5 aylık bir sevgilim vardı 1 hafta önce ayrıldım anlaşamıyorduk bundan öncede defalarca ayrılmıştık . ayrıldıktan 3 gün sonra mesaj attım buna barışmak istediğimi söyledim oda karasız olduğunu belirtti bende biraz düşün dedim sonra geçen akşam düşünmekten beynim duracak dedi .. ßende hiç bişey yazmadım onun bu kadar karasız kalması moralimi bozuyordu sanki aldattım onu.. sonra dün yine mesaj attı napion die normal bir şekilde konuştuk sonra ben kararın nedir die sordum . oda bilmiyorum ne seni kaybetmek istiyorum nede aynı şeyleri yaşamak dedi. bende aynı şeyleri inan yaşamayacağız dedim. oda bilmiyorum dedi. bende şuan bir cevap vermeni istiyorum dedim . oda bi süre ne uzak nede yakın olalım dedi. bende tamam anladım ben seni bidaha beni rahatsız etme dedim. rahat edicem benden gerçekten rahatsız olana kadar rahatsız edicem dedi bende o yüzdenmi beni göz göre göre itiyon dedim . oda kalbim şuan bunu istiyor ben sadece biraz zamn istiyorum ama sen şimdi oluyosa olsun yoksa qit diyorsun bana dedi . bende artık hayatımdaki en umursamadığım kişi olacaksın seninde diğerlerinden bi farkın yok artık ..5 ayımı boşa harcamışım senin le yazdım oda ben sana çok teşekkür ediyorum bana çok qüzel anlar yaşattın seni hiç unutmam ve yine sana döneceğime emin ol yazdı :( hiç bir cevap vermedim ama kalbim çok acıyor beni sevmediğini düşünüyorum ama onu hiç unutamam qeri dönecek diyede beklemiyorum . dönerse bile bana çok yalvarması qerek ben barışalım diye elimden qeleni yaptım ama o ne olursa olsun kabul etmedi ben sevmedğini düşünüyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yardımcı olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar