Lütfen yorum yapar mısınız bu duruma?

Erkek arkadaşım mısırlı, diş hekimi ve yeterli maaş almıyor mısırda, evlenebilmemiz için. Göç etmeye çalışıyor ve en son girdiği İngiltere denklik sınavında birisinde kötü materyal verdikleri için materyali hazırlamak uzun sürdüğü için zamanından aldı ve 5-6 sınavın sadece birini geçemediği için elendi. şu an çok üzgün. Evlenip kanadayı deneyelim diyoruz tamam diyorum tabi. orada şans yüksekmiş, göçmen alımı çokmuş ve beyin göçü yapacak olmamız yüksek şans getiriyormuş bize. Tamam her şey okey. Sorun şu ki, aylardır üzgün, gergin. İkimizde Hristiyanız ama o artık değil gibi ve tanrıyı suçluyor sürekli. Ama kırıcı hissettiriyor çünkü bu benim inancım ona diyorum tanrıyı sürekli eleştirmek zorunda değilsin, inanmayabilirsin ama sürekli eleştirme ben buna inanıyorum ve ilişkimiz var birşekilde uyumlanmalıyız. Sonra ailesi onun türkiyeye gelmesine izin vermiyor ben ilk defa geldim yanına, döneceğim yarın gece, iki üç ay sonra tekrar gelmek hatta uzaktan iş bulup üç ay için taşınmak istiyorum. Bu üç ayın sonunda da evlilik olasılığımız var. Ama ailesi desteklemiyor ne derlermiş evliliğe hazır değilsin. Hayır cocuk elinden geleni yapıyor, türkiyeye gelip ailemi görmesini bile desteklemiyorlar. Ne yapalım yani? Ayrılalım mı? Onlardan büyük bir şey bekleyen yok. Zaten ben uzaktan iş bulcam sonra mısırda onunda maaşı var göç edene kadar yettiricez. Çok şükür benim ailem beni hep destekliyor.. Ama onun ailesi beni kırıyor gerçekten. Hiç olmadı türkiyede denklik sınavına gir diyorum iki yıl burada yaşarız diyorum diyor ailem istemiyor. Biraz şu an maddi olarak oraya bağlı olsada evlenince olmicak dinlemez kendi kadar verir. Ama geriliyorum gerçekten ailesi demiş mısır trden iyi. Nasıl olabilir bu. Kiraya yetecek maaş kalmıyor eline klinik ve giderlerini çıktığında. Hayır bu insanlara anlatıyorum trde doktor maaşı iyi. Neden anlamıyor ailesi anlamıyorum. Ben gerçekten yorgun hissediyorum. Uzun süredir üzgün erkek arkadaşım. Bugün çok tartıştık, dedim benimde umuda ihtiyacım var.. Birçok problem var tek başıma savaşıyorum gibi.. Umut veriyorum ama almıyorum..

Güncellemeler
1 yıl
Beni çok seviyor.. Çok düşünüyor.. Ama biraz yoruldum..
Lütfen yorum yapar mısınız bu duruma?