Ben kendimi geliştirmiş , kendime değer veren , seven değerli hissetmedigim ortamlardan uzak duran kendimi ezdirmeyen özgüvenli ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım ama ilişkilerde hiç yüzüm gülmüyor bir arkadaşım güçlü kadınları erkekler sevmez demişti bununla bir ilgisi olabilir mi acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamiyle alakası bundan erkekler öyle kadınların yanında pasif kalıyor. Çünkü özgür güçlü bir kadının özgüveni kendine saygısı aynı kulvardaki bir adamdan daha fazla. O yüzden onlar kaldıramıyor bunu. Senin gibi hanımlar da maalesef yüzü gülmeyen kesim oluyor. Nerden mi biliyorum bende öyleyim hahahahah
06 Yorumla
Soran+1 yılNe güzeliz o zaman güzelim:))
Cevap sahibi+1 yılEvett aman onlara mı kaldık hahaha
Soran+1 yılAman evet ama insan sorgulanıyor değil ya
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle de ezik bi adamla olacağımıza gururumuzla tek kalırız
Soran+1 yılEvet ya resmen kendileri padişah bizi de köle yapacaklar he öyle KZBEİDBWKDNWKDNKDNDNFN
Cevap sahibi+1 yılBi yerimizin kenarları hahahahahs
En İyi Cevaplar
+1 yılElbette o tarz erkekler vardır, kendine güvenmeyen boş tiplerdir onlar karşılarındaki kadına karşı ezilmek istemezler. O tipleri de salla zaten :Dd
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle güzelim de insan sorgulanıyor değil hani:)
+1 yılHerkes için geçerli değil. Kimisi yönetmek ister kimisi yönetilmek ister kadınlar tarafından. Ben böyle kendi ayakları üzerinde duran bir kadınla bir gelecek düşünürdüm mesela.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yıl"Güçlü kadını erkekler sevmez" sözü Türkiye için geçerli bir söz değil. Yani maddi veya kültürel birikimin olumlu etki yapar.
011 Yorumla
Soran+1 yılNeresi için geçerli bir söz
- +1 yıl
İki cins için de cinselliğin normal ve temel ihtiyaçlardan olduğu ve haliyle cinsel açlığın fazla olmadığı özgürlükçü ülkeler için geçerli bir söz.
Soran+1 yılAnlıyorum ama cinselliği kabul etmediysen kültürün ve maddi durumumun bir önemi yok başka bir kapıya gider direkt (bazı kişiler)
- +1 yıl
Dediğini anlamadım. Farklı bir şekilde anlatabilir misin
Soran+1 yılYani eğer cinsel bir teklifte bulunduysa ve bunu kabul etmediysen senin maddiyatin ve kültürel birikiminin hiçbir önemi yok yani sen dedin ya cinselliği rahat yaşayan bir yerde rahat yaşanan bir yerde diye
- +1 yıl
Cinselliği rahat yaşayan yerler, cinsel teklifte bulunarak mı ilişki yaşıyorlar sence
Soran+1 yılZaten karşılıklı istiyorlarsa
- +1 yıl
Bu da olabilir veya cinselliği Türkiye'deki kadar kutsal görmüyorlardir.
- +1 yıl
Durum böyle olunca seçici olurlar ve ancak o zaman ego yapıp güçlü bir kadın istemezler. Ama Türkiye'de çoğu erkek için herhangi bir kriter yok. Çünkü seçenek yok. Bu yüzden senin endişe ettiğin şeyleri düşünmüyorlar. Çünkü açlar
Soran+1 yılYani senin cinselliğine bakıyorlar kalitede değil mi demek istedin
- +1 yıl
Evet
+1 yılArkadaşın yalan söylemiş ya da benim için öyle değil bence kadın kalem gibi dimdik olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı fikirdeyim sadece kadın değil herkes dimdik olmalı:)
- +1 yıl
Aynen öyle eğilip bukulmek bana göre değil karsimdakide benim gibi olmalı
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O tür hırsa yakalanmış kadınlar baskın oluyor o yüzden erkeklerle pek anlaşamıyorlar. O yüzden pek mutlu olamıyorlar.
0126 Yorumla
Soran+1 yılHırslıyım evet. aslında sadece sevmediğim şeyi sırf karşımdaki istiyor diye yapmıyorum bu da karşı tarafa baskınlık olarak algılanıyor sanırım
Soran+1 yılNeden sevmediğim bir şeyi seviyormus gibi yapayım
Soran+1 yılTabi onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım ama yapmak istemediğim şeyi yapmam
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBu benim onu sevmedigim için ya da mutlu olmasını istemediğim için değil elbette onu sevicegim ilgi alaka ve değerli hissedeceğim ama örneğin gel beraber x sporu yapalım derse ve ben x sporunu sevmiyorsam yapmayalım derim
Soran+1 yılO benim akşam dışarı çıkmamı neden istemiyor?
Soran+1 yılKarısının nerede nasıl davranması gereken bir kadın olduğunu bilmiyor mu belki arkadaşının doğum günü vardır bir özel gündür vs vs yani çıkması gerekiyordur neden hayatı kısıtlanıyor
Soran+1 yılBelki kız kıza gidiyorlar ve sen getirip sen götüreceksin ama geç saatte bunda bir sıkıntı var mı
Soran+1 yılNeden kabul etmiyor erkekler?
Soran+1 yılOlaya hangi çerçeveden baktığına bağlıdır sen o gözle bakarsın ben kısıtlama gözü ile bakarım eğer evli veya sevgilisi olmasaydı gidip gelecekti ama evli veya sevgilisi olduğu için gidemedi ve buna benzer birsuru olay yaşayarak hayatını istediği gibi yaşayamadı
Soran+1 yılBütün hayatını bir kişi için karartmak evlilik yani
Soran+1 yılAma insan kendi hayatını istediği gibi yaşamıyor bile çocuk konusuna hiç girmiyorum bile yoksa çıkamam yani insan birisi uğruna kendini hiçe sayması saçma geliyo kadınların ev işleri ile uğraşıp erkeğinin egosunu tatmin etmesi erkeğin de kadinı sana ben bakıyorum imajı çizmesi falan
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun bence. Toplumumuzda öyle yansıtılıyor hatta öyle yapan da çok insan var ama ben kendi üzerime söyleyeyim aile hayatım da hiç öyle bişey görmedim ve kesinlikle göstermemde. Annemle babamdan öyle gördüm ve öyle uygulayacağım. Birgün olsun anneme aşağılayıcı söz demedi babam ve babamda bir gün olsun kötü bir söz söylemedi anneme. Açsak evimizde açız toksak evimizde tokuz.
Soran+1 yılTabii haklısın ev hanımları özellikle anne bir ev hanımı benim gözümde en güçlü kadınlardır gözümde gönlümde çok değerli ve saygı duyulasi kadınlardır ama gücün tanımı herkes için farklıdır özellikle toplum adına konuşacak olursak güç paradır buna her ne kadar doğru bulmasam da bu toplumda benimsenmiş bir düşünce buna göre söylemiştim
- +1 yıl
Yanlış anlama ama yaşın ilerledikçe bir gün kafana dank edecek ama geç olmaz umarım. Mutluluğu kariyerde çalışmada arama kendine iyi bir insan ara saygılı ahlaklı sana eş olacak çocuklarına baba olacak birini. Bizim toplumumuzda öyle bir yansıtılıyor ki kadınlar çok beceriksiz de sonradan işte şunu yapar bunu yapar gibi şeyler yayıyorlar. Kadın güçlüdür hepimiz biliyoruz hepimizin annesi var daha neyi kanıtlamaya çalışıyorlar?
Soran+1 yılYaşadığımız aile durumu yer gibi durumlar aynı olmadığı için belki aynı gözden bakmıyoruz ama merak ediyorum kafama nasıl bir dank edebilir ne olur yani?
Soran+1 yılAma hayatımı istediğim gibi yaşamış ve bir erkeğin ağzinin içine bakmayan biri olarak yaşamak
Soran+1 yılİşte para getiren evde kendini üstün görüyor toplumsal olarak bu sözlü olarak kabul edilmese de yaygın olarak inanılan düşünce para güçtür erkek de kendini güçlü kadını güçsüz görüyor
Soran+1 yılAşılanması sonucu bunlar zaten ayrıca 40yasinda yanlız kalmak 40 yaşında bir erkeğin üstünlüğünü çekmekten çok daha iyi değil midir zaten yanlız kalmak güzeldir ayrıca yanlız değil arkadaşların olur gezersin gezilere kurslara katılır yanlızlığı hissetmezsin evli kişiler hiç yanlızlik çekmiyor mu yanlızlik tanımı sadece yanında insan olmama durumu gibi dar bir bakış açısı ile bakilmamalı
Soran+1 yılUmarım:)
Soran+1 yılBunu sadece ev içinde değil hayatımın her yerinde düzgün bir erkek ile karşılaşmadım hep bı kazık yedim ve artık gerçekten yoruldum
Soran+1 yılSaygılı sadakat sahibi beni her şekilde desteklemesi bu üç özellik bile ona karşı bir şey hissetmeme yeterli aslında
Soran+1 yılBen aslında evlilik için sadece erkekleri kotulemedim yani başkası için hayatımizi istediğimiz gibi yaşayamıyor oluşumuz korkunç bu senin için de kötü gelmiyor mu
Soran+1 yılAma belki kendi arkadaşlariyla çıkmak istiyor
Soran+1 yılYa da belki kendisi yanliz kalmak istiyor akşam yürüyüşe kendi başına çıkmak istiyor
Soran+1 yılNeden çıkmıyor dışarı kendi başına
Soran+1 yılBelki ev boğmustur diye dışarı
Soran+1 yılAma neden hep aklınıza kötü şeyler geliyor yani düzgünce çıkıp gelişi değil de neden hep terslikleri düşünüyorsunuz
Soran+1 yılÖyle de iyimser bakıldığında huzurlu olunabilir yani başına bir şey gelicekse zaten o gelir
Soran+1 yılAma diyelim ki yemeğe çıktınız ve kadın boğuldu ya da havuz yani sen engelleyemedin ama yanındaydın belki yardım ettim ama engelleyemedin
Soran+1 yılAma sen her zaman yanında olamazsın ki
Soran+1 yılBu kadar konuşma sonrası sana evlenme teklifi etmem yok mu:)
Soran+1 yılBen de akışına bırakıyorum artık fazla düşününce kafa karışıklığı veriyor sadece
Soran+1 yılAmaa kadın 30 yaşına gelmiş diyelim erkek gelip onu korumaya çalışması biraz saçma değil mi zaten bu yaşına kadar kadın gelmiş tecrübelerimiz ozguvenlenmiş
Soran+1 yılBaşkaları hakkında konuşuyoruz ama belki yanındaki erkek sandığın kişi sana zarar verecek
Soran+1 yılYani kocan
Soran+1 yılBazı erkekler çok düzgün çok iyiyken bir anda dönüyorlar amaa:)
Soran+1 yılYok onu demek istemedim ya😃 yani erkekler başka erkeklerden korumaya çalışıyor ama bazen kendileri zaten kadınlara zarar veriyor
Soran+1 yılAma erkeklerin çoğunluğu böyle değil mii
Soran+1 yılBence öyle bu yüzden iyilere rastlamak biraz zor oluyor
Soran+1 yılÜzgünüm
Soran+1 yılAma üzücü 😄
Soran+1 yılAa nedennn
Soran+1 yılNedenn
Soran+1 yılBelki beni dönüştürecek biri çıkar karşıma
Soran+1 yılGençlerin ergenlerin fikirlerinde değişmezlik yokturr:)
Soran+1 yıl19
Soran+1 yılHukuk okuyorum ama yanında calsiiyorum da
Soran+1 yılAa nedenn😅 sen ne iş yapıyorsun bu arada
Soran+1 yılAa tabii saygı duyarım😅
Soran+1 yılBen teşekkür ederim zaman ayırdığınız içinnn
Soran+1 yılUmarım ama ben hala nerede hata yaptığımı anlamıyorum
Soran+1 yılEvet ama nedense anlayamıyorum bir türlu neden böyle oluyor
Soran+1 yılDeniyecegim
Soran+1 yılHemen
Soran+1 yıl😃
Soran+1 yılFark ettim:))
Soran+1 yılEskişehir'deyim senn
Soran+1 yılAa baya yakınmış
Soran+1 yılEvet güzel şehirdir Bursa
Soran+1 yılTabii bakıyorum sen de baya geç kalkmışşın😃
Soran+1 yılYok şaka yapiyorum😅 neden az uyudunn
Soran+1 yılAa evet😃😃 ama xp yetmiyor Instagram olur mu fake de olur
Soran+1 yılistek attım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim ama doğru insanı buldum sonunda beni öyle kabul etti o yüzden zorlamiyor inşallah karşına çıkar
05 Yorumla
Soran+1 yılGece dışarı çıkmak istediğinde nasıl bir tepki veriyor
Cevap sahibi+1 yılBana sen kadınların yüzde 95 inden farklısın diyor ve her erkek yapamaz seninle diyor, gerçekten öyle erkekler bastırilacak kızlara daha fazla bakıyorlar, işinde gücünde kimseye muhtaç olmayan güçlü kadını her erkek kaldıramıyor, ben en başından kendimi olduğum gibj tanittim geleceksen böyle işine gelmezse gelme modada oldum, kırmızı çizgilerim var hiç gectirmedim, senin soruna gelince birbirimize güveniyoruz o da çıkabilir gece dışarı ben de zaten güven yoksa hiç bisey yoktur ben böyle düşünüyorum özgürlugume düşkünüm ama kendimde karşımdakini kisitlamam
Soran+1 yılBunlar gerçekten çok güzel düşünce tarzları eğer özel değilse senin ve partnerinin memleketi neresi
Cevap sahibi+1 yılBoluluyuz ikimizde ama inan memleketle alakası yok tamamen zihniyet
Soran+1 yılAnladım sağ ol güzelim sorularımı yanıtladığın için:)
Kendinden güçlü bir kadını istemiyorlar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım üzüzü ama öyle
Dertleşmek ister misin d
01 Yorumla
Soran+1 yılSoru sordum cevabını biliyorsan kendi rizanla söylersin dertleşmeye ihtiyacım yok:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım