli :) Bilseniz ne değişecek
Söyleyiniz efendim. Bu kadar dalaverenin döndüğü bir yerde en azından biri dürüst olsun
Benim yazdıklarımdan daha dürüst bir şey mi var.. onun ismini söylemeden de oluyor.. o burada yazdığımı bilmesin yani, içimde ne olup bitiyor bilmesin
Yahu nereden bilicek burada aklı başında insan mı var?
Ali :)
Peki , doğru veya değil. Ali mi söylesin sana bunları?
Evet
Ali ye nasıl ulaşıcaz? Onu bilemedim şu an
Dalga mi geçiyorsunuz benimle
Güzel evladım
İnsan gibi yardım istedim, böyle davranmak hiç hoş değil :) devam edin sorun değil
Hoş olmayan nedir? Güzel evladım dedim, Ali ye nasıl ulaşabiliriz dedim. Hangisi sıkıntı yarattı acaba? Duygulu güzel evladım üzme kendini
Ben kendimi anlatıyorum onu ulaşsak ne olacak istesem zaten yazarım ona ama bir şey değişmeyeceğini biliyorum. Yanlış anlamışsam kusurs bakmayın.
Kesin döner diyorsunuz neden donsun nerden biliyorsunuz
Ulaşsana ya şu Ali ye. Ben senin kadar duygulu biri kim olabilir diye merak ediyorum şu an. Ali kör olamaz
O biliyor zaten ama uzak duruyor, gelse ilişki başlamak için gelir bundan da kaçıyor :)
Neden kaçıyor? Bir sebebi olmalı
Zor şeyler yaşamış kisa süreliğinde değerli insanları kaybetmiş , ot içmeye başlamış kendini daha rahat hissetmek icin, sinirlenmek falan istemiyor, yumusatıyor beni diyor, insan yarın ne olacsğini bilemiyor hiç bir şey kafaya takmak istemiyorum sorumluluk almak vs gibi seyler söyledi
Adam hoş bir adam güzel dünçelere sahip, güzel bir ailede büyümüş ama iste bir yerden sonra kendini sakinleşmeye başlıyor
Birden yazmada sıkıntı başladı, kim devraldı acaba hesabı?
Anlamadım?
Delirmemek elde değil
Uğraşmayın olur mu
Anlamadım? Kiminle uğraşmayım
Ne konuştuğumu bakmadan yorum yapıyorsunuz istediğiniz gibi konuşuyorsunuz bu da konuyla ilgili değil
Ne söylemem gerekiyor?