Kız Arkadaşım Beni Defalarca Fiziksel Ve Duygusal Olarak Aldattı ?

Kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Bu 1 yılın ilk 5-6 ayı beni bircok kez fiziksel ve duygusal olarak aldattı. Eski sevgilisini bana saatlerce anlatıp yaslar tuttu. Beni onunla kıyasladı ve kötü yanlarını bana benzetti. Sosyal medya hesapladından cıkarmadı. Beni sevdigini söylerken onunla buluşmaya gidip el ele tutuştu. En mutlu günlerimizde bile bana onu anlattı. İlk bas basa dısarı cıktıgımız gun bile... Onunla olan birlikteliklerini öve öve anlatmasını saymıyorum bile. Ve benden her bunları yaptıgında elinde olmadıgını ve yardım etmemi istedigini söyledi. Beni sevdigini söyledigini günün aksamı baskalarıyla öpüstü ve "bu duygusal anlamda öpüsmek degil" diye bi de üste cıkmaya calıstı. Daha önce hep flört takılmıstım ve hic iliski yasamadıgım icin isler nasil yürür bilmiyordum ve onu bırakmadım. Ama sonraları bunun farkına vardım ve Şu an 1. yılımıza birkac gün kaldı. Eskisine göre düzelse de ne sevgisine ne de kendisine güveniyorum ama hala onu seviyorum. Bir insan böyle birini nasil sevebilir bilmiyorum ama sevdigimi hissediyorum. O da beni sevdigini söylüyor ve emek veriyor. Ama o her aklıma geldiginde bana yaptıkları aklıma geliyor. Bu ilişki asla sağlıklı bir ilişki olmayacak çünkü yaptıklarını asla unutmam. Ne yapmalıyım lütfen yardim edin.

Kız Arkadaşım Beni Defalarca Fiziksel Ve Duygusal Olarak Aldattı ?