Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum gün içinde hiç boşluğum olmuyor neredeyse önceden sevgilimi hep ben arardım konuşmak için mola versin falan diye şu an ders bitiminde hiç kaçırmadan arıyor her sabah işe giderken arıyor çok özlediğini söylüyor böyle devam eder mi yoksa yokluğuma alışır mı lütfen yardımcı olabilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabiki de devam etmeyecek. Bitecek en kısa zamanda. Zaten sendede bitmiş çok belli 😉
İki buçuk senedir beraberiz ama bende neden bitmiş ki
Yazış tarzından falan belli oluyor. Kalbinden uzakta birisinden bahsediyorsun. Seven bir kadının tarzı değil bu 😉
Onu kaybetmek istemiyorum sadece ben onsuz yapamıyorum onun da bensiz yapabilmesine katlanamam
Şu an yerine getirmekte mecbur olduğum bi sorumluluğum var kaybettiğim her dakikanın bi önemi var ona rağmen elim telefona gidiyor arayıp sesini duymak istiyorum
Sadece öyle geldi bana. Tabiki de iç dünyanı bilemem. Böyle uzaklıkların sonunda genelde biter ilişkiler.
Kafam çok karışık ne yapmalıyım bu durumda
Kafan karışık değil. Sadece vicdan yapıyorsun nasıl bitireyim diye 😉
Hahaha hayır ya gerçekten sadece beni biraz daha özlesin istiyorum ya da özleminin devamı gelsin
Erkeksin işte taktik versene sen nasıl özlüyorsun mesela
Ben böyle çok terkedildim. Yemem ben bu numaraları 😄😄😄
Her ilişkinin dinamikleri farklı. Kim ne verdi ne aldı neler yaşandı. Hepsi önemli veriler 😂
Ya iki buçuk senedir beraberiz işte uzak mesafe ilişkisi ciddi bi ilişkimiz var seviyorum para oldukça görüşüyoruz
Para oldukça görüşüyoruz nedir ya 😂😂😂 para yoksa selam sabah yok mu 😁😁😁
Sevdim tarzını açık sözlüsün 😄😄😄
Ya ahahahha para olmasa nasıl gidip gelicez birbirimizin yanına yemeği bileti hepsi para ekonomi malum
Sen neden bu zahmetlere girdin ya 😂 yaşadığın yerde erkek canlısı tükendi mi 😂 bence yerel takıl. Lokal bak olaya 😄
Ya çok seviyorum gerçekten
Çok fazla engel var aramızda aslında 14 yaş fark var o daha önce evlenmiş bir çocuğu var benim ailem falan ama yine de çok istiyorum onun için çok fedakarlık yaptım
Seviyorsun ama ekonomi malum 😁
Sadece değerimi anlasın beni özlesin sevdiğini belli etsin istiyorum sen de yardımcı olmuyorsun
Yanı ekonomi derken görüşmemiz için paramız olması gerekiyor ve her şey çok pahalı o yüzden çok sık görüşemiyoruz bunu anlatmak istedim
14 yaş var. Boşanmış çocuklu. Ve sen fedakarlık yaptın öyle mi? Sebep? Kadir inanır falan mı arkadaş?
Seviyorum sadece bana iyi geliyor
Eee ne zaman bitiriyorsun ilişkiyi 😄 ne zaman söyleyeceksin yaşlı kurta 😂
Allah allah sen neden bu ilişkinin biteceğini düşünüyorsun
Bitmiş zaten okeye dönüyor bu ilişki çok belli. Yaşlı kurtu çok üzme sen yinede 😁
Neden böyle düşünüyorsun
Alışmaz
Özlemeye devam eder mi aramayı bırakır diye korkuyorum
Bırakmaz seviyorsa, anlayışlı olur. En azından yarım saat vakit oluştur
Bırakacağını düşünmüyorum ama beni özlemeye devam etsin istiyorum sadece alışmasın ne yapmalıyım ya da bir şey yapmama gerek var mı
Çalışmaya başlamamı en çok o istiyordu zaten
Dediğim gibi mesajlaşmayi devam ettir en azından, özler merak etme
O zaman anlayışlı olur, kendisi demiş zaten
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Böyle devam etmez
Neden devam etmesin ki
Seninde aramanı bekler
Hep kendi ararsa mı sıkılır yani
Aynen öyle
O zaman arada ben de ararsam özlemeye devam eder
Ne bileyim ya ben mi daha çok seviyorum acaba diyorum o beni aramadığı zamanlar bile çok üstüne düşüyorum
Çok seviyor ve kıskanıyorsundur
Evet.